Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 01/08/2011

Ο Αύγουστος ξεκινά σε κλίμα επιφυλακτικότητας και σχολαστικότητας. Η σελήνη στην Παρθένο μας καλεί ν’ αναλύσουμε τόσο το τι γίνεται μέσα μας, όσο και τις πράξεις μας, με στόχο να προσπαθήσουμε να βάλουμε μια τάξη, να οργανωθούμε.  Εγώ το μόνο που σκέφτομαι να οργανώσω αυτή τη περίοδο, είναι τη βαλίτσα μου και τις διακοπές μου.  Ένα όμορφο τρίγωνο Αφροδίτης Ουρανού, υπόσχεται ευχάριστες εκπλήξεις σ’ ότι αφορά συναισθηματικά και οικονομικά, ενώ το τετράγωνο Ήλιου Δία θέλει προσοχή αφού μας οδηγεί σε υπερβολές και υπερεκτιμήσεις.

Κριός 21/03-20/04:  Έχετε να οργανώσετε πολλά σήμερα και θα χρειαστεί να κινηθείτε με πρόγραμμα και χρονοδιάγραμμα για να ανταπεξέλθετε. Ωστόσο διανύετε μια ευχάριστη περίοδο που το μόνο που θέλετε είναι να χαλαρώσετε , κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν.   Αυτό σήμερα θα σας στοιχήσει κάτι παραπάνω, γιατί λειτουργείτε χωρίς όρια, μ’ αποτέλεσμα να  κάνετε άσκοπα έξοδα και σπατάλες. Μια αναπάντεχη γνωριμία ή ένας ξαφνικός έρωτας μπορεί να προκύψει για εσάς των πρώτων ημερών....
  
Ταύρος 21/04-21/05: Ο μήνας ξεκινά ευχάριστα για εσάς . Χαλαρώνετε σήμερα και επικεντρώνεστε σε διασκέδαση και δημιουργία. Η ερωτική σας διάθεση τονίζεται και νιώθετε έντονη τη διάθεση για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι. Παρόλα αυτά, οικογενειακές υποθέσεις ή θέματα σπιτιού, δεν σας αφήνουν ασυγκίνητους. Κάντε προσεκτικές κινήσεις και αποφύγετε τις υπερβολές. Κοινωνικές επαφές στο σπίτι είναι πολύ πιθανές για εσάς των πρώτων ημερών, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι να σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια επαγγελματική δραστηριότητα στο σπίτι.   
Δίδυμοι 22/05-21/06: Πολύ κοινωνική περίοδος αυτή για εσάς. Μετακινήσεις συζητήσεις και επαφές, γεμίζουν την καθημερινότητα σας και σας κρατούν συνεχώς απασχολημένους. Μια νευρικότητα είναι πολύ πιθανή, όμως η Αφροδίτη θα σας ηρεμήσει και θα σας κάνει πιο γλυκούς και γοητευτικούς.  Καινούργιοι  άνθρωποι θα μπουν στη ζωή σας και μπορεί να σας οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια. Δείτε φίλους, διασκεδάστε, χαρείτε αλλά αποφύγετε τις υπερβολές και το παρασκήνιο. 
Καρκίνος 22/06-22/07: Μετακινήσεις και ταξιδάκια προβλέπονται σήμερα για τους περισσότερους από εσάς. Οργανωθείτε για ν’ αποφύγετε απρόοπτα. Απρόσμενες εξελίξεις σε θέματα κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης προβλέπονται για εσάς των πρώτων ημερών.  Οικονομικά και θέματα καριέρας ευνοούνται και μπορεί να σας εκπλήξουν ευχάριστα από τη μια στιγμή στην άλλη.  Μην μπλέξετε σήμερα οικονομικά με φίλους. Μην δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε και κρατήστε μικρό καλάθι σε υποσχέσεις ή μεγάλα λόγια που θ’ ακούσετε από φίλους ή συνεργάτες.  
Λέων 23/07-23/08: Οικονομικά είναι τα ζητήματα που θα πρέπει να οργανώσετε σήμερα. Το τετράγωνο ήλιου Δία σας κάνει υπεραισιόδοξους τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Δείξτε λίγη προσοχή γιατί μπορεί να υπερεκτιμήσετε καταστάσεις με αποτέλεσμα να πάρετε λάθος αποφάσεις. Καινούργια σχέδια ή προοπτικές εμφανίζονται για εσάς των πρώτων ημερών. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό μπορεί να προκύψει ξαφνικά για κάποιους από εσάς. 
Παρθένος 24/08-23/09: Η σελήνη στο ζώδιο σας, σας κάνει πιο συναισθηματικούς και φέρνει στην επιφάνεια βαθύτερες επιθυμίες σας. Σας χαρακτηρίζει υπέρμετρη αισιοδοξία για τα σχέδια και το μέλλον σας, όμως σήμερα θα πρέπει να ελέγξετε την επιπολαιότητα σας και αποφύγετε  την εμπλοκή σε παρασκηνιακές διαδικασίες. Νέες οικονομικές πηγές προκύπτουν  ξαφνικά για εσάς των πρώτων ημερών, ενώ προβλήματα του παρελθόντος βρίσκουν τώρα τη λύση τους.
Ζυγός 24/09-23/10: Οι τόνοι πέφτουν στο ξεκίνημα αυτού του μήνα και πολλοί μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι σήμερα. Ωστόσο φίλοι σας παρασύρουν σε κοινωνικές επαφές και εκδηλώσεις που θα φέρουν στη ζωή σας νέους και ενδιαφέροντες ανθρώπους. Αποφύγετε τις υπερβολές για προσωπική ευχαρίστηση και μην κάνετε περιττά έξοδα και σπατάλες. Η αισιοδοξία βοηθά όταν δεν περνά κάποια όρια.
Σκορπιός 24/10-22/11: Η κοινωνική σας ζωή τονίζετε και θα πρέπει ν’ αποφασίσετε πια ή ποιες από τις προσκλήσεις που έχετε θ’ αποδεχθείτε. Η ανάγκη για αναγνώριση στον επαγγελματικό ή κοινωνικό χώρο σας οδηγεί σε επιπόλαιη διαχείριση κάποιων σχέσεων. Βλέπετε τα πράγματα κάτι παραπάνω από αισιόδοξα και μπορεί να κάνετε λανθασμένες επιλογές. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις για την επισημοποίηση μιας σχέσης, ή συνεργασίας. Απρόσμενες εξελίξεις ή αλλαγές σε θέματα δουλείας ή καθημερινού προγράμματος θα ευχαριστήσουν εσάς των πρώτων ημερών.
Τοξότης 23/11-21/12: Επαγγελματικά είναι τα ζητήματα που θα πρέπει να μελετήσετε σήμερα. Πολλοί ίσως φορτίζεστε συναισθηματικά σκεπτόμενοι  τι έχετε καταφέρει και τι όχι,  μέχρι σήμερα. Είναι η ζωή σας αυτή που θα θέλατε; Ευτυχώς η αισιοδοξία σας βοηθά ν’ αφήσετε πίσω τις αρνητικές σκέψεις. Αν έχετε γεννηθεί κοντά στο τέλος Νοεμβρίου, αποφύγετε υπερβολές και καταχρήσεις που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την υγεία σας. Η πολύ δουλειά μπορεί να φέρει υπερκόπωση. Έντονη δημιουργικότητα αλλά και ανεβασμένη ερωτική διάθεση, χαρακτηρίζει εσάς των πρώτων ημερών. Ένας νέος έρωτας μπορεί να προκύψει ή θα ανανεώσετε ερωτικά μια υπάρχουσα σχέση.   
Αιγόκερω 22/12-20/01: Αισιόδοξο και ανανεωτικό είναι το κλίμα την πρώτη μέρα του Αυγούστου. Σχέδια που αφορούν εξωτερικό, ταξίδια ή σπουδές έρχονται στο προσκήνιο και θα προσπαθήσετε να τα οργανώσετε. Βαθύτερες ή παλιότερες επιθυμίες έχουν έρθει στην επιφάνεια και σας ωθούν σε επιπόλαιες κινήσεις που θα σας στοιχίσουν και οικονομικά. Αποφύγετε την εμπλοκή σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας. Ευχάριστες εξελίξεις προκύπτουν ξαφνικά για εσάς των πρώτων ημερών, σε θέματα που αφορούν την οικογένεια ή κάποιο ακίνητο .  
 Υδροχόος 21/01-19/02: Οικονομικές εκκρεμότητες θα πρέπει να τακτοποιήσετε σήμερα, όμως τα θέματα που σας έχουν απορροφήσει αυτό το διάστημα αφορούν προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Μια έκπληξη θα σας κάνει σήμερα ο σύντροφο σας αν ανήκετε στους υδροχόους των πρώτων ημερών. Η ερωτική σας διάθεση είναι αυξημένη αυτή τη περίοδο ενώ δεν παύετε να κάνετε όνειρα για το μέλλον μιας σχέσης.  Η αισιοδοξία σας μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές ή επιπόλαιη διαχείριση θεμάτων που αφορούν την οικογένεια ή το σπίτι.   
Ιχθείς 20/02-20/03:  Εξελίξεις σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις θα σας ευαισθητοποιήσουν σήμερα και ίσως γίνεται λίγο επικριτικοί απέναντι στους άλλους. Ωστόσο εργασιακά ή ένα πρόβλημα υγείας βρίσκονται στο κέντρο της προσοχής σας αυτό το διάστημα, ιδιαίτερα αν ανήκετε στους ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου. Ευχάριστες εξελίξεις σε εργασιακά και οικονομικά έχετε εσείς των πρώτων ημερών. Απρόσμενες αλλά και ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά θα σας ξεαγχώσουν. Αποφύγετε ν’ αναλάβετε πολλές υποχρεώσεις σήμερα και μην υπόσχετε μ’ ευκολία πράγματα που δεν θα καταφέρετε να κάνετε.  
AstroMeleti