Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 27/06/2011

Η εβδομάδα ξεκινά με τη σελήνη στο Ταύρο. Ο παρορμητισμός υποχωρεί και η αίσθηση ανασφάλειας μας ωθεί σε πιο συνετή και υπεύθυνη δράση. Από την άλλη το εξάγωνο Άρη Ουρανού μας κάνει πιο πρόθυμους για αλλαγές, πειραματισμούς αλλά και παρακινδυνευμένες κινήσεις. Επηρεάζει κυρίως εκείνους που έχουν γεννηθεί τις πρώτες μέρες κάθε ζωδίου, οι οποίοι θα μπορούσαν σήμερα να προχωρήσουν με ευκολία σε κινήσεις που χρειάζονται θάρρος και τόλμη. 

Κριός 21/03-20/04:  Η εβδομάδα ξεκινά με θετικές εξελίξεις γύρω από επαφές και συζητήσεις. Έχετε γίνει άκρως επικοινωνιακοί και αυτό δημιουργεί ευκαιρίες για την προώθηση κάποιου στόχου. Κατάλληλη στιγμή για να κάνετε ένα σημαντικό βήμα το οποίο μπορεί ν’ αλλάξει τη γενικότερη κατεύθυνση σας στη ζωή. Συζητήσεις με άτομα της οικογενείας ευνοούνται και θα μπορούσατε να ζητήσετε τη βοήθεια τους...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Η σελήνη βρίσκετε στο ζώδιο σας, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον  σε προσωπικές  ανάγκες και επιθυμίες. Δεν θα είναι δύσκολο να σας παρασύρει σε σχέδια και επιλογές που στόχο τους έχουν μόνο την συναισθηματική και οικονομική σας ικανοποίηση. Παράτολμες οικονομικές κινήσεις θα μπορούσαν να σας ευνοήσουν σήμερα και να σας ξεαγχώσουν σε σχέση με την επαγγελματική σας αποκατάσταση.    

Δίδυμοι 22/05-21/06: Άτονους και κουρασμένους βρίσκει τους περισσότερους από εσάς το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας. Συζητήσεις γύρω από οικονομικά θα σας ωφελήσουν και είναι πολύ πιθανό να δεχθείτε βοήθεια από την οικογένεια σας. Η ενέργεια και ο δυναμισμός που σας χαρίζει ο Άρης, μπορεί σήμερα να σας οδηγήσει σε σημαντικά και τολμηρά βήματα που θα βοηθήσουν την εξέλιξη σας. Θετικές εξελίξεις σε κοινωνικό επίπεδο σας ανοίγουν νέες προοπτικές. 
Καρκίνος 22/06-22/07: Κούραση, νεύρα και άγχος γίνονται αιτία για πειραματισμούς και παρακινδυνευμένες κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών θα κάνατε με ευκολία σήμερα βήματα αλλαγών στα επαγγελματικά. Βήματα που θεωρείτε ότι θα σας χάριζαν την ανεξαρτησία σας. Κοινωνικές επαφές και διασκέδαση ευνοούνται σήμερα.
Λέων 23/07-23/08: Αρκετές ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν σήμερα για αλλαγές στη ζωή σας. Η έντονη κοινωνική σας δράση θα σας ανοίξει νέες πόρτες και προοπτικές. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό μπορεί να προκύψει ξαφνικά για εσάς των πρώτων ημερών. Ανασφάλειες και αδυναμίες στον επαγγελματικό χώρο, οδηγούν εσάς του τρίτου δεκαημέρου στην αναζήτηση βοήθειας και στήριξης. Μπορεί ν’ αναπολείτε καταστάσεις  από το παρελθόν και να  κάνετε ένα απολογισμό ζωής.       
Παρθένος 24/08-23/09: Οι επαγγελματικές δραστηριότητες  και ο αγώνας που δίνεται, κυρίως εσείς των πρώτων ημερών, για αποδοχή και επαγγελματική αποκατάσταση μπορεί να σας σπρώξει σήμερα σε παρακινδυνευμένες οικονομικές κινήσεις. Όρια, κανόνες και περιορισμοί υποχωρούν ενώ μια έντονη αίσθηση ανεξαρτησίας ευνοεί αλλαγές σε οικονομικό επίπεδο. Ίσως αποφασίσετε ν’ αλλάξετε πηγές εισοδήματος ή θα προχωρήσετε σε ένα δανεισμό.  
Ζυγός 24/09-23/10: Προβλήματα οικονομικής φύσεως θ’ απασχολήσουν τόσο εσάς όσο και ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σας. Ευνοούνται συζητήσεις με ανωτέρους ή άτομα κύρους, που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν. Πρόθυμοι είστε εσείς των πρώτων ημερών για αλλαγές και πειραματισμούς στο τομέα τόσο των προσωπικών, όσο και των επαγγελματικών σας σχέσεων. Ίσως γνωρίσετε άτομα με τα οποία μπορείτε να ανατήξετε τις θεωρίες και τις απόψεις σας για τη ζωή. Άτομα που θα αναγνωρίσουν την αξία σας και θ’ ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σας.   
Σκορπιός 24/10-22/11: Ανασφάλειες και δισταγμοί γύρω από σχέσεις και συνεργασίες θα σας ταλαιπωρήσουν και σήμερα.  Συζητήσεις γύρω από θέματα εξωτερικού, ταξίδια ή σπουδές ευνοούνται. Θα είναι πιο εύκολο σήμερα για εσάς των πρώτων ημερών, να πάρετε τολμηρές αποφάσεις για αλλαγές στη δουλειά και τη καθημερινότητα σας. Κάποιοι μπορεί ν’ αλλάξετε ακόμη και  τόπο διαμονής.     
Τοξότης 23/11-21/12: Εργασιακά ή θέματα υγείας θα σας απασχολήσουν στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Συζητήσεις γύρω από οικονομικά και αναζήτηση νέων εισοδηματικών πηγών ευνοούνται. Αρκετές ευκαιρίες και θετικές εξελίξεις στα συναισθηματικά, προκύπτουν σήμερα για εσάς των πρώτων ημερών. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι πολύ πιθανός.   
Αιγόκερω 22/12-20/01: Συζητήσεις με το σύντροφο ή στενούς συνεργάτες ευνοούνται και σας καλύπτουν κάποιες συναισθηματικές ανασφάλειες. Θετικές εξελίξεις στο σπίτι και την οικογένεια προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών. Ίσως κάνετε κάποιες αλλαγές που δεν τολμούσατε μέχρι σήμερα, στο σπίτι ή το οικογενειακό περιβάλλον.         
Υδροχόος 21/01-19/02: Μια πιο χαλαρή και αυθόρμητη δράση, ωθεί κυρίως εσάς των πρώτων ημερών σε αλλαγές σ’ ότι αφορά το κοντινό σας περιβάλλον.  Ευκαιρίες θα υπάρξουν για νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Ευχάριστες συναισθηματικές εξελίξεις σας  κάνουν να νιώθετε μοναδικοί. Ευνοούνται συζητήσεις και επαφές για εργασιακά ή θέματα υγείας.    
Ιχθείς 20/02-20/03: Πειραματισμοί και απρόβλεπτες κινήσεις στα οικονομικά προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών. Κοινωνικές δραστηριότητες και συναντήσεις στο χώρο του σπιτιού, σας αναγκάζουν να κάνετε έξοδα που δε είχατε υπολογίσει. Ωστόσο  απρόσμενες θετικές εξελίξεις στα οικονομικά θα σας ξεαγχώσουν. Κάποιοι μπορεί να προωθήσετε τώρα την αγοραπωλησία ενός ακινήτου.
AstroMeleti