Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Ημερήσιες Προβλέψεις 18 & 19/06/2011

Πιο επαναστατικό και κόντρα στο ρεύμα θα είναι το κλίμα αυτό το Σαββατοκύριακο, με τη σελήνη να περνά στον ανατρεπτικό υδροχόο. Νιώθουμε την ανάγκη μα βγούμε από τα καθιερωμένα, τολμώντας διαφορετικά και καινούργια πράγματα. Η καθημερινότητα κυλά έξω από προγραμματισμούς και κανόνες ενώ προτεραιότητα τώρα έχουν οι προσωπικές μας ανάγκες. Ο Ερμής αυτές τις μέρες θα συναντήσει Δία, Ουρανό και Πλούτωνα κάνοντας δημιουργώντας ενδιαφέρουσες αλλά και αντιφατικές εξελίξεις σε θέματα επικοινωνίας, μετακινήσεων ή συμφωνιών.  Το τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου, σταθεροποιεί σχέσεις ή συνεργασίες.        

Κριός 21/03-20/04: Η κοινωνική σας ζωή τονίζετε μέσα στο Σαββατοκύριακο και ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών θα είστε πολύ δραστήριοι και κοινωνικοί. Νέες γνωριμίες, συζητήσεις και πληροφορίες που θα πάρετε ευνοούν τα οικονομικά σας. Παράλληλα θα υπάρξει εκνευρισμός και ένταση με συναδέλφους και ίσως θελήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές ή και ανατροπές. Αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις και μη επηρεάζεστε από το συναίσθημα όταν πρέπει να κάνετε σημαντικά βήματα στη καριέρα σας. Ασφαλείς σε οικονομικό ή συναισθηματικό επίπεδο θα νιώσετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου ύστερα από τη σταθεροποίηση μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας...
 
Ταύρος 21/04-21/05: Θέματα επαγγελματικής ή κοινωνικής αποκατάστασης θα βρίσκονται στο προσκήνιο όλο το Σαββατοκύριακο. Το κλίμα σήμερα είναι αντιφατικό ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών. Ενώ από τη μία έχετε την πίστη και την αισιοδοξία για να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα και να κάνετε κάποιες επιθυμίες σας πραγματικότητα από την άλλη για να προχωρήσετε θα πρέπει να ξεπεράσετε κάποιες συναισθηματικές ανασφάλειες και φοβίες. Ο ενθουσιασμός και η απογοήτευση θα εναλλάσσονται. Η συναισθηματική φόρτιση θα είναι μεγαλύτερη την Κυριακή και καλό θα ήταν να μην κάνετε συζητήσεις, ούτε να πάρετε αποφάσεις που ν’ αφορούν ένα σχέδιο. Καλύτερα τα πράγματα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, οι οποίοι  καταφέρνετε να σταθεροποιήσετε εργασιακά και οικονομικά ζητήματα ώστε να νιώσετε πιο σίγουροι και ασφαλείς. Θέματα υγείας και ευεξίας ευνοούνται επίσης αυτό το διάστημα για εσάς.   
   
Δίδυμοι 22/05-21/06: Το κλίμα είναι ευχάριστο και ανανεωτικό. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, σας κάνει πιο ερωτικούς και ελκυστικούς για τους άλλους. Ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε την δυνατότητα να δημιουργήσετε σχέσεις ζωής αυτή τη περίοδο, ενώ πολλοί θα δείτε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας να προχωρά σε άλλο επίπεδο.  Οι Δίδυμοι  των πρώτων ημερών θα έχετε ευκαιρίες στήριξης και βελτίωσης των οικονομικών. Ίσως μάθετε πράγματα τα οποία σας ανοίξουν νέους δρόμους, σύντομα όμως το όνειρο μπορεί ν’ ανατραπεί. Μην εμπλέξετε οικονομικά με φίλους και μη κάνετε συζητήσεις γύρω από κληρονομικά ή οικονομικά  ζητήματα την Κυριακή, γιατί θα πείτε σκληρά πράγματα που θα πληγώσουν τους συνομιλητές σας.
Καρκίνος 22/06-22/07: Συζητήσεις, μετακινήσεις και επαφές θα  βοηθήσουν, κυρίως εσάς των πρώτων ημερών, να κάνετε νέες γνωριμίες, μεγαλώνοντας έτσι τον κοινωνικό σας κύκλο με άτομα που μπορούν να βοηθήσουν στην υλοποίηση των στόχων σας. Θα μάθετε ή θα συνειδητοποιήσετε πράγματα που θα σας ωθήσουν σε σημαντικές αλλαγές σ΄ ότι αφορά τα επαγγελματικά ενώ την Κυριακή υπάρχει ο κίνδυνος συγκρούσεων με το σύντροφο ή συνεργάτες.  Ζήλιες,  πάθει και απωθημένα έρχονται στο προσκήνιο και επηρεάζουν τις σχέσεις σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους. Οικογενειακά προβλήματα ξεκαθαρίζουν και οι σχέσεις με άτομα της οικογενείας βελτιώνονται για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.
Λέων 23/07-23/08: Προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο τις επόμενες μέρες. Πολλοί θα νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε μεσ’ από αυτές και ν’ ανανεωθείτε με κάτι καινούργιο.  Πληροφορίες που θα φτάσουν στ’ αυτιά σας ή νέες γνωριμίες, ανοίγουν καινούργιους δρόμους κυρίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, σε ότι αφορά επαγγελματική αποκατάσταση και άνοδο. Ωστόσο τα σχέδια σας μπορεί ν’ ανατραπούν ξαφνικά και την Κυριακή θα υπάρξει μεγάλη συναισθηματική φόρτιση, γύρω από εργασιακά ή την καθημερινότητα που βιώνετε. Πιο ευνοημένοι εσείς του δευτέρου δεκαημέρου σταθεροποιείτε ιδέες και σχέδια που αφορούν τη δουλειά ή θέματα υγείας  και νιώθετε ικανοποιημένοι.
Παρθένος 24/08-23/09: Η καθημερινότητα ή η δουλειά σας έχουν κουράσει. Μπορεί να νιώθετε εγκλωβισμένοι και να θέλετε να κάνετε την επανάσταση σας για να ξεφύγετε. Ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών, η περίοδος που διανύεται είναι ευνοϊκή για συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με στόχο την προώθηση κάποιων σχεδίων ή φιλοδοξιών. Ωστόσο κάποιες ξαφνικές αλλαγές ή ανατροπές του οικονομικού σας προγραμματισμού μπορεί να σας απογοητεύσουν και να σας φορτίσουν συναισθηματικά. Σε καλύτερη φάση εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, αυτό το διάστημα κερδίζετε την αποδοχή των ανωτέρων σας, παίρνοντας τόσο ηθική, όσο και υλική ικανοποίηση.        
Ζυγός 24/09-23/10: Όμορφη και δημιουργική μέρα η σημερινή για εσάς. Ιδέες, συζητήσεις ή συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο, σας δίνουν την ευκαιρία να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, κυρίως εσείς των πρώτων ημερών. Όμως ξαφνικές εξελίξεις σε μια σχέση ή συνεργασία είναι πολύ πιθανό να ανατρέψουν το θετικό κλίμα. Έντονη συναισθηματική φόρτιση θα δημιουργηθεί την Κυριακή με άτομα της οικογενείας ή με υποθέσεις που αφορούν ακίνητα. Αντίθετα, πιο θετικά είναι τα πράγματα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, οι οποίοι θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε ένα σημαντικό και φιλόδοξο σχέδιο. Πολλοί αναλαμβάνετε υποχρεώσεις από τη δημιουργία οικογένειας ή το ξεκίνημα μιας νέας δραστηριότητας.        
Σκορπιός 24/10-22/11: Επαναστατική φαίνετε η διάθεση σας στο οικογενειακό περιβάλλον και ίσως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Οι Σκορπιοί των πρώτων ημερών, έχετε επικεντρωθεί στις φιλοδοξίες και τα σχέδια σας για το μέλλον, όμως αυτό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και εκνευρισμό στο οικογενειακό περιβάλλον και τη καθημερινότητα σας.  Επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις ευνοούνται, ωστόσο την Κυριακή οι  φιλοδοξίες και τα σχέδια σας, σας φέρνουν αντιμέτωπους με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος και η συναισθηματική ένταση θα είναι μεγάλη. Προσέξτε τι λέτε γιατί ο λόγος σας μπορεί να είναι σκληρός. Θετικές εξελίξεις γύρω από οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα διώχνουν τους φόβους και τις ανασφάλειες από εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.
Τοξότης 23/11-21/12: Πολύ δραστήριοι σε  κοινωνικό επίπεδο θα είστε αυτές τις μέρες. Πολλές συζητήσεις ή ιδέες γύρω από οικονομικά που έχουν σχέση με τράπεζες, ασφάλειες, ταμεία κλπ., θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών. Συζητήσεις που από τη μία θα δημιουργήσουν εργασιακές ευκαιρίες και μια καλύτερη καθημερινότητα, ενώ από την άλλη μπορεί να σας οδηγήσουν σε ανατροπές. Αποφύγετε μεγάλα ρίσκα και μην κλείσετε ή υπογράψετε οικονομικές συμφωνίες αυτές τις μέρες. Ένας στόχος σταθεροποιείτε για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, οι οποίοι αναλαμβάνετε κάποιες υποχρεώσεις σε μια συλλογική δουλειά ή ομαδική προσπάθεια. Τα προβλήματα και οι περιορισμοί στην κοινωνική σας ζωή υποχωρούν ενώ μπορεί να βελτιώνονται και κάποιες φιλικές σχέσεις.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Νιώθετε τη ανάγκη να σταθεροποιήσετε με κάποιο τρόπο τα οικονομικά σας. Το μυαλό και η σκέψεις σας έχουν επικεντρωθεί σε θέματα που αφορούν στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Μπορεί να είστε περισσότερο ευαίσθητοι με τους άλλους και αυτό σας κάνει πιο ελκυστικούς απέναντι τους. Σας δίνει τώρα η ευκαιρία να συζητήσετε ουσιαστικά με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη, να καταστρώσετε κοινά σχέδια και να πάρετε αποφάσεις από κοινού για πράγματα που σας αφορούν.  Ωστόσο απρόσμενες εξελίξεις στο οικογενειακό περιβάλλον θα σας εκπλήξουν και θα σας δημιουργήσουν έντονη συναισθηματική φόρτιση. Πιο ευνοημένοι αυτές τις μέρες εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, μπορείτε τώρα να κερδίσετε την αναγνώριση και την αποδοχή των ανωτέρων σας. Θα σταθεροποιήσετε επαγγελματικά ζητήματα και στόχους.
Υδροχόος 21/01-19/02: Η σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο σας όλο το σαββατοκύριακο, στρέφοντας τη προσοχή σας σε προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Πολλές συζητήσεις γύρω από εργασιακά ή το πώς θα θέλατε να είναι η καθημερινότητα σας, μπορεί να οδηγήσουν, εσάς των πρώτων ημερών, σε αλλαγές στο σπίτι ή το οικογενειακό περιβάλλον. Κάποιοι αποφασίζετε να κάνετε τη δική σας οικογένεια ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί ν’ αλλάζετε σπίτι με στόχο μια καλύτερη και πιο άνετη διαμονή. Μπορεί να υπάρξουν εκνευρισμοί και εντάσεις και καλό θα ήταν να είσαστε προσεκτικοί για την αποφυγή λεκτικών ή φυσικών ατυχημάτων.  Αντίθετα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, είστε σε μια πιο ευνοϊκή περίοδο. Μακροπρόθεσμα σχέδια σας υλοποιούνται ενώ πολλοί μπορεί να νιώθετε έτοιμοι για μια δέσμευση ή την απόκτηση ενός απογόνου.        
Ιχθείς 20/02-20/03:  Οι τόνοι  σας πέφτουν το σαββατοκύριακο και κάνει την εμφάνισή της μια γενική κούραση και ατονία. Επικεντρώνεστε σε συζητήσεις, σκέψεις και ιδέες γύρω από πράγματα που σας ικανοποιούν.  Πολλοί από εσάς των πρώτων ημερών θα συγκεντρώσετε τώρα πληροφορίες, που από τη μία θα ενεργοποιούν τη φαντασία σας και θα γεννούν νέες ιδέες και από την άλλη θα σας απογοητεύουν. Νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν για εσάς μες το σαββατοκύριακο, με ανθρώπους που θα βοηθήσουν στην υλοποίηση των στόχων σας. Αντιπαραθέσεις με φιλικά πρόσωπα μπορεί να προκύψουν την Κυριακή. Πιο ήρεμοι και χαλαροί εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, οι οποίοι θα χαρείτε τη φροντίδα και τη ζεστασιά του σπιτιού και της οικογένειας αυτές τις μέρες. Πολλοί θα πάρετε μια οικονομική βοήθεια από την οικογένεια.
 AstroMeleti