Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 13 & 14/08/2011

Η σελήνη θα παραμείνει το Σάββατο στον υδροχόο κάνοντας το κλίμα επαναστατικό. Το Σάββατο πραγματοποιείτε και η πανσέληνος του Αυγούστου, η οποία θα κάνει ακόμη πιο έντονα τα συναισθήματα μας, καθώς μας φέρνει αντιμέτωπου με τη σκληρή πραγματικότητα σε κάποιους τομείς της ζωής μας. Περισσότερο επηρεάζονται  Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου.  Την Κυριακή οι ρυθμοί πέφτουν με το πέρασμα της σελήνης στους Ιχθείς και γινόμαστε πιο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί.

Κριός 21/03-20/04:  Δεν είναι και τόσο κακή αυτή η πανσέληνος για εσάς, με την έννοια ότι δεν αγγίζει σημαντικά κομμάτια της ζωής σας.  Ίσως υπάρξει μια αποσταθεροποίηση στις σχέσεις με φίλους ή συνεργάτες, ενώ δεν αποκλείεται μια φιλική σχέση να περάσεις σε ερωτικό επίπεδο. Προσέξτε γιατί υπάρχει κίνδυνος αυταπάτης. Γενικότερα το Σάββατο θα υπάρξουν πολλές κοινωνικές δραστηριότητες και εξελίξεις στα αισθηματικά, ενώ την Κυριακή βγαίνει  η κούραση των προηγούμενων ημερών ενώ επανεξετάζονται και οι αισθηματικές επιλογές που κάνατε...  
  
Ταύρος 21/04-21/05: Διλήμματα και προβληματισμοί γύρω από επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις θα σας ταλαιπωρήσουν με τη Πανσέληνο. Θα χρειαστεί να βρείτε ισορροπίες. Παρεξηγήσεις στον οικογενειακό χώρο είναι πολύ πιθανές.  Βεβαιωθείτε ότι οι επιλογές σας σε ζητήματα επαγγελματικής ή κοινωνικής αποκατάστασης έχουν ρεαλιστικές βάσεις. Την Κυριακή αποφύγετε συζητήσεις με άτομα της οικογενείας και μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα από τις αντιδράσεις κάποιων.  Επιλέξτε να βρεθείτε με φίλους και να διασκεδάσετε.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η πανσέληνος αυτή δεν είναι άσχημη για εσάς. Από τις αρχές του μήνα, η καθημερινότητα ήταν έντονη και σας έχει κουράσει. Νιώθετε τώρα την ανάγκη να ξεφύγετε από τη ρουτίνα   κάνοντας  πράγματα που σας ευχαριστούν και  σας ανοίγουν νέους ορίζοντες.  Ένα ταξίδι στο εξωτερικό είναι πολύ πιθανό.  Αποφύγετε παρεξηγήσεις με συγγενείς ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος και βεβαιωθείτε ότι τα σχέδια που κάνετε τώρα είναι υλοποιήσιμα. Την Κυριακή στόχοι ή  επαγγελματικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και θα πρέπει να τα οργανώσετε έτσι ώστε να μην επηρεάσουν τα προσωπικά σας.      
Καρκίνος 22/06-22/07: Με την Πανσέληνο, οικονομικά είναι τα ζητήματα που θα σας απασχολήσουν αυτές τις μέρες.  Επιπόλαια και άσκοπα έξοδα που κάνατε στις αρχές του μήνα τώρα μπορεί να σας έχουν φέρει σε δύσκολη θέση.  Προσέξτε γενικότερα τα χρήματα σας γιατί είναι πιθανό να έχετε απώλειες τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας. Άτομα της οικογενείας μπορούν να σας βοηθήσουν.  Την Κυριακή το κλίμα γίνετε καλύτερο και με αισιόδοξη και θετική διάθεση θα αντιμετωπίσετε καταστάσεις. Ωστόσο αποφύγετε σήμερα ν’ ασχοληθείτε με οικονομικά ή ζητήματα κτίσεων.
Λέων 23/07-23/08: Η ανάγκη να βρεθείτε κοντά σε ανθρώπους που σας αγαπούν και σας καταλαβαίνουν θα είναι έντονη με την πανσέληνο αυτή. Όμως ίσως είστε πολύ απαιτητικοί  κάνοντας τους άλλους να αντιδρούν ή και το αντίθετο. Εξελίξεις θα υπάρξουν γενικότερα σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις Πολύ προσεκτικοί θα πρέπει να είστε αυτή την περίοδο στην επιλογή συντρόφου ή συνεργατών αλλά και με τις εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων. Υπάρχει κίνδυνος αυταπάτης ή εξαπάτησης.  Την Κυριακή οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα θα έρθουν σας απασχολήσουν.    
Παρθένος 24/08-23/09: Η αίσθηση κούρασης και ατονίας που κυριαρχούσε το τελευταίο διάστημα σας  έκαναν  ν’ αμελήσετε θέματα  δουλειάς αλλά και καθημερινές υποχρεώσεις. Τώρα καλείστε να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη και να τακτοποιήσετε ότι έχει μείνει πίσω.  Αφήστε τους συναισθηματισμούς και τις τεμπελιές και  ακολουθείστε ένα καλά οργανωμένο πρόγραμμα για ν’ αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις. Προσέξτε την υγεία σας. Την Κυριακή καλό θα ήταν να ξεκουραστείτε λίγο, ενώ υποθέσεις που αφορούν κάποια σχέση θα απασχολήσουν κυρίως εσάς των πρώτων ημερών.  
Ζυγός 24/09-23/10: Δεν είναι άσχημη για εσάς αυτή η πανσέληνος. Ανάγκη για διασκέδαση και ερωτική διάθεση σας ωθούν να ζήσετε πολύ ευχάριστες στιγμές. Νέοι έρωτες προκύπτουν ή παλιότερες σχέσεις είναι πολύ πιθανό να αναζωογονηθούν.   Θέλετε να κάνετε μόνο πράγματα που σας ευχαριστούν αφήνοντας πίσω σας οτιδήποτε άλλο. Αν είστε γονείς μπορεί να επικεντρωθείτε στα παιδιά σας. Την Κυριακή το κλίμα αλλάζει και θα χρειαστεί να οργανώσετε και να βάλετε σε τάξη ότι αμελήσατε τις προηγούμενες μέρες. Κουραστική μέρα, προσέξτε την υγεία σας.   
 Σκορπιός 24/10-22/11: Οικογενειακά  και ζητήματα που αφορούν την  επαγγελματική ή κοινωνική σας αποκατάσταση σας διχάζουν και ίσως νιώσετε εγκλωβισμένοι με τη σημερινή πανσέληνο.  Προσπαθείτε να βρείτε ισορροπίες μεταξύ των προσωπικών σας στόχων και των απαιτήσεων της οικογένειας. Εντάσεις με άτομα της οικογένειας είναι πολύ πιθανές. Την Κυριακή η ένταση υποχωρεί και η αυτοπεποίθηση σας ανεβαίνει και πάλι. Επιλέγετε να κάνετε τα πράγματα που εσείς θέλετε όμως η σκέψεις είναι συγκεχυμένες και δυσκολεύεστε να πάρετε αποφάσεις, ενώ είναι πολύ πιθανό να κάνετε λάθει.   
Τοξότης 23/11-21/12: Τα συναισθήματα είναι έντονα με την πανσέληνο αυτή και νιώθετε την ανάγκη να βρεθείτε κοντά σε άτομα που σας αγαπούν. Ωστόσο η υπεραισιοδοξία σας και  τα φιλόδοξα σχέδια σας, μπορεί να σας φέρουν αντιμέτωπου με φίλους ή συγγενείς.  Χρειάζεται  ν’ ασχοληθείτε με  υποχρεώσεις  της καθημερινότητας που είχατε αμελήσει και δεν σας αρέσει καθόλου αυτό. Προβλήματα και εντάσεις  θα υπάρξουν σε επικοινωνία και μετακινήσεις. Την Κυριακή οικογενειακά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο, ενώ το σπίτι θα είναι σήμερα το καταφύγιο σας.   
Αιγόκερω 22/12-20/01: Αναστάτωση στα οικονομικά σας θα φέρει η πανσέληνος.  Κακή διαχείριση οικονομικών υποθέσεων το προηγούμενο διάστημα  απειλεί τώρα το εισόδημά αλλά και τις σχέσεις σας σε κάποιες περιπτώσεις.  Μην πάρετε τώρα σοβαρές αποφάσεις για οικονομικά ζητήματα ή αγοραπωλησίες. Την Κυριακή οι ρυθμοί ανεβαίνουν και γίνεστε πιο δραστήριοι και επικοινωνιακοί. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις ή συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων.   
Υδροχόος 21/01-19/02: Στο ζώδιο σας πραγματοποιείτε αυτή η πανσέληνος  τονίζοντας την ευαισθησία και το συναισθηματισμό σας. Νιώθετε την ανάγκη να γίνεται το επίκεντρο και να κερδίσετε την προσοχή ανθρώπων που αγαπάτε και σας κατανοούν. Προσέξτε τον τρόπο που θα διεκδικήσετε τη προσοχή τους.   Κάντε πράγματα για εσάς, χωρίς όμως  να αμελήσετε  τις υπόλοιπες υποχρεώσεις σας και κυρίως προς το σύντροφο σας, γιατί υπάρχει κίνδυνος παρεξηγήσεων. Την Κυριακή αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες και μην επιδιώξετε καινούργιες σχέσεις ή συνεργασίες. Εξελίξεις στα οικονομικά αλλά και έξοδα προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών.   
Ιχθείς 20/02-20/03:  Μελαγχολικούς και εσωστρεφείς σας κάνει αυτή  η πανσέληνος . Έχετε κουραστεί αρκετά και νιώθετε την ανάγκη να μείνετε μακριά από όλα για να ηρεμήσετε και να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Ξεκουραστείτε αλλά προσπαθήστε να μην αμελήσετε βασικές υποχρεώσεις σας.  Δεν αποκλείονται παρεξηγήσεις με συνεργάτες.  Φαντασιώσεις, μυστικά ή παρασκηνιακές δραστηριότητες μπορεί να σας παρασύρουν. Την Κυριακή η σελήνη περνά στο ζώδιο σας. Οι ρυθμοί ανεβαίνουν ενώ βελτιώνεται και η διάθεσή σας. Αποφύγετε συζητήσεις  και σχεδιασμούς που ν’ αφορούν  τη δουλειά ή την υγεία σας.     
 AstroMeleti