Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 22/08/2011

Η δραστηριότητα μας ανεβαίνει σήμερα και  γινόμαστε πιο εξωστρεφείς.  Τονίζετε η ανάγκη μας για επικοινωνία, πληροφόρηση αλλά και μικρές αποδράσεις. Η αντίθεση του Ποσειδώνα με τον  Ήλιο αυτή τη φορά, παρατείνει  και σήμερα τη σύγχυση κυρίως για εσάς των τελευταίων ημερών, οι οποίοι είναι εύκολο να παρασυρθείτε από τη φαντασία σας. Η αδύναμη θέλησή δεν βοηθά ν’ αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα και επιλέγετε να δείτε τα πράγματα όπως θέλετε εσείς και όχι όπως είναι. Καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτό το διάστημα και μην ακούτε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις από τρίτους.         
Κριός 21/03-20/04:  Με έντονη δραστηριότητα και πολλές συναντήσεις ξεκινά η εβδομάδα για εσάς.  Δεν θα είναι εύκολο να ολοκληρώσετε όλα όσα έχετε αναλάβει, γι αυτό θα πρέπει να κάνετε ένα οργανωμένο πρόγραμμα.  Εκνευρισμοί και εντάσεις είναι πολύ πιθανά. Ωστόσο η είσοδος της Αφροδίτης στην παρθένο θα φροντίσει να έχετε μια όμορφη καθημερινότητα και θα σας προσγειώσει ομαλά στην εργασιακή πραγματικότητα μετά τις διακοπές. Θέματα υγείας που μπορεί να υπάρχουν βελτιώνονται. Προσοχή σε λάθει ή εξαπατήσεις...
      
Ταύρος 21/04-21/05: Οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν στις αρχές της εβδομάδας και θα φέρουν στην επιφάνεια πιθανές ανασφάλειες.  αποφύγετε περιττά έξοδα. Η συναισθηματική σας ζωή τονίζεται με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο. Παλιότερες σχέσεις μπορούν ν’ αναζωογονηθούν ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει ένας έρωτας για εσάς τους αδέσμευτους. Δημιουργικά και καλλιτεχνικά σχέδια προωθούνται ενώ αν ενδιαφέρεστε για έναν απόγονο, αυτός ο μήνας σας ευνοεί. Μπερδέματα συνεχίζουν να υπάρχουν για εσάς των τελευταίων ημερών, μεταξύ οικογένειας και καριέρας. Προσπαθήστε να βρείτε ισορροπίες και μην πάρετε αποφάσεις άμεσα.      
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η σελήνη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο σας και η εβδομάδα ξεκινά με εσάς να βρίσκεστε στο προσκήνιο. Επικεντρώνεστε σε προσωπικά ζητήματα και ευαισθητοποιείστε περισσότερο τώρα, με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Οικογενειακά ζητήματα και υποθέσεις που αφορούν ακίνητα βελτιώνονται με τη βοήθεια της Αφροδίτης και ξεκινά ένα διάστημα με θετικό και ευχάριστο κλίμα στο σπίτι. Συγκεντρώσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις στο σπίτι είναι πολύ πιθανές, ενώ πολλοί θ’ ασχοληθείτε με την αισθητική στο σπίτι ή τον προσωπικό σας χώρο.  Κίνδυνος αυταπάτης ή εξαπατήσεων γύρω από επαγγελματικές προτάσεις και σχέδια, υπάρχει για εσάς των τελευταίων ημερών. Μην πάρετε τώρα σοβαρές αποφάσεις.                
Καρκίνος 22/06-22/07: αν και βρισκόμαστε στην αρχή της εβδομάδας, αισθάνεστε κουρασμένοι και οι ρυθμοί σας πέφτουν. Παρόλα αυτά, η είσοδος της Αφροδίτης στη παρθένο από σήμερα,  υπόσχετε μια περίοδο όπου η καθημερινότητα σας θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και διασκεδαστικοί. Ευχάριστες επαφές, συζητήσεις και κοντινά ταξιδάκια θα σας φτιάχνουν τη διάθεση. Προσεκτικοί με τα οικονομικά σας θα πρέπει να είστε και σήμερα εσείς των τελευταίων ημερών, αποφεύγοντας οποιαδήποτε κίνηση έχει σχέση με αγοραπωλησίες ή οικονομικά.           
Λέων 23/07-23/08: Κοινωνικές επαφές και ομαδικές δραστηριότητες είναι πολύ πιθανές στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Θα συναντηθείτε με φίλους και ίσως εμπλακείτε σε μια συλλογική δουλειά. Τα οικονομικά σας επηρεάζονται από σήμερα με τη νέα θέση της Αφροδίτης. Αρχικά εσείς των πρώτων ημερών και σταδιακά, μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου  και όλοι οι άλλοι, θα δείτε τα οικονομικά σας να βελτιώνονται. Προσέξτε όμως γιατί παράλληλα μπορεί να γίνει πιο έντονος ο καταναλωτισμός σας και ενώ θα έχετε έσοδα δεν θα κατορθώσετε να τα κρατήσετε. Τα πράγματα για εσάς των τελευταίων ημερών, δεν είναι όπως φαίνονται ή όπως θέλετε να τα βλέπετε.  Να είστε επιφυλακτικοί στον τομέα στενών προσωπικών ή επαγγελματικών σχέσεων γιατί το πιθανότερο είναι να σας απογοητεύσουν οι άλλοι.      
Παρθένος 24/08-23/09: Μπορεί το σαββατοκύριακο να ήταν πιο χαλαρό αλλά σήμερα επιστρέφουν οι προβληματισμοί και οι αγωνίες για τη ζωή και τους στόχους σας. Επαγγελματικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και ζητούν την προσοχή σας. Ευτυχώς από σήμερα η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της  στο ζώδιο σας, φτιάχνοντας τη διάθεση, αρχικά σε σας των πρώτων ημερών.  Εντάσεις και δυσκολίες υποχωρούν για λίγο ενώ βελτιώνεται και η εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς. Η γοητεία και η κοινωνικότητα σας τονίζονται και γίνονται όπλα στον αγώνα για την προώθηση σχεδίων και στόχων σας.   
Ζυγός 24/09-23/10: Πιο εξωστρεφείς και αισιόδοξους σας βρίσκει το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας.  Νιώθετε δυνατοί και έτοιμοι να κάνετε καινούργια πράγματα και να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες. Ταξίδια και θέματα που αφορούν εξωτερικό έρχονται στο προσκήνιο σήμερα. Ωστόσο η είσοδος της Αφροδίτης στην παρθένο μπορεί να σας ανοίξει δρόμους για εσωτερική αναζήτηση, δημιουργώντας μια τάση απόσυρσης από την ένταση της καθημερινότητας. Παρασκηνιακές καταστάσεις ευνοούνται τώρα και δεν αποκλείεται να εμπλακείτε σε μια κρυφή σχέση ή συνεργασία. Μια ερωτική απογοήτευση μπορεί να περιμένει εσάς των τελευταίων ημερών.
Σκορπιός 24/10-22/11: Οικονομικά είναι τα ζητήματα με τα οποία θ’ ασχοληθείτε σήμερα και θα πρέπει να δείξετε την ανάλογη σοβαρότητα γιατί θα υπάρχει η τάση επιπόλαιης διαχείρισης. Έντονη και ευχάριστη κοινωνική ζωή υπόσχετε η Αφροδίτη. Από τη νέα θέση της στην Παρθένο σας καλεί να βγείτε, να διασκεδάσετε και να κάνετε νέες γνωριμίες μέσα από  τις οποίες θα διευρύνετε τον κύκλο σας αλλά θα βρείτε και άτομα που θα σας στηρίξουν. Σε σύγχυση εξακολουθείτε να βρίσκεστε εσείς των τελευταίων ημερών και καλό θα ήταν να μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις αυτό το διάστημα.     
Τοξότης 23/11-21/12: Συζητήσεις θα έχετε σήμερα με το σύντροφο ή κάποιους συνεργάτες. Ακούστε τι έχουν να σας πουν και μην επικεντρώνεστε μόνο στα δικά σας. Διαπληκτισμοί κι εντάσεις είναι πολύ πιθανά. Ένα ευνοϊκό και ευχάριστο διάστημα ξεκινά από σήμερα σε ότι αφορά, τόσο την επαγγελματική όσο και την κοινωνική σας αποκατάσταση και θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε. Οι ανώτεροι σας μπορεί να σχηματίσουν την καλύτερη γνώμη τώρα για εσάς γι’ αυτό θα πρέπει να κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε στον επαγγελματικό χώρο. Νέες προοπτικές μπορεί θα υπάρξουν για εσάς μέσα από τον εργασιακό χώρο ή τη βοήθεια κάποιων φίλων και γνωστών.  Ο κίνδυνος απογοητεύσεων και εξαπατήσεων παραμένει και σήμερα υπαρκτός για τους τοξότες των τελευταίων ημερών.  Να είστε επιφυλακτικοί σε πληροφορίες ή υποσχέσεις που σας δίνουν και μην προχωρήσετε σε κανενός είδους συμφωνία.      
Αιγόκερω 22/12-20/01: Με πολύ δουλειά και κούραση ξεκινά αυτή η εβδομάδα. Συναντήσεις και συζητήσεις γύρω από εργασιακά ή θέματα υγείας είναι πολύ πιθανά. Καλό θα ήταν να προσέξετε την υγεία σας γιατί μπορεί να υπάρξουν προβληματάκια.  Ωστόσο, με την είσοδο της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου, η διάθεσή σας ανεβαίνει και αισθάνεστε πιο αισιόδοξοι  για το μέλλον και πιο δυνατοί. Υποθέσεις που αφορούν ταξίδια, εξωτερικό, σπουδές ή νομικές διαδικασίες ευνοούνται τώρα και θα πρέπει να τις προωθήσετε. Αβεβαιότητα και σύγχυση συνεχίζει να υπάρχει με τα οικονομικά όσων έχουν γεννηθεί τελευταίες ημέρες και καλό θα ήταν να αποφύγετε οποιαδήποτε σχετική κίνηση ή απόφαση.       
Υδροχόος 21/01-19/02: Η εβδομάδα ξεκινά σε ευχάριστο κλίμα και με ανεβασμένη διάθεση.  Θα βρεθείτε με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα και θα περάσετε πολύ ευχάριστα. Αν είστε γονείς μπορεί να πάρετε ευχάριστα μηνύματα που ν’ αφορούν τα παιδιά. Επαγγελματικά και οικονομικά θέματα βελτιώνονται με την είσοδο της Αφροδίτης στην παρθένο, ενώ πολλοί κατορθώνετε να βρείτε τρόπους διαχείρισης των οικονομικών, μέσα σε μια σχέση ή συνεργασία.  Προσεκτικοί θα πρέπει να συνεχίσετε να είστε εσείς των τελευταίων ημερών σε θέματα σχέσεων ή συνεργασιών γιατί παραμένει η σύγχυση και η εικόνα που έχετε, είναι πολύ πιθανό να μην είναι η πραγματική.    
Ιχθείς 20/02-20/03:  Οι ρυθμοί πέφτουν και έρχονται σήμερα στο προσκήνιο, υποθέσεις που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι. Συναντήσεις και συζητήσεις με άτομα της οικογενείας είναι πολύ πιθανές, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εντάσεις. Η Αφροδίτη εγκαθίσταται από σήμερα απέναντί σας, στο ζώδιο της Παρθένου και σας υπόσχετε ένα θετικό διάστημα σε ότι αφορά σχέσεις ή συνεργασίες. Το κλίμα σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις βελτιώνετε, ενώ δεν αποκλείεται μέσα στον επόμενο μήνα να προκύψουν νέες και προσοδοφόρες συνεργασίες. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε και σήμερα εσείς των τελευταίων ημερών και ν’ αποφύγετε την απόσυρση από την πραγματικότητα μέσα από αλκοόλ ή χημικά.      
AstroMeleti