Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 19/08/2011

Οι ρυθμοί πέφτουν σήμερα. Τόλμη και παρορμητισμός υποχωρούν με το πέρασμα της σελήνης στον Ταύρο, ενώ συναισθηματικές ή οικονομικές ανασφάλειες μας κάνουν λιγότερο δυναμικούς αλλά και επιφυλακτικούς σε αλλαγές. Προτιμούμε να μείνουν τα πράγματα όπως έχουν γιατί το άγνωστο μας τρομάζει περισσότερο τώρα. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει  μια τάση τεμπελιάς ή πλήξης.  
Κριός 21/03-20/04:  Η μέρα ξεκινά δυναμικά αλλά σιγά-σιγά οι ρυθμοί σας πέφτουν και είναι πολύ πιθανό να σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα.  Αποφύγετε περιττά έξοδα. Επαγγελματικά ζητήματα ευνοούνται και νέοι στόχοι μπορεί να έρχονται τώρα στο προσκήνιο. Αλλαγές σε καριέρα και ζωή επιβάλλονται...

Ταύρος 21/04-21/05: Η ζωτικότητα σας αυξάνετε και βγαίνετε από τη χειμερία νάρκη των προηγούμενων ημερών. Οικογενειακά και ζητήματα ακινήτων ευνοούνται και είναι μια καλή μέρα για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με άτομα της οικογενείας. Πολλοί επιλέγετε να μείνετε σπίτι, θ’ ασχοληθείτε με θέματα αισθητικής του σπιτιού ενώ δεν αποκλείεται να δεχτείτε επισκέψεις από αγαπημένα σας πρόσωπα.  Η πίστη και η αισιοδοξία σας για ένα καλύτερο μέλλον τονίζεται σήμερα και σας βοηθά να δώσετε ώθηση στα σχέδια σας. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε μόνο εσείς των τελευταίων ημερών γιατί μπορεί να εξαπατηθείτε ή να παρασυρθείτε από μεγαλόπνοα σχέδια και στόχους που δεν έχουν ρεαλιστική βάση.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Νέες γνωριμίες και πολλές επαφές θα έχετε εσείς των τελευταίων ημερών. Ωστόσο για τους υπόλοιπους οι ρυθμοί πέφτουν σιγά-σιγά και μια αίσθηση κούρασης κάνει την εμφάνισή της. Νιώθετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι σας για να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείτε. Τα οικονομικά βελτιώνονται ενώ δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε νέες εισοδηματικές πηγές.          
Καρκίνος 22/06-22/07: Η κοινωνική σας ζωή τονίζετε σήμερα. Θα βρεθείτε με φίλους, αλλά θα γνωρίσετε και  καινούργιους ανθρώπους που θα φανούν χρήσιμοι για τις επιδιώξεις σας. Ευχάριστες εξελίξεις και βελτίωση των οικονομικών προβλέπονται για εσάς των τελευταίων ημερών.    
Λέων 23/07-23/08: Οικονομικές και επαγγελματικές ανασφάλειες θα κάνουν σήμερα την  εμφάνισή τους και ίσως σας αναγκάσουν να φορτωθείτε περισσότερες υποχρεώσεις.  Μόνο εσείς των τελευταίων ημερών είστε πιο χαλαροί και αισιόδοξοι σήμερα και καταφέρνετε να προωθήσετε προσωπικές σας επιθυμίες και στόχους. Να είστε επιφυλακτικοί με το σύντροφο ή κάποιους στενούς συνεργάτες και μην παρασύρεστε από φιλόδοξα σχέδια.
Παρθένος 24/08-23/09: Το κλίμα σήμερα αλλάζει. Οικονομικά ζητήματα που σας προβλημάτιζαν υποχωρούν και βλέπετε με αισιοδοξία το μέλλον. Τα σχέδια σας προωθούνται με ευκολία κάνοντας σας να νιώθετε ικανοποίηση. Μόνο εσείς των τελευταίων ημερών θα πρέπει  να ρυθμίσετε οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες. Δεν χρειάζεται ν’ ανησυχείτε γιατί θα έχετε βοήθεια και τα πράγματα  θα γίνουν όπως θέλετε.              
Ζυγός 24/09-23/10: Μπορεί να κλείνεστε στον εαυτό σας και να γίνεστε εσωστρεφείς σήμερα, ενώ σας καταλαμβάνουν ανασφάλειες γύρω από οικονομικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με τρίτους. Πολλοί θα πρέπει να βρείτε τη δύναμη να σταθείτε στα πόδια σας χωρίς δεκανίκια από τρίτους.  Αλλαγές στο σπίτι ή το οικογενειακό περιβάλλον ευνοούνται ενώ βοήθεια απ’ το σπίτι είναι πολύ πιθανή. Σε διαφορετικό κλίμα εσείς των τελευταίων ημερών, θα έχετε πολλές κοινωνικές επαφές και γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να δικτυωθείτε καλύτερα. Βγείτε, διασκεδάστε και εμπλακείτε σε ομαδικές δραστηριότητες.
Σκορπιός 24/10-22/11: Με το πέρασμα της σελήνης στον Ταύρο, τα θέματα που έρχονται στο προσκήνιο είναι γύρω από στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Οι άλλοι σας βοηθούν να δεχτείτε με ευκολία σοβαρές αλλαγές που γίνονται στο κοντινό σας περιβάλλον. Αφήστε τους να σας βοηθήσουν και μην αντιδράτε. Πιο κουραστική θα είναι η μέρα για εσάς των τελευταίων ημερών. Η δουλειές που έχετε πολλές αλλά οι προσπάθειες  αναγνωρίζονται από τους ανωτέρους σας οι οποίοι θα σας ανταμείψουν. Γενικότερα θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης.    
Τοξότης 23/11-21/12: Πολλές οι υποχρεώσεις στη δουλειά σήμερα και θα κουραστείτε για να τα φέρετε όλα σε πέρας. Προσέξτε την υγεία σας. Ωστόσο τα οικονομικά δείχνουν να  βελτιώνονται. Πιο χαλαροί εσείς των τελευταίων ημερών, οι οποίοι επιλέγετε να διασκεδάσετε και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Έντονος ενθουσιασμός κι αυτοπεποίθηση δίνουν σημαντική ώθηση στα σχέδια και τα όνειρά σας. Μην ακούτε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις.  Στηριχθείτε σε σχέδια που είστε σίγουροι ότι έχουν ρεαλιστικές βάσεις.     
Αιγόκερω 22/12-20/01: Η είσοδος της σελήνης στον Ταύρο σας χαλαρώνει λίγο και σας βοηθά να περάσετε όμορφα. Η ανάγκη να προβληθείτε και να κερδίσετε την αναγνώριση των άλλων, σας ωθεί να προωθήσετε σημαντικές αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο και επίπεδο σχέσεων και συνεργασιών. Μόνο εσείς των τελευταίων ημερών ασχολείστε ακόμη με οικογενειακά και υποθέσεις ακινήτων. Ευχάριστες εξελίξεις θα υπάρξουν σε οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα.     
Υδροχόος 21/01-19/02: Πολύ δραστήριοι και κοινωνικοί θα είστε σήμερα μόνο εσείς των τελευταίων ημερών. Σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται, μέσα από συζητήσεις ή νέες γνωριμίες. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο αντικειμενικοί γίνεται γιατί είναι εύκολο να δείτε τα πράγματα όπως θέλετε εσείς και όχι όπως πραγματικά είναι και να παρασυρθείτε.  Για τους υπόλοιπους Υδροχόους οι ρυθμοί πέφτουν και η προσοχή σας στρέφετε σε οικογένεια και σπίτι. Πολλοί θα επιλέξετε ή θα πρέπει να μείνετε σπίτι. Αποφύγετε διαπληκτισμούς με άτομα της οικογενείας.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Η μέρα σας θα είναι γεμάτη σήμερα. Έχετε αναλάβει πολλά και διαφορετικά πράγματα να κάνετε και πρέπει να οργανωθείτε καλά αν θέλετε να τα καταφέρετε και ν’  αποφύγετε εκνευρισμούς και εντάσεις. Νέες γνωριμίες και συζητήσεις σας βοηθούν να προωθήσετε τους στόχους και τα σχέδια σας. Αλλαγές μπορεί να  προκύψουν στο φιλικό σας περιβάλλον. Διαφορετικό το κλίμα για τους Ιχθείς των τελευταίων ημερών. Είναι μια αρκετά ευνοϊκή μέρα για εσάς, με ευχάριστες εξελίξεις σε εργασιακά ή θέματα υγείας και ευεξίας.  
AstroMeleti