Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 08/08/2011

Η εβδομάδα ξεκινά με αισιοδοξία και θετική διάθεση. Η ρουτίνα φαίνετε να μας έχει κουράσει και αναζητούμε τρόπους διαφυγής απ’ αυτήν. Ο Ερμής, ακλουθώντας την ανάδρομη πορεία του, περνά στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα, επηρεάζοντας κυρίως Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του τελευταίου δεκαημέρου. Ακόμη πιο πολύπλοκα γίνονται τα πράγματα με την αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Σύγχυση, χάος στις επικοινωνίες αλλά και εξαπατήσεις είναι πολύ πιθανά. Ευτυχώς το εξάγωνο Αφροδίτης Κρόνου ευνοεί κάποιες  καταστάσεις.   
Κριός 21/03-20/04:  Ανανεωμένους και ευδιάθετους σας βρίσκει το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας. Η είσοδος του ανάδρομου Ερμή στο Λέοντα επηρεάζει κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών, περιορίζοντας ή δυσκολεύοντας σας, σε ότι αφορά την έκφραση των συναισθημάτων σας. Προβλήματα θα υπάρξουν στην επικοινωνία με τους αγαπημένους σας ή τα παιδιά. Αντίθετα οι Κριοί του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε τη δυνατότητα να σταθεροποιήσετε μια σχέση. Κατασταλάζετε σ’ ότι αφορά τις συναισθηματικές επιλογές σας, ενώ όποια σχέση ξεκινήσει τώρα φαίνετε πως θα έχει αντοχές στο χρόνο...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Τα οικονομικά σας θα πρέπει να προσέξετε σήμερα γιατί θα είναι εύκολο να παρασυρθείτε σε υπερβολές.  Δυσκολίες αντιμετοπίζετε εσείς του τρίτου δεκαημέρου στην επικοινωνία σας με άτομα της οικογένειας. Προσπαθήστε να ελέγξετε τα συναισθήματα σας και να βρείτε ισορροπία μεταξύ οικογένειας και στόχων. Μην ακούτε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις σ’ ότι αφορά καριέρα κ’ αποκατάσταση γιατί αυτή τη περίοδο ακούτε μόνο ότι σας αρέσει και είστε επιρρεπείς σ’ εξαπατήσεις. Αντίθετα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου είστε σε μια παραγωγική περίοδο. Εργασιακά ζητήματα προωθούνται, ενώ η οικογένεια φαίνετε να στηρίζει τις επιλογές σας.    
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Λάθει, καθυστερήσεις, αναβολές και επικοινωνιακό χάος προβλέπετε για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, με την είσοδο του ανάδρομου Ερμή στο Λέοντα. Απόψεις, σχέδια και γνώμες αναθεωρούνται ενώ καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε, μεγαλεπήβολα σχέδια και  καινούργια ξεκινήματα αυτό το μήνα. Πολύ καλύτερα είναι τα πράγματα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Τα αισθηματικά σας σταθεροποιούνται.  Νέες γνωριμίες και καινούργιες σχέσεις που μπορεί να κάνετε τώρα, υπόσχονται διάρκεια στο χρόνο.
Καρκίνος 22/06-22/07: Κλίμα σύγχυσης και αβεβαιότητας σε ότι αφορά   οικονομικά ή  συναισθηματικά, αντιμετωπίζετε εσείς  του τρίτου δεκαημέρου, με την είσοδο του ανάδρομου Ερμή στο Λιοντάρι. Μην κάνετε αγορές ή σοβαρές οικονομικές συναλλαγές. Αποφύγετε σχετικές συζητήσεις και μην πάρετε αποφάσεις  για οικονομικά ζητήματα, μέχρι και το τέλος Αυγούστου.  Αντίθετα, θέματα κτίσεων και οικονομικά, βελτιώνονται για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου ενώ λύσεις βρίσκετε και για  τα προβλήματα στο σπίτι.
Λέων 23/07-23/08: Η μέρα είναι ευχάριστη και εσείς θέλετε να περάσετε καλά, επιλέγοντας να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν. Πιο χαλαροί απ’ όλους οι Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου.  Η επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο σας δημιουργεί χάος ή σύγχυση στο μυαλό κυρίως όσων ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο. Υποθέσεις που αφορούν στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις καλό θα  ήταν να μείνουν σε εκκρεμότητα για ένα διάστημα. Αν δεν γίνεται θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και να ελέγξετε λεπτομερώς όλα τα δεδομένα πριν προχωρήσετε. Καλύτερα τα πράγματα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, οι οποίοι θα έχετε τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε μια συνεργασία ή να υπογράψετε συμβόλαια και συμφωνίες που εκκρεμούν.      
Παρθένος 24/08-23/09: Οι οικογενειακές υποχρεώσεις σας κουράζουν και νιώθετε την ανάγκη να  δραπετεύσετε απ’ αυτές. Τα οικονομικά βελτιώνονται για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε μια αγορά που μακροπρόθεσμα θα σας ωφελήσει.  Η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα θα φέρει συναισθηματικά μπερδέματα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου και καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε οτιδήποτε κρυφό ή παρασκηνιακό μέχρι και το τέλος Αυγούστου. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας και μη δίνεται δικαιώματα για σχόλια πίσω από την πλάτη σας.  
 Ζυγός 24/09-23/10: Η εβδομάδα ξεκινά με εσάς να έχετε πολλά πράγματα να κάνετε. Μετακινήσεις, ταξίδια, επαφές και συζητήσεις γεμίζουν το σημερινό σας πρόγραμμα.  Φίλοι  βοηθούν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου να πραγματοποιήσετε ή να σταθεροποιήσετε ένα στόχο για τον οποίο προσπαθείτε εδώ και καιρό. Αντίθετα προβλήματα και παρεξηγήσεις με φίλους θα αντιμετωπίσετε εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Η συμπεριφορά σας μπορεί να χαρακτηριστεί εγωιστική από τους άλλους.    
 Σκορπιός 24/10-22/11: Άσκοπες δαπάνες και περιττά έξοδα προβλέπονται για σήμερα γι’ αυτό καλό θα ήταν να προσέξετε τα οικονομικά σας. Η είσοδος του ανάδρομου Ερμή στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και καθυστερήσεις σε θέματα κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης που θα επηρεάσουν κυρίως τους Σκορπιούς των τελευταίων ημερών. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις με ανωτέρους ή ηλικιωμένα άτομα και μην πάρετε αποφάσεις για θέματα που αφορούν την καριέρα σας.  Αντίθετα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου κατορθώνετε να κερδίσετε την αποδοχή των ανωτέρων σας. Οι προσπάθειες σας αναγνωρίζονται και τα επαγγελματικά σταθεροποιούνται.      
Τοξότης 23/11-21/12: Μια καλή μέρα για τους περισσότερους από εσάς. Επικεντρώνεστε στον εαυτό σας αφήνοντας τα υπόλοιπα πίσω σας σήμερα. Ο Ερμής κινούμενος σ’ ανάδρομη φορά θα περάσει σήμερα στις τελευταίες μοίρες του λέοντα επηρεάζοντας αρνητικά εσάς των τελευταίων ημερών.    Ταξίδια , θέματα που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικές διαδικασίες επαναπροσδιορίζονται. Καθυστερήσεις και μπλεξίματα είναι πολύ πιθανά γι’ αυτό θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και τυπικοί σε ότι έχει να κάνει μ’ αυτά. Αντίθετα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου οι οποίοι καταφέρνετε να σταθεροποιήσετε μακροπρόθεσμα σχέδια και στόχους, βελτιώνοντας παράλληλα και τα οικονομικά σας.         
Αιγόκερω 22/12-20/01: Κουρασμένοι και άτονοι νιώθετε σήμερα. η μέρα είναι ιδανική για ξεκούραση. Ωστόσο θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικά και θέματα αποκατάστασης προκύπτουν για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και είναι πολύ πιθανό να εξασφαλίσετε τις οικονομικές προϋποθέσεις  για την προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων. Λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα για τους Αιγόκερους των τελευταίων ημερών. Ο ανάδρομος Ερμής κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του λέοντα, δημιουργώντας μπερδέματα και καθυστερήσεις σε οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα. Η κρίση σας δεν είναι αντικειμενική και ξεκάθαρη, γι’ αυτό καλό θα ήταν, μέχρι και το τέλος Αυγούστου, να μην πάρετε αποφάσεις ούτε να κάνετε συζητήσεις που ν’ αφορούν τα οικονομικά. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί.
 Υδροχόος 21/01-19/02: Ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών θα τονίσει για εσάς των τελευταίων ημερών, ο Ερμής με την είσοδο του σήμερα στο Λέοντα. Παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις και έλλειψη επικοινωνίας είναι πολύ πιθανά. Κάποιοι επανεξετάζετε τα δεδομένα σε κάποιες σχέσεις. Θα πρέπει όμως να είστε πολύ προσεκτικοί και να ζητήσετε τη συμβουλή ανθρώπων που εμπιστεύεστε, γιατί η δική σας η κρίση δεν είναι αντικειμενική αυτή τη περίοδο και μπορεί να τα βλέπετε όλα όπως εσείς θέλετε και όχι όπως είναι. Μη παρασύρεστε από υποσχέσεις και μεγάλα λόγια. Πιο ευχάριστα τα πράγματα σήμερα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, οι οποίοι κατορθώνετε να σταθεροποιήσετε ένα σχέδιο και να προωθήσετε μια σχέση ή συνεργασία.  Κάποιοι αποφασίζετε να επισημοποιήσετε μια σχέση.  Αν ήσασταν μόνοι και δημιουργήσετε  αυτές τις μέρες  μια σχέση, σίγουρα θα είναι σχέση με διάρκεια στο χρόνο.   
Ιχθείς 20/02-20/03:  Το επαγγελματικό σας μέλλον έρχεται στο προσκήνιο ενώ πολλοί θα κάνετε ένα μικρό απολογισμό  ζωής  σήμερα.   Ένας οικονομικός στόχος σταθεροποιείτε για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Οι προσπάθειες σας ανταμείβονται. Εργασιακά και οικονομικά ζητήματα φαίνετε να παίρνουν τον δρόμο τους. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε εσείς των τελευταίων ημερών, καθώς ο ανάδρομος Ερμής θα επηρεάσει εργασιακά και θέματα υγείας. Θέματα δουλειάς επανεξετάζονται, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τη συμπεριφορά και τα λόγο σας στον εργασιακό χώρο. Προβλήματα με συσκευές στο χώρο της δουλειάς  είναι πολύ πιθανά.  Σε ότι αφορά θέματα υγείας, διασταυρώστε ιατρικές απόψεις και γνωματεύσεις, ενώ προσεκτικοί θα πρέπει να είστε με τις δοσολογίες  φαρμάκων.  
 AstroMeleti