Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 23/08/2011

Η σελήνη παραμένει και σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων, τονίζοντας την ανάγκη για επικοινωνία, πληροφόρηση και μάθηση. Κάποιες φορές μπορεί να γινόμαστε φλύαροι λέγοντας πολλά και ανούσια πράγματα ή και πράγματα που δεν πρέπει να πούμε. Συνηθίζουμε να ασχολούμαστε ταυτόχρονα με πολλά κα προσπαθούμε να θα τα φέρουμε επιτυχώς σε πέρας. Δεν αποκλείονται εκνευρισμοί και μικροατυχήματα.  Ο ήλιος περνά σήμερα στην Παρθένο, κάνοντας μας πιο πρακτικούς και  επικεντρώνοντας την προσοχή μας σε θέματα δουλειάς ή υγείας.
Κριός 21/03-20/04: Γεμάτο πολλές και διαφορικές δραστηριότητες, είναι και σήμερα το πρόγραμμα σας. Εργασιακά ή θέματα που αφορούν την υγεία και την ευεξία αποκτούν  προτεραιότητα, σταδιακά για όλους τους Κριούς.  Η Αφροδίτη από τη μια σας ευνοεί αλλά μπορεί να σας παρασύρει και σε επιπολαιότητες. Ευχάριστες εξελίξεις σε επίπεδο επαφών και συνεργασιών θα έχετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Υποθέσεις που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες, σας προβληματίζουν ή σας κουράζουν αλλά δείχνοντας  υπευθυνότητα και υπομονή, σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι...
        
Ταύρος 21/04-21/05: Μετά την Αφροδίτη και ο ήλιος θα περάσει σήμερα στην Παρθένο επικεντρώνοντας την προσοχή σας σε συναισθηματικές επιθυμίες αλλά και δημιουργικά σχέδια. Πρόκειται για ένα αρκετά ευχάριστο διάστημα όπου μπορείτε να προβληθείτε και να βελτιώσετε τα ταλέντα και τις δεξιοτεχνίες σας. Υποθέσεις που αφορούν παιδιά, θα σας απασχολήσουν ευχάριστα. Δείξτε προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας για να μην ενταθούν οι ανασφάλειες σας. Αποφάσεις καλείστε να πάρετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, για θέματα που αφορούν τη δουλειά ή την υγεία σας,  ενώ  οι υποχρεώσεις  στην καθημερινότητα είναι πολλές και σας κουράζουν.        
Δίδυμοι 22/05-21/06: Και σήμερα η σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο σας, διατηρώντας την ανάγκη να επικεντρωθείτε σε προσωπικά σας ζητήματα.  Ωστόσο υποθέσεις που αφορούν την  οικογένεια και το σπίτι σύντομα θα έρθουν στο προσκήνιο, κερδίζοντας την προσοχή σας. Το κλίμα στο σπίτι είναι θετικό και υπόσχετε χαρούμενες και διασκεδαστικές στιγμές. Ευχάριστες συναντήσεις ή πληροφορίες θα έχετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, οι οποίες βοηθούν να τονώσετε την αυτοπεποίθηση σας και να προωθήσετε επαγγελματικές επιδιώξεις.             
Καρκίνος 22/06-22/07: Επικοινωνία, γραπτά, εμπόριο, ταξίδια και θέματα καθημερινότητας ευνοούνται αυτό το διάστημα και θα  επικεντρωθείτε σ’ αυτά σταδιακά όλοι οι Καρκίνοι. Ευχάριστες συζητήσεις ή μηνύματα που αφορούν τα οικονομικά σας, θα έχετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Νέες συνεργασίες ευνοούνται ενώ βελτιώνονται και οι σχέσεις σας με τα άτομα της οικογενείας. Ωστόσο σήμερα οι ρυθμοί παραμένουν χαμηλοί και κυρίως εσείς των τελευταίων ημερών, νιώθετε την ανάγκη για ξεκούραση και ηρεμία.
Λέων 23/07-23/08: Ο κυβερνήτης σας ήλιος, μετά την Αφροδίτη, αποχωρεί σήμερα από το ζώδιο σας και  περνά στην παρθένο, χαρίζοντας σας λίγο από το πρακτικό και οργανωτικό του πνεύμα. Παράλληλα η προσοχή σας επικεντρώνετε σε οικονομικές υποθέσεις. Πολλοί θα προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας  ενώ δεν θα λείψουν οικονομικές εξελίξεις σε θέματα δουλειάς η υγείας.  
Παρθένος 24/08-23/09: Η περίοδος των γενεθλίων σας ξεκινά από σήμερα με την είσοδο του ήλιου στο ζώδιο σας. Παρέα με την Αφροδίτη σας δίνουν την απαραίτητη ενέργεια αλλά και  γοητεία για να δημιουργήσετε τις ευκαιρίες και να προωθήσετε προσωπικές ή επαγγελματικές επιδιώξεις.  Τα οικονομικά σταθεροποιούνται για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, ενώ συναντήσεις ή πληροφορίες είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για εσάς, αν και ίσως να μην μπορέσετε να τις χρησιμοποιήσετε άμεσα και θα πρέπει να κρατήσετε κλειστά τα χαρτιά σας για λίγο.      
Ζυγός 24/09-23/10: Συναισθήματα και απωθημένα από το παρελθόν έρχονται στο προσκήνιο, ενώ ένα έντονο παρασκήνιο θα κάνει την εμφάνισή του με την είσοδο του ήλιου στην παρθένο. Οι συγκυρίες ίσως είναι τέτοιες που σας αναγκάζουν να κινηθείτε κρυφά. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μη δίνεται λαβές για σχόλια γιατί θα υπάρξουν άτομα που θα θελήσουν να σας διαβάλουν. Για πολλούς ξεκινά ένα διάστημα εσωτερικών διαδικασιών που απαιτεί εσωστρέφεια και απόσυρση. Συζητήσεις με φίλους ή συνεργάτες, γύρω από ταξίδια ή σχέδια θα έχετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου,  χωρίς όμως να  καταφέρετε να βγάλετε άμεσα συμπεράσματα.    
Σκορπιός 24/10-22/11: Μπορεί αυτές τις μέρες να αισθάνεστε ότι δεν στηρίζεστε γερά στα δικά σας πόδια και ότι εξαρτάστε από άλλους, όμως η είσοδος και του ήλιου, μετά την Αφροδίτη στο ζώδιο της παρθένου, δίνει προτεραιότητα στην κοινωνική σας ζωή και θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο και να δικτυωθείτε περισσότερο, με στόχο την κοινωνική ή επαγγελματική σας αποκατάσταση.  Ιδέες, συζητήσεις ή επαφές ευνοούν τα επαγγελματικά αλλά δεν θα ολοκληρωθούν τώρα.          
Τοξότης 23/11-21/12: Επαγγελματικά και γενικότερα θέματα καριέρας και αποκατάστασης γίνονται άμεσης προτεραιότητας μετά την είσοδο και του ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου. Καινούργιες προοπτικές μπορεί να παρουσιάζονται τώρα και θέλουν προσεκτικό έλεγχο πριν προχωρήσετε. Αποφάσεις για μια σχέση ή συνεργασία καλείστε να πάρετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά καλό θα ήταν να μην το κάνετε πριν τις 27 του μηνός.      
Αιγόκερω 22/12-20/01: Η ρουτίνα σας έχει κουράσει απ’ ότι φαίνεται και ήρθε η ώρα να κάνετε καινούργια και πιο ενδιαφέροντα πράγματα που θα σας πάρουν μακριά από τα καθημερινά και καθιερωμένα. Νέες εμπειρίες και ταξίδια που είναι επιθυμίες ζωής είναι πολύ πιθανά για τους Αιγόκερους, μέσα το επόμενο διάστημα. Επαγγελματικά ζητήματα σταθεροποιούνται για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, ενώ οι προσπάθειες και η κούραση αναγνωρίζονται από τους ανωτέρους σας. Μια προαγωγή είναι πολύ πιθανή, ενώ κάποιοι μπορεί ν’ αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις στη δουλειά και κάποιο τίτλο.  Τα οικονομικά βελτιώνονται.    
Υδροχόος 21/01-19/02: Οικονομικά που έχουν σχέση με άλλους τονίζονται ακόμη περισσότερο, μετά την είσοδο και του ήλιου στην Παρθένο. Στο προσκήνιο έρχονται σχετικά οικονομικά ζητήματα και μπορεί να γίνουν ακόμη και σημείο σύγκρουσης σε κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες στην περίπτωση που δεν είναι ξεκάθαρο τι ανήκει στον καθένα. Ευτυχώς η ύπαρξη και της Αφροδίτης στην ίδια θέση χαμηλώνει τους τόνους και απομακρύνει σοβαρές συγκρούσεις. Τα σχέδια σας προωθούνται αν ανήκετε στους υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου και φαίνετε να ξεπερνιούνται προσωρινά προβλήματα και καθυστερήσεις με ταξίδια, σπουδές ή νομικά.     
Ιχθείς 20/02-20/03:  Και ο ήλιος, μετά τη Αφροδίτη, εγκαθίσταται από σήμερα απέναντι σας, στο ζώδιο της Παρθένου, δίνοντας προτεραιότητα σε προσωπική ζωή και σχέσεις.  Τόσο ο γάμος σας όσο και σοβαρές σχέσεις ή συνεργασίες ευνοούνται το επόμενο διάστημα και καλό θα ήταν ν’ ασχοληθείτε μ’ αυτές, στοχεύοντας στη βελτίωσή τους (αν αυτό επιθυμείτε). Προωθείστε νέες συνεργασίες και σχέσεις. Ευχάριστες συναντήσεις στον εργασιακό χώρο ή μηνύματα από τη δουλειά θα έχετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, ενώ και τα οικονομικά δείχνουν να σταθεροποιούνται, ανεβάζοντας παράλληλα και τη ψυχολογική σας διάθεση.   
AstroMeleti