Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 18/08/2011

Με τόλμη και μαχητικότητα αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας καθώς η σελήνη παραμένει στον δυναμικό Κριό. Ο παρορμητισμός μας τονίζεται και χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί για ν’ αποφύγουμε λανθασμένες επιλογές και εριστική συμπεριφορά προς τους άλλους. Το πολύ θετικό εξάγωνο Άρη Δία, που πραγματοποιείτε σήμερα, ευνοεί κυρίως τους γεννημένους στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου. Πίστη,  θέληση, ζωντάνια και ενέργεια, σας  βοηθούν να προωθήσετε σχέδια και υψηλούς στόχους. Η επιθυμία ν’ αναλάβετε δράση με στόχο νέες προοπτικές που θα βελτιώσουν τη ζωή σας, σήμερα είναι έντονη.    
Κριός 21/03-20/04:  Προσωπικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και ενισχύεται η επιθυμία σας για αλλαγές και καινούργια ξεκινήματα. Η τύχη είναι με το μέρος σας, κυρίως αν ανήκετε στους Κριούς του δευτέρου δεκαημέρου. Πίστη στον εαυτό σας και αισιοδοξία αυξάνονται, βοηθώντας σας να πάρετε πρωτοβουλίες και  να προωθήσετε προσωπικούς στόχους. Εκκίνηση νέων δραστηριοτήτων ευνοείτε, όπως επίσης και ότι έχει σχέση με ακίνητα και οικογένεια. Κάποιοι θα έχετε οικονομική βοήθεια από το σπίτι ή θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις σε αγοραπωλησίες ακινήτων ενώ και κοινωνικές εκδηλώσεις στο σπίτι βοηθούν.  Τα οικονομικά σας γενικότερα ευνοούνται...  
               
Ταύρος 21/04-21/05: Οι ρυθμοί συνεχίζουν να είναι χαμηλοί και σήμερα για τους περισσότερους από εσάς. Αίσθηση κούρασης και ατονίας σας κάνουν ν’ αναζητάτε τρόπους  απομόνωσης  και ηρεμίας. Η τύχη είναι με το μέρος σας, ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Ταύρους του δευτέρου δεκαημέρου. Εκμεταλλευτείτε το και προωθήσετε  την οργάνωση νέων φιλόδοξων σχεδίων.  Συζητήσεις, συμφωνίες, συμβόλαια, ταξιδάκια και νέες γνωριμίες ευνοούνται σήμερα.       
Δίδυμοι 22/05-21/06: Και σήμερα παραμένετε πολύ κοινωνικοί, βλέποντας φίλους αλλά και γνωρίζοντας καινούργιους ανθρώπους που θα διευρύνουν τον κύκλο σας και θα σας δικτυώσουν καλύτερα. Πολύ ευνοϊκή μέρα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, καθώς τα οικονομικά σας δείχνουν να βελτιώνονται μέσα από μια κρυφή εισοδηματική πηγή (ή μια πηγή που πρέπει να κρατήσετε μυστική).  Ο σύντροφος ή κάποιοι συνεργάτες μπορεί να σας βοηθήσουν.      
Καρκίνος 22/06-22/07: Σε υποθέσεις που αφορούν την καριέρα και τα επαγγελματικά σας γενικότερα, συνεχίζεται να είστε επικεντρωμένοι και σήμερα. Η τύχη χαμογελά σε σας του δευτέρου δεκαημέρου οι οποίοι είναι πολύ πιθανό να έχετε ευκαιρίες στα επαγγελματικά. Η μέρα είναι καλή για νέες προσπάθειες και  καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα. Θέληση ζωντάνια και ενέργειας, κατευθύνονται προς την επίτευξη των στόχων σας. 
Λέων 23/07-23/08: Αισιοδοξία, ενέργεια και αποφασιστικότητα σας χαρακτηρίζουν σήμερα. Πολλοί νιώθετε την ανάγκη να κάνετε αλλαγές και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα που σας έχει κουράσει. Ιδιαίτερα ευνοημένοι εσείς του δευτέρου δεκαημέρου οι οποίοι θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε σοβαρές σχέσεις και συνεργασίες δίνοντας έτσι σημαντική  ώθηση στους στόχους σας και τα σχέδια σας.
Παρθένος 24/08-23/09: Το άγχος γύρω από τα οικονομικά συνεχίζει και σήμερα να είναι έντονο και πιεστικό.  Η τύχη φαίνεται να χαμογελά ιδιαίτερα  σε σας του δευτέρου δεκαημέρου οι οποίοι βρίσκετε λύσεις για να ξεπεράσετε τα προβλήματα. Φίλοι και άτομα από το κοινωνικό σας περιβάλλον σας βοηθούν να προωθήσετε επαγγελματικά σχέδια και θέματα δουλειάς γενικότερα.  Νέες εισοδηματικές πηγές σας βοηθούν να ηρεμήσετε και να αποβάλλεται το άγχος.            
Ζυγός 24/09-23/10: Στενές σχέσεις και συνεργασίες συνεχίζουν να βρίσκονται στο προσκήνιο και να προβληματίζουν με κάποιο τρόπο τους περισσότερους από εσάς. Οι αλλαγές στον τομέα αυτό μόλις έχουν ξεκινήσει, επηρεάζοντας μέχρι τώρα μόνο εσάς των πρώτων ημερών. Η επιθυμία για την υλοποίηση κάποιων στόχων γίνεται ισχυρό κίνητρο σήμερα για κάποιες εξελίξεις στα οικονομικά, κυρίως όσων ανήκουν στο δεύτερο δεκαήμερο.  Κατορθώνετε να ξεπεράσετε δυσκολίες και να βρείτε διεξόδους που θα βελτιώσουν τα οικονομικά σας. Μια καινούργια εισοδηματική πηγή είναι πολύ πιθανή.  Ευνοούνται υποθέσεις που αφορούν δάνεια, ασφάλειες, εφορία και γενικότερα οικονομικά που εμπλέκονται και άλλοι.     
 Σκορπιός 24/10-22/11: Πολύ δουλειά και κούραση περιμένει τους περισσότερους από εσάς και σήμερα. Αλλαγές και καινούργια ξεκινήματα σε δουλειά και καθημερινότητα σας αναγκάζουν να τρέξετε λίγο παραπάνω. Ιδιαίτερα ευνοημένοι εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε την ευκαιρία σήμερα ν’ ανοίξετε τα φτερά σας και να δοκιμάσετε νέες προοπτικές και εμπειρίες, πιθανότατα μέσα από ταξίδια στο εξωτερικό ή σπουδές. Θέματα που αφορούν στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις προωθούνται με τον καλύτερο τρόπο.
Τοξότης 23/11-21/12: Διασκέδαση, έρωτας και δημιουργικότητα συνεχίζουν να  παρασύρουν πολλούς από εσάς και σήμερα. Η ανάγκη για προβολή αλλά και αναγνώριση από τους άλλους εντείνεται και σε κάποιες περιπτώσεις σας κάνει προκλητικούς ή και δογματικούς. Ιδιαίτερα ευνοϊκή μέρα για εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στις αρχές Δεκεμβρίου, οι οποίοι θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε εργασιακά και οικονομικά ζητήματα. Κάποιοι ίσως βρείτε δουλειά ή πάρετε κάποιας μορφής αύξηση στη δουλειά σας.   
Αιγόκερω 22/12-20/01: Οικογένεια ή ακίνητα συνεχίζουν και σήμερα να σας ευαισθητοποιούν και να σας δημιουργούν πονοκέφαλο. Προσπαθήστε να βρείτε ισορροπίες και μην έρχεστε σ’ αντιπαράθεση με άτομα της οικογενείας.  Η  μέρα είναι καλή και  με πολλές  ευκαιρίες, ιδιαίτερα για τους Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί κοντά στις αρχές Ιανουαρίου. Πάρτε ρίσκα και πρωτοβουλίες για στόχους που θα σας χαρίσουν την αναγνώριση που θέλετε. Ευνοούνται υποθέσεις που αφορούν δημιουργικά σχέδια, εμπόριο αλλά και τα παιδιά. Θα μπορούσατε σήμερα ν’  ανοίξτε ένα παράθυρο στην τύχη αλλά χωρίς να κάνετε υπερβολές.     
Υδροχόος 21/01-19/02: Έντονη δραστηριότητα κρύβει και η σημερινή μέρα, ενώ δεν θα λείψουν και οι εκνευρισμοί. Πολλοί από εσάς θα βρεθείτε και θα περάσετε ευχάριστα με φίλους ή συγγενείς. Κοντινά ταξίδια είναι πολύ πιθανά. Ιδιαίτερα ευνοϊκή μέρα για τους Υδροχόους που έχουν γεννηθεί αρχές Φεβρουαρίου,  σε ότι αφορά δουλειά, σπίτι, οικογένεια και ακίνητη περιουσία. Εκμεταλλευτείτε το και προωθήστε σχετικές υποθέσεις. Καλή μέρα για να ξεκινήσετε μια επαγγελματική δραστηριότητα στο χώρο του σπιτιού.      
Ιχθείς 20/02-20/03:  Τα οικονομικά παραμένουν και σήμερα στο προσκήνιο, ωθώντας κάποιους από εσάς σε επαναπροσδιορισμό εσόδων και εξόδων με στόχο την μείωση της ανασφάλειας. Από την άλλη, πολλοί κάνετε έξοδα αυτές τις μέρες, χωρίς να υπολογίζετε τις συνέπειες.  Ευνοϊκή μέρα για  όσους έχετε γεννηθεί αρχές Μαρτίου, οι οποίοι θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε φιλόδοξα σχέδια και στόχους. Νέες γνωριμίες με ανθρώπους που θα σας φανούν χρήσιμοι ή συζητήσεις με άτομα κύρους που θα σας ανοίξουν πόρτες, είναι πολύ πιθανά.  Η αυτοπεποίθηση, ο ενθουσιασμός και η ζωντάνια σας, είναι οι δυνατοί σύμμαχοι σας.    
AstroMeleti