Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 06 & 07/08/2011

Η σελήνη το Σάββατο παραμένει στο Σκορπιό διατηρώντας έντονο το πάθος και τα συναισθήματα μας. Την Κυριακή το κλίμα σιγά-σιγά αλλάζει και εμείς χαλαρώνουμε. Η αισιοδοξία και η ανάγκη για ανανέωση τονίζονται και μας ωθούν να δοκιμάσουμε καινούργια πράγματα και εμπειρίες. Θέματα που αφορούν ταξίδια, εξωτερικό, σπουδές ή νομικές διαδικασίες, με κάποιο τρόπο θα μας απασχολήσουν.  
Κριός 21/03-20/04:  Το πάθος και η ζήλια σας οδηγούν σε υπερβολές που θα επηρεάσουν τις σχέσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο.  Έξοδα για λόγους εντυπωσιασμού θα κάνετε κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί κοντά στο τέλος Μαρτίου. Την Κυριακή η διάθεση σας φτιάχνει, όμως η αισιοδοξία και η πίστη στον εαυτό σας μπορεί να σας προδώσουν. Προσέξτε τι λέτε και τι κάνετε, γιατί υπάρχει κίνδυνος να φερθείτε επιπόλαια σε ζητήματα δουλειάς ή υγείας...

Ταύρος 21/04-21/05: Τα προβλήματα και ο ανταγωνισμός σε σχέσεις ή συνεργασίες συνεχίζονται και το Σάββατο, δημιουργώντας προβλήματα και παρεξηγήσεις ακόμη και στο χώρο του σπιτιού. Προσέξτε γιατί είστε διατεθειμένοι να κάνετε ακραίες και επιπόλαιες κινήσεις για τις οποίες θα μετανιώσετε αργότερα. Την Κυριακή το κλίμα είναι πιο αισιόδοξο αν και θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα. Αποφύγετε συζητήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα ή τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Αν ανήκετε στους Ταύρους των τελευταίων ημερών, μην πάρετε σήμερα αποφάσεις και μην ασχοληθείτε με θέματα καριέρας.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Εργασιακά ή θέματα υγείας συνεχίζουν να σας απασχολούν και να δημιουργούν προβλήματα στην καθημερινότητα σας.   Επικοινωνία και μετακινήσεις γίνονται μετ’ εμποδίων ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν νεύρα, εντάσεις  και παρεξηγήσεις με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα και μπορεί να σας παρασύρουν σε ακρότητες. Κρατήστε ισορροπίες.
Καρκίνος 22/06-22/07: Ο ενθουσιασμός και η θετική σας διάθεση σας παρασύρουν σε απρόβλεπτα και περιττά πολλές φορές έξοδα, που μόνο σκοπό έχουν τη συναισθηματική σας ικανοποίηση.  Κάποιο φίλος ίσως έχει την ανάγκη σας και  θα πρέπει να θυσιάσετε κάτι για να τον βοηθήσετε.  Την Κυριακή τα πράγματα δεν είναι το ίδιο χαλαρά. Προκύπτουν δουλειές  και θα χρειαστεί να οργανωθείτε. Αποφύγετε συζητήσεις με φίλους ή συγγενείς και μην πάρετε αποφάσεις που αφορούν οικονομικά ή κάποια συμφωνία.
Λέων 23/07-23/08: Εξελίξεις στην οικογένεια ή το σπίτι δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε και να χαρείτε. Μην πάρετε σήμερα αποφάσεις που ν’ αφορούν τα επαγγελματικά ή την κοινωνική σας αποκατάσταση και προσπαθήστε να βρείτε ισορροπίες μεταξύ οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων. Την Κυριακή το κλίμα είναι πολύ πιο ευχάριστο αλλά θα χρειαστεί να προσέξετε τα οικονομικά σας γιατί υπάρχουν κίνδυνοι.  Μην κάνετε συζητήσεις για οικονομικά και μην δίνεται υποσχέσεις που δεν πρόκειται να κρατήσετε.
Παρθένος 24/08-23/09: Έντονη συναισθηματική φόρτιση κρύβει η μέρα και δύσκολα θ’ αποφύγετε τις διαφωνίες και τις παρεξηγήσεις με άτομα του περιβάλλοντος σας. Η υπεραισιοδοξία μπορεί να σας οδηγήσει σήμερα σε λανθασμένες τακτικές. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μείνετε προσγειωμένοι.  Σπίτι και  οικογένεια θα σας απασχολήσουν την  Κυριακή και δεν αποκλείονται εκνευρισμοί και εντάσεις. Αποφύγετε ατυχήματα. 
 Ζυγός 24/09-23/10: Τα οικονομικά συνεχίζουν και σήμερα να σας απασχολούν και θα πρέπει ν’ αποφύγετε επιπόλαιες ή ακραίες επιλογές. Μην ασχοληθείτε σήμερα με οικονομικές συμφωνίες ή δανεισμούς και μην εμπλέξετε φίλους με οικονομικά γιατί υπάρχει κίνδυνος παρεξηγήσεων.  Την Κυριακή είστε πιο δραστήριοι και κοινωνικοί αλλά θα πρέπει ν’ αποφύγετε παρασκηνιακές συζητήσεις ή συμφωνίες.
 Σκορπιός 24/10-22/11: Προβλήματα στις σχέσεις σας με τους άλλους είναι πολύ πιθανά, αφού έχετε επικεντρωθεί στον εαυτό σας και λειτουργείτε λίγο εγωιστικά. Θέματα καριέρας ή αποκατάστασης δεν ευνοούνται ενώ δεν θα λείψουν παρεξηγήσεις με ανωτέρους ή ηλικιωμένα άτομα. Η Κυριακή θα είναι καλύτερη ενώ και τα οικονομικά σας ευνοούνται.  Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις με φίλους ή συνεργάτες γιατί θα υπάρξουν διαφωνίες και εκνευρισμοί. 
Τοξότης 23/11-21/12: Δυσκολίες αντιμετωπίζετε σήμερα στην προώθηση των σχεδίων σας και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν παρεξηγήσεις.  Οι χαμηλοί ρυθμοί και η κούραση που νιώθετε μειώνουν  τη δράση σας και δεν σας αφήνουν να κάνετε πράγματα που θα σας βοηθήσουν να νιώσετε καλύτερα και να  χαρείτε. Προσέχετε την υγεία σας και μην κάνετε υπερβολές και καταχρήσεις που μπορεί να την επηρεάσουν. Την Κυριακή, σιγά-σιγά η σελήνη περνά στο ζώδιο σας, ενεργοποιώντας σας και πάλι, μετά από δυο μέρες απραξίας. Η  αυτοπεποίθηση σας τονίζετε αλλά θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους στα επαγγελματικά και να αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις και σχεδιασμούς γύρω απ’ αυτά.      
Αιγόκερω 22/12-20/01: Τα οικονομικά σας θα πρέπει να προσέξετε σήμερα. Συναισθηματικοί λόγοι και παιχνίδια δύναμης θα σας οδηγήσουν σε λάθει και επιπόλαιες επιλογές, καθαρά για λόγους εντυπωσιασμού.  Προσπαθήστε  να ελέγξετε τα συναισθήματα σας και μην παρασύρεστε από το πάθος και την ανάγκη σας για δύναμη και εξουσία. Την Κυριακή οι ρυθμοί πέφτουν και καλό θα ήταν να μην  πάρετε σημαντικές αποφάσεις ούτε να κάνετε σοβαρούς σχεδιασμούς. Απρόσμενες εξελίξεις σε οικογένεια και σπίτι θα σας χαροποιήσουν.
 Υδροχόος 21/01-19/02: Μέρα δύσκολη σε επίπεδο σχέσεων.  Ο ανταγωνισμός και το πείσμα δημιουργούν προβλήματα σε επαγγελματικές ή προσωπικές σας σχέσεις. Παρεξηγήσεις με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη είναι πολύ πιθανές.  Κάποιοι θα χρειαστεί να βρείτε ισορροπίες μεταξύ επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων.  Με την ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στο ζώδιό σας, κυρίως εσείς των τελευταίων ημερών, θα αναθεωρήσετε πολλά.    Την Κυριακή το κλίμα είναι πιο ευχάριστο και θα επιλέξετε να διασκεδάσετε με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσέξτε τα οικονομικά σας.    
Ιχθείς 20/02-20/03:  Ανήσυχοι και νευρικοί μπορεί να είστε σήμερα δημιουργώντας προβλήματα στην καθημερινότητα ή τη δουλειά σας. Προσέξτε την υγεία σας. Η υπεραισιοδοξία και η πίστη στον εαυτό σας μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερβολές για τις οποίες θα μετανιώσετε. Αποφύγετε τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις γιατί δεν θα είναι εύκολο να τις κρατήσετε. Την Κυριακή επαγγελματικά ή ζητήματα κοινωνικής αποκατάστασης έρχονται στο προσκήνιο και σας προβληματίζουν. Σχέσεις και συνεργασίες επανεξετάζονται και καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις ή αποφάσεις γύρω από επαγγελματικές ή προσωπικές σας σχέσεις.  
AstroMeleti