Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 25/08/2011

Ο συναισθηματισμός αλλά και το αίσθημα ανασφάλειας σε κάποιες περιπτώσεις, συνεχίζετε και σήμερα, αφού η σελήνη παραμένει στον Καρκίνο. Πολύ ευνοϊκή μέρα για όσους ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο. Το τρίγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα υπόσχετε ευκαιρίες σε οικονομικά και θέματα σχέσεων ή συνεργασιών. Αντίθετα δύσκολη φαίνετε η μέρα για όσους ανήκουν στο δεύτερο δεκαήμερο. Το τετράγωνο Άρη Κρόνου δημιουργεί εξάντληση, άγχος και καταθλιπτική διάθεση. Γίνεστε πιο ευαίσθητοι σε κανόνες, περιορισμούς, καθυστερήσεις και αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει απογοήτευση και να σας οδηγήσει σε  λανθασμένες επιλογές. Χαλαρώστε, ξεκουραστείτε και μην πιέσετε καταστάσεις σήμερα.        
Κριός 21/03-20/04: Οικογένεια και σπίτι κερδίζουν και σήμερα το ενδιαφέρον σας και σας προβληματίζουν. Ευνοϊκή μέρα για εσάς του πρώτου δεκαημέρου που έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε τις εντυπώσεις στον εργασιακό χώρο αλλά και την εκτίμηση, όπως και την αποδοχή των ανωτέρων σας. Ζητήματα καριέρας προωθούνται, δίνοντας σας τη δυνατότητα να τονώσετε και τα οικονομικά σας. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και μην αφήσετε καμία ευκαιρία  να πάει χαμένη.  Αντίθετα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου γίνεστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε κανόνες, γραφειοκρατία και περιορισμούς, που μπορεί να σας απογοητεύσουν και να σας οδηγήσουν πολύ κοντά στην εγκατάλειψη ενός  σχεδίου ή μια σχέσης. Η αδυναμία να διαχειριστείτε μια κατάσταση τώρα και η ανυπομονησία σας μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθει. Μην πιέζετε καταστάσεις. Χαλαρώστε και προσπαθήστε να σκεφτείτε μακροπρόθεσμα...

Ταύρος 21/04-21/05: Γεμάτη δραστηριότητες και η σημερινή μέρα. Συναντήσεις, συζητήσεις και συμφωνίες αλλά και μικρές αποδράσεις θα μπορούσαν να υπάρχουν στο σημερινό σας πρόγραμμα. Αποφύγετε εκνευρισμούς και εντάσεις. Αν ανήκετε στους Ταύρους του πρώτου δεκαημέρου, σήμερα μπορείτε να προωθήσετε ένα σημαντικό σχέδιο ή στόχο, δημιουργώντας νέες προοπτικές για το μέλλον σας. Αν αυτή τη περίοδο προκύψει μια σχέση ή συνεργασία, θα είναι σημαντική και θα έχει διάρκεια στο χρόνο.  Αντιθέτως, τα πράγματα δεν είναι ευχάριστα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, οι οποίοι θ’ αντιμετωπίσετε προβλήματα με τη δουλειά ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Ίσως δεν καταφέρετε να προωθήσετε μια νέα συνεργασία ή φτάσετε σε ρήξη στην ήδη υπάρχουσα εργασιακή σας σχέση. Είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε περιορισμούς και κανόνες σήμερα και αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Χαλαρώστε και μην πιέζετε καταστάσεις γιατί θα είναι εναντίων σας.     
Δίδυμοι 22/05-21/06: Οικονομικά ή θέματα κτίσης είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν και σήμερα. Η οικογένεια γίνεται χώρος ασφάλειας και θαλπωρής για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, βοηθώντας σας τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά. Κληρονομικά ζητήματα ευνοούνται ενώ ευκαιρίες για κέρδη μπορεί να έχετε από μια δουλειά στο χώρο του σπιτιού. Τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Η αυτοπεποίθηση σας πέφτει, ενώ ανασφάλειες και στρες σας καταπιέζουν. Είναι πολύ πιθανό μια κακή διαχείριση των οικονομικών, τώρα να σας φέρνει σε δύσκολη θέση, μπλοκάροντας τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας.            
Καρκίνος 22/06-22/07: Στο προσκήνιο παραμένετε και σήμερα, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σας σε προσωπικά ζητήματα. Η συναισθηματική σας ζωή τονίζεται αλλά και ευνοείτε αν ανήκετε στους Καρκίνους του πρώτου δεκαημέρου. Υπάρχουν καρμικές έλξεις, ενώ νέες γνωριμίες και επαφές που θα κάνετε σήμερα, σας υπόσχονται διάρκεια στο χρόνο αλλά και κέρδη. Δύσκολη περίοδος για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Μην είστε ανυπόμονοι και μην αντιδράτε σπασμωδικά σε πιθανούς περιορισμούς που σας βάζουν άλλοι, γιατί είναι πολύ πιθανό να φτάσουν σε οριστική ρήξη κάποιες σχέσεις ή να δείτε τα σχέδια σας να  σταματούν.       
Λέων 23/07-23/08: Κούραση και ατονία, συνεχίζουν και σήμερα να σας κρατούν στο παρασκήνιο. Εργασιακοί και οικονομικοί στόχοι επιτυγχάνονται για εσάς του  πρώτου δεκαημέρου. Ίσως σας δοθεί τώρα η ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μια βαθύτερη επιθυμία σας σε ότι αφορά τη δουλειά.  Να είστε προσεκτικοί γιατί θα υπάρξουν ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε. Ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε καθυστερήσεις και περιορισμούς γίνεστε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, ενώ η ανυπομονησία σας μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθει. Μην πιέσετε καταστάσεις γιατί δεν θα σας βγει σε καλό. Προσέξτε την υγεία σας και οργανώστε με κάθε λεπτομέρεια συναντήσεις ή μετακινήσεις σας. Άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος ίσως σας φτάσουν στα όρια σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους.        
Παρθένος 24/08-23/09: Η κοινωνικότητα σας τονίζετε σήμερα και δεν αποκλείεται να καλέσετε φίλους στο σπίτι ή να δεχτείτε επισκέψεις. Ευνοϊκή μέρα σ’ ότι αφορά τα συναισθηματικά. Η ερωτική σας ζωή τονίζετε και δεν αποκλείεται ν’ ανακαλύψετε καινούργιες πτυχές της.  Μια καρμική σχέση μπορεί να ξεκινήσει αυτή τη περίοδο ή θ’ ανακαλύψετε βαθύτερες πτυχές του συντρόφου σας.  Σχέσεις που ξεκινούν τώρα, υπόσχονται διάρκεια στο χρόνο. Οικονομικά προβλήματα και καθυστερήσεις σ’ ότι αφορά τα οικονομικά θ’ αντιμετωπίσετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Χαλαρώστε και μην πιέζετε καταστάσεις γιατί δεν πρόκειται να πετύχετε κάτι. Μια φιλική σχέση μπορεί να κινδυνεύει λόγω οικονομικών διαφορών.           
Ζυγός 24/09-23/10: Καριέρα και αποκατάσταση έρχονται στο προσκήνιο και η εικόνα τόσο της επαγγελματικής όσο και της προσωπικής σας ζωής, σας επηρεάζει έντονα. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είστε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, οι οποίοι σήμερα μπορεί να έχετε άσχημες εξελίξεις ή καθυστερήσεις στα επαγγελματικά και τα πράγματα να μην έρθουν όπως τα περιμένατε. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην πιέσετε καταστάσεις σήμερα, γιατί μόνο χειρότερα μπορεί να γίνουν τα πράγματα. Αντίθετα η μέρα υπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις και ευκαιρίες σε θέματα σχέσεων ή ακίνητης περιουσίας που θα επηρεάσουν  εσάς του πρώτου δεκαημέρου.
Σκορπιός 24/10-22/11: Το κλίμα διατηρείτε και σήμερα αισιόδοξο και ανανεωτικό για τους περισσότερους από εσάς. Πολλοί κάνετε σχέδια που αφορούν την οικογένεια ή κάποιο σπίτι.  Το τρίγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα βοηθά κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου και σας δίνει τη δυνατότητα να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να τους προωθήσετε με ευκολία.  Φίλοι σας βοηθούν ενώ γενικότερα η καλή εικόνα που  παρουσιάζετε στο κοινωνικό σας περιβάλλον σας βοηθά να δικτυωθείτε άμεσα με ανθρώπους που θα στηρίξουν τις επιδιώξεις αλλά και τα οικονομικά σας.  Αρνητικό πρόσημο θα βάζαμε σήμερα σε εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Αν δεν έχετε καταφέρει να λύσετε προβλήματα του παρελθόντος θα δείτε τώρα ότι δεν γίνεται να προχωρήσετε σε καινούργιες καταστάσεις. Πολλοί νιώθετε απογοητευμένοι από την τροπή κάποιου σχεδίου ή γιατί δεν έχετε τη στήριξη που πιστεύατε από άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Όπως και να έχει μην πιέσετε καταστάσεις σήμερα και προσέξτε την υγεία σας.   
Τοξότης 23/11-21/12: Η εσωστρέφεια συνεχίζεται, ενώ οικονομικά είναι τα ζητήματα που θα σας απασχολήσουν και σήμερα, φέρνοντας σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση, εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Η αδυναμία σωστής διαχείρισης  οικονομικών ζητημάτων στο πλαίσιο μιας σχέσης μπορεί να οδηγήσει σε ρήξη τώρα. Βλέπετε ότι δεν μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε από κοινού και αυτό σας εκνευρίζει.  Κρατήσατε χαμηλούς τόνους σήμερα και μην τραβήξετε το σχοινί. Σκεφτείτε μακροπρόθεσμα πριν πάρετε αποφάσεις. Αποφύγετε ν’ ασχοληθείτε με υποθέσεις που αφορούν κληρονομικά, τράπεζες, ασφάλειες, εφορία κλπ. Πολύ καλύτερα τα πράγματα για τους Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου. Επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα ευνοούνται.  Πλησιάστε τους προϊσταμένους σας ή άτομα κύρους γενικότερα. Δείξτε τον καλύτερο εαυτό σας και ζητήστε τη στήριξη τους, δίνοντας έτσι μια ισχυρή ώθηση στα σχέδια και τους στόχους σας.  
Αιγόκερω 22/12-20/01: Η προσοχή σας συνεχίζει να βρίσκεται επικεντρωμένη σε υποθέσεις που αφορούν στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις και το μέλλον τους σας προβληματίζει. Ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σήμερα αν θέλετε να διαφυλάξετε κάποιες σχέσεις και να μην φτάσετε σε χωρισμούς. Παράπονα ψυχρότητα και εκνευρισμοί είναι πολύ πιθανοί καθώς στις σχέσεις υπάρχει αίσθηση καταπίεσης και περιορισμού, που σήμερα δεν τον αντέχετε. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην τραβήξετε το σχοινί αν δεν θέλετε να φτάσετε σε οριστική ρήξη.  Σε εντελώς διαφορετικό κλίμα εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και ενθουσιασμός βρίσκονται ψηλά και σας δίνουν την απαραίτητη ώθηση για να προχωρήσετε στις αλλαγές και τα νέα ξεκινήματα που σχεδιάζετε εδώ και καιρό.     
Υδροχόος 21/01-19/02: Αρκετή δουλειά και κούραση σας περιμένει και σήμερα.  Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία σας. Απογοήτευση και έντονο στρες αισθάνεστε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου λόγω εμποδίων ή καθυστερήσεων σε κάποιο σχέδιο. Η αδυναμία σας να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις και  βεβαρημένο πρόγραμμα που απαιτείτε για την προώθηση ενός σχεδίου ίσως σας βάλει σε διαδικασία να σκεφτείτε την ακύρωση του σχεδίου αυτού. Χαλαρώστε και  μην πάρετε σήμερα αποφάσεις. Ταξίδια, θέματα που αφορούν εξωτερικό ή σπουδές σας αγχώνουν σήμερα. Πολύ καλύτερο το κλίμα για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, οι οποίοι θα δείτε τα οικονομικά σας να βελτιώνονται αισθητά.      
Ιχθείς 20/02-20/03:  Θετικό παραμένει το κλίμα και σήμερα ενώ τονίζεται η ανάγκη σας για διασκέδαση και προσωπική ευχαρίστηση. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, καθώς η αδυναμία σας να ικανοποιήσετε κάποιες επιθυμίες, σας δημιουργεί όλο και περισσότερες, τονίζοντας το αίσθημα του ανικανοποίητου που μπορεί να σας οδηγήσει σε σκληρή ή αυταρχική συμπεριφορά και λανθασμένες επιλογές. Προσέξτε τα οικονομικά σας γιατί εύκολα θα  ξεπεράσετε τα όρια προκειμένου να ικανοποιηθείτε. Σε εντελώς διαφορετικό και καλύτερο κλίμα εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Σχέσεις, συνεργασίες και σχέδια προωθούνται με ευκολία. Κάποιοι μπορεί να προχωρήσετε ακόμη και στην επισημοποίηση μιας σχέσης ή συνεργασίας, η οποία υπόσχετε διάρκεια στο χρόνο.   
AstroMeleti