Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 07/06/2011

Η σελήνη παραμένει στο Λέοντα στρέφοντας τη προσοχή μας στη διασκέδαση, τη χαρά και τη δημιουργία. Είμαστε πιο εξωστρεφείς και εκφράζουμε τα αισθήματα μας ανοικτά και γενναιόδωρα. Θέλουμε να κάνουμε έντονη τη παρουσία μας, πολλές φορές προκαλώντας. Κάποιες φορές η συμπεριφορά μας γίνεται εγωιστική έως και δογματική, φέρνοντας τ’ αντίθετα αποτελέσματα απ’ αυτά που περιμέναμε. Το τρίγωνο Ερμή Κρόνου δηλώνει πως η μέρα είναι καλή για σοβαρές συζητήσεις και συμφωνίες. Σχέδια σταθεροποιούνται ή μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης. Επηρεάζει κυρίως εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.




Κριός 21/03-20/04: Το συναίσθημα θα καθορίζει τις κινήσεις σας σήμερα. Αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες, η τύχη είναι με το μέρος σας και θα μπορούσατε σήμερα να βρείτε τρόπους ή να πάρετε αποφάσεις που με κάποιο τρόπο θα βελτιώσουν τα οικονομικά σας. Αντίθετα, αρκετά έξοδα και επιπόλαιες δαπάνες προκύπτουν για τους υπόλοιπους Κριούς. Η υπογραφεί μιας συμφωνίας ή τη σταθεροποίηση μιας συνεργασίας θ’ απασχολήσει εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Πολλοί από εσάς παίρνετε αποφάσεις και ξεκαθαρίζετε ζητήματα που αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες προσπαθώντας να επαναφέρετε τη σταθερότητα στη ζωή σας....




Ταύρος 21/04-21/05: Σε κλίμα ανανέωσης εσείς των πρώτων ημερών, νιώθετε έτοιμοι να διευρύνετε τους ορίζοντες σας και να δραστηριοποιηθείτε σε καινούργια πράγματα. Ανοίξτε σήμερα ένα παράθυρο στη τύχη. Οι υπόλοιποι Ταύροι, πολύ πιο παρορμητικοί και αυθόρμητοι μπορεί σήμερα να κάνετε επιπόλαιες κινήσεις και ακρότητες που θα σας στοιχήσουν. Ένα εργασιακό σχέδιο σταθεροποιείτε για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου ή κλείνετε μια συμφωνία σ’ ότι αφορά τη δουλειά.

Δίδυμοι 22/05-21/06: Δραστήριοι παραμένετε και σήμερα. Μεγάλη κινητικότητα, με πολλές επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις με φίλους, γνωστούς ή συγγενείς. Αν και είμαστε στις αρχές της εβδομάδας κάποιοι θα κάνετε ένα κοντινό ταξίδι . Το παρασκήνιο συνεχίζει να κινείτε γύρω σας, επηρεάζοντας περισσότερο όσους ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο. Η εσωτερική αναζήτηση και ο απολογισμός σας δίνει την ευκαιρία να δείτε τα λάθει σας και να τα διορθώσετε. Συμφωνίες, συμβόλαια και συνεργασίες, σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, ευνοούνται για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Μια ερωτική σχέση μπορεί να περάσεις σε άλλο επίπεδο.

Καρκίνος 22/06-22/07: Κοινωνικές επαφές, ομαδικές δραστηριότητες ή μια συλλογική δουλειά θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν και να σας ανοίξουν καινούργιες πόρτες αν ανήκετε στους Καρκίνους των πρώτων ημερών. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σας απασχολούν και ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα κάνετε έξοδα για φίλους και κοινωνικές επαφές. Ζητήματα που αφορούν οικογένεια σπίτι ή ακίνητη περιουσία σταθεροποιούνται για τους καρκίνους του δευτέρου δεκαημέρου και πολλοί παίρνεται αποφάσεις για το μέλλον τους.

Λέων 23/07-23/08: Παραμένετε και σήμερα στο επίκεντρο των καταστάσεων. Θέματα κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης ευνοούνται για τα Λιοντάρια των πρώτων ημερών. Θέστε στόχους και προωθήστε ένα δημιουργικό σας σχέδιο. Πολύ πιο δραστήριοι στον τομέα των επαγγελματικών, εσείς του τρίτου δεκαημέρου, όμως σήμερα δεν είναι καλή μέρα για να προωθήσετε σχετικά ζητήματα. Είναι πιθανό να κάνετε επιπόλαιες επιλογές και λάθει. Συμβόλαια και συμφωνίες υπογράφετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου.

Παρθένος 24/08-23/09: Σε χαμηλούς ρυθμούς ξεκινά η μέρα αλλά σιγά-σιγά γίνεστε όλο και πιο ζωηροί. Ευνοϊκή μέρα κυρίως για τους Παρθένους των πρώτων ημερών, που θα μπορούσαν σήμερα να προωθήσουν ζητήματα που αφορούν εξωτερικό, νομικά ή σπουδές. Τα οικονομικά σταθεροποιούνται για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου που μάλλον βρίσκετε τις προϋποθέσεις για να προωθήσετε ένα επαγγελματικό σχέδιο. Ευχάριστη μέρα και για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, όμως η υπεραισιοδοξία και η υπερβολική πίστη στις δυνατότητες σας μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα σήμερα.

Ζυγός 24/09-23/10: Και σήμερα η κοινωνική σας ζωή παραμένει πολύ ζωηρή. Φίλοι βρίσκονται κοντά σας και είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν αν και όποτε το χρειαστείτε. Πολύ ευνοϊκή μέρα για να ασχοληθείτε με οικονομικές εκκρεμότητες ή ανάγκες, αν ανήκετε στους Ζυγούς των πρώτων ημερών. Συζητήστε και διαπραγματευτείτε σε ότι αφορά οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα. Αντίθετα πολύ προσεκτικοί θα πρέπει να είστε εσείς του τρίτου δεκαημέρου, οι οποίοι σήμερα μπορεί να φτάσετε σε ακρότητες ή να κάνετε λάθει, προσπαθώντας να βάλετε τάξη στα οικονομικά σας. Τέλος για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου είναι μια πολύ καλή μέρα για να σταθεροποιήσετε τα σχέδια σας ή να δείτε τις δυνατότητες σας και να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας.

Σκορπιός 24/10-22/11: Καριέρα και αποκατάσταση βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας και σήμερα. Οι Σκορπιοί των πρώτων ημερών, μπορείτε να προωθείστε με επιτυχία υποθέσεις που αφορούν στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις. Αντίθετα εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και ν’ αποφύγετε διαπληκτισμούς και εντάσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες. Αν ανήκετε στους σκορπιούς του δευτέρου δεκαημέρου, τακτοποιείτε προβλήματα του παρελθόντος και βάζετε ένα τέλος σε φοβίες, ενοχές και πανικούς. Κοιτάτε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση τώρα.

Τοξότης 23/11-21/12: Θα επιχειρήσετε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα κάνοντας πράγματα που δεν συνηθίζετε. Νέες προοπτικές έρχονται στο προσκήνιο. Ευνοϊκή μέρα σε ότι αφορά εργασιακά ή θέματα υγείας για εσάς των πρώτων ημερών. Πάρτε πρωτοβουλίες και εκμεταλλευτείτε τη. Αντίθετα, διαφωνίες και προβλήματα μπορεί να προκύψουν στον εργασιακό χώρο, όσων ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο. Ένας πονοκέφαλος, πυρετός ή μια γενικότερη αδιαθεσία είναι πολύ πιθανά για εσάς των τελευταίων ημερών. Τέλος, σοβαρές συζητήσεις ή μια συμφωνία σήμερα, θα μπορούσαν να σταθεροποιήσουν κάποιους στόχους για τους Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου. Συζητήστε με ανθρώπους που έχετε προβλήματα και βελτιώστε τις κοινωνικές σας σχέσεις.

Αιγόκερω 22/12-20/01: Πολύ ευνοϊκή μέρα για εσάς των πρώτων ημερών. Η συναισθηματική σας ζωή ευνοείτε. Προωθείστε δημιουργικά σας σχέδια ή ζητήματα που έχουν σχέση με παιδιά και γιατί όχι… ανοίξτε ένα παράθυρο στην τύχη σήμερα. Θετικές εξελίξεις σε θέματα καριέρας και αποκατάστασης προκύπτουν για τους Αιγόκερους του δευτέρου δεκαημέρου. Τέλος, εσείς του τρίτου δεκαημέρου είστε μες την υπερβολή σήμερα. Προσέξτε τα οικονομικά σας γιατί θα κάνετε έξοδα για να ικανοποιήσετε κάποιες επιθυμίες και αυτό μπορεί να σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού.

Υδροχόος 21/01-19/02: Οι ανάγκες κοντινών σας ανθρώπων θα σας απασχολήσουν σήμερα και δεν αποκλείεται να σας δημιουργήσουν και κάποιον εκνευρισμό. Ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου, αν δεν διοχετεύσετε την ενέργεια σας σε κάτι πρακτικό, θα έχετε έντονο εκνευρισμό που θα σας οδηγήσει σε συγκρούσεις, κυρίως με άτομα της οικογενείας σας. Επίσης θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για ατυχήματα στο σπίτι λόγω βιασύνης ή έντασης. Μια εποικοδομητική συμφωνία μπορεί να κλείσετε σήμερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου που θα σας ανοίξει νέους δρόμους. Πιο ευνοημένοι απ’ όλους εσείς των πρώτων ημερών, μπορείτε σήμερα να προωθήσετε μ’ επιτυχία ζητήματα που αφορούν οικογένεια, σπίτι ή ακίνητη περιουσία. Πολλοί αποφασίζετε να ανοίξετε το δικό σας σπίτι ή μετακομίζετε σε κάποιο καλύτερο.

Ιχθείς 20/02-20/03: Φορτωμένο παραμένει και σήμερα το πρόγραμμα σας, φέρνοντας στο προσκήνιο εργασιακά ή ζητήματα υγείας. Πιο ευνοημένοι εσείς των πρώτων ημερών μπορεί σήμερα να έχετε μια συνάντηση η μια γνωριμία με κάποιους ανθρώπους που θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Σοβαρές συζητήσεις για οικογενειακά ή υποθέσεις ακίνητης περιουσίας έχετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου οι οποίοι παίρνετε αποφάσεις για οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα. Αγοραπωλησίες και υπογραφές συμβολαίων είναι πολύ πιθανά. Πολύ προσεκτικοί θα πρέπει να είστε εσείς του τρίτου δεκαημέρου γιατί λόγω εκνευρισμού ή πολλών υποχρεώσεων, μπορεί να έχετε ατυχήματα, τόσο φραστικά όσο και φυσικά. Προσέξτε λοιπόν τι λέτε και τι κάνετε.

AstroMeleti