Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 16/06/2011

Αν και βρισκόμαστε πολύ κοντά στο Σαββατοκύριακο και θα έπρεπε σιγά- σιγά να χαλαρώνουμε, το επόμενο διήμερο η ενασχόληση μας με τη δουλειά αυξάνετε ενώ γινόμαστε πιο οργανωτικοί και σοβαροί. Η σελήνη, με το πέρασμα της στον Αιγόκερο θα μας περιορίσει μέσα από «κανόνες και πρέπει» που θα βάλουμε στη ζωή μας. Είμαστε πιο ευαισθητοποιημένοι γύρω από θέματα πειθαρχίας και εξετάζουμε το πόσο συνεπείς είμαστε στις υποχρεώσεις μας.  

Κριός 21/03-20/04: Θέματα κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης έχουν αλλάξει ή αλλάζουν και αυτό σας γεμίζει ανασφάλειες. Πιο φορτισμένοι όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στις 27 Μαρτίου, μπορεί να νιώθετε τώρα  αβεβαιότητα, όμως κάτι καινούργιο γεννιέται για εσάς.  Ο Ουρανός στο ζώδιο σας έχει βάλει τη σπίθα για αλλαγή και πολλοί από εσάς έχουν τη ανάγκη να αλλάξουν τα πάντα στη ζωή τους. Νέες οικονομικές προοπτικές εμφανίζονται για εσάς των πρώτων ημερών ενώ μια αίσθηση επαναστατικότητας θα είναι έκδηλη σήμερα. Ελέγξτε τον παρορμητισμό σας και μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις...

Ταύρος 21/04-21/05: Η καθημερινότητα σας έχει κουράσει και οι ανάγκη για ανανέωση και νέες προοπτικές, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα είναι έντονη. Ο Δίας σας χαρίζει την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο ή να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας. Άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος σας εκνευρίζουν και δεν είναι εύκολη η επικοινωνία μαζί τους. 

Δίδυμοι 22/05-21/06: Μια μέρα που τα οικονομικά και οι εισοδηματικές σας πηγές θα σας απασχολήσουν έντονα. Πολλοί θα χρειαστεί να οργανώσετε τον προϋπολογισμό σας και να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες οικονομικής φύσεις.  Αποφύγετε συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις γύρω από οικονομικά γιατί είναι πολύ πιθανό συναισθηματικοί λόγοι να σας παρασύρουν σε λανθασμένες επιλογές.  Ένα σχέδιο μπορεί ν’ ανατραπεί ή ν’ αλλάξει, ωστόσο θα έχετε τη στήριξη του/της συντρόφου σας ή κάποιου στενού συνεργάτη.
Καρκίνος 22/06-22/07: Υποθέσεις που αφορούν στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο, φορτίζοντας περισσότερο τους καρκίνους που έχουν γεννηθεί κοντά στις 27 Ιουνίου. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις με το σύντροφο ή κάποιο στενό συνεργάτη. Αλλαγές και νέες προκλήσεις εμφανίζονται στον επαγγελματικό χώρο αλλά καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Στηριχθείτε σε φίλους ή συναδέλφους που θα φανούν πολύτιμοι σε δυσκολίες.
Λέων 23/07-23/08: Φορτωμένο το πρόγραμμα σας σήμερα και οι υποχρεώσεις στη δουλειά πολλές. Υπάρχει συναισθηματική φόρτιση και εκνευρισμός αλλά αν ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα, θα τα καταφέρετε.  Αλλαγές θα προκύψουν σε υποθέσεις που αφορούν ταξίδια, σπουδές ή νομικές διαδικασίες, ωστόσο  θέματα καριέρας ή γενικότερης αποκατάστασης ευνοούνται σήμερα. Ζητήστε τη βοήθεια προϊσταμένων,  ανωτέρων γενικότερα ή των γονιών σας για να προωθήσετε ένα δημιουργικό σχέδιο.  
Παρθένος 24/08-23/09: Πολλές ευκαιρίες για κοινωνικές επαφές και ευχάριστες συναντήσεις με φίλους θα έχετε τις επόμενες μέρες. Σήμερα όμως είναι πολύ πιθανό να έρθετε σ’ αντιπαράθεση με κάποιο φίλο ή συνεργάτη. Απρόβλεπτα έξοδα ή ανατροπές στον προϋπολογισμό σας  θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών. Ωστόσο η τύχη είναι με το μέρος σας και μπορείτε μ’ ευκολία να προωθήσετε τα σχέδια σας.
Ζυγός 24/09-23/10: Προβλήματα ή αλλαγές στο οικογενειακό περιβάλλον και το σπίτι τονίζονται σήμερα, φορτίζοντας κυρίως τους ζυγούς που έχουν γεννηθεί γύρω στις 28 Σεπτεμβρίου. Πολλοί είστε σε δίλλημα,  αφού η ψυχή σας είναι στο σπίτι και η σκέψη στη δουλειά. Απρόβλεπτες  εξελίξεις σε σχέσεις ή συνεργασίες θα σας ξαφνιάσουν και θα ήταν καλύτερα ν’ αποφύγετε σήμερα συζητήσεις με ανωτέρους σας. Οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα ευνοούνται και θα μπορούσατε να διεκπεραιώσετε σήμερα υποθέσεις σχετικές με τράπεζες, ασφάλειες, εφορία κλπ.
Σκορπιός 24/10-22/11: Συζητήσεις και επαφές γύρω από επαγγελματικά ή θέματα αποκατάστασης θα έχουν πολλοί από εσάς σήμερα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και προσπαθήστε να είστε όσο πιο σαφείς και λιγόλογοι γίνεται γιατί υπάρχει κίνδυνος ή να  μην καταφέρετε να γίνεται κατανοητοί ή να κουράσετε τους συνομιλητές σας, φέρνοντας τ’ αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλετε. Συναισθηματική, αλλά και οικονομική στήριξη θα έχετε από το σύντροφο ή κάποιους στενούς συνεργάτες.
Τοξότης 23/11-21/12: Κλίμα ανασφάλειας σήμερα, σχετικά με το εισόδημά και τα οικονομικά σας γενικότερα. Αποφύγετε συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις για οικονομικά ζητήματα και επενδύσεις γιατί η συναισθηματική φόρτιση μπορεί να σας παρασύρει σε λάθει. Θέματα εργασίας και υγείας ευνοούνται. Δίνοντας τον καλύτερο σας εαυτό στη δουλειά, θα σας δοθούν ευκαιρίες βελτίωσης τόσο των οικονομικών, όσο και της ζωής σας γενικότερα. Εντάσεις θα υπάρξουν με τα παιδιά ή αγαπημένα σας πρόσωπα γενικότερα.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Σε προσωπικά σας θέματα και στις αλλαγές που θέλετε να κάνετε εστιάζεστε σήμερα. Περισσότερο φορτισμένοι όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στις 27 Δεκεμβρίου, οι οποίοι αυτή τη περίοδο μπορεί να βρίσκεστε αντιμέτωποι με σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Προβλήματα και εντάσεις θα υπάρξουν στην επικοινωνία με το σύντροφο ή  στενούς συνεργάτες και καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις μαζί τους σήμερα. Πολύ ευνοημένοι εσείς των πρώτων ημερών  μπορείτε τώρα να υλοποιήσετε τους στόχους και τα σχέδια σας.   
Υδροχόος 21/01-19/02: Κουρασμένοι ή άτονοι νιώθουν οι περισσότεροι από εσάς σήμερα. Κάποιοι από το κοντινό σας περιβάλλον θα προσπαθήσουν να σας φορτώσουν με δικά τους προβλήματα, κάνοντας δύσκολη τη καθημερινότητα σας. Εκνευρισμός και εντάσεις προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών, οι οποίοι θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και για ατυχήματα. Οικογένεια και φίλοι βρίσκονται στο πλευρό σας και σας στηρίζουν.  
Ιχθείς 20/02-20/03: Η σελήνη στον Αιγόκερο σήμερα, τονίζει την ανάγκη σας για κοινωνικοποίηση και φέρνει στη επιφάνεια στόχους και ελπίδες που προσπαθείτε να υλοποιήσετε. Συναισθηματικά φορτισμένοι εσείς των πρώτων ημερών, θα πρέπει να αποφύγετε συζητήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα. Απρόβλεπτες εξελίξεις στα οικονομικά θα σας εκπλήξουν. Επιδιώξτε καινούργιες γνωριμίες με άτομα που θα στηρίξουν τα σχέδια σας. Σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες μπορεί να προωθηθούν σήμερα.    
AstroMeleti