Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 27 & 28/08/2011

Η σελήνη θα βρίσκεται όλο το Σαββατοκύριακο στο ζώδιο του λέοντα δημιουργώντας εγωιστικές έως και εξουσιαστικές κάποιες φορές, τάσεις.  Η έντονη προσπάθεια να βρεθούμε στο επίκεντρο της προσοχής των άλλων, μπορεί να μας οδηγήσει σε υπερβολικές συμπεριφορές που καταλήγουν σε διαφορές ή διαπληκτισμούς. Το τρίγωνο Ήλιου Πλούτωνα είναι πολύ ευνοϊκό και βοηθά κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου, οι οποίοι επικεντρώνεστε με πάθος σε στόχους σας και επιτυγχάνετε την ολοκλήρωσή τους, κερδίζοντας τόσο ηθική, όσο και υλική ανταπόδοση.
Κριός 21/03-20/04: Ένα ευχάριστο και δημιουργικό Σαββατοκύριακο βρίσκετε μπροστά σας. Η αυτοπεποίθηση σας τονίζετε και δεν αποκλείεται να σας δοθούν ευκαιρίες να προχωρήσετε σε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, με κύριο κριτήριο τις επιθυμίες σας και τι πραγματικά σας αρέσει. Το Σάββατο διασκεδάστε, φλερτάρετε, χαρείτε, αλλά προσέξτε τις σπατάλες...
   
Ταύρος 21/04-21/05: Οικογενειακά ή ζητήματα ακινήτων σας πιέζουν και αυτό μπορεί να σας κάνει λίγο νευρικούς. Προσέξτε τις επιλογές, τις σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες σας το Σάββατο, γιατί μπορεί να πέσετε θύματα υπεραισιοδοξίας και να λειτουργήσετε επιπόλαια ή υπερβολικά. Ωστόσο η αυτοπεποίθησή σας βρίσκετε πολύ ψηλά και σας βοηθά να προωθήσετε τα σχέδια σας και να δημιουργήσετε νέες προοπτικές μέσα από σχέσεις ή συνεργασίες. Πολύ δημιουργική περίοδος, κυρίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου.       
Δίδυμοι 22/05-21/06: Ταξίδια, ευχάριστες συναντήσεις με φίλους και γενικότερα  επαφές κρύβει αυτό το Σαββατοκύριακο. Σημαντικές λύσεις σε οικονομικά η κληρονομικά ζητήματα προκύπτουν για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Λύσεις που σας βοηθούν να ξεπεράσετε, ανυπέρβλητα μέχρι χτες, προβλήματα. Νέες εισοδηματικές πηγές έρχονται στο προσκήνιο, ενώ το σπίτι και η οικογένεια γενικότερα σας στηρίζουν. 
Καρκίνος 22/06-22/07: Οικονομικά και θέματα κτίσεων θ’ απασχολήσουν πολλούς από εσάς αυτό το Σαββατοκύριακο. Φίλοι μπορεί να σας παρασύρουν και να κάνετε  έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει. Ιδιαίτερα ευνοϊκές μέρες για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, σε ότι αφορά σχέσεις ή συνεργασίες. Καινούργιες γνωριμίες, συζητήσεις και επαφές σας βοηθούν να ξεπεράσετε δυσκολίες και να προωθήσετε μια σχέση ή συνεργασία που επιθυμείτε.  Παλιότερες σχέσεις βελτιώνονται καθώς είστε σε θέση τώρα να δείτε βαθύτερα και ν’ ανακαλύψετε τα ουσιαστικά προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν.     
Λέων 23/07-23/08: Στο επίκεντρο θα βρίσκεστε όλο το Σαββατοκύριακο, καταφέρνοντας να κερδίσετε τη προσοχή αλλά και την αναγνώριση των γύρω σας. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία σας χαρίζει την εξωστρέφεια και την κοινωνικότητα που χρειάζεστε.  Αποφύγετε επιπόλαιες επιδιώξεις γύρω από επαγγελματικά χρησιμοποιώντας τη λογική. Εργασιακά ζητήματα προωθούνται για εσάς του πρώτου δεκαημέρου και είναι πολύ πιθανό να επεξεργαστείτε και πάλι ένα παλιότερο σχέδιο (πιο ουσιαστικά αυτή τη φορά) για την βελτίωση των οικονομικών σας.       
Παρθένος 24/08-23/09: Πεσμένοι φαίνεστε αυτό το σαββατοκύριακο και ίσως  αγχώνεστε χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία θα σας βοηθήσει να δείτε και πάλι τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση, ενώ θα επιλύσει παρασκηνιακές ή κρυφές καταστάσεις που σας προβλημάτιζαν.  Οικονομικά ζητήματα ευνοούνται για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Ωστόσο, περισσότερο ευνοημένοι αυτές τις μέρες, είστε εσείς του πρώτου δεκαημέρου, οι οποίοι είστε πιο αποφασιστικοί και δυναμικοί, ενώ η ικανότητα σας να συγκεντρωθείτε σ’ αυτό που κάνετε σας βοηθά να επιτύχετε το στόχο σας.
Ζυγός 24/09-23/10: Ένα πολύ κοινωνικό και δραστήριο Σαββατοκύριακο ξεκινά. Κοινωνικές επαφές και φίλοι, σας βοηθούν να κάνετε καινούργιες γνωριμίες με ανθρώπους, οι οποίοι  θα ανοίξουν νέους δρόμους και προοπτικές στη ζωή σας. Ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου, έχετε τη δυνατότητα να δείτε σε βάθος τα πράγματα γύρω σας και να προχωρήσετε σε ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σας. Νέα οικογενειακά δεδομένα μπορεί να προκύψουν ή αλλαγές στο σπίτι και τον τόπο κατοικίας.      
Σκορπιός 24/10-22/11: Επαγγελματικά και θέματα καριέρας θα βρίσκονται στο προσκήνιο για όλο το Σαββατοκύριακο άλλες φορές χαροποιώντας σας και άλλες γεμίζοντας σας ανασφάλειες για το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Όπως και να έχει, τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους, ιδιαίτερα για εσάς των τελευταίων ημερών, οι οποίοι επανεξετάζατε το τελευταίο διάστημα κάποιο επαγγελματικό στόχο ή σχέδιο ένα αποκατάστασης.   Γεμάτοι αυτοπεποίθηση και πάθος για τους στόχους σας, είστε εσείς του πρώτου δεκαημέρου και είναι πολύ πιθανό να βρίσκεστε  κοντά στην ολοκλήρωση μιας σημαντικής συμφωνίας.
Τοξότης 23/11-21/12: Στα μελλοντικά σας σχέδια θα επικεντρωθείτε αυτό το σαββατοκύριακο. Το αισιόδοξο και ανανεωτικό κλίμα σας ωθεί σε αλλαγές και ανατροπή της ρουτίνας και των καθιερωμένων. Αποφάσεις που πήρατε εσείς του πρώτου δεκαημέρου, σε θέματα καριέρας, θα σας χαρίσουν τόσο ηθική, όσο και υλική ανταμοιβή.  Και για εσάς των τελευταίων ημερών τα πράγματα βελτιώνονται ενώ καθυστερήσεις σε επαγγελματικά σχέδια και συνεργασίες υποχωρούν με την επιστροφή του Ερμή σε κανονική πορεία.  Μην κουράζεστε πολύ και προσέξτε την υγεία σας. 
Αιγόκερω 22/12-20/01: Τα οικονομικά βελτιώνεται ή βρίσκεται λύσεις σε οικονομικά προβλήματα και αδιέξοδα, προωθώντας έτσι επαγγελματικούς σας στόχους. Υπερβολικές ή επιπόλαιες οικονομικές κινήσεις μπορεί να κάνετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, με στόχο τη συναισθηματική σας ικανοποίηση.  Αποφασισμένοι για αλλαγές και νέα ξεκινήματα είστε εσείς του πρώτου δεκαημέρου, οι οποίοι αυτές τις μέρες, καλείστε να δείτε σε βάθος τα πράγματα και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας.          
Υδροχόος 21/01-19/02: Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία και πάλι από σήμερα, βοηθά να διαλυθούν παρεξηγήσεις και να βελτιωθούν τόσο  προσωπικές όσο και  επαγγελματικές σχέσεις, ιδιαίτερα για εσάς των τελευταίων ημερών. Η επικοινωνία είναι πιο ξεκάθαρη και με τη συζήτηση επιλύονται πολλά. Κοινωνικές επαφές στο σπίτι θα έχετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου και ίσως ξεφύγετε λίγο από τα όρια. Αποφύγετε επιπολαιότητες και υπερβολές σε οικογενειακά ή θέματα κατοικίας. Καλύτερα τα πράγματα για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Τα οικονομικά σας τονώνονται ενώ άτομα κύρους ή ανώτεροί σας στη δουλειά σας βοηθούν.       
Ιχθείς 20/02-20/03:  Κουραστικό προβλέπεται και το Σαββατοκύριακο, ενώ θέματα δουλειάς ή υγείας θα βρίσκονται στο προσκήνιο. Οικονομικά ζητήματα σταθεροποιούνται για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου ή βρίσκετε τρόπο να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες. Φίλοι φαίνετε να σας βοηθούν. Αποφύγετε τα μεγαλεπήβολα σχέδια αυτές τις μέρες και μη δίνεται υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε. Κρατήστε μικρό καλάθι σε μεγάλα λόγια που μπορεί κάποιοι να σας λένε. Ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα σχέσεων ή συνεργασιών προκύπτουν για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, οι οποίοι καλείστε τώρα να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για την πορεία αυτών των σχέσεων.     
AstroMeleti