Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 02/06/2011

Η σελήνη παραμένει στους Διδύμους, κάνοντάς μας πιο εξωστρεφείς και επικοινωνιακούς. Ωστόσο ένας εκνευρισμός μπορεί να είναι διάχυτος γιατί με τη σελήνη στους Διδύμους δημιουργείτε η τάση να καταπιανόμαστε με πολλά πράγματα συγχρόνως και να γινόμαστε χίλια κομμάτια προσπαθώντας να τα καταφέρουμε.  

Κριός 21/03-20/04: Πολύ δραστήριοι θα είστε και σήμερα ενώ το πρόγραμμά σας επικεντρώνετε σε συζητήσεις, τηλέφωνα, επαφές ή συμφωνίες για θέματα που αφορούν εργασία ή υγεία. Η είσοδος του Ερμή στους διδύμους για το επόμενο δεκαπενθήμερο σας ευνοεί. Αξιοποιήστε το διάστημα αυτό για να κάνετε σοβαρές συζητήσεις, να  διαπραγματευτείτε ή να υπογράψετε συμβόλαια και συμφωνίες...

Ταύρος 21/04-21/05: Σε οικονομικά ζητήματα συνεχίζετε να είστε επικεντρωμένοι και σήμερα, ενώ  προϋπολογισμός σας μπορεί να έχει γίνει αντικείμενο μελέτης αυτές τις μέρες. Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους θα σας δώσει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις γύρω από οικονομικά,  με καθαρότερο μυαλό και λογική κρίση. Καλή περίοδος για υπογραφή συμφωνιών.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Δεν υπάρχει τίποτα σημαντικότερο από εσάς αυτές τις μέρες. Οι προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες παραμένουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και η ικανοποίηση τους είναι άμεση προτεραιότητα σας. Η είσοδος του κυβερνήτη σας Ερμή στο ζώδιο σας, τονίζει το επόμενο δεκαπενθήμερο  την ανάγκη σας για επικοινωνία και επαφή. Εκμεταλλευτείτε το διάστημα αυτό και πραγματοποιήστε συναντήσεις, συζητήσεις, μετακινήσεις και υπογραφές συμβολαίων η συμφωνιών. Διαφορές με τους γύρω σας μπορούν τώρα με συζήτηση να διευθετηθούν.    
Καρκίνος 22/06-22/07: Συνεχίζετε και σήμερα το αίσθημα σωματικής και ψυχικής κατάπτωσης. Η ανάγκη για  απομόνωση και ηρεμία γίνεται εντονότερη ενώ είναι πολύ πιθανό να γίνετε τώρα κάτι πίσω από την πλάτη σας. Ιδιαίτερα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, με την είσοδο του Ερμή στους Διδύμους, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μυστικότητα σε οποιαδήποτε μορφή επαφής και επικοινωνίας. Από την άλλη, θα μπορούσατε αυτή τη περίοδο, με ηρεμία και καθαρότερη κρίση, να κάνετε έναν απολογισμό για το χρόνο που πέρασε.  Όπως και να έχει θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην δίνεται αφορμές για σχόλια.  
Λέων 23/07-23/08: Ευχάριστη μέρα η σημερινή και θα τη περάσετε κοντά σε φίλους διασκεδάζοντας ή μπορεί να εμπλακείτε σε μια συλλογική δουλειά. Ιδιαίτερα με την είσοδο του Ερμή στους Διδύμους θα ενταθούν το επόμενο διάστημα οι συζητήσεις, επαφές και μετακινήσεις με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν θέλετε να γνωρίσετε κόσμο και να δικτυωθείτε, με στόχο την προώθηση των σχεδίων σας, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το επόμενο δεκαπενθήμερο.   
Παρθένος 24/08-23/09: Το ενδιαφέρον σας  συνεχίζει να παραμένει αμείωτο σε ότι αφορά τα επαγγελματικά, τα οποία σας προβληματίζουν πολύ το τελευταίο διάστημα.  Η είσοδος του κυβερνήτη σας Ερμή στους Διδύμους, σηματοδοτεί ένα δεκαπενθήμερο επαφών, συζητήσεων και διαπραγματεύσεων γύρω από θέματα επαγγελματικής ή κοινωνικής αποκατάστασης. Υπογραφή συμβολαίων ή συμφωνιών είναι πολύ πιθανή.    
Ζυγός 24/09-23/10: Το ενδιαφέρον σας επικεντρώνετε και σήμερα στα σχέδια που κάνετε για το μέλλον σας. Ζητήματα που αφορούν εξωτερικό, σπουδές και νομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και ζητούν τη προσοχή σας. Η νέα θέση του Ερμή στους Διδύμους είναι ευνοϊκή για εσάς και θα πρέπει να αξιοποιήσετε το επόμενο δεκαπενθήμερο, κάνοντας επαφές και συζητώντας τις απόψεις και τα σχέδια σας. Θα είναι πιο εύκολο τώρα να πείσετε τους άλλους γι’ αυτά.
Σκορπιός 24/10-22/11: Οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα, συνεχίζουν και σήμερα να σας απασχολούν. Θέλετε να βάλετε τάξη σε οικονομικές εκκρεμότητες αλλά και  σε σχέσεις που μπορεί να έχουν οικονομικές προεκτάσεις. Η νέα θέση του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων σας οδηγεί σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, γύρω από οικονομικά, κληρονομικά ή φορολογικά ζητήματα.  
Τοξότης 23/11-21/12:  Εξελίξεις σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, συνεχίζουν να σας προβληματίζουν και σήμερα, ενώ η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες, τονίζει αλλά και ευνοεί την επικοινωνία με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Θα μπορούσατε τώρα  με καθαρότερο μυαλό και σωστότερη κρίση να διευθετήσετε πιθανά προβλήματα, βελτιώνοντας έτσι τη σχέση σας μαζί τους.     
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Εργασιακά ή θέματα υγείας βρίσκονται και σήμερα στο προσκήνιο. Το πρόγραμμα σας είναι φορτωμένο και η μέρα σας κουραστική. Μια περίοδος έντονων συζητήσεων ή διαπραγματεύσεων γύρω από εργασιακά  ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στους Διδύμους. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί υπάρχει κίνδυνος να παραπλανηθείτε. Κάποιοι θα προγραμματίσετε θέματα υγείας και ευεξίας. 
Υδροχόος 21/01-19/02:  Η συναισθηματική σας ζωή βρίσκεται και σήμερα στο επίκεντρο και θα περάσετε ευχάριστα τη μέρα, παρέα με αγαπημένα σας πρόσωπα. Η ερωτική σας ζωή τονίζεται, ενώ τα δημιουργικά σας σχέδια προωθούνται.  Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους σηματοδοτεί ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα σε ότι αφορά επικοινωνία, και μετακινήσεις.  Εκμεταλλευτείτε το επόμενο δεκαπενθήμερο για να βελτιώσετε μέσα από συζητήσεις, τις σχέσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά (αν είστε γονείς). Κοινοποιήστε καλλιτεχνικά ή δημιουργικά σας σχέδια και οργανώστε κοντινά ταξίδια που θα σας δώσουν χαρά. Μπορεί να χαλαρώσετε και η συμπεριφορά σας να θυμίζει συμπεριφορά εφήβου. Προσέξτε γιατί μπορεί να αμελήσετε τις υποχρεώσεις σας και να εκτεθείτε.
Ιχθείς 20/02-20/03: Οικογενειακά η ζητήματα ακίνητης περιουσίας συνεχίζουν να σας απασχολούν ενώ ένα διάστημα εσωστρέφειας μπορεί να ξεκινήσει με τη νέα θέση του Ερμή στους Διδύμους. Πολλοί κλείνεστε στον εαυτό σας και οι συζητήσεις σας περιορίζονται μόνο σε ότι αφορά οικογενειακά και σπίτι. Θα μπορούσατε τώρα να διευθετήσετε οικογενειακά προβλήματα και με τη συζήτηση να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε από τους δικούς σας. Το παρελθόν σας ξυπνά, ενώ πολλοί βρίσκετε τρόπους για να αναπολήσετε στιγμές του παρελθόντος.   
AstroMeleti