Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 31/08/2011

Στο ζώδιο του Ζυγού θα βρεθεί σήμερα η σελήνη, στρέφοντας τη προσοχή μας γύρω από σχέσεις και κοινωνικά ζητήματα. Γινόμαστε πιο διπλωμάτες και προσπαθούμε να είμαστε αρεστοί για να κρατήσουμε ισορροπίες στις σχέσεις μας με τους άλλους. Αρμονία και η ομορφιά, τώρα είναι απαραίτητη σε όλα. Ωστόσο αυτή η σελήνη μπορεί να φορτίσει έντονα Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους.
Κριός 21/03-20/04: Σχέσεις και συνεργασίες μπορεί να βρεθούν σε τεντωμένο σχοινί σήμερα. Δύσκολα θ’ αποφύγετε τις εντάσεις με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη. Είναι πολλές οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει και σας έχουν κουράσει. Μη βιαστείτε σήμερα να πάρετε αποφάσεις που φορούν στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις...
         
Ταύρος 21/04-21/05: Εργασιακές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο και θα χρειαστεί να βρείτε ισορροπίες στη σχέση σας με συνεργάτες. Αποφάσεις γύρω από εργασιακά, καλείστε να πάρετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου ενώ θα πρέπει να προσέξετε και την υγεία σας γιατί κουράζεστε πολύ. Η ανάδρομη πορεία του Δία στο ζώδιο σας δημιουργεί καθυστερήσεις σε προσωπικούς σας στόχους, όμως παράλληλα σας δίνει το χρόνο για να ξανασκεφτείτε τα πράγματα και να επανεξετάσετε τα δεδομένα πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Νιώθετε την ανάγκη να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν, όμως υπάρχουν περιορισμοί και προβλήματα που δεν σας το επιτρέπουν. Γίνεστε αυστηροί τόσο με τον εαυτό σας, όσο και με τους άλλους, ενώ θα υπάρξει έντονη συναισθηματική φόρτιση σήμερα. Προβλήματα και πιθανοί διαπληκτισμοί με φίλους, προβλέπονται για εσάς των πρώτων ημερών.       
Καρκίνος 22/06-22/07: Το σπίτι και η οικογένεια απαιτούν σήμερα την προσοχή σας.  Ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια θα βρεθείτε εσείς των πρώτων ημερών, ενώ ξαφνικές αλλαγές μπορεί να προκύψουν στα επαγγελματικά. Αποφύγετε διαπληκτισμούς με ανωτέρους. Σχέσεις και συνεργασίες ταλαιπωρούν όσους έχουν γεννηθεί γύρω στις 28 Ιουνίου. Το ηφαίστειο μέσα σας βράζει και είναι έτοιμο να εκραγεί.       
Λέων 23/07-23/08: Μέρα γεμάτη κοινωνικές δραστηριότητες και επαφές. Μόνο κάποιοι από εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, φαίνετε να έχετε φορτωμένο πρόγραμμα ή κάποιο προβληματάκι υγείας,  που περιορίζει την δράση σας. Κάποια σχέδια ή πιστεύω σας μπορεί ν’ ανατραπούν, αν ανήκετε στα Λιοντάρια των πρώτων ημερών.      
Παρθένος 24/08-23/09: Οικονομικά είναι τα ζητήματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα και δεν αποκλείεται κάποιες ασφάλειες ν’ αποτελέσουν εμπόδιο στην προώθηση σχεδίων ή επιθυμιών.  Έντονη συναισθηματική φόρτιση θα υπάρξει μέσα στη μέρα και πολλοί ίσως επιλέξετε να μείνετε μόνοι.  
Ζυγός 24/09-23/10: Η σελήνη περνά στο ζώδιο σας, κάνοντας πιο έντονα τα συναισθήματα σας. Καλώς και κακώς κείμενα σε προσωπική και επαγγελματική ζωή έρχονται στο προσκήνιο τώρα και σας φορτίζουν.  Απρόσμενες εξελίξεις σε σχέσεις ή συνεργασίες θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών, ενώ πολλές υποχρεώσεις και κούραση ταλαιπωρούν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Προσέξτε την υγεία σας.
Σκορπιός 24/10-22/11: Μετά από δύο μέρες έντονων δραστηριοτήτων και κοινωνικής ζωής, σήμερα οι ρυθμοί πέφτουν και οι περισσότεροι νιώθετε την ανάγκη απομόνωσης. Κάποια προβλήματα από το παρελθόν ή ένα πρόβλημα υγείας σας απασχολεί ιδιαίτερα έντονα σήμερα, κυρίως αν ανήκετε στους Σκορπιούς του δευτέρου δεκαημέρου. Απρόσμενες εξελίξεις και αλλαγές μπορεί να υπάρξουν στο εργασιακό τοπίο, ενώ αλλαγές στο που έγιναν πρόσφατα στο κοντινό σας περιβάλλον σας φορτίζουν συναισθηματικά.      
Τοξότης 23/11-21/12: Η κοινωνική σας ζωή ζωντανεύει σήμερα ωστόσο κάποιοι θ’ αντιμετωπίσετε προβλήματα σχετικά με φίλους  και οικονομικά. Απρόσμενες εξελίξεις σε συναισθηματικό επίπεδο, περιμένουν εσάς των πρώτων ημερών. Κάποιοι μπορεί να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να βάλετε τέλος σε μια ερωτική περιπέτεια. Προσέξτε τα οικονομικά και αποφύγετε περιττά έξοδα.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Δύσκολη μέρα σήμερα σε ότι αφορά καριέρα και αποκατάσταση.  Πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά και πιθανά προβλήματα ή καθυστερήσεις στη δουλειά θα έχετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Έτοιμοι για ριζικές αλλαγές στη ζωή σας, αισθάνεστε όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στις 28 Δεκεμβρίου. Μην βιαστείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή  και την καριέρα σας.  
 Υδροχόος 21/01-19/02: Για κάποιους από εσάς σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ανανεώσετε τη σχέση με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη. Κάποιοι άλλοι όμως θα έχετε προβλήματα μ’ αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί νιώθετε ότι γίνονται εμπόδιο στην εξέλιξή σας. Όπως και να έχει, η μέρα κρύβει έντονη συναισθηματική φόρτιση και μόνο εσείς του τρίτου δεκαημέρου φαίνετε να είστε μακριά απ’ όλα αυτά. Εκνευρισμοί και συναισθηματικές εκρήξεις προβλέπονται για εσάς των πρώτων ημερών και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για ν’  αποφύγετε πιθανά ατυχήματα.  
Ιχθείς 20/02-20/03:  Τα συναισθήματα είναι έντονα σήμερα και δύσκολα θα καταφέρετε να βρείτε ισορροπίες σε σχέσης στις οποίες εμπλέκονται και οικονομικά. Ζήλια κτητικότητα και εμμονές μπορεί να σας παρασύρουν σε λανθασμένες επιλογές.  Οικονομικές εκκρεμότητες έρχονται στο προσκήνιο και πιέζουν κυρίως εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Απρόσμενα έξοδα θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών.
AstroMeleti