Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 26/08/2011

Η σελήνη περνά στο ζώδιο του λέοντα τονίζοντας την ανάγκη μας να βρεθούμε στο προσκήνιο και να κερδίσουμε την αναγνώριση των άλλων, πράγμα πού μπορεί να μας κάνει προκλητικούς κάποιες φορές.  Ο Ερμής από σήμερα αρχίζει να επιστρέφει σε ορθή φορά δίνοντας λύσεις σε προβλήματα και καθυστερήσεις.   
Κριός 21/03-20/04: Αν και στο ξεκίνημα της μέρας οικογενειακά ζητήματα μπορεί ν’ απασχολήσουν κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών, όσο περνά η μέρα η διάθεση σας ανεβαίνει και η ανάγκη για διασκέδαση γίνεται όλο και μεγαλύτερη.  Προβλήματα ή έλλειψη επικοινωνίας με αγαπημένα σας πρόσωπα υποχωρούν με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή φορά...
    
Ταύρος 21/04-21/05: Οι ρυθμοί σιγά- σιγά χαλαρώνουν, ενώ επικεντρώνεστε κυρίως σε ζητήματα που αφορούν την οικογένεια ή κάποιο ακίνητο. Πολλοί μπορεί να κανονίσετε μια συγκέντρωση στο σπίτι.    
Δίδυμοι 22/05-21/06: Οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές σήμερα. Ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου, έχετε αναλάβει πολλά πράγματα και πρέπει να κινηθείτε οργανωμένα αν θέλετε ν’ αντεπεξέλθετε, χωρίς εκνευρισμούς και εντάσεις. Κάποιοι θα ξεφύγετε από τα καθημερινά κανονίζοντας μια μικρή απόδρασή.  
Καρκίνος 22/06-22/07: Η σελήνη αποχωρεί από το ζώδιο σας και περνά στο ζώδιο του Καρκίνου, στρέφοντας την προσοχή σας σε οικονομικά ζητήματα. Συναισθηματικές ή οικονομικές ανασφάλειες έρχονται στο προσκήνιο και θα προβληματίσουν κυρίως εσάς των πρώτων ημερών, ενώ τονίζουν παράλληλα την τάση για αλλαγή σε επαγγελματικό επίπεδο.   Καθυστερήσεις ή εμπλοκές σε οικονομικά υποχωρούν σιγά- σιγά, καθώς ο Ερμής γυρνά και πάλι στην ορθή φορά του.    
Λέων 23/07-23/08: Η σελήνη περνά στο ζώδιο σας κατά τη διάρκεια της ημέρας, βγάζοντας σας από την αδυναμία των προηγούμενων ημερών. Η ζωτικότητα σας ανεβαίνει, ενώ η προσοχή σας στρέφετε σε προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες. Ιδιαίτερα αισιόδοξοι εσείς των πρώτων ημερών, θέλετε να κάνετε την ανατροπή και να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα που σας έχουν κουράσει.  Ευχάριστες εξελίξεις θα υπάρξουν  γύρω από θέματα που αφορούν εξωτερικό, ταξίδια ή σπουδές.        
Παρθένος 24/08-23/09: Οι ρυθμοί σήμερα πέφτουν και όσο περνά η μέρα, κούραση και ατονία θα κάνουν την εμφάνισή τους. Οικονομικά ζητήματα ευνοούνται και σας δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες.  Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή φορά σας βοηθά να επιλύσετε υποθέσεις, ξεφεύγοντας από το άγχος που σας ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα.            
Ζυγός 24/09-23/10: Η κοινωνική σας ζωή τονίζετε από σήμερα και είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε με φίλους. Κοινωνικές επαφές βοηθούν κυρίως εσάς των πρώτων ημερών να προωθήσετε σχέσεις ή συνεργασίες. Απρόσμενες συναντήσεις σας ευχαριστούν. Πιθανά προβλήματα σε φιλικές σχέσεις υποχωρούν ενώ στόχοι και σχέδια προωθούνται.
Σκορπιός 24/10-22/11: Σε ζητήματα που αφορούν καριέρα και αποκατάσταση επικεντρώνεστε  σήμερα. Ευχάριστες εξελίξεις σε εργασιακά ή θέματα υγείας, χαροποιούν εσάς των πρώτων ημερών. Καθυστερήσεις ή προβλήματα στα επαγγελματικά θα ξεπεραστούν με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή φορά.    
Τοξότης 23/11-21/12: Ανανεωτικό το κλίμα σήμερα. Η αισιοδοξία σας τονίζετε, δίνοντας μια γερή ώθηση σε σχέδια και καινούργιες προοπτικές για το μέλλον.   
Αιγόκερω 22/12-20/01: Οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα, ενώ η επιστροφή του Ερμή σε  ορθή φορά δίνει και πάλι ώθηση σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να καθυστερούσαν. Απρόσμενες εξελίξεις σε οικογενειακό επίπεδο ή θέματα ακινήτων χαροποιούν εσάς των πρώτων ημερών.  Η ανάγκη σας για αλλαγές τονίζετε.     
Υδροχόος 21/01-19/02: Υποθέσεις που αφορούν στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο, ενώ προβλήματα και καθυστερήσεις σε σχετικά ζητήματα υποχωρούν, δίνοντας σας τη δυνατότητα να τα προωθήσετε και πάλι. Οι σχέσεις με το σύντροφο ή στενούς συνεργάτες βελτιώνονται. Απρόσμενες συναντήσεις ευχαριστούν εσάς των πρώτων ημερών, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει ένα ξαφνικό ταξιδάκι.     
Ιχθείς 20/02-20/03:  Εργασιακά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο, ενώ η μέρα προβλέπεται κουραστική.  Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά, δίνοντας σας τη δυνατότητα να προωθήσετε και πάλι εργασιακά ή θέματα υγείας. Καθυστερήσεις η προβλήματα σε σχετικές υποθέσεις υποχωρούν. Ευχάριστες οικονομικές εξελίξεις προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών

AstroMeleti