Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 09/06/2011

Στο ζώδιο της Παρθένου θα παραμείνει και σήμερα η σελήνη χαρίζοντας μας οργάνωση και προγραμματισμό, ώστε να βάλουμε σε τάξη κάποια πράγματα στη ζωή μας. Πράγματα τα οποία με κάποιο τρόπο συνδέονται είτε με τον  τομέα της εργασίας είτε της υγείας. Το εξάγωνο Δία Ποσειδώνα επεκτείνει τον οραματισμό και τη πίστη μας ενώ μπορεί να δημιουργείσει ευκαιρίες για να πραγματοποιήσουμε κάποια όνειρα μας.

Κριός 21/03-20/04: Μπορεί το πρόγραμμα σας να είναι φορτωμένο και να έχετε πολλά να κάνετε όμως οι περισσότεροι από εσάς θέλετε να δείτε φίλους και να περάσετε καλά. Τα οικονομικά  βελτιώνονται ιδιαίτερα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, ενώ και εσείς των πρώτων ημερών θα έχετε ευκαιρίες που υπόσχονται οικονομική ανάταση. Εμπιστευτείτε  το ένστικτό σας και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν...
Ταύρος 21/04-21/05: Το εξάγωνο Δία Ποσειδώνα σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας περιόδου καλλιτεχνικής ή φιλανθρωπικής δράσης, που θα ωφελήσει και θα χαρίσει επιτυχία κυρίως σ’ εσάς των πρώτων ημερών.   Καλλιτεχνικά και δημιουργικά σχέδια έρχονται το προσκήνιο όμως οικονομικοί λόγοι  δεν επιτρέπουν σε εσάς του δευτέρου δεκαημέρου να τα προωθήσετε. Πολύ καλύτερη μέρα για τους Ταύρους του τρίτου δεκαημέρου οι οποίοι θα χαρείτε, και  θα διασκεδάσετε σήμερα με το παραπάνω. Η σελήνη από την παρθένο σας υπόσχετε μια ευχάριστη,  ερωτική αλλά και δημιουργική μέρα.       

Δίδυμοι 22/05-21/06: Με το σπίτι και την  οικογένεια ασχολείστε και σήμερα και είναι πολύ πιθανό κάτι που θα ακούσετε ή θα μάθετε, να σας μελαγχολήσει ή να σας εκνευρίσει. Τάσεις απομόνωσης για ηρεμία και ξεκούραση έχετε εσείς των τελευταίων ημερών, ενώ το παρασκήνιο θα βρίσκετε γύρω σας για λίγες μέρες ακόμη. Μυστικές κοινωνικές επαφές σήμερα ευνοούνται. Ευχάριστες επαγγελματικές εξελίξεις ξεκινούν για εσάς των πρώτων ημερών. Μπορείτε τώρα να βρείτε από το σύντροφο ή ένα συνεργάτη τη στήριξη που χρειάζεστε για να υλοποιήσετε ένα επαγγελματικό σας όνειρο.        
Καρκίνος 22/06-22/07: Και σήμερα θα παραμείνετε δραστήριοι αφού έχετε  αναλάβει πολλά και διαφορετικά πράγματα να κάνετε. Δύσκολα θα περάσετε οι Καρκίνοι του δευτέρου δεκαημέρου, που μπορεί να πρέπει να κάνετε πολλά όμως δεν έχετε καμία όρεξη και δύναμη για να τα φέρετε σε πέρας. Αντίθετα εσείς των τελευταίων ημερών είστε πολύ δυναμικοί και επικεντρωμένοι  στους στόχους σας αυτή τη περίοδο. Κοινωνικές επαφές ευνοούνται σήμερα και σας βοηθούν όχι μόνο να διασκεδάσετε αλλά και να δικτυωθείτε. Μέσα από φίλους, συνεργάτες ή τη συμμετοχή σας  σε μια ομαδική δραστηριότητα, δίνονται ευκαιρίες σε σας των πρώτων ημερών και σας ανοίγονται καινούργιοι δρόμοι και προοπτικές.      
Λέων 23/07-23/08: Ευκαιρίες στον επαγγελματικό χώρο βοηθούν εσάς των πρώτων ημερών να πραγματοποιήσετε  κάποια όνειρα και επιθυμίες, ενώ κάποιοι άλλοι  έχετε εμπνευσμένες ιδέες που μπορούν να βοηθήσουν την καριέρα και την αποκατάστασή σας.  Πιο προβληματισμένοι εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, οι οποίοι ενώ θέλετε να βγείτε, να διασκεδάσετε και να προωθήσετε κάποιο στόχο, τα οικονομικά σας μάλλον δεν το επιτρέπουν ακόμη. 
Παρθένος 24/08-23/09: Και σήμερα νιώθετε την ανάγκη να επικεντρωθείτε σε προσωπικά σας ζητήματα, όμως αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο αν ανήκετε στους Παρθένους του δευτέρου δεκαημέρου. Νέα ξεκινήματα και σημαντικές συνεργασίες προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών. Όμως ούτε εσείς των τελευταίων ημερών θα μείνετε παραπονεμένοι αφού με ευκολία μπορείτε σήμερα να προωθήσετε σχέδια που αφορούν κυρίως υποθέσεις εξωτερικού, σπουδές ή νομικές διαδικασίες.       
Ζυγός 24/09-23/10: Χαμηλά θα παραμείνουν και σήμερα οι ρυθμοί σας, κάνοντας έντονο το αίσθημα της ατονίας ή της κούρασης. Ευκαιρίες σε εργασιακά, οικονομικά ή ζητήματα υγείας θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών, οι οποίοι είναι πολύ πιθανό να  οραματίζεστε μια καινούργια δουλειά, ιδανική για εσάς. Αν ανήκετε στους ζυγούς των τελευταίων ημερών, το τελευταίο διάστημα δίνετε έναν αγώνα για να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητας ή να πραγματοποιήσετε κάποιες επιθυμίες σας. Σήμερα η μέρα είναι κατάλληλη για να προωθήσετε σχετικά θέματα.   
Σκορπιός 24/10-22/11: Πιο αισιόδοξοι και δυναμικοί αρχίζετε να αισθάνεστε εσείς των πρώτων ημερών. Η αυτοπεποίθηση σας ανεβαίνει κάνοντας σας πιο ελκυστικούς στους γύρω σας. Ένα ρομαντικό ειδύλλιο θα ξεκινήσει για πολλούς από εσάς. Ευνοϊκή μέρα, με ευχάριστες εξελίξεις σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες και για εσάς των τελευταίων ημερών. Χαρείτε τη και μην επιτρέψετε σε αδικαιολόγητους εκνευρισμούς να χαλάσουν την ωραία  ατμόσφαιρα που θα υπάρχει. Μόνο εσείς του δευτέρου δεκαημέρου περνάτε λίγο δύσκολα σήμερα αφού οικονομικά ή ψυχολογικά προβλήματα σας ρίχνουν.                  
Τοξότης 23/11-21/12:  Προσωπικοί ή επαγγελματικοί στόχοι θα σας απασχολήσουν και σήμερα. Η προοπτική μιας συνεργασίας απομακρύνετε σήμερα, ενώ προβλήματα με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη θα αντιμετωπίσετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου.  Εξελίξεις ή ευκαιρίες στον εργασιακό χώρο τονώνουν την αυτοπεποίθηση σας και σας κάνουν να ονειρεύεστε θέματα σχετικά με οικογένεια και  ακίνητα.  Ευχάριστες εξελίξεις σε εργασιακά  μπορεί να υπάρξουν για εσάς των τελευταίων ημερών. Ενεργοποιηθείτε και προωθήσετε σχετικά ζητήματα σήμερα .    
Αιγόκερω 22/12-20/01: Η αισιοδοξία και η ανάγκη για ανανέωση φέρνουν σε δύσκολη θέση εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, οι οποίοι πρέπει ν’ ασχοληθείτε με τη δουλειά ή ένα θέμα υγείας. Αντίθετα εσείς των τελευταίων ημερών θα περάσετε μια πολύ ευχάριστη και δημιουργική μέρα. Ένα πολυπόθητο όνειρα δρομολογείτε από σήμερα για εσάς των πρώτων ημερών. Ένας δυνατός έρωτας ή ένας απόγονος μπορεί να είναι προ των πυλών.   
Υδροχόος 21/01-19/02: Ευχάριστες οικονομικές εξελίξεις δρομολογούνται για τους Υδροχόους των πρώτων ημερών.  Αντίθετα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου αντιμετωπίζετε οικονομικά ή ψυχολογικά προβλήματα, που ρίχνουν τόσο τη διάθεση όσο και την αυτοπεποίθηση σας. Ευχάριστες εξελίξεις σε οικογενειακά ή  κοινωνικές επαφές στο χώρο του σπιτιού προκύπτουν για εσάς των τελευταίων ημερών.
Ιχθείς 20/02-20/03: Ευχάριστες συζητήσεις ή επαφές με θέμα μια πιθανή συνεργασία θα έχουν οι Ιχθείς των τελευταίων ημερών.  Η ευκαιρίες σε κοινωνικό επίπεδο που χαρίζει τώρα ο Δίας σε εσάς των πρώτων ημερών μπορούν να γίνουν η αιτία για να γνωρίσετε κόσμο και να πραγματοποιήσετε όνειρα και επιθυμίες που φάνταζαν άπιαστα μέχρι πριν λίγο. Μόνο εσείς του δευτέρου δεκαημέρου είστε προβληματισμένοι σήμερα, κυρίως με οικογενειακά ή ζητήματα ακίνητης περιουσίας.  
AstroMeleti