Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 20 & 21/08/2011

 Σε χαμηλούς ρυθμούς θα κυλήσει το Σαββατοκύριακο ενώ οικονομικά και συναισθηματικά θέματα θα μας απασχολήσουν με κάποιο τρόπο και ίσως τονίσουν τις ανασφάλειες μας. Την Κυριακή ή αντίθεση Αφροδίτης Ποσειδώνα, η οποία επηρεάζει κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών,  χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να σας παρασύρει σε ουτοπικά μονοπάτια. Απολαύσεις και ευχαρίστηση γίνονται σχεδόν εθιστικές ενώ μια τάση να βλέπετε τα πράγματα όπως θέλετε να τα δείτε, εύκολα θα καλύψει την πραγματικότητα, δίνοντας σας την ικανοποίηση και την ευχαρίστηση που θέλετε. Καλό είναι αυτές τις μέρες ν’ αποφύγετε σοβαρά ζητήματα που έχουν σχέση με οικονομικά, αγοραπωλησίες, κοινωνικές επαφές και σχέσεις γενικότερα.      
Κριός 21/03-20/04:  Σε χαλαρούς ρυθμούς κυλά το σαββατοκύριακο, αν και υποθέσεις που αφορούν το σπίτι ή την οικογένεια έχουν μονοπωλήσει την ενέργεια σας. Το Σάββατο νιώθετε καλύτερα και τυχόν ανασφάλειες γύρω από τα οικονομικά υποχωρούν. Ευνοϊκή μέρα για να προωθήσετε οικονομικά θέματα, αποφεύγοντας  υπερβολές και επιπόλαιη διαχείριση. Μόνο εσείς των τελευταίων ημερών θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείτε και να κάνετε περιττά έξοδα με στόχο την συναισθηματική σας ικανοποίηση.  Κάποιοι μπορεί να βιώσετε ένα μεγάλο έρωτα ή να δείτε ένα φίλο ή φίλη σας με  ερωτική διάθεση....
  
Ταύρος 21/04-21/05: Η σελήνη στο ζώδιο σας, σας φέρνει στο επίκεντρο των καταστάσεων ενώ η συνάντηση της με το Δία σας δίνει φτερά.  Η αισιοδοξία και η πίστη στον εαυτό σας αυξάνονται και νιώθετε ότι μπορείτε να κάνετε πραγματικότητα όλες τις επιθυμίες σας.  Αυτό δεν είναι ψέμα όμως χρειάζεται σοβαρή αντιμετώπιση. Ξεκαθαρίστε στο μυαλό σας τι θέλετε. Βάλτε ξεκάθαρους στόχους και κυνηγήστε τους. Η τύχη είναι με το μέρος σας. Πολύ προσεκτικοί σε ότι αφορά θέματα επαγγελματικής ή κοινωνικής αποκατάστασης θα πρέπει να είστε εσείς των τελευταίων ημερών. Κάποιοι μπορεί να νιώθετε αβεβαιότητα και να είστε μπερδεμένοι, ενώ άλλοι πιστεύετε ότι βρίσκετε σε καλή, αν όχι την καλύτερη φάση αυτή τη περίοδο. Όπως και να έχει όσο καλό ή κακό είναι το κλίμα στα επαγγελματικά σας, να είστε επιφυλακτικοί και μην πάρετε τώρα σοβαρές αποφάσεις για αλλαγές ή ρίσκα. Το 2012 θα έχετε πιο ξεκάθαρη εικόνα.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Κούραση και ατονία θα είναι τα χαρακτηριστικά του σαββατοκύριακου. Οι περισσότεροι νιώθετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε, μένοντας μόνοι. Παρασκηνιακή δράση είναι πολύ πιθανή, τόσο από εσάς όσο και από άλλους π.χ. κρυφούς εχθρούς που σας διαβάλουν πίσω από την πλάτη σας. Τα έξοδα συνεχίζονται και σήμερα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Επιφυλακτικοί με εμπιστευτικές πληροφορίες που φτάνουν στ’ αυτιά σας θα πρέπει να είστε εσείς των τελευταίων ημερών και μην ακούτε υποσχέσεις που σας δίνουν οι άλλοι.  Καινούργια επαγγελματικά σχέδια και προοπτικές υπάρχουν αλλά θα πρέπει να ελέγξετε πολύ προσεκτικά αν στηρίζονται σε ρεαλιστικές βάσεις. Μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας και αποφύγετε ν’ ασχοληθείτε αυτές τις μέρες με θέματα που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικές διαδικασίες.              
Καρκίνος 22/06-22/07: Όμορφα θα περάσετε το σαββατοκύριακο, κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Αυξημένο πάθος και ενεργητικότητα έχετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου και θα πρέπει να τα διοχετεύσετε παραγωγικά, αποφεύγοντας έτσι νεύρα, εντάσεις αλλά και πονοκεφάλους ή μικροαδιαθεσίες. Εξελίξεις τόσο σε οικονομικά, όσο και σε συναισθηματικά ζητήματα θα έχετε εσείς των τελευταίων ημερών. Εξετάστε προσεκτικά όλα τα δεδομένα πριν πάρετε αποφάσεις γιατί μπορεί τα πράγματα να μην είναι ακριβώς όπως φαίνονται ή όπως εσείς τα βλέπετε.        
Λέων 23/07-23/08: Αν και η δράση σας δεν είναι πολύ έντονη και οι ανασφάλειες  δεν σας επιτρέπουν αυτή τη περίοδο να βγείτε μπροστά,  αυτό το σαββατοκύριακο θα σας απασχολήσουν θέματα καριέρας και αποκατάστασης. Επαγγελματικά ζητήματα ευνοούνται και  το Σάββατο θα μπορούσατε να προωθήσετε στόχους που σας ικανοποιούν. Θέματα στενών προσωπικών ή επαγγελματικών σχέσεων θα πρέπει ν’ αποφύγετε εσείς των τελευταίων ημερών. Η εικόνα που έχετε είναι παραποιημένη και ίσως απογοητευθείτε ή  οδηγηθείτε σε λανθασμένες επιλογές. Κάποιοι μπορεί να πιστεύετε ότι έχετε βρει τον ιδανικό σύντροφο ή συνεργάτη, ενώ κάποιοι άλλοι δεν είστε ικανοποιημένοι απ’ αυτούς και συνεχώς παραπονιέστε. Όπως και να έχει αποφύγετε να πάρετε τώρα αποφάσεις για το μέλλον των σχέσεων αυτών.  
Παρθένος 24/08-23/09: Ανανεωτικό προβλέπετε αυτό το σαββατοκύριακο και είστε από αυτούς που θα επιδιώξουν να κάνουν διαφορετικά πράγματα, αποφεύγοντας με κάθε τρόπο τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Τα σχέδια σας προωθούνται ενώ αν ανήκετε στους παρθένους του δευτέρου δεκαημέρου, μπορείτε τώρα να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Βάλτε τώρα τους σπόρους, φροντίστε τους και σύντομα θα δείτε τα όνειρά σας να ανθίζουν. Προβλήματα αβεβαιότητα και μπερδέματα στη δουλειά θα έχετε εσείς των τελευταίων ημερών. Πολλοί θα νιώσετε απογοήτευση από τη συμπεριφορά κάποιου συναδέλφου, ενώ κάποιοι δεν αποκλείεται να μπερδέψετε προσωπικά με επαγγελματικά. 
Ζυγός 24/09-23/10: Οικονομικά και κληρονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και θα επηρεάσουν τη διάθεσή σας. Λύσεις βρίσκεται εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, είτε από πληροφορίες που θα μάθετε, είτε γιατί σας δίνετε η ευκαιρία να βρείτε νέες εισοδηματικές πηγές. Συνεχίζετε να δίνεται έναν αγώνα στα επαγγελματικά ή σε θέματα γενικότερης αποκατάστασης, όμως μάλλον είστε μπερδεμένοι. Ανασφάλειες και συναισθηματικοί λόγοι, δεν σας επιτρέπουν να πάρετε πρωτοβουλίες και να προχωρήσετε δυναμικά όσο θα έπρεπε. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα και όλους.  Κάντε τις επιλογές σας και ακολουθήστε τις. Απογοητεύσεις από άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος ή συνεργάτες, θα έχετε μέσα στο σαββατοκύριακο εσείς των τελευταίων ημερών.     
Σκορπιός 24/10-22/11: Όλη σας η ενέργεια έχει επικεντρωθεί στα σχέδια που κάνετε για το μέλλον σας. Ιδιαίτερα αν ανήκετε στους σκορπιούς του δευτέρου δεκαημέρου, αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να δώσετε πνοή στα σχέδια σας ή να προωθήσετε ζητήματα που αφορούν ταξίδια, σπουδές, νομικά ζητήματα ή θέματα που αφορούν εξωτερικό. Συνεργασίες ευνοούνται ενώ και προσωπικές σχέσεις μπορούν να βελτιωθούν ή να περάσουν σ’ ένα νέο επίπεδο.  Προβλήματα και μπέρδεμα με την οικογένεια αντιμετωπίζετε εσείς των τελευταίων ημερών.  Άτομα της οικογενείας σας δεν φαίνετε να αποδέχονται τις επιλογές και τα θέλω σας δημιουργώντας σας έτσι αίσθημα απογοήτευσης αλλά και ανασφάλειας. Προσπαθήστε να βρείτε ισορροπίες και μην κάνετε τώρα σοβαρές κινήσεις ή συζητήσεις μαζί τους γιατί μπορεί να σας παρασύρουν.  
Τοξότης 23/11-21/12: Το σαββατοκύριακο μπορεί να είναι κουραστικό όμως παράλληλα σας δίνει ευκαιρίες για να βελτιώσετε ή να  προωθήσετε εργασιακά ζητήματα. Είναι πολύ πιθανό να εμφανιστούν νέες προοπτικές που θ’ αλλάξουν τα δεδομένα στα εργασιακά. Δεν θα ολοκληρωθούν τώρα οι αλλαγές αλλά ίσως πάρετε μια γεύση. Έντονο πάθος και ερωτική διάθεση διακατέχει τους γεννημένους στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου. Πολύ ροζ, έως και κόκκινο της φωτιάς αναμένετε για εσάς αυτό το σαββατοκύριακο. Προσεκτικοί σε συζητήσεις, μετακινήσεις, πληροφορίες αλλά και συμφωνίες θα πρέπει να είστε εσείς των τελευταίων ημερών. Η ανάγκη σας να προχωρήσετε σε αλλαγές και να κάνετε καινούργια πράγματα μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθει αν δεν κάνετε προσεκτικά τις επιλογές σας.  Μην παρασύρεστε από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις.   
Αιγόκερω 22/12-20/01: Ένα πολύ ευχάριστο και δημιουργικό Σαββατοκύριακο έχετε μπροστά σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας και όλα δείχνουν να πηγαίνουν όπως θα θέλατε. Σχέσεις και συνεργασίες που αντιμετωπίζουν προβλήματα το τελευταίο διάστημα, το Σάββατο μπορούν να βελτιωθούν. Προσεκτικοί με τα οικονομικά σας θα πρέπει να είστε εσείς των τελευταίων ημερών γιατί είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μπέρδεμα. Αποφύγετε οποιαδήποτε σοβαρή κίνηση αφορά τα οικονομικά και να είστε επιφυλακτικοί σε οικονομικές πληροφορίες. Μην πάρετε κανενός είδους ρίσκο.     
Υδροχόος 21/01-19/02: Αρκετά κουραστικό προβλέπεται το σαββατοκύριακο, ιδιαίτερα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Οικογένεια και σπίτι σας απασχολούν, ευχάριστα τις περισσότερες φορές. Κάποιοι είστε πολύ κοντά στο να συζήσετε με τον αγαπημένο/η σας ή ν’   ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας. Επιφυλακτικοί σε ότι αφορά σχέσεις ή συνεργασίες θα πρέπει να είστε εσείς των τελευταίων ημερών γιατί υπάρχει κίνδυνος να αυταπατηθείτε ή να εξαπατηθείτε.  Δεν είναι κατάλληλες μέρες για ν’ ασχοληθείτε με σοβαρά ζητήματα και να πάρετε αποφάσεις. 
Ιχθείς 20/02-20/03:  Κοντινά ταξίδια, επαφές και έντονη δραστηριότητα  προβλέπονται γι αυτό το σαββατοκύριακο.  Ιδιαίτερα δραστήριοι, δημιουργικοί και με έντονη ερωτική διάθεση, εσείς του δευτέρου δεκαημέρου.  Καινούργιοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας, οι οποίοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο.    Μόνο εσείς των τελευταίων ημερών θα πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν υγεία ή δουλειά. άτομα από τον εργασιακό χώρο μπορεί να σας απογοητεύσουν.  Η ανάγκη  να περνάτε καλά και ευχάριστα στην καθημερινότητα μπορεί να σας παρασύρει σ’ ένα όνειρο και ν’ αμελήσετε κάποιες υποχρεώσεις. Προσέξτε γιατί τα όνειρα δεν κρατάνε για πολύ. 
AstroMeleti