Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 10/08/2011

Η είσοδος της σελήνης στον Αιγόκερο, στρέφει την προσοχή μας κυρίως σε ζητήματα επαγγελματικής ή κοινωνικής αποκατάστασης. Γινόμαστε πιο πρακτικοί και οργανωτικοί ενώ θέτουμε όρια και κανόνες στη ζωή μας, περιορίζοντας την ελευθερία μας. Η μέρα σήμερα κρύβει έντονη συναισθηματική φόρτιση που θα μας οδηγήσει σε εντάσεις και ανταγωνισμούς. Αποφύγετε να εμπλακείτε  σε παιχνίδια δύναμης που μόνο κακό θα μπορούσαν να σας κάνουν αυτή τη στιγμή.      
Κριός 21/03-20/04:  Δύσκολη μέρα η σημερινή και δεν θα λείψουν εντάσεις, κυρίως με άτομα της οικογένειας. Θα χρειαστεί να βρείτε ισορροπίες μεταξύ επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων. Το ανταγωνιστικό κλίμα όμως που διέπει σήμερα τις επαγγελματικές σας σχέσεις, δεν αφήνει πολλά περιθώρια για την οικογένεια και το σπίτι. Το ευχάριστο είναι ότι τα οικονομικά σας, με κάποιο τρόπο βελτιώνονται...

Ταύρος 21/04-21/05: Η ανάγκη σας να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα θα σας φέρει σε σύγκρουση με φίλους ή άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον. Κρατήστε χαμηλούς τόνους γιατί μπορεί να γίνετε πολύ ανταγωνιστικοί,  με κίνδυνο να πείτε πράγματα για τα οποία θα μετανιώσετε. Η αισιοδοξία και η πίστη που νιώθετε για το αύριο, σας κρατούν δυνατούς και έτοιμους για όλα, όμως θα πρέπει να χειριστείτε με προσοχή και λογική σκέψη τις καταστάσεις, αποφεύγοντας  υπερβολές.  
Δίδυμοι 22/05-21/06: Προβληματισμοί γύρω από οικονομικά ζητήματα θα απασχολήσουν κυρίως εσάς των πρώτων ημερών. Η επιθυμία σας για επαγγελματική ή κοινωνική καταξίωση είναι μεγάλη και οι ιδέες που έχετε πολλές, όμως μπορεί να μην υπάρχουν οι οικονομικές προϋποθέσεις για να προχωρήσετε. Αναζητήστε συνεργάτες που θα μπορούσαν να σας στηρίξουν. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για ν’ ασχοληθείτε με οικονομικά γιατί μπορεί να παρασυρθείτε σε παράτολμες επιλογές.
Καρκίνος 22/06-22/07: Σχέσεις και συνεργασίες θα χρειαστεί να διαφυλάξετε σήμερα, κυρίως εσείς των πρώτων ημερών. Το κλίμα είναι ανταγωνιστικό και δύσκολα θ’ αποφύγετε διαπληκτισμούς τόσο με το σύντροφο, όσο και με συνεργάτες. Κρατήστε την ψυχραιμία σας γιατί μπορεί να υπάρξουν  δυσάρεστες εκπλήξεις. Διοχετεύστε την ενέργεια που σας χαρίζει ο Άρης σε δημιουργικά κανάλια ή έντονες δραστηριότητες π.χ. γυμναστική  για ν’ αποφύγετε  νεύρα και  επιθετικότητα. Φίλοι θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε.  Οικογενειακές υποχρεώσεις κουράζουν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις σας.    
Λέων 23/07-23/08: Οι ρυθμοί σας είναι χαμηλοί και νιώθετε κουρασμένοι αλλά οι απαιτήσεις σε δουλειά και καθημερινότητα είναι πολλές και αυτό σας εκνευρίζει. Το κλίμα είναι ανταγωνιστικό και μπορεί να εμπλακείτε σε παιχνίδια εξουσίας. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας και μη δίνετε δικαιώματα να σας σχολιάζουν γιατί το παρασκήνιο φουντώνει πίσω από την πλάτη σας αυτό το διάστημα. Ζητήστε βοήθεια από ανωτέρους ή ηλικιωμένα άτομα.  Αν ανήκετε στους Λέοντες του δευτέρου δεκαημέρου, αποφύγετε σήμερα σοβαρές συζητήσεις (κυρίως για θέματα δουλειάς ή με συνεργάτες) ή υπογραφές συμβολαίων και συμφωνιών.      
Παρθένος 24/08-23/09: Εκνευρισμούς και εντάσεις κρύβει η μέρα. Η ανάγκη για επαγγελματική ή κοινωνική αναγνώριση είναι μεγάλη και μπορεί σήμερα να γίνει πηγή έντονης συναισθηματικής φόρτισης και πάθους. Ισορροπίες θα χρειαστεί να βρείτε μεταξύ των δικών σας θέλω και των επιθυμιών κάποιων άλλων. Διαπληκτισμοί με φίλους είναι πολύ πιθανοί. Αποφύγετε έξοδα για λόγους εντυπωσιασμού. Οικονομικές δυσκολίες προκύπτουν κυρίως για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.  
 Ζυγός 24/09-23/10: Εξελίξεις σε οικογενειακό επίπεδο σας φορτίζουν και ίσως σας ωθήσουν σε παρακινδυνευμένες κινήσεις, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Το κλίμα στο σπίτι είναι ανταγωνιστικό και θα πρέπει να βρείτε ισορροπίες μεταξύ οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων, αποφεύγοντας διαπληκτισμούς και εντάσεις με ανωτέρους. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας. Πολλοί μπορεί ν’ αποφασίσετε να επισημοποιήσετε μια σχέση. 
 Σκορπιός 24/10-22/11: Θέλετε  ν’ αλλάξετε τη ρουτίνα που σας είχε κουράσει και να δοκιμάσετε καινούργιες εμπειρίες. Κάνετε σχέδια και προσπαθείτε να πάρετε  αποφάσεις για ριζικές αλλαγές, όμως συναισθηματικοί λόγοι σας δυσκολεύουν. Το κλίμα γίνεται πιο ανταγωνιστικό σήμερα. Υποχρεώσεις της  καθημερινότητας, γραφειοκρατία ή άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον γίνονται εμπόδιο στην προώθηση των σχεδίων σας και αυτό σας εκνευρίζει. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις με φίλους ή συγγενείς και μείνετε συγκεντρωμένοι στα σχέδια σας.
 Τοξότης 23/11-21/12: Η οργάνωση των οικονομικών σας κρίνεται απαραίτητη και θα χρειαστεί να βρείτε ισορροπίες μεταξύ των εσόδων και των οικονομικών υποχρεώσεων σας. Αποφύγετε ρίσκα ή επιπόλαιες οικονομικές κινήσεις για λόγους εντυπωσιασμού.  Αλλαγές και ευκαιρίες που προκύπτουν σε εργασιακό επίπεδο   μπορεί να σας δώσουν λύσεις και να τονώσουν τα οικονομικά σας. Προβλήματα με φίλους μπορεί ν’ αντιμετωπίσετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Η σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σας, κάνοντας σας πιο ευαίσθητους σε προσωπικά ζητήματα και τονίζοντας παράλληλα τα καλώς και κακώς κύμαινα. Η συναισθηματική σας φόρτιση μεγαλώνει δημιουργώντας προβλήματα στις σχέσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες.  Γίνεστε πιο ανυπόμονοι και βιαστικοί, με κίνδυνο να οδηγηθείτε σε  λανθασμένες επιλογές. Καθυστερήσεις οι δυσκολίες στα επαγγελματικά θα αντιμετωπίσετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Προβλήματα του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και πρέπει να τ’ αντιμετωπίσετε.     
 Υδροχόος 21/01-19/02: Κουρασμένοι και άτονοι νιώθετε σήμερα και θα επιλέγατε να μείνετε μόνοι για να ξεκουραστείτε.  Όμως οι υποχρεώσεις, τόσο στη δουλειά, όσο και στην καθημερινότητα είναι  πολλές και δεν σας επιτρέπουν να ξεφύγετε. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εκνευρισμοί  και θα πείτε πράγματα που δεν πρέπει. Προσέξτε την υγεία σας γιατί είναι πιθανά μικροατυχήματα. Αν χρειαστείτε βοήθεια, ζητήστε τη από άτομα της οικογενείας.  
Ιχθείς 20/02-20/03:  Καινούργιες γνωριμίες με ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά, θα έχετε εσείς του πρώτου δεκαημέρου.  Δεχτείτε προσκλήσεις και κάντε όσες περισσότερες  κοινωνικές επαφές μπορείτε ακόμη και αν δεν σας αρέσει. Μπορεί να σας στοιχίσουν οικονομικά όμως τ’ αποτελέσματα τους θα είναι ευνοϊκά για εσάς.  Αποφύγετε ανταγωνισμούς και παιχνίδια δύναμης με φίλους ή συνεργάτες.
 AstroMeleti