Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Ημερήσιεςπροβλέψεις 30 & 31/07/2011

Η σελήνη περνά στο Λέοντα και οι συναισθηματισμοί ανήκουν στο παρελθόν. Η ανάγκη να έρθουμε στο προσκήνιο και ν’ αναγνωριστεί η αξία μας, μπορεί να μας δημιουργήσουν προκλητικές ή και εξουσιαστικές τάσεις. Καλό είναι να αποφύγουμε υπερβολές και εγωιστικές συμπεριφορές. Το Σάββατο έχουμε και μια Νέα Σελήνη στοπ ζώδιο του Λέοντα που επηρεάζει κυρίως Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου.  Η νέα σελήνη είναι η ιδανική στιγμή μέσα στο μήνα για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, να επαναπροσδιορίσουμε ή να θέσουμε καινούργιους στόχους.  Κάθε μήνα ή νέα σελήνη ενεργοποιεί και έναν διαφορετικό τομέα της ζωής μας στον οποίο είναι πιθανό να επιχειρήσουμε  ένα νέο ξεκίνημα(άλλοτε μικρό και άλλοτε μεγαλύτερο).  Δείτε αναλυτικά για τον καθένα.
Κριός 21/03-20/04: Μια ευχάριστη αλλά και δημιουργική περίοδο σας υπόσχετε η νέα σελήνη του Σαββάτου. Διασκέδαση, χαρά, φλερτ και έρωτας θα βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας σας τις επόμενες μέρες, όμως θα πρέπει να προσέξετε τα οικονομικά σας γιατί υπάρχει κίνδυνος υπερβολών που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Εκπλήξεις και απρόβλεπτα  γεγονότα θα χαροποιήσουν  κυρίως εσάς των πρώτων ημερών. Ένας κεραυνοβόλος  έρωτας είναι πολύ πιθανός ενώ πολλοί θα καταφέρετε  να ανανεώσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας.  Προωθήστε Ζητήματα που αφορούν παιδιά και δώστε πνοή στα σχέδια σας. Και την Κυριακή το κλίμα παραμένει ευχάριστο ενώ θα μπορούσατε να  προωθήσετε υποθέσει που αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες. Προβλήματα ή διαφορές μπορούν να ξεπεραστούν τώρα...

Ταύρος 21/04-21/05: Αλλαγές και νέα δεδομένα στο σπίτι ή την οικογένεια ξεκινούν από το Σάββατο με τη νέα σελήνη . Μετακομίσεις, επιδιορθώσεις στο σπίτι, ή αλλαγές για λόγους αισθητικής είναι κάποια από τα πιθανά σενάρια για τις επόμενες μέρες. Επίσης θα μπορούσαν να υπάρξουν νέα δεδομένα στη σύνθεση της οικογένειας. Κινηθείτε με γνώμονα τη λογική και μην παρασύρεστε από υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις.   Την Κυριακή εργασιακά ή υποθέσεις υγείας έρχονται στο προσκήνιο και καλείστε να πάρετε αποφάσεις. Εξετάστε προσεκτικά όλα τα δεδομένα πριν αποφασίσετε.     

Δίδυμοι 22/05-21/06: Μια πολύ δραστήρια και επικοινωνιακή περίοδος ξεκινά για εσάς. Νέα ξεκινήματα,  καινούργιες γνωριμίες, εφαρμογή νέων ιδεών,  συμφωνίες-συμβόλαια, αλλά και  ταξίδια συμπληρώνουν το πάζλ αυτής της περιόδου. Αποφύγετε υπερβολικές ή επιπόλαιες οικονομικές δαπάνες. Απρόσμενες εξελίξεις ή πληροφορίες που φτάνουν στ’ αυτιά σας, θα σας βοηθήσουν  να πάρετε αποφάσεις  για το μέλλον κάποιων σχέσεων. Η Κυριακή είναι μια μέρα αφιερωμένη στη διασκέδαση. Θα βρείτε χρόνο ν’ ασχοληθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα ή τα παιδιά.  
Καρκίνος 22/06-22/07: Οικονομικά ή συναισθηματικά είναι τα θέματα που ξεκινούν με τη νέα σελήνη του Σαββάτου και θα σας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα.  Μην παρασύρεστε από μεγαλεπήβολες υλιστικές ή οικονομικές  επιδιώξεις. Βάλτε  ρεαλιστικούς οικονομικούς στόχους και αξιοποιείστε τις  ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Νέες πηγές εσόδων μπορεί να προκύψουν από εκεί που δεν το περιμένετε.  Αγοραπωλησίες επίσης είναι πολύ πιθανές. Καλό θα ήταν να  προσέξετε τα οικονομικά σας και να  μην κάνετε απερίσκεπτα έξοδα.
Λέων 23/07-23/08: Η νέα σελήνη πραγματοποιείτε στο ζώδιο σας, ωθώντας σε αλλαγές κυρίως εσάς  του πρώτου δεκαημέρου. Αλλαγές που μπορεί ν’ αφορούν εμφάνιση, τρόπο έκφρασης, συνήθειες κλπ.  Πολλοί επαναπροσδιορίζετε στόχους και σχέσεις ενώ μπορεί να αποφασίζετε νέα ξεκινήματα. Ήρθε η ώρα ν’ αλλάξετε ότι σας έχει κουράσει κάνοντας όμως προσεκτικές κινήσεις και χωρίς να παρασύρεστε από προσωπικές επιθυμίες και την ανάγκη σας για αναγνώριση. Η Κυριακή είναι καλή μέρα για να κάνετε σοβαρές συζητήσεις ή σχέδια για εργασιακά. Ίσως υπάρξουν ευκαιρίες για επενδύσεις.
Παρθένος 24/08-23/09: Αλλαγές σε ψυχολογικό επίπεδο αλλά και εσωτερικές αναζητήσεις  ξεκινούν με τη νέα σελήνη. Έντονη ανάγκη απόσυρσης και ηρεμίας θα κάνουν λίγο μοναχικούς κυρίως εσάς των πρώτων  ημερών. Είναι  κατάλληλη περίοδος για  ενδοσκόπηση και απολογισμό, ενώ θα πρέπει ν’ ακολουθήσετε το δρόμο της λογικής, αποφεύγοντας να εμπιστευθείτε το ένστικτο ή τη  διαίσθηση σας.  Αντίθετα την Κυριακή η διαίσθησή σας μπορεί να σας οδηγήσει σε σωστέ αποφάσεις γύρο από τα οικονομικά και το εισόδημά σας.
Ζυγός 24/09-23/10: Πολλές κοινωνικές επαφές η εμπλοκή  στα κοινά προβλέπονται από σήμερα με τη νέα σελήνη. Κάποιοι θα έχετε την ευκαιρία να εμπλακείτε σε ομαδικές δραστηριότητες ή μια συλλογική δουλειά. Από τη μια είστε πιο αυθόρμητοι και κοινωνικοί, ενώ από την άλλη, το πάθος μπορεί να σας οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές.   Η κοινωνική σας ζωή τονίζετε γενικότερα και  αυτό μπορεί να σας στοιχήσει οικονομικά αν δεν προσέξετε. Μια φιλική σχέση μπορεί να πάρει μια πιο ερωτική διάσταση τις επόμενες μέρες. Την Κυριακή ίσως νιώσετε λίγο αποκομμένοι από φίλους και κοινωνικές δραστηριότητες. Υποχρεώσεις στο σπίτι ίσως σας εγκλωβίσουν.
Σκορπιός 24/10-22/11: Εξελίξεις σε ότι αφορά καριέρα και κοινωνική αποκατάσταση θα υπάρξουν με  τη νέα σελήνη.  Ανακαλύπτετε νέους και πρωτότυπους τρόπους για ν’ ανανεώσετε ή ν’ αναπτύξετε  τα  επαγγελματικά σας  σχέδια. Καινούργιες φιλοδοξίες έρχονται στο προσκήνιο και θα πρέπει να αναζητήσετε τρόπους και  προϋποθέσεις για την υλοποίηση τους. Βρίσκεστε στην αφετηρία σημαντικών αλλαγών και μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα. Προσέξτε τις σχέσεις με το σύντροφο ή τους συνεργάτες και αποφύγετε επιπολαιότητες ή υπερβολές. Αισθηματικά και προβλήματα με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος μπορούν να διευθετηθούν την Κυριακή.
Τοξότης 23/11-21/12: Ευνοϊκή  θα είναι για εσάς η νέα σελήνη. Η διάθεσή και η αισιοδοξία τονίζονται ενώ  η ανάγκη για αλλαγές,  σας ωθεί σε νέους σχεδιασμούς για το μέλλον και τη ζωή σας. Απρόσμενες εξελίξεις στα συναισθηματικά ανεβάζουν την ερωτική σας διάθεση και μπορεί να πάρετε ένα ρίσκο στα ερωτικά,  δοκιμάζοντας καινούργια  πράγματα και νέες εμπειρίες. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό είναι πολύ πιθανό. Την Κυριακή κοινωνικές υποχρεώσεις σας ευχαριστούν αλλά μπορεί και να σας κουράσουν παράλληλα. Επαγγελματικοί στόχοι προωθούνται για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, βελτιώνοντας και τα οικονομικά παράλληλα.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Με τη νέα σελήνη , από το Σάββατο δημιουργούνται νέες προοπτικές και εξελίξεις σε  οικονομικά ζητήματα που αφορούν  εσάς και κάποιους  άλλους. Θα προσπαθήσετε  ίσως να τακτοποιήσετε οικονομικές υποχρεώσεις ή θα βάλετε όρια στο τι είναι δικό σας και τι των άλλων. Άτομα της οικογενείας μπορεί να σας βοηθήσουν από εκεί που δεν το περιμένετε και να σας βγάλουν από τυχόν αδιέξοδα. Αποφύγετε τις υπερβολές και μην πάρετε μεγάλα ρίσκα. Την Κυριακή οι επιθυμίες σας τονίζονται και  γίνονται αιτία για να προωθήσετε επαγγελματικές υποθέσεις.
Υδροχόος 21/01-19/02: Η νέα σελήνη το Σαββάτο σας βοηθά να κατανοήσετε καλύτερα τις ανάγκες των άλλων, ενώ εξελίξεις και νέα δεδομένα θα υπάρξουν το επόμενο διάστημα, στον τομέα  σχέσεων & συνεργασιών.  Μια καινούργια γνωριμία ή μια απρόσμενη συνάντηση με κάποιον από το παρελθόν θ’ αλλάξουν τα μέχρι σήμερα δεδομένα στις σχέσεις σας. Ένας γάμος είναι πιθανός αυτό το μήνα, κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 26 Ιανουαρίου. Αποφύγετε επιπολαιότητες ή υπερβολές που θα επηρέαζαν τα πράγματα στην οικογένεια και το σπίτι. Καινούργια σχέδια ή ταξίδια προωθούνται την Κυριακή. Το κλίμα είναι αισιόδοξο και εσείς καταφέρνετε να ξεχωρίσετε με τον ενθουσιασμό και τη θετική σας ενέργεια. 
Ιχθείς 20/02-20/03: Ένα απαιτητικό αλλά και ανατρεπτικό διάστημα ξεκινάει για εσάς με αυτή τη νέα σελήνη. Απρόσμενα ευχάριστες εξελίξεις προκύπτουν τόσο σε εργασιακό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.  Προωθείστε εργασιακούς στόχους & θέματα υγείας ή ευεξίας αποφεύγοντας τα μεγάλα λόγιας και τις υπερβολές. Μην δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε.   Ευνοϊκή μέρα το Σάββατο για μια νέα αρχή, τόσο στον τομέα των σχέσεων , όσο και στα επαγγελματικά. Θα υπάρξουν ευκαιρίες. Την Κυριακή οικονομικά προβλήματα ή καθυστερήσεις βρίσκουν τη λύση τους. 
 AstroMeleti