Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 02/08/2011

Η σελήνη παραμένει στην Παρθένο, στρέφοντας τη προσοχή μας σε θέματα οργάνωσης, δουλειάς ή και υγείας-ευεξίας. Γινόμαστε πιο οργανωτικοί, αλλά και πιο λεπτομερείς και επικριτικοί. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του, η οποία θα διαρκέσει έως και τις 27 Αυγούστου και θα μας βάλει σε διαδικασία επανεξέτασης η επαναπροσδιορισμού σχεδίων, αποφάσεων κλπ. Επικοινωνία και μετακινήσεις δυσκολεύουν ενώ θα πρέπει ν’ αποφύγουμε σοβαρές συζητήσεις και υπογραφές συμβολαίων ή συμφωνιών.

Κριός 21/03-20/04:  Κούραση και αναστάτωση κρύβει η σημερινή μέρα. Έχετε μπει σε μια διαδικασία χαλάρωσης και θέλετε να κάνετε μόνο πράγματα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Από την άλλη, σήμερα έχετε πολλά να κάνετε και αυτό δεν σας αρέσει. Θέματα δουλειάς ή υγείας έρχονται στο προσκήνιο, όμως η ανάδρομη πορεία του Ερμή από αύριο και μέχρι σχεδόν το τέλος του μήνα δεν επιτρέπει να προωθηθούν σχετικά ζητήματα. Προβλήματα, καθυστερήσεις και ασυνεννοησία, δυσκολεύει την καθημερινότητα και τη δουλειά σας.  Σε ότι αφορά θέματα υγείας, αν μπορείτε αφήστε τα για μετά τις 27 ή διασταυρώστε ιατρικές γνώμες και φάρμακα...
   
Ταύρος 21/04-21/05: Το κλίμα είναι ευχάριστο και η διάθεση άκρως χαλαρή καλοκαιρινή όμως η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα σας δημιουργήσει κάποια προβληματάκια, κυρίως σε σχέσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα ή στη προώθηση κάποιου σχεδίου. Καθυστερήσεις, και έλλειψη συνεννόησης δεν σας επιτρέπουν να οργανωθείτε, ενώ παρεξηγήσεις με τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά είναι πολύ πιθανές.    
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η οικογένεια ή μια υπόθεση ακινήτου θα σας απασχολήσει σήμερα, όμως δεν θα βρείτε εύκολα λύσεις αφού η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπλοκάρει για λίγο τα πράγματα, δημιουργώντας καθυστερήσεις ή παρεξηγήσεις. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις με άτομα της οικογενείας ή προσπαθήστε να είστε όσο πιο ξεκάθαροι γίνεται για να αποφύγετε φαινόμενα ασυνεννοησίας και διαφορών. Συμβόλαια, συμφωνίες ή συζητήσεις που αφορούν ακίνητα, καλύτερα να μετατεθούν για μετά τις 27 Αυγούστου.
Καρκίνος 22/06-22/07: Έντονη κινητικότητα αλλά και επικοινωνία έχει η μέρα σήμερα. Πολλές επαφές, συζητήσεις αλλά και μετακινήσεις μπορεί από τη μία να κάνουν ενδιαφέρουσα τη μέρα σας αλλά από την άλλη υπάρχει κίνδυνος να σας δημιουργήσουν εκνευρισμό και αναστάτωση. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα δημιουργήσει δυσκολίες τις επόμενες μέρες στην επικοινωνία σας με τους άλλους γι’ αυτό καλό θα ήταν να είστε όσο πιο ξεκάθαροι γίνεται για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις λόγω ασυνεννοησίας.  Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις ή υπογραφές συμβολαίων και συμφωνιών. Να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας αλλά και γενικότερα, γιατί μικρά ατυχήματα είναι πολύ πιθανά. 
Λέων 23/07-23/08: Ζητήματα που αφορούν το εισόδημα και τον προϋπολογισμό σας έρχονται στην επιφάνεια και είναι πολύ πιθανό να σας δημιουργήσουν ανασφάλειες. Στη διαδικασία επανεξέτασης οικονομικών θεμάτων σας βάζει ο Ερμής ξεκινώντας την ανάδρομη πορεία του και καλό θα ήταν να  μην πάρετε αποφάσεις η ρίσκα που ν αφορούν τα οικονομικά μέχρι και τις 27.
Παρθένος 24/08-23/09: Η σελήνη παραμένει στο ζώδιο σας και σήμερα τονίζοντας την ανάγκη να επικεντρωθείτε σε δικά σας θέματα. Ο κυβερνήτης σας Ερμής θα κινείτε μέχρι και τις 27 σε ανάδρομη φορά, δημιουργώντας επικοινωνιακά προβλήματα και παρεξηγήσεις με κοντινούς σας ανθρώπους.  Η κρίση και η αντικειμενικότητα σας επηρεάζονται και καλό θα ήταν να μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις σ’ αυτό το διάστημα.
Ζυγός 24/09-23/10: Οι ρυθμοί παραμένουν χαμηλοί και σήμερα ενώ παρασκηνιακές επαφές και συζητήσεις είναι πολύ πιθανές.  Η ανάδρομη πορεία του Ερμή προκαλεί ασυνεννοησία, καθυστερήσεις, και  προβλήματα σε  οτιδήποτε κάνετε κρυφά. Διασταυρώστε πληροφορίες που φτάνουν στ’ αυτιά σας από μυστικές πηγές και αποφύγετε να δίνεται λαβές για σχόλια γιατί είναι πολύ πιθανό να γίνονται συζητήσεις πίσω από την πλάτη σας αυτή τη περίοδο.
 Σκορπιός 24/10-22/11: Προσπαθείτε να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα σε στόχους που έχετε, και η ανάδρομη πορεία του Ερμή ίσως σας βοηθήσει αφού βάζει, κυρίως εσάς των πρώτων ημερών σε διαδικασία επανεξέτασης κάποιων στόχων. Όπως και να έχει μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για πράγματα που θέλετε να κάνετε, πριν τις 27. Φιλικές σχέσεις μπορεί να διαταραχθούν με τον Ερμή να δημιουργεί παρεξηγήσεις και ασυνεννοησία με τους φίλους.   
Τοξότης 23/11-21/12: Και σήμερα οι σκέψεις γυρνούν γύρω από θέματα αποκατάστασης και ίσως προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη επαγγελματικά ζητήματα. Ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών, δεν θα είναι εύκολο να διευθετήσετε ή να ολοκληρώσετε θέματα καριέρας, με τον Ερμή ανάδρομο να δημιουργεί προβλήματα και καθυστερήσεις.  Κάποιοι από εσάς  θα χρειαστεί να επανεξετάσετε  ιδέες ή σχέδια  που είχατε κάνει πριν από λίγες μέρες και τώρα δεν φαίνονται εφικτά.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Η οργάνωση κάποιου σχεδίου σας έχει απορροφήσει, όμως η ανάδρομη πορεία του Ερμή δεν θα σας επιτρέψει να το ολοκληρώσετε χωρίς δυσκολίες. Πολλοί θα επανεκτιμήσετε τις καταστάσεις ή  θα χρειαστεί να υπερπηδήσετε κάποια εμπόδια. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, θα πρέπει ν’ αποφύγετε στις επόμενες μέρες, σημαντικές συζητήσεις, ή υπογραφές συμβολαίων και συμφωνιών. Υποθέσεις σχετικές με ταξίδια, σπουδές ή νομικές διαδικασίες, επανεξετάζονται. 
 Υδροχόος 21/01-19/02: Προσπαθείτε τώρα, με ορθολογισμό και πρακτικότητα να οργανώσετε  οικονομικά ζητήματα που μπορεί να απορρέουν από μια σχέση ή μια συνεργασία. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή είναι πολύ πιθανό να σας μπερδέψει. Έλλειψη επικοινωνίας ή συνεννόησης και καθυστερήσεις δεν θα σας επιτρέψουν να ολοκληρώσετε ομαλά τις προσπάθειες σας. Υποθέσεις που αφορούν κληρονομικά, τράπεζες, ασφάλειες, εφορία κλπ, δεν θα είναι εύκολο να διευθετηθούν μες τι επόμενες μέρες.   
Ιχθείς 20/02-20/03:  Και σήμερα θα σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις και ίσως εκνευριστείτε με τους άλλους, στην  προσπάθεια σας να τα βρείτε μαζί τους.  Δεν είναι και η καλύτερη περίοδος για ν’ ασχοληθείτε με θέματα σχέσεων.  Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα δημιουργήσει δυσκολίες στην επικοινωνία, και δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Σχέσεις και συνεργασίες επαναπροσδιορίζονται, ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών. Μην κάνετε τώρα σοβαρές συζητήσεις με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη και αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που ν’ αφορούν μια σχέση.
AstroMeleti