Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 17/08/2011

Η σελήνη περνά στο Κριό κάνοντας μας πιο δυναμικούς και διεκδικητικούς στην καθημερινότητα μας. Έντονα συναισθήματα και αλλαγές προκύπτουν για τους παρορμητικούς Κριούς αλλά και Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Η σύνοδος Ήλιου Ερμή χαρίζει ευστροφία, δράση και ανάγκη επικοινωνίας σ’ εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Πολλές ιδέες, συζητήσεις, επαφές και μετακινήσεις που μάλλον δεν θα έχουν τ’ αποτελέσματα που περιμένετε αφού ο Ερμής ανάδρομος μπερδεύει και καθυστερεί τα πράγματα μέχρι και τις 27 του μηνός. Μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις μέχρι τότε.
Κριός 21/03-20/04:  Η σελήνη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο σας, φέρνοντας στο επίκεντρο προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Οι εξελίξεις σε προσωπικά, επαγγελματικά ή  θέματα σχέσεων σας επηρεάζουν περισσότερο, βγάζοντας από μέσα σας έντονα συναισθήματα και προβληματισμούς. Πιο χαλαροί εσείς του τρίτου δεκαημέρου επικεντρώνεστε σε πράγματα που σας αρέσουν πραγματικά και σας χαροποιούν, ενώ η δημιουργικότητα και τα ταλέντα σας θα μπορούσαν να βελτιωθούν αλλά και να προωθηθούν σήμερα...  
         
Ταύρος 21/04-21/05: Η ενέργεια και η ζωτικότητα σας πέφτουν σήμερα ενώ είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν  εξελίξεις πίσω από την πλάτη σας.  Συναισθηματικές εντάσεις και σκαμπανεβάσματα είναι πολύ πιθανά για εσάς των πρώτων ημερών.  Αν ανήκετε στους Ταύρους του δευτέρου δεκαημέρου, μην αμελήσετε σήμερα και αύριο υποχρεώσεις σε δουλειά και καθημερινότητα. Οικογενειακά και ζητήματα ακινήτων απασχολούν τους ταύρους του τρίτου δεκαημέρου, οι οποίοι σήμερα θα κάνετε συζητήσεις γύρω από αυτά αλλά δεν θα είναι εύκολο να βγάλετε συμπεράσματα.      
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η κοινωνική σας ζωή τονίζεται σήμερα ενώ είναι πολύ πιθανές αλλαγές στο φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον. Νέοι στόχοι έρχονται στο προσκήνιο για εσάς των πρώτων ημερών και καλείστε να πάρετε αποφάσεις για το τι θα κάνετε.  Έντονα δραστήρια και επικοινωνιακή μέρα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Οι συνθήκες είναι τέτοιες που απαιτούν κίνηση, προσαρμοστικότητα και επικοινωνία. Είστε σαν ανοικτό βιβλίο σήμερα και λέτε ότι σκέφτεστε. Προσέξτε γιατί μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Λάθει και καθυστερήσεις σε μετακινήσεις είναι πολύ πιθανά.   
Καρκίνος 22/06-22/07: Έντονα συναισθηματική μέρα. Υπαρξιακά, και επαγγελματικοί προβληματισμοί ταλαιπωρούν εσάς των πρώτων ημερών, ενώ και σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών ανασφάλειες και προβληματισμοί τονίζονται. Οικονομικά είναι κυρίως τα θέματα που απασχολούν το τελευταίο διάστημα εσάς του τρίτου δεκαημέρου.  Συζητήσεις και σκέψεις γύρω από αυτά θα έχετε σήμερα αλλά με ανάδρομο Ερμή δεν πρόκειται να είναι ασφαλή τα συμπεράσματα που θα βγάλετε. Καλύτερα να κατασταλάξετε και να πάρετε αποφάσεις μετά τις 27 του μηνός.          
Λέων 23/07-23/08: Ανανεωτικό και αισιόδοξο το κλίμα σήμερα. Η πίστη στον εαυτό σας και  σε κάτι καλύτερο για το μέλλον, ωθούν κυρίως εσάς των πρώτων ημερών σε αλλαγές, τόσο εσωτερικές όσο και εξωτερικές. Η καθημερινότητα σας αλλάζει και πρέπει να δεχθείτε τις αλλαγές και να επωφεληθείτε απ’ αυτές. Πολύ εξωστρεφείς και δυναμικοί εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει σήμερα να προσέξετε τη συμπεριφορά σας γενικότερα αλλά και τις σχέσεις σας με κοντινά σας άτομα γιατί η μέρα κρύβει παγίδες ενώ μπορεί να είστε και  λίγο νευρικοί και απότομοι.    
Παρθένος 24/08-23/09: Έντονη είναι η ψυχολογική πίεση σήμερα και μπορεί να οδηγήσεις σ’ εκρήξεις κυρίως εσάς των πρώτων ημερών. Οικονομικές εκκρεμότητες έρχονται στο προσκήνιο, ενώ πρέπει ν’ αποφύγετε οποιοδήποτε ρίσκο. Έμπνευση και διαίσθηση τονίζονται για εσάς του τρίτου δεκαημέρου αλλά δεν πρέπει να τις εμπιστευθείτε. Ιδέες και σχέδια μπορεί να προκύψουν τα οποία θα πρέπει να ελέγξετε προσεκτικά πριν αποφασίσετε την υλοποίηση τους.  Παρασκηνιακές συζητήσεις και επαφές μπορεί να υπάρξουν σήμερα, χωρίς όμως τ’ αποτελέσματα που περιμένατε. Εμπιστευτικές πληροφορίες που θα φτάσουν στ’ αυτιά σας θα πρέπει να διασταυρωθούν.           
Ζυγός 24/09-23/10: Υποθέσεις που αφορούν προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο επηρεάζοντας κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Αλλαγές ή εξελίξεις σε οικογένεια και σπίτι είναι πολύ πιθανό να σας φορτίσουν συναισθηματικά. Ο τομέας κοινωνικών επαφών και  φιλικών σχέσεων βρίσκετε στο προσκήνιο για τους ζυγούς του τρίτου δεκαημέρου και σήμερα υπάρχει ανάγκη για επικοινωνία μαζί τους,  επαφές και συζητήσεις. Προσέξτε τι λέτε και πως το λέτε γιατί δεν αποκλείετε να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Με το Ερμή ανάδρομο ίσως δεν γίνεστε κατανοητοί όσο θα θέλατε.    
 Σκορπιός 24/10-22/11: Εργασιακά ή θέματα υγείας έρχονται σήμερα στο προσκήνιο και θα χρειαστούν την προσοχή σας.  Αλλαγές σε καθημερινότητα και δουλειά απασχολούν κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου, δημιουργώντας σας ανασφάλειες και προβληματισμούς.  Η μέρα είναι κουραστική αλλά τα καταφέρνετε.  Σε ζητήματα κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης έχετε επικεντρωθεί εσείς του τρίτου δεκαημέρου και σήμερα σκέψεις και συζητήσεις γύρω απ’ αυτά είναι αναπόφευκτες. Αποφύγετε όμως να πάρετε αποφάσεις τώρα. Τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα και τα συμπεράσματα πιο ασφαλή, μετά τις 27 του μηνός.        
Τοξότης 23/11-21/12: Τα κλίμα είναι  πιο ευχάριστο σήμερα ενώ, τόσο   η δημιουργική, όσο και η ερωτική σας διάθεσή ανεβαίνουν. Φλερτ και νέες ερωτικές περιπέτειες προκύπτουν κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών. Προσέξτε τα οικονομικά σας και μην κάνετε έξοδα μόνο και μόνο για την κάλυψη συναισθηματικών αναγκών.  Σε νέα σχέδια και προοπτικές έχετε επικεντρωθεί εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Νιώθετε την ανάγκη να κάνετε καινούργια πράγματα και σ’ αυτό επικεντρώνονται οι σκέψεις και οι συζητήσεις σας σήμερα, όμως καλό θα ήταν να πάρετε αποφάσεις μετά τις 27 του μηνός. Υποθέσεις γύρω από ταξίδια, σπουδές ή νομικά ζητήματα δεν θα έχουν τ’ αποτελέσματα που επιθυμείτε, ενώ μπορεί να υπάρξουν και παρεξηγήσεις.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Οι ρυθμοί πέφτουν σήμερα και επικεντρώνεστε κυρίως σε ζητήματα που αφορούν σπίτι και οικογένεια. Αλλαγές στο σπίτι ή το οικογενειακό περιβάλλον είναι πολύ πιθανές για εσάς των πρώτων ημερών ενώ δεν αποκλείονται εντάσεις με άτομα της οικογενείας. Οικονομικά ζητήματα θ’ απασχολήσουν και σήμερα εσάς του τρίτου δεκαημέρου, οι οποίοι  θα κάνετε συζητήσεις γύρω από τα οικονομικά ή θα σκεφτείτε τρόπους για την καλύτερη διαχείρισή οικονομικών υποθέσεων που έχουν σχέση με τρίτους. Ωστόσο μην πάρετε ακόμη σοβαρές αποφάσεις γιατί ο ανάδρομος Ερμής δεν σας επιτρέπει να έχετε μια σαφή και ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων.   
Υδροχόος 21/01-19/02: Πολύ δραστήρια μέρα η σημερινή. Έχετε φορτωθεί με πολλές υποχρεώσεις τις οποίες θα είναι δύσκολο να διαχειριστείτε, γι’ αυτό δεν αποκλείονται εκνευρισμοί και εκρήξεις, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών. Άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος ή αλλαγές στο περιβάλλον αυτό σας φορτίζουν συναισθηματικά. Υποθέσεις που αφορούν στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις απασχολούν εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Συζητήσεις θα έχετε με το σύντροφο ή κάποιο στενό συνεργάτη, αλλά το πιθανότερο είναι να μην καταλήξουν πουθενά. Αποφύγετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για σχέσεις ή συνεργασίες μέχρι και τις 27 του μηνός.        
Ιχθείς 20/02-20/03:  Η σελήνη φεύγει από το ζώδιο σας και περνά στον Κριό, στρέφοντας το ενδιαφέρον σας σε θέματα οικονομικής ή συναισθηματικής ασφάλειας. Εξελίξεις στα οικονομικά θα υπάρξουν κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών οι οποίοι δεν αποκλείεται να έχετε ξαφνικά έσοδα ή έξοδα.  Συζητήσεις και σκέψεις γύρω από εργασιακά ή ζητήματα υγείας προκύπτουν για εσάς του τρίτου δεκαημέρου.  Ιδέες, προτάσεις και υποσχέσεις μπορεί να υπάρξουν αλλά μην βγάλετε συμπεράσματα και μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις πριν τις 27 του μηνός,  όπου ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή φορά του και θα έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα.  
AstroMeleti