Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Ημερήσιες προλέψεις 25 & 26/06/2011

Ένα διφορούμενο σαββατοκύριακο είναι μπροστά μας. Το Σάββατο το εξάγωνο Ήλιου Δία υπόσχετε εύνοια και καλοτυχία ενώ την Κυριακή, το τετράγωνο Ήλιου Ουρανού έρχεται ν’ αλλάξει ή ν’ ανατρέψει καταστάσεις. Από τις όψεις αυτές επηρεάζονται κυρίως όσοι ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο.

Κριός 21/03-20/04:  Προσωπικές επιθυμίες και οικονομικές ανασφάλειες επηρεάζουν τις δραστηριότητες και τις αποφάσεις σας. Προσέξτε τον προϋπολογισμό σας. Η οικογένεια σας στηρίζει ενώ επενδύσεις ή αγοραπωλησίες ακινήτων ευνοούνται. Αντίθετα την Κυριακή μπορεί να υπάρξουν εντάσεις με άτομα της οικογενείας. Στόχοι μπορεί ν’ ανατραπούν, ενώ και κάποιες οι φιλικές σχέσεις θα βρεθούν στη κόψη του ξυραφιού...

Ταύρος 21/04-21/05: Από το Σάββατο το μεσημέρι οι ρυθμοί σιγά- σιγά ανεβαίνουν ενώ επικεντρώνεστε σε προσωπικές σας υποθέσεις. Η διάθεση και το ηθικό σας αναπτερώνετε το Σαββάτο, όμως την Κυριακή εξελίξεις στα επαγγελματικά θ’  αναστατώσουν κυρίως εσάς των πρώτων ημερών.

Δίδυμοι 22/05-21/06: Φίλοι και γνωστοί θα βοηθήσουν για να περάσετε ένα ευχάριστο Σάββατο, διασκεδάζοντας μαζί τους. Ωστόσο πολλοί θα νιώσετε κούραση και ατονία και θα επιλέξετε να μείνετε μόνοι  για να ηρεμήσετε. Εξελίξεις στα οικονομικά το Σάββατο σας ξεαγχώνουν, όμως την Κυριακή τα πράγματα μπορεί ν’ αλλάξουν και θα υπάρξουν ανατροπές. Επαναστατικές τάσεις και εντάσεις με φίλους είναι πολύ πιθανά.
Καρκίνος 22/06-22/07: Ευκαιρίες θα υπάρξουν το Σάββατο για νέες γνωριμίες και κοινωνικές επαφές. Φίλοι στέκονται δίπλα σας και θα μπορούσατε να ζητήσετε τη βοήθεια τους αν  χρειαστεί. Η Κυριακή ίσως αποδειχθεί δύσκολη μέρα για εσάς των πρώτων ημερών. Ανατροπές και αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο σας αναστατώνουν. Ίσως συνειδητοποιήσετε πράγματα για τη ζωή σας και αποφασίσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές.                                
Λέων 23/07-23/08: Το σαββατοκύριακο ξεκινά σε θετικό και αισιόδοξο κλίμα , σύντομα όμως κάποιες ανασφάλειες και προβληματισμοί γύρω από τη ζωή και τη καριέρα σας  μπορεί να σας χαλάσουν το κέφι. Το Σάββατο επαγγελματικά θέματα προωθούνται με τον καλύτερο τρόπο, ενώ αντίθετα την Κυριακή, ένα φιλόδοξο σχέδιο για ένα μακρινό ταξίδι ή θέματα σπουδών  ανατρέπετε ή θα χρειαστεί ν’ αλλάξει.      
Παρθένος 24/08-23/09: Διφορούμενες και για σας οι εξελίξεις μέσα στο σαββατοκύριακο. Έτσι ενώ το Σάββατο η τύχη είναι με το μέρος σας και θα βρεθούν άνθρωποι που θα στηρίξουν και θα βοηθήσουν τη προώθηση κάποιου σχεδίου, την Κυριακή απρόσμενες εξελίξεις σε σχέση με τα οικονομικά θα σας αναστατώσουν και θα  σας αγχώσουν.
Ζυγός 24/09-23/10: Τις τελευταίες ημέρες έχετε επικεντρωθεί σε υποθέσεις που αφορούν στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Την Κυριακή η ενασχόληση με τους άλλους κορυφώνετε και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές σε σχέσεις και συνεργασίες. Κρατήστε χαμηλούς τόνους, αν δεν θέλετε να υπάρξουν σοβαρές ρήξεις. Αντίθετα το Σάββατο είναι πολύ ευνοϊκή μέρα για να διευθετήσετε υποθέσεις που αφορούν οικονομικά και να θέσετε όρια στις σχέσεις σας με τους άλλους. Θέματα εξουσίας έρχονται στο προσκήνιο.    
Σκορπιός 24/10-22/11: Τα σχέδια σας για το μέλλον έχουν προτεραιότητα αυτή τη περίοδο και δύσκολα θα καταφέρει κάποιος να βάλει εμπόδια στην υλοποίηση τους.   Ευνοϊκή μέρα το Σάββατο για το ξεκίνημα μιας συνεργασίας ή μιας σοβαρής σχέσης. Προωθούνται σχέσεις με ανθρώπους που σας αλλάζουν τους ορίζοντες και σας ανοίγουν νέους δρόμους. Αντίθετα την Κυριακή θα υπάρξουν αλλαγές ή ανατροπές στο πρόγραμμα σας ή τη δουλειά. Προσέξτε την υγεία σας.    
Τοξότης 23/11-21/12: Το σαββατοκύριακο ξεκινά σε θετικό και ευχάριστο κλίμα όμως σιγά-σιγά το πρόγραμμα σας θα φορτώνετε με υποχρεώσεις, που θα σας κουράσουν και ίσως επηρεάσουν αρνητικά και την υγεία σας.   Ωστόσο το Σάββατο η τύχη είναι με το μέρος σας σε ότι αφορά εργασιακά και υγεία. Οργανώστε θέματα που αφορούν τη δουλειά και ανοίχτε τους ορίζοντες σας. Το σκηνικό είναι αρνητικό την Κυριακή και  θα υπάρξουν εντάσεις και ανατροπές στα συναισθηματικά σας και στις σχέσεις με τα παιδιά. Δημιουργικά σχέδια ανατρέπονται και καλό θα ήταν να μην πάρετε κανενός είδους ρίσκο την Κυριακή.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Ευχάριστο προβλέπετε το σαββατοκύριακο για εσάς. Ιδιαίτερα το Σάββατο η τύχη είναι με το μέρος σας και η συναισθηματική σας ζωή σας υπόσχετε ονειρεμένες στιγμές (ιδιαίτερα αν ανήκετε στους αιγόκερους των πρώτων ημερών). Δυστυχώς όλο αυτό μπορεί να μην κρατήσει πολύ, αφού την Κυριακή ανατροπές σε οικογενειακό επίπεδο, σας αναστατώνουν και δεν σας αφήνουν να χαρείτε.           
Υδροχόος 21/01-19/02: Οικογενειακά και θέματα ακίνητης περιουσίας ευνοούνται το Σαββάτο. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται και οργανώστε σχετικά ζητήματα, όπως αγοραπωλησίες ή ενοικιάσεις ακινήτων, αλλαγή σπιτιού ή επέκταση σπιτιού τόσο σε άψυχο όσο και σε έμψυχο υλικό.  Κάποιοι είστε πολύ κοντά στο γάμο ή την απόκτηση ενός απογόνου.   Την Κυριακή το κλίμα αλλάζει και άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος μπορεί να ανατρέψουν το πρόγραμμα και τα σχέδια σας. Ίσως συνειδητοποιήσετε πράγματα που θα σας αλλάξουν τις απόψεις.
Ιχθείς 20/02-20/03: Πολλοί δραστήριοι θα είστε αυτό το σαββατοκύριακο. Ευκαιρίες για  επαφές και νέες γνωριμίες θα σας κάνουν να νιώσετε πολύ ευχάριστα το Σάββατο. Πολλοί θα έχετε νέες και δημιουργικές ιδέες σε ότι αφορά τα επαγγελματικά, ενώ η αισιόδοξη σκέψη και έκφραση, σας κάνει δημοφιλείς στους γύρω σας. Την Κυριακή τα πράγματα αλλάζουν, και μια ανατροπή στα οικονομικά θα σας απογοητεύσει.        
AstroMeleti