Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 30/08/2011

Η σελήνη έχει περάσει στην παρθένο, ωθώντας μας στο να βάλουμε μια τάξη στη ζωή μας,  με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Είμαστε πιο οργανωτικοί και λεπτομερείς, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουμε και κάπως επιφυλακτικοί στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Μια τάση γκρίνιας είναι πιθανή αλλά θα υπάρχει και η διάθεση να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε όποιους τις χρειάζονται. 
Κριός 21/03-20/04: Εργασιακά και θέματα υγείας παραμένουν και σήμερα υψηλά στην ατζέντα των περισσότερων από εσάς. Το πρόγραμμα σας μπορεί να είναι φορτωμένο όμως δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες, ιδιαίτερα για τους Κριούς του δευτέρου δεκαημέρου. Ευκαιρίες οι οποίες θα παρουσιαστούν στον εργασιακό χώρο και υπόσχονται νέες προοπτικές και κέρδη. Με τον Δία να ξεκινά σήμερα την ανάδρομη πορεία του θα χρειαστεί να περιμένετε αλλά και να μελετήσετε προσεκτικά τις ευκαιρίες αυτές, πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις...
       
Ταύρος 21/04-21/05: Και σήμερα τα συναισθήματα είναι έντονα και η πίστη στις δυνατότητες σας μεγάλη. Νιώθετε την ανάγκη να βγείτε προς τα έξω, να προβληθείτε, με στόχο την αναγνώριση της αξίας σας από τους άλλους. Η δημιουργικότητα σας απογειώνετε σήμερα, ενώ τα σχέδια σας προωθούνται με ιδιαίτερη ευκολία. Οι άλλοι σας αντιμετωπίζουν καλοπροαίρετα και σας βοηθούν. Μια σχέση πάθους μπορεί να εμφανιστεί αυτή την περίοδο ενώ και στον εργασιακό χώρο , ίσως κάποιες σχέσεις πάρουν ένα πιο ερωτικό χρώμα.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Οικογενειακά ζητήματα παραμένουν στο προσκήνιο. Στο σπίτι οι δουλειές είναι πολλές, ενώ ίσως χρειαστεί να σας βοηθήσουν ή να βοηθήσετε άτομα της οικογενείας. Πάντως όπως και να έχει, το κλίμα στο σπίτι είναι πολύ ευχάριστο ενώ τόσο εσείς όσο και οι άλλοι νιώθετε πιο μεγαλόκαρδοι και δοτικοί. Υποθέσεις που αφορούν ακίνητα διεκπεραιώνονται με ευκολία, ενώ ευνοούνται και οι αγοραπωλησίες.  Η ανάδρομη πορεία του Δία θα οδηγήσει σταδιακά, κυρίως όλους εσάς του πρώτου δεκαημέρου να επανεξετάσετε μυστικούς σχεδιασμούς και αποφάσεις γύρω από κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες.      
Καρκίνος 22/06-22/07: Οι υποχρεώσεις πολλές σε δουλειά και καθημερινότητα σήμερα. Τα μηνύματα και πληροφορίες πολλές, όπως και οι συζητήσεις γύρω από εργασιακά ή θέματα υγείας. Φίλοι και άτομα του κοντινού σας  περιβάλλοντος, σας βοηθούν να βελτιώσετε κάποιες σχέσεις ή να κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας φανούν χρήσιμοι στο μέλλον. Εργασιακοί στόχοι ευνοούνται αλλά μπορεί να μην ολοκληρωθούν άμεσα.   
Λέων 23/07-23/08: Οικονομικά και συναισθηματικά θα είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Άλλοι νιώθετε ανασφάλειες και προσπαθείτε να βάλετε σε μια τάξη τα οικονομικά σας, ενώ άλλοι κάνετε έξοδα για να έχετε μια πιο ευχάριστη καθημερινότητα.  Επαγγελματικές αλλά και οικονομικές ευκαιρίες προκύπτουν για όσους έχουν γεννηθεί κοντά στις αρχές Αυγούστου. Όμως το πιθανότερο είναι να τις αξιοποιήσετε με το νέο έτος.      
Παρθένος 24/08-23/09: Στο προσκήνιο παραμένετε και σήμερα αφού η σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιο σας. Η γοητεία και η θετική ενέργεια που εκπέμπετε αυτή τη περίοδο σας βοηθά να προωθήσετε τα σχέδια σας με ευκολία, βελτιώνοντας παράλληλα και τα οικονομικά σας. Η ανάδρομη πορεία του Δία που ξεκινά από σήμερα, θα σας βάλει σε μια διαδικασία επανεξέτασης των αποφάσεων που έχετε πάρει για το μέλλον σας. Θα ξαναμελετήσετε τα σχέδια σας και θα κάνετε τις  διορθώσεις  ή  βελτιώσεις που μπορεί να χρειάζονται.
Ζυγός 24/09-23/10: Οι ρυθμοί σας παραμένουν και σήμερα χαμηλοί και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε δουλειά και καθημερινότητα, αφού το πιο πιθανό είναι να μην αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Πιο ευνοημένοι είναι όσοι έχουν γεννηθεί τέλος Σεπτεμβρίου-αρχές Οκτωβρίου. Η τύχη είναι με το μέρος σας σήμερα, τα πράγματα βελτιώνονται για εσάς και οικονομικές εκκρεμότητες τακτοποιούνται. Μια προσπάθεια σας ανταμείβετε.   
Σκορπιός 24/10-22/11: Κοινωνικά και φίλοι θα παραμείνουν και σήμερα στην κορυφή της ατζέντας σας και ίσως χρειαστεί να κάνετε κοινωνικές επαφές για τη δουλειά. Φίλοι βρίσκονται στο πλευρό σας και γενικότερα τόσο εσείς, όσο και οι άλλοι είστε συνεργάσιμοι και δοτικοί σήμερα. Ωστόσο σοβαρές σχέσεις ή συνεργασίες μπαίνουν σε φάση επανεξέτασης για εσάς που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο. Σταδιακά όλοι θα μελετήσετε και πάλι τις αποφάσεις σας γύρω από σχέσεις, πριν πάρετε τελικές αποφάσεις. Τίποτα δεν φαίνετε να ολοκληρώνετε πριν απ’ το νέο έτος. 
Τοξότης 23/11-21/12: Η καριέρα σας συνεχίζει και σήμερα να σας απασχολεί και πολλοί προσπαθείτε να βάλετε τάξη σε επαγγελματικά ζητήματα. Τα εργασιακά βελτιώνονται και θα υπάρξουν ευκαιρίες, κυρίως για όσους έχουν γεννηθεί κοντά στις αρχές Δεκεμβρίου. Ωστόσο ο κυβερνήτης σας, Δίας, ξεκινά από σήμερα ανάδρομη πορεία και έτσι μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες αλλά ίσως να μην καταφέρετε να τις αξιοποιήσετε άμεσα. Θα υπάρξουν καθυστερήσεις που θα σας δώσουν το χρόνο να επανεξετάσετε τα δεδομένα αλλά και τις αποφάσεις που πήρατε  στο πρόσφατο παρελθόν.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Ευχάριστα είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Πολλοί ασχολείστε με τα μελλοντικά εργασιακά σας σχέδια, ενώ άλλοι οργανώνετε ένα ταξίδι ή υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό. Το κλίμα παραμένει ανανεωτικό και νέες συναισθηματικές προκλήσεις περιμένουν τους Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί τέλος Δεκεμβρίου-αρχές Ιανουαρίου. Τα δημιουργικά σας σχέδια προωθούνται με ευκολία, ενώ ερωτικά και υποθέσεις που αφορούν παιδιά ευνοούνται σήμερα. Παρόλα αυτά κάτι που έχετε ξεκινήσει ή αποφάσεις που έχετε πάρει το τελευταίο διάστημα μπορεί να μην ολοκληρωθούν άμεσα, αφού από σήμερα ο Δίας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του, δημιουργώντας καθυστερήσεις, αλλά και την δυνατότητα να μελετήσετε καλύτερα τα πράγματα και να κάνετε όπου χρειάζεται τις απαραίτητες αλλαγές.    
Υδροχόος 21/01-19/02: Έντονος συναισθηματισμός σας χαρακτηρίζει σήμερα και οποιαδήποτε δραστηριότητα διεγείρει τα συναισθήματα σας, σας προσελκύει. Ζήλεια, κτητικότατα αλλά και υπερβολικές απαιτήσεις μπορεί να βγουν στην επιφάνεια σήμερα, ενώ εντάσεις μπορεί να δημιουργηθούν σε σχέσεις, κυρίως για οικονομικούς λόγους. Πιο ευνοημένοι εσείς που έχετε γεννηθεί κοντά στο τέλος Ιανουαρίου, βρίσκετε λύσεις στα οικονομικά και κατορθώνετε να θεμελιώσετε ένα στόχο. Η οικογένεια σας στηρίζει. Κληρονομικά και αγοραπωλησίες ευνοούνται, αν και μπορεί να μην ολοκληρωθούν άμεσα.  Η ανάδρομη πορεία του Δία θα φέρει καθυστερήσεις και πιθανή επανεξέταση υποθέσεων που αφορούν ακίνητα και οικογένεια.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Οι άλλοι βρίσκονται και σήμερα στο προσκήνιο, επηρεάζοντας τα νεύρα και τη διάθεσή σας. Μια  σχέση ή συνεργασία, ίσως χρειάζεται περισσότερη φροντίδα τώρα, αλλά δεν είστε όλοι διατεθειμένοι να τη δώσετε. Πολύ κοντά, σε μια σημαντική συνεργασία ή ένα γάμο, μπορεί να βρίσκονται οι Ιχθείς που έχουν γεννηθεί κοντά στο τέλος Φεβρουαρίου. Ωστόσο η ανάδρομη πορεία του Δία από σήμερα, μπορεί να μην επιτρέψει την ολοκλήρωση τους. Ξεκινά για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, μια περίοδος επανεξέτασης και πιο ουσιαστικής μελέτης υποθέσεων που αφορούν σχέσεις, γνωριμίες που κάνατε, πιθανές συνεργασίες και αλλαγές γενικότερα.      
AstroMeleti