Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 30/06/2011

Με τη σελήνη στους Δίδυμους θα ξεκινήσει η μέρα, όμως συνεχίζοντας το ταξίδι της, σύντομα θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου, που παραδοσιακά είναι το σπίτι της. Ο συναισθηματισμός και οι ευαισθησίες μας τονίζονται, ενώ με κάποιο τρόπο η προσοχή μας εστιάζετε  σε οικογένεια ή θέματα ακίνητης περιουσίας. 

Κριός 21/03-20/04:  Ευχάριστες επαφές και όμορφες συζητήσεις  θα έχετε σήμερα. Πολλοί θα περάσετε όμορφες και πολύ ρομαντικές στιγμές με το σύντροφο σας. Οικογενειακά θέματα έρχονται στο προσκήνιο από το μεσημέρι και μετά, ενώ το σπίτι σας θ’ αποτελέσει ένα ήρεμο και ιδεώδες καταφύγιο...
    
Ταύρος 21/04-21/05: Συζητήσεις γύρω από οικονομικά και εργασιακά ζητήματα ευνοούνται, ενώ παράλληλα θα σας ευχαριστήσουν. Η μέρα θα έχει περισσότερες απαιτήσεις μετά το μεσημέρι και θα χρειαστεί να δραστηριοποιηθείτε έντονα.  Πολύ όμορφα περνάτε το βράδυ σε κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις, ή παρέα με φίλους και γνωστούς. 

Δίδυμοι 22/05-21/06: Η δημοτικότητα σας τονίζετε σήμερα. Σελήνη και Αφροδίτη στο ζώδιο σας, σας φέρνουν στο προσκήνιο. Γίνεστε πιο γοητευτικοί και με το λόγο σας μαγνητίζετε τους άλλους, τους κάνετε να νιώθουν όμορφα , ενώ παίρνετε παράλληλα την αναγνώριση που έχετε ανάγκη.  Προβληματισμοί και ανασφάλειες γύρω από οικονομικά ή συναισθηματικά ζητήματα, έρχονται στο προσκήνιο από το μεσημέρι και μετά. Έμπνευση και φαντασία σας βοηθά σε ότι αφορά τα επαγγελματικά ενώ πολλοί κάνετε όνειρα για την επαγγελματική ή την κοινωνική σας αποκατάσταση.       
Καρκίνος 22/06-22/07: Μέσα σε μια περίοδο εντάσεων, εσείς σήμερα νιώθετε μια εσωτερική ηρεμία και γαλήνη.   Κάποιοι μπορεί να επιδιώξετε κρυφές συναντήσεις ή συζητήσεις, ενώ μια παρασκηνιακή ερωτική σχέση σας απασχολεί. Με το πέρασμα της μέρας η σελήνη θα μπει στο ζώδιο σας, φέρνοντας στο προσκήνιο προσωπικές σας υποθέσεις και επιθυμίες. Πολύ φιλόδοξοι και ονειροπόλοι, είστε κυρίως εσείς των πρώτων ημερών.   
Λέων 23/07-23/08: Δεχτείτε προσκλήσεις και επιδιώξτε κοινωνικές επαφές σήμερα, γιατί μέσα απ’ αυτές θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες μ’ ανθρώπους που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας (τόσο σ’ επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο). Ωστόσο, από το μεσημέρι και μετά, οι λέοντες των πρώτων ημερών, γίνεστε πιο εσωστρεφείς και αναζητάτε την ηρεμία.  
Παρθένος 24/08-23/09: Ευχάριστες αλλά και ωφέλιμες συζητήσεις θα έχετε σήμερα, γύρω από επαγγελματικά ζητήματα. Ευνοούνται διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Κοινοποιήστε τα σχέδια σας στους  ανωτέρους σας γιατί είναι πολύ πιθανό σήμερα να εκτιμήσουν τις ιδέες και τις προσπάθειες σας. Το βράδυ θα βρεθείτε με φίλους ή θα πάτε σε κάποια  κοινωνική εκδήλωση. Ειδυλλιακή και ρομαντική θα είναι η ατμόσφαιρα για τους παρθένους των πρώτων ημερών, οι οποίοι θα μπορούσατε να περάσετε πολύ όμορφα με το σύντροφο σας.                 
Ζυγός 24/09-23/10: Τα σχέδια σας σήμερα προωθούνται μ’ ευκολία ενώ πολλοί μπορεί να οργανώνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Με το πέρασμα της ημέρας, η αισιοδοξία και η πίστη για το μέλλον σιγά- σιγά υποχωρούν και δίνουν τη θέση τους σε προβληματισμούς και ανασφάλειες γύρω απ’ τα επαγγελματικά. Το κλίμα στον εργασιακό χώρο είναι ευχάριστο ενώ γενικότερα είναι ευνοϊκή μέρα για θέματα  υγείας και δουλειάς.
Σκορπιός 24/10-22/11: Η ψυχολογική αναστάτωση των τελευταίων ημερών και οι προβληματισμοί γύρω από τα οικονομικά υποχωρούν και δίνουν τη θέση τους σ’ ένα πιο αισιόδοξο και ευχάριστο κλίμα. Είστε πιο προσιτοί και σας δίνετε η   ευκαιρία να βελτιώσετε σχέσεις που  μπορεί να έχουν προβλήματα. Θέματα που αφορούν εξωτερικό, ένα μακρινό ταξίδι ή σπουδές σας βγάζουν από την ρουτίνα της καθημερινότητας και σας ανεβάζουν ψυχολογικά.          
Τοξότης 23/11-21/12: Αν και μπορεί να υπάρχουν προβλήματα ή δυσκολίες στην επικοινωνία με το σύντροφο ή κάποιο στενό συνεργάτη, σήμερα γίνεστε πιο φιλικοί και γλυκομίλητοι μαζί τους, ξεπερνώντας τις διαφορές των προηγούμενων ημερών. Από το μεσημέρι και μετά οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο. Η οικογένεια και το σπίτι, γίνονται το καταφύγιο σας. Το κλίμα με τ’ άτομα της οικογενείας είναι πολύ ζεστό και θα σας αγκαλιάσουν.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Συζητήσεις και επαφές στον εργασιακό χώρο προωθούνται. Εκθέστε τα σχέδια και τις ιδέες σας και κερδίστε την αποδοχή και την αναγνώριση των ανωτέρων σας. Η καθημερινότητα κυλά όμορφα ενώ θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους και να κάνετε νέους φίλους. Ένα πρόβλημα με κάποιο συνεργάτη ή το σύντροφο σας, θα προκύψει αργά μες την ημέρα. Φίλοι ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος θα σας βοηθήσουν.
 Υδροχόος 21/01-19/02: Η σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά θα είναι πολύ ευχάριστη σήμερα και θα σας δώσει μεγάλη ευχαρίστηση.  Αγαπημένα σας πρόσωπα σας φροντίζουν και τα φροντίζετε. Αν δεν έχετε σχέση, σήμερα είναι μια μέρα που θα μπορούσατε να την επιδιώξετε. Ένας σχετικός φόρτος εργασίας θα προκύψει από το μεσημέρι και μετά. Μπορεί να κουραστείτε αλλά θα υπάρχει και το ανάλογο οικονομικό αντίτιμο.          
Ιχθείς 20/02-20/03:  Οι ασχολίες και οι προβληματισμοί γύρω από τα οικογενειακά ή θέματα ακινήτων περιορίζονται στην αρχή της ημέρας.  Όσο η ώρα θα προχωρά εσείς θα χαλαρώνεται και θα σκέφτεστε τρόπους για διασκέδαση και χαρά.  Γίνεστε πιο αυθόρμητοι και εξωστρεφείς ενώ η φαντασία και η έμπνευση γίνονται πηγές δημιουργίας αλλά και ονειροπόλησης, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών.
AstroMeleti