Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 20/06/2011

Δυναμικά ξεκινά η εβδομάδα με τη σελήνη να παραμένει στον υδροχόο και να μας ωθεί σε αλλαγές ή και ανατροπές στη ζωή μας. Από το απόγευμα η επαναστατικότητα σιγά- σιγά υποχωρεί και καθώς η σελήνη θα περνά στους Ιχθείς, η διάθεσή μας θα γίνεται πιο φιλική προς τους άλλους γύρω μας. Συναισθηματισμός και ευαισθησία αυξάνονται.       

Κριός 21/03-20/04: Σε πιο έντονους και κοινωνικούς ρυθμούς θα κινήστε μέχρι και αργά το απόγευμα. Νιώθετε πιο ευαισθητοποιημένοι στα κοινά και δεν αποκλείεται να εμπλακείτε σε ομαδικές δραστηριότητες ή μια συλλογική δουλειά.  Αμέσως μετά οι ρυθμοί σας θα πέσουν και πολλοί θα προτιμήσετε να μείνετε μόνοι. Φίλοι ή συνεργάτες ίσως χρειάζονται τη βοήθεια σας. Έντονη η ενασχόληση με τα οικονομικά, ιδιαίτερα αν ανήκετε στους κριούς των τελευταίων ημερών. Τα έξοδα αυξάνονται. Η διαίσθησή και η φαντασία σας τονίζονται ενώ τα όνειρά σας αυτές τις μέρες ίσως κάτι θέλουν να σας πουν...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Τελευταία μέρα του Άρη στο ζώδιο σας. Ο πλανήτης της δράσης και της πρωτοβουλίας ενεργοποιεί έντονα εσάς των τελευταίων ημερών, οι οποίοι επικεντρώνεστε κυρίως σε θέματα καριέρας και αποκατάστασης. Όσο περνά η μέρα, σιγά-σιγά θ’ αφήνετε πίσω σας τα επαγγελματικά, επιλέγοντας να περάσετε καλά με κάποιους φίλους. Νέοι στόχοι έρχονται στο προσκήνιο για εσάς των πρώτων ημερών και  θα πρέπει να τους μελετήσετε πολύ προσεκτικά πριν πάρετε τελικές αποφάσεις.
   
Δίδυμοι 22/05-21/06: Πιο χαλαροί και αισιόδοξοι θα είστε στο ξεκίνημα της μέρας. Οι τάσεις εσωστρέφειας και μυστικότητας υποχωρούν σιγά- σιγά και αν κάτι γινόταν πίσω από την πλάστη σας τις προηγούμενες μέρες, ήρθε ο καιρός να το μάθετε. Όσο η μέρα προχωρά, επαγγελματικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο και σας προβληματίζουν. Πολλοί κάνετε όνειρα για την επαγγελματική σας αποκατάσταση και είναι πολύ πιθανό να προκύψει κάτι που θα φανεί ιδανικό. Μελετήστε καλά όλα τα δεδομένα πριν πάρετε αποφάσεις.  
Καρκίνος 22/06-22/07: Οικονομικά θέματα θα χρειαστεί να διαχειριστείτε σήμερα. Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών θα προβληματιστείτε περισσότερο, βλέποντας  τα οικονομικά να γίνονται εμπόδιο στην επίτευξη ενός στόχου. Διαφωνίες και εντάσεις με φίλους ή συνεργάτες είναι πολύ πιθανές. Από το μεσημέρι και μετά, το κλίμα σιγά- σιγά αλλάζει και γίνεται πιο αισιόδοξο. Βλέπετε τα πράγματα με ανοικτό μυαλό και πολύ πιο χαλαρά. Πολλοί οραματίζεστε το μέλλον και κάνετε φιλόδοξα σχέδια. Σύγχυση μπορεί να υπάρξει σε θέματα εξωτερικού ή θέματα που αφορούν  ταξίδια, σπουδές και νομικές διαδικασίες.
Λέων 23/07-23/08: Η εβδομάδα ξεκινά λίγο δύσκολα, ιδιαίτερα για εσάς των τελευταίων ημερών. Στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις σας προβληματίζουν και ίσως νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε από αυτές. Σήμερα είναι μια μέρα με εντάσεις, στο χώρο των επαγγελματικών σχέσεων κυρίως και θα πρέπει να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας, αν δεν θέλετε να δημιουργηθούν ρήξεις. Σύγχυση και μπερδέματα στα οικονομικά θα ταλαιπωρήσουν τα Λιοντάρια των πρώτων ημερών. Σκεφτείτε πολύ προσεκτικά ζητήματα δανεισμού ή αν μπορείτε αποφύγετε σήμερα σοβαρές οικονομικές συναλλαγές ή συμφωνίες.
Παρθένος 24/08-23/09: Η εβδομάδα ξεκινά με ένα φορτωμένο πρόγραμμα και πολύ δουλειά, ιδιαίτερα για εσάς των τελευταίων ημερών. Κάποια σχέδια μπορεί να ανατρέπονται  ή ν’ αλλάζουν, λόγω φόρτου εργασίας. Θέματα υγείας ίσως ταλαιπωρήσουν κάποιους από εσάς. Οι σχέσεις με το σύντροφο ή τους συνεργάτες γίνονται πιο δύσκολες από το μεσημέρι και μετά. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί μπορεί να σας παρασύρουν σε λανθασμένες επιλογές. Κίνδυνος αυταπάτης ή εξαπάτησης.            
Ζυγός 24/09-23/10: Η εβδομάδα ξεκινά σε ευχάριστο κλίμα, όπως ήταν και το σαββατοκύριακο. Δύσκολα θα καταφέρετε να ακολουθήσετε το πρόγραμμα της δουλειάς και των υποχρεώσεων σας γενικότερα. Από το απόγευμα και μετά θα χρειαστεί να οργανωθείτε και να βάλετε τάξη σε παραλείψεις και εκκρεμότητες των προηγούμενων ημερών. Θα πρέπει να είστε συνεπείς με οικονομικές υποχρεώσεις που έχουν σχέση με τρίτους, ενώ και στον εργασιακό χώρο χρειάζεται συνέπεια και προσοχή, γιατί συνεργάτες μπορεί να σας διαβάλουν.       
Σκορπιός 24/10-22/11: Οι εξελίξεις στον οικογενειακό χώρο συνεχίζουν και σήμερα  να σας απασχολούν. Από το απόγευμα και μετά το κλίμα θα γίνει ευχάριστο και τα προβλήματα υποχωρούν (στη συνείδηση σας τουλάχιστον). Γίνεστε πιο δημιουργικοί και επιλέγετε ν’ ασχοληθείτε κυρίως με πράγματα που σας αρέσουν και σας φτιάχνουν τη διάθεση. Εντάσεις μπορεί να υπάρξουν στις αρχές της μέρας με το σύντροφο ή συνεργάτες γι’ αυτό αποφύγετε, κυρίως εσείς των τελευταίων ημερών, να τους εμπλέξετε στις δραστηριότητες σας. Αντίθετα οι σκορπιοί που έχετε γεννηθεί κοντά στις 24 Οκτωβρίου, σήμερα θα μπορούσατε να περάσετε μια ιδιαίτερα ερωτική και ειδυλλιακή μέρα με το σύντροφο σας. 
Τοξότης 23/11-21/12: Δραστήριοι συνεχίζετε να είστε και στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας, ενώ άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος μπορεί να σας ταλαιπωρούν.  Τόσο ο εκκεντρικός και απότομος λόγος σας, όσο και μια νευρικότητα που υπάρχει, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα με τους συνεργάτες ή ατυχήματα στον εργασιακό χώρο. Έξυπνες και προοδευτικές ιδέες σας κάνουν πιο δημιουργικούς και σας ανοίγουν νέους δρόμους στη δουλειά.  Όσο η μέρα προχωρά, οι ρυθμοί πέφτουν σιγά-σιγά, ενώ οικογενειακά ή θέματα ακινήτων αρχίζουν να σας απασχολούν.  Μην πάρετε σήμερα σοβαρές αποφάσεις που ν’ αφορούν οικογένεια και ακίνητα.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Οικονομικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν και σήμερα, στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων  ημερών θα νιώσετε ότι η έλλειψη οικονομικών προϋποθέσεων, περιορίζει τη δημιουργικότητα σας και δεν σας επιτρέπει να κάνετε πράγματα που θα σας ευχαριστούσαν. Με το πέρασμα της μέρας, οι ρυθμοί ανεβαίνουν και η καθημερινότητα σας γίνεται πιο απαιτητική. Ο Ποσειδώνας διεγείρει τη διαίσθηση και τη φαντασία κυρίως όσον έχετε γεννηθεί κοντά στις 22 Δεκεμβρίου και σας χαρίζει έμπνευση και νέες ευφάνταστες ιδέες.  Σύγχυση και μπερδέματα στην καθημερινή σας δραστηριότητα μπορεί να γίνουν αιτία για να σας θεωρήσουν κάποιοι λιγότερο αξιόπιστους.    
Υδροχόος 21/01-19/02: Και σήμερα προτεραιότητα θα δώσετε στον εαυτό σας και τις ανάγκες του. Αυτή η συμπεριφορά όμως είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα στο χώρο της οικογένειας, ιδιαίτερα για εσάς των τελευταίων ημερών. Αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 18 Φεβρουαρίου, αποφύγετε συζητήσεις με άτομα της οικογενείας. Από το απόγευμα και μετά οικονομικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να σας δημιουργήσουν ανασφάλειες. Αν ανήκετε στους υδροχόους των πρώτων ημερών, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα χρήματα σας και ν’ αποφύγετε σήμερα σοβαρές οικονομικές συναλλαγές.          
Ιχθείς 20/02-20/03:  Σε χαμηλούς ρυθμούς θα κυλήσει και το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής μέρας. Από το απόγευμα και μετά η σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σας. Οι ρυθμοί σας ανεβαίνουν και έρχεστε στο επίκεντρο των πραγμάτων. Ωστόσο στις αρχές της μέρας δεν θα λείψουν οι εντάσεις και ο εκνευρισμός, ιδιαίτερα για εσάς των τελευταίων ημερών οι οποίοι, ενώ θέλετε να ξεκουραστείτε και να μην κάνετε απολύτως τίποτα, οι υποχρεώσεις μες τη μέρα είναι πολλές και δεν σας το επιτρέπουν.   Μπερδεμένοι μπορεί να νιώθετε εσείς των πρώτων ημερών, καθώς οι διαθέσεις και οι επιθυμίες σας μπορεί ν’ αλλάζουν διαρκώς. Αν ασχολείστε με τέχνες η περίοδος αυτή είναι πολύ δημιουργική και εμπνευσμένη.   
AstroMeleti