Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 12/08/2011

Η σελήνη περνά στο υδροχόο και μας βγάζει από τα τετριμμένα, τα πρέπει και τους κανόνες. Η διάθεση μας γίνεται πιο επαναστατική ωθώντας μας να κάνουμε κάτι καινούργιο, κάτι διαφορετικό που θα τονίσει τη μοναδικότητα μας. Δεν θα είναι εύκολο να διατηρήσουμε κάποιο πρόγραμμα. Αντίθετα γινόμαστε πιο αποσπασματική χωρίς συνοχή και όρια.  
Κριός 21/03-20/04:  Αν και μπορεί να μην έχετε ηρεμήσει από τις χτεσινές εξελίξεις, τα πράγματα σήμερα είναι καλύτερα και θα έχετε τη ευκαιρία να βγείτε και να περάσετε καλά με φίλους και όχι μόνο. Προσέξτε τα οικονομικά σας γιατί μπορεί να κάνετε υπερβολές...
    
Ταύρος 21/04-21/05: Αν και βρισκόμαστε σχεδόν στα μέσα Αυγούστου, κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου, σας απασχολούν επαγγελματικά ή θέματα γενικότερης αποκατάστασης. Χαλαρώστε και μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις σήμερα. Βαθύτερες επιθυμίες σας μπορεί να σας παρασύρουν σε λάθει.   
Δίδυμοι 22/05-21/06: Ανανεωμένοι και αισιόδοξοι φαίνεστε σήμερα. Νέες γνωριμίες που θα κάνετε ή απρόσμενες συναντήσεις θα σας φανούν πολύ χρήσιμες.   Υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείτε. Αποφύγετε παγίδες εξετάζοντας προσεκτικά όλα τα δεδομένα.
Καρκίνος 22/06-22/07: Ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά μπορεί να προκύψουν ξαφνικά , κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών. Μην παρασύρεστε από τα συναισθήματα και τα πάθει σας. Οικονομικές εκκρεμότητες έρχονται στο προσκήνιο και θα πρέπει να τακτοποιηθούν. 
Λέων 23/07-23/08: Ρευστά είναι σήμερα τα πράγματα σε επίπεδο σχέσεων ή συνεργασιών και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις και μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις στοχεύοντας στην προσωπική σας ικανοποίηση μόνο. Απρόβλεπτες εξελίξεις θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών σε νομικές διαδικασίες, ταξίδια ή θέματα σπουδών. Σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.    
Παρθένος 24/08-23/09: Εργασιακά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και  πολλοί από εσάς κάνετε υπεραισιόδοξα σχέδια που δεν φαίνεται να έχουν ρεαλιστικές βάσεις. Η μέρα φαίνεται κουραστική και καλό θα ήταν να προσέξετε λίγο την υγεία σας και ν’ αποφύγετε καταχρήσεις.  
Ζυγός 24/09-23/10: Ξαφνικές συναντήσεις ή νέες γνωριμίες θ’ αναστατώσουν συναισθηματικά εσάς των πρώτων ημερών.  Κατά τα άλλα η μέρα θα κυλήσει ευχάριστα μέσα σ’ ένα δημιουργικό αλλά και ερωτικό κλίμα. Αποφύγετε οικονομικές υπερβολές.     
 Σκορπιός 24/10-22/11: Οικογενειακά ή θέματα ακίνητης περιουσίας θ’ απασχολήσουν με κάποιο τρόπο τους περισσότερους από εσάς. Ανασφάλειες και φοβίες σας ωθούν σε υπερβολές ή  επιπόλαιη διαχείριση σ’  ότι αφορά τόσο προσωπικές όσο και επαγγελματικές σχέσεις. Μην πάρετε σήμερα σοβαρές αποφάσεις για σχέσεις. Ευχάριστες εξελίξεις ή αλλαγές σε δουλειά και καθημερινότητα προκύπτουν για εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 28 Οκτωβρίου.   
Τοξότης 23/11-21/12: Μάλλον έχετε αναλάβει πολλές υποχρεώσεις για σήμερα και θα πρέπει να οργανωθείτε σωστά για να καταφέρετε ν’ αντεπεξέλθετε. Αποφύγετε υπερβολές και καταχρήσεις. Θα σπαταλήσετε χρόνο και χρήμα άδικα. Προσεκτικοί και υπεύθυνοι στο χώρο της δουλειάς θα πρέπει να είστε εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Συζητήσεις ή πληροφορίες που αφορούν τη δουλειά μπορεί να σας ενθουσιάσουν. Κρατήστε μικρό καλάθι σήμερα. Ευχάριστες εξελίξεις σε συναισθηματικό επίπεδο θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών.  
Αιγόκερω 22/12-20/01: Τα οικονομικά σας θα πρέπει να προσέξετε σήμερα γιατί είστε έτοιμοι να κάνετε υπερβολές προσπαθώντας να κερδίσετε τη προσοχή ή την αναγνώριση των άλλων.  Ευχάριστες εξελίξεις σε οικογενειακό επίπεδο ή σε θέματα ακινήτων θα εκπλήξουν ευχάριστα εσάς των πρώτων ημερών.
 Υδροχόος 21/01-19/02: Στο προσκήνιο θα βρεθείτε σήμερα. Με τη σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο σας, επικεντρώνεστε σε σας. Αποφύγετε να διαχειριστείτε οικογενειακές υποθέσεις ή ζητήματα ακινήτων γιατί υπάρχει η προδιάθεση να κάνετε λάθει λόγω υπέρμετρης αισιοδοξίας ή πίστης στον εαυτό σας και τους άλλους. Απρόβλεπτες συναντήσεις , νέες γνωριμίες ή πληροφορίες θα εκπλήξουν ευχάριστα, εσάς των πρώτων ημερών.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Σήμερα νιώθετε την ανάγκη ξεκούρασης και ηρεμίας και ίσως αυτό γίνει αιτία για να διαχειριστείτε με επιπολαιότητα συναντήσεις ή συζητήσεις που αφορούν τα επαγγελματικά. Αποφύγετε συζητήσεις με ανωτέρους ή άτομα κύρους. Απρόσμενες οικονομικές εξελίξεις θα εκπλήξουν ευχάριστα εσάς των πρώτων ημερών.
AstroMeleti