Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 05/08/2011

Στο Σκορπιό περνάει σήμερα η σελήνη πολλαπλασιάζοντας τα συναισθήματα μας. Η ερωτική διάθεση και το πάθος μας τονίζονται. Καταγράφουμε τα πάντα πιο έντονα αλλά και πιο προσωπικά και αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να γίνουμε πιο εύθικτοι. Ζήλια και καχυποψία μπορεί να είναι διάχυτα, ενώ δεν θα είναι δύσκολο να εμπλακούμε σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας.
Κριός 21/03-20/04:  Η μέρα κρύβει έντονα πάθει και εντάσεις. Γίνεστε πιο ανταγωνιστικοί, ενώ οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα θα χρειαστούν τη προσοχή σας. Σε υπερβολές και έξοδα εντυπωσιασμού παρασύρεστε εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Αντίθετα πιο δυναμικοί και σίγουροι είστε εσείς του δευτέρου. Η αυτοπεποίθησή σας τονίζεται και καταφέρνετε να σταθεροποιήσετε μια σχέση ή συνεργασία. Κάποιοι αποφασίζετε να προχωρήσετε στην επισημοποίηση μιας σχέσης...
 
Ταύρος 21/04-21/05: Δυσκολίες θα υπάρξουν σήμερα στη σχέση σας με το σύντροφο ή κάποιους συνεργάτες.  Ελέγξτε τα συναισθήματα σας γιατί η φόρτιση και ο ανταγωνισμός μπορεί να σας παρασύρουν σε λάθει. Ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα πρέπει να προσέξετε υπερβολές σήμερα και ν’ αποφύγετε καινούργια σχέδια ή νέες δραστηριοποιήσεις στη δουλειά. Αντίθετα, για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, εργασιακά θέματα σταθεροποιούνται σήμερα. Προσεκτικοί σ’ ότι αφορά στόχους και επαγγελματικά σχέδια πρέπει να είστε και εσείς των τελευταίων ημερών.  Ο Ποσειδώνας επιστρέφει στις δικές σας μοίρες και μπορεί να σας παρασύρει σε ανέφικτους στόχους ή σχέδια που δεν στηρίζονται σε ρεαλιστικές βάσεις. Μελετήστε προσεκτικά τις κινήσεις σας.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Ανταγωνιστικό το κλίμα σήμερα, τόσο στον εργασιακό χώρο, όσο και στην καθημερινότητα σας. Νέες γνωριμίες, συζητήσεις ή πληροφορίες που θα πάρετε, βοηθούν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου να προωθήσετε ή να σταθεροποιήσετε ένα σχέδιο σας. Πολλές οι κοινωνικές επαφές και οι νέες γνωριμίες και για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, όμως ή μέρα κρύβει κινδύνους και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην διαχείριση των σχέσεων. Μην κινήστε επιπόλαια και αποφύγετε ότι μπορεί να έχει σχέση με μυστικά ή παρασκήνιο.
Καρκίνος 22/06-22/07: Έντονο το πάθος και ο ερωτισμός σήμερα για εσάς τους Καρκίνους. Τα συναισθήματα είναι δυνατά και θα πρέπει ν’ αποφύγετε ζήλειες και ανταγωνισμούς.  Περισσότερο προσεκτικοί θα πρέπει να είστε εσείς του πρώτου δεκαημέρου γιατί φίλοι μπορεί να σας παρασύρουν σ’  εργασιακά σχέδια που δεν θα έχουν την απόδοση που περιμένετε. Αντίθετα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, καταφέρνετε να σταθεροποιήσετε υποθέσεις που αφορούν οικογένεια ή ακίνητη περιουσία. Κάποιοι ίσως δεχτείτε οικονομική βοήθεια από την οικογένεια σας.  
Λέων 23/07-23/08: Οικογενειακά είναι θα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα, ενώ το κλίμα στο σπίτι θα είναι φορτισμένο και ανταγωνιστικό. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου σε θέματα καριέρας ή αποκατάστασης. Στην προσπάθεια σας να προωθήσετε κάποιο στόχο ίσως χρησιμοποιήσετε άκομψα και υπερβολικά τη γοητεία και την επίδραση που έχετε στους άλλους. Καλύτερα είναι τα πράγματα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, οι οποίοι σήμερα νιώθετε σίγουροι με τις επιλογές σας και  είναι πολύ πιθανό να προχωρήσετε στο κλείσιμο μιας συμφωνίας.  Προσεκτικοί στο τομέα σχέσεων και συνεργασιών θα πρέπει να είστε εσείς των τελευταίων ημερών, γιατί υπάρχει κίνδυνος να αυταπατηθείτε ή και να εξαπατηθείτε.
Παρθένος 24/08-23/09: Ενδιαφέρουσα μέρα η σημερινή. Θα έχετε πολλά και διαφορετικά πράγματα να κάνετε, ενώ τα συναισθήματα που θα νιώθετε είναι έντονα. Αποφύγετε εκνευρισμούς και μην εμπλέκεστε σε παιχνίδια δύναμης. Ένα σχέδιο μπορεί να μην εξελίσσετε όπως θα θέλατε εσείς του πρώτου δεκαημέρου αλλά δεν είναι απαραίτητο να καταφύγετε σε συναισθηματικές υπερβολές. Ίσως είστε λίγο φυγόπονοι αυτή τη περίοδο και διαχειρίζεστε με επιπολαιότητα τα σχέδια σας.  Οικονομικά ζητήματα σταθεροποιούνται για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και βρίσκετε λύσεις που θα σας ξεαγχώσουν. Κινηθείτε διακριτικά και κρατήστε κλειστά τα χαρτιά σας.
 Ζυγός 24/09-23/10: τα οικονομικά σας θα πρέπει να προσέξετε σήμερα γιατί υπάρχει κίνδυνος να κάνετε άσκοπα έξοδα για λόγους εντυπωσιασμού. Ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα είναι εύκολο να παρασυρθείτε από άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος και να κάνετε υπερβολές ή επιπόλαιες κινήσεις σε οικονομικό επίπεδο. Αντίθετα, εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, η παρουσία σας σε κοινωνικές εκδηλώσεις ή φίλοι σας βοηθούν να κάνετε σημαντικές γνωριμίες και να σταθεροποιήσετε ζητήματα προσωπικού χαρακτήρα. Πιο χαλαροί απ’ όλους, εσείς των τελευταίων ημερών, οι οποίοι μπορεί αυτή τη περίοδο να  ζείτε ή θα ζήσετε ένα μεγάλο έρωτα.
 Σκορπιός 24/10-22/11: Η σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα επικεντρώνει την προσοχή σας σε προσωπικά θέματα και ανάγκες. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε εσείς του πρώτου δεκαημέρου σε θέματα διαχείρισης προσωπικών ή επαγγελματικών σχέσεων. Η υπεραισιοδοξία,  ο ενθουσιασμός και η αυτοπεποίθηση σας, θα σας οδηγήσουν σε υπερβολές που θα σας στοιχήσουν τουλάχιστον συναισθηματικά. Επαγγελματικά σχέδια ή κάποιοι προσωπικοί στόχοι, σταθεροποιούνται για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και αυτό σας ηρεμεί.  Σε οικογενειακά ή θέματα ακινήτων θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή εσείς των τελευταίων ημερών γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης. Αποφύγετε αγοραπωλησίες ή αλλαγές ακινήτων.   
Τοξότης 23/11-21/12: Οι ρυθμοί σας πέφτουν σήμερα ενώ η συναισθηματική φόρτιση μπορεί να είναι μεγάλη αναπολώντας πράγματα από το παρελθόν. Σε εργασιακά ζητήματα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όσοι ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο.  Καινούργια ή πιο ενδιαφέροντα πράγματα σας έλκουν μ’ αποτέλεσμα να αμελείτε τη δουλειά με κίνδυνο να εκτεθείτε. Η αυτοπεποίθηση σας τονίζετε αυτή την περίοδο και αν είστε τοξότης του δευτέρου δεκαημέρου κατορθώνετε μετά από πολύ δουλειά να προωθήσετε ή να σταθεροποιήσετε στόχους και σχέδια μ’ επιτυχία.    
Αιγόκερω 22/12-20/01: Έντονη φαίνεται η κοινωνική σας ζωή σήμερα, αλλά θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους γιατί πάθος και έντονος συναισθηματισμός μπορεί να σας παρασύρουν και να επηρεάσουν φιλικές σας σχέσεις. Σε ακραίες συμπεριφορές μπορεί να φτάσετε εσείς του πρώτου δεκαημέρου, δημιουργώντας πρόβλημα στις σχέσεις με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Αν ανήκετε στους Αιγόκερους του δευτέρου δεκαημέρου με πείσμα και δυναμισμό, κατορθώνετε να σταθεροποιήσετε επαγγελματικούς ή προσωπικούς σας στόχους και να πραγματοποιήσετε έτσι βαθύτερες επιθυμίες σας.     
 Υδροχόος 21/01-19/02: Θέματα καριέρας ή αποκατάστασης έρχονται στο προσκήνιο και θα σας απασχολήσουν σήμερα, βγάζοντας κάποιες φορές από μέσα σας έντονα συναισθήματα και απωθημένα. Αποφύγετε συζητήσεις ή επαφές με ανωτέρους και μην εμπλακείτε σε παιχνίδια δύναμης. Ένα σχέδιο σταθεροποιείτε για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και είναι πολύ πιθανό ν’ αποφασίσετε να  επισημοποιήσετε μια σχέση ή μια συνεργασία. Ο Ποσειδώνας επιστρέφει και πάλι στο ζώδιο σας, επηρεάζοντας κυρίως, εσάς των τελευταίων ημερών. Μπορεί να νιώσετε πολύ πιο όμορφα και γαλήνια όμως προσέξτε μήπως τα συναισθήματα σας παρασύρουν σε ουτοπικές καταστάσεις.     
Ιχθείς 20/02-20/03:  Αισιόδοξο το κλίμα σήμερα. Νιώθετε δυνατοί και έτοιμοι να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα που θα σας απομακρύνουν από τα καθιερωμένα.  Η χαλαρή και επιπόλαιη αντιμετώπιση θεμάτων που αφορούν τη δουλειά ή την υγεία, θα δημιουργήσει προβλήματα σ’ εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Προσέξτε κάθε λεπτομέρεια. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται ή ένα οικονομικό ζήτημα σταθεροποιείτε για τους Ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου.
 AstroMeleti