Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Ημερήσιες Προβλέψεις 29/08/2011

Η εβδομάδα ξεκινά με ένα νέο σεληνιακό κύκλο. Η νέα σελήνη σήμερα, πραγματοποιείτε στην 5η μοίρα της Παρθένου, επηρεάζοντας κυρίως όσους ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο.  Η νέα σελήνη είναι η ιδανική στιγμή μέσα στο μήνα για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, να επαναπροσδιορίσετε στόχους ή να θέσετε καινούργιους.
Κριός 21/03-20/04: Θετικές κυρίως εξελίξεις σε θέματα δουλειάς και νέα  εργασιακά δεδομένα προκύπτουν μ’  αυτή τη νέα σελήνη. Ιδιαίτερα εσείς που έχετε γεννηθεί κοντά στα τέλει Μαρτίου, έχετε μπροστά σας  ένα απαιτητικό και κουραστικό διάστημα, με θετικά αποτελέσματα. Προωθείστε αυτή τη περίοδο εργασιακούς στόχους & θέματα υγείας ή ευεξίας...
    
Ταύρος 21/04-21/05: Μια ευχάριστη αλλά και δημιουργική περίοδο υπόσχετε για εσάς η νέα σελήνη.  Αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και ενθουσιασμός βρίσκονται στα ύψη, βοηθώντας σας να προωθήσετε δημιουργικά σχέδια ή να κάνετε καινούργια ξεκινήματα. Είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει μια ερωτική περιπέτεια ή μια νέα σχέση μέσα στο επόμενο διάστημα. Ότι ξεκινά τώρα θα έχει προοπτικές. Όσοι θέλετε, μπορείτε να ανανεώστε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας όπως επίσης να προωθήσετε ζητήματα που αφορούν τα παιδιά.       
Δίδυμοι 22/05-21/06: Αλλαγές και νέα δεδομένα τόσο στο σπίτι, όσο και  την οικογένεια δημιουργούνται με αυτή τη νέα σελήνη.  Μετακομίσεις, επιδιορθώσεις στο σπίτι ή αλλαγές για λόγους αισθητικής είναι κάποια από τα πιθανά σενάρια για τις επόμενες μέρες. Αλλαγές στη σύνθεση της οικογένειας είναι πολύ πιθανές, ενώ πολλοί επικεντρώνεστε σε υποθέσεις που αφορούν την οικογένεια. Προσέξτε γιατί υπάρχει κίνδυνος ν’ αμελήσετε άλλες υποχρεώσεις.  Κάποιοι μπορεί να ξεκινήσετε τώρα μια επαγγελματική δραστηριότητα στο χώρο του σπιτιού, με θετικά αποτελέσματα, τόσο σε ηθικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο.
Καρκίνος 22/06-22/07: Μια πολύ δραστήρια και επικοινωνιακή περίοδος ξεκινά για εσάς με αυτή τη νέα σελήνη. Εφαρμογή νέων ιδεών, καινούργιες γνωριμίες, συμφωνίες/συμβόλαια αλλά και νέα ξεκινήματα υπόσχετε το επόμενο διάστημα, κυρίως για όσους έχετε γεννηθεί κοντά στα τέλει Ιουνίου. Κρατήστε μακριά τις ανασφάλειές σας και προχωρήστε μπροστά. Ότι ξεκινήσετε αυτή τη περίοδο, είναι πολύ πιθανό να έχει διάρκεια στο χρόνο .  
Λέων 23/07-23/08: Η νέα σελήνη φέρνει στο προσκήνιο υποθέσεις που αφορούν τα οικονομικά.  Νέες πηγές εσόδων μπορεί να προκύψουν, οι οποίες υπόσχονται κέρδη. Οι εξελίξεις γενικότερα είναι ευχάριστες, ιδιαίτερα για εσάς του πρώτου δεκαημέρου και σας κάνουν να νιώθετε πιο ασφαλείς σε ότι αφορά τα οικονομικά. Εργασιακά ευνοούνται και πολλοί θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα.    
Παρθένος 24/08-23/09: Η νέα σελήνη πραγματοποιείτε στο ζώδιο σας, επηρεάζοντας κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Νιώθετε δυνατοί και έτοιμοι για αλλαγές. Πολλοί επαναπροσδιορίζετε στόχους και σχέσεις ή αποφασίζετε νέα ξεκινήματα. Ήρθε η ώρα ν’ αλλάξετε ότι σας έχει κουράσει, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Βάλτε ρεαλιστικούς στόχους και κυνηγήστε τους.  Δημιουργικά σχέδια που ξεκινάτε τώρα, υπόσχονται επιτυχία και διάρκεια στο χρόνο.
Ζυγός 24/09-23/10: Μια περίοδος εσωστρέφειας,  εσωτερικής αναζήτησης αλλά και παρασκηνίου ξεκινά με αυτή τη νέα σελήνη. Πολλοί θα νιώθετε αδύναμοι και κουρασμένοι αυξάνοντας τον κίνδυνο να αμελήσετε υποχρεώσεις στη δουλειά και την καθημερινότητα σας.  Είναι κατάλληλη περίοδος για  ενδοσκόπηση και απολογισμό, αλλά  πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μη δίνεται δικαιώματα στους άλλους,  γιατί μπορεί να σας σχολιάζουν πίσω από την πλάτη σας.   
Σκορπιός 24/10-22/11: Κοινωνικές επαφές η εμπλοκή  στα κοινά προβλέπετε με αυτή τη νέα σελήνη. Η κοινωνική σας ζωή τονίζετε, ενώ φίλοι βρίσκονται κοντά σας και είναι πρόθυμοι να στηρίξουν τα σχέδια και τις ιδέες σας. Νέες γνωριμίες με άτομα κύρους που θα σας βοηθήσουν, είναι πολύ πιθανές. Κοινωνικότητα και  εμπλοκές σε ομαδικές δραστηριότητες ή συλλογικές δουλειές, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο, βελτιώνοντας παράλληλα και τα οικονομικά σας. 
Τοξότης 23/11-21/12: Εξελίξεις σε ότι αφορά καριέρα και κοινωνική αποκατάσταση υπόσχετε αυτή η  νέα σελήνη. Οι υποχρεώσεις στα επαγγελματικά είναι πολλές και πρέπει να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό, ώστε να τα καταφέρετε και να  βελτιώσετε,  τόσο την εικόνα σας στη δουλειά,  όσο  και τα οικονομικά σας. Καινούργια ξεκινήματα μπορεί να προκύψουν για πολλούς από εσάς.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Ευνοϊκή  είναι για εσάς αυτή η νέα σελήνη. Νιώθετε αισιόδοξοι και  έτοιμοι για αλλαγές. Η ανάγκη να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα σας ωθεί σε νέους στόχους και σχεδιασμούς. Η επόμενη περίοδος είναι κατάλληλη για ν’ ανοίξετε καινούργιους δρόμους και να δημιουργήσετε νέες προοπτικές στη ζωή σας. Πολλοί θ’ ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν εξωτερικό ή ανώτερες σπουδές ενώ κάποιοι παίρνετε τώρα αποφάσεις για την πορεία μια σχέσης ή συνεργασίας.  
Υδροχόος 21/01-19/02: Οικονομικά ή κληρονομικά είναι τα θέματα που θα φέρει στο προσκήνιο αυτή η νέα σελήνη. Δημιουργούνται νέες και θετικές ως επί το πλείστον,  προοπτικές σε  οικονομικά ζητήματα στα οποία εμπλέκονται και  τρίτοι π.χ. ασφάλειες, τράπεζες, εφορία, διατροφή κλπ. Ευνοϊκό διάστημα για να βρείτε  λύσεις ή να βελτιώσετε τη διαχείριση των οικονομικών, μέσα σε μια σχέση ή συνεργασία. Θα σας δοθεί στήριξη από συνεργάτες ή άτομα της οικογενείας.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Εξελίξεις και νέα δεδομένα προκύπτουν το επόμενο διάστημα, σε ότι αφορά στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις.  Γνωριμίες μέσα από κοινωνικές επαφές, μπορεί ν’ αλλάξουν τα μέχρι τώρα δεδομένα στις σχέσεις, κυρίως για όσους έχουν γεννηθεί γύρω στις 25 Φεβρουαρίου. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε εντάσεις. Σχέσεις ή συνεργασίες που καταφέρνουν να  ξεκινήσουν τώρα, υπόσχονται διάρκεια στο χρόνο.  Πάθος και ερωτική διάθεση παραμένουν ψηλά, ενώ το διάστημα αυτό ενδείκνυται για νέες γνωριμίες αλλά και συμφωνίες. Φίλοι και άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος θα στηρίξουν κάθε σας προσπάθεια.
AstroMeleti