Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 17/06/2011

Η σελήνη παραμένει στον Αιγόκερο διατηρώντας τον περιορισμό και τη σοβαρότητα στη ζωή μας.  Πειθαρχούμε πιο εύκολα σε κανόνες και πρέπει που μας βάζουν όρια και δεν μας αφήνουν περιθώρια χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Το τρίγωνο Ερμή Ποσειδώνα τονίζει τη φαντασία και τη διαίσθησή μας. Άτομα που ασχολούνται με καλλιτεχνικά και τέχνες γενικότερα θα έχουν τη δυνατότητα δημιουργίας μέσα από μια μεγάλη έμπνευση     

Κριός 21/03-20/04: Από σήμερα και μέχρι το τέλος του μήνα, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με υποθέσεις που έχουν να κάνουν με την οικογένεια, το σπίτι αλλά και τη προσωπική σας ζωή. Οικογενειακά ή θέματα ακίνητης περιουσίας θα σας απασχολήσουν πολύ στις επόμενες μέρες. Η σκέψη και η λογική σας χρωματίζετε με συναίσθημα, κάνοντας σας κάποιες φορές εύθικτο και υπερβολικό. Διαφυλάξτε τη σχέση σας με άτομα της οικογένειας...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Πολύ ευνοϊκή περίοδος για τη προώθηση των σχεδίων σας. Από σήμερα και μέχρι το τέλος Ιουνίου θα είστε πιο εύστροφοι, δραστήριοι και επικοινωνιακοί. Μέσα από συζητήσεις, επαφές και νέες γνωριμίες, θα πάρετε  πληροφορίες και θα μάθετε ειδήσεις που θα σας φανούν χρήσιμες.
    
Δίδυμοι 22/05-21/06: Ο κυβερνήτης σας από σήμερα περνά στο ζώδιο του καρκίνου κάνοντας πολλούς από εσάς πιο συναισθηματικούς και ευαίσθητους. Το ενδιαφέρον και η σκέψη σας στρέφετε στα οικονομικά και κάποιοι σκέφτεστε σοβαρά το ενδεχόμενο μιας αγοραπωλησίας. Νέες ιδέες γύρω από τα επαγγελματικά έρχονται στην επιφάνεια και θα πρέπει να τις μελετήσετε πολύ προσεκτικά πριν πάρετε αποφάσεις.
Καρκίνος 22/06-22/07: Ο Ερμής περνά σήμερα στο ζώδιο σας και θα παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος του μήνα, τονίζοντας το επικοινωνιακό κομμάτι στη ζωή σας. Ότι έχει σχέση με επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες ή μετακινήσεις ευνοείτε και σας βοηθά να προωθήσετε μακροπρόθεσμα σχέδια.    
Λέων 23/07-23/08: Ένα επικοινωνιακό παρασκήνιο ξεκινά από σήμερα, με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο. Συζητήσεις και επαφές μπορεί να γίνονται πίσω από την πλάτη σας ενώ και εσείς ίσως χρειαστεί να δραστηριοποιηθείτε μυστικά σε κάποιες υποθέσεις. Μην δίνεται αφορμές για σχόλια. Πολλοί από εσάς ίσως κλειστείτε στον εαυτό σας ενώ η καθημερινότητα μπορεί να σας γεμίσει φοβίες και άγχος.  Ευφάνταστες ιδέες θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών για τη βελτίωση των οικονομικών σας.    
Παρθένος 24/08-23/09: Η κοινωνική σας ζωή βελτιώνετε μέχρι το τέλος του μήνα και έρχεστε πιο κοντά σε φίλους και γνωστούς. Νέες γνωριμίες μπορεί να φανούν πολύ χρήσιμες στην προώθηση κάποιου στόχου.  Η διαίσθηση και η φαντασία σας ανοίγουν νέες προοπτικές σ’ ότι αφορά σχέσεις ή συνεργασίες.     
Ζυγός 24/09-23/10: Οικογενειακά ζητήματα μπορεί να συνεχίζουν να σας απασχολούν και σήμερα, όμως ή είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο σηματοδοτεί μια περίοδο που το μυαλό και η σκέψη σας θα επικεντρωθούν σε επαγγελματικά και θέματα αποκατάστασης.    
Σκορπιός 24/10-22/11: Πολλές οι δραστηριότητες σας και σήμερα. Υποθέσεις που αφορούν ένα  μακρινό ταξίδι ή υποθέσεις εξωτερικού γενικότερα θα σας απασχολήσουν μέχρι και το τέλος του μήνα. Νέες προοπτικές και φιλοδοξίες σας χαροποιούν και σας ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση.
Τοξότης 23/11-21/12: Σε υποθέσεις που αφορούν οικονομικά ή τον προϋπολογισμό σας γενικότερα, επικεντρώνεστε και σήμερα.  Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου σηματοδοτεί μια περίοδο, μέχρι και το τέλος του μήνα, όπου το μυαλό και οι συζητήσεις έχουν ως κεντρικό θέμα οικονομικά κληρονομικά ζητήματα ή υποχρεώσεις που αφορούν δάνεια, ασφάλειες, φορολογικά κλπ. Κάνετε σχέδια γύρω από σχετικές υποθέσεις ενώ πολλοί μπορεί να προσπαθείτε να θεμελιώσετε μια συνεργασία ή ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο.  
Αιγόκερω 22/12-20/01: Με το πέρασμα του  Ερμή στον Καρκίνο, ξεκινά μια περίοδος που τόσο η σκέψη σας, όσο και οι συζητήσεις επικεντρώνονται σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Σε ήπιο κλίμα και με περισσότερη ευαισθησία, θα πραγματοποιήσετε συζητήσεις  με το σύντροφο ή συνεργάτες. Αποφύγετε έντονη συναισθηματική φόρτιση γιατί θα σας κάνει πιο εύθικτους και αντιδραστικούς.  
Υδροχόος 21/01-19/02: Μπορεί να αισθάνεστε κουρασμένοι ή άτονοι, όμως η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου, επικεντρώνει το ενδιαφέρον και τη δραστηριότητα σας σε θέματα εργασίας ή υγείας. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές σε εργασιακό επίπεδο. Η έντονη φαντασία και η διαίσθηση σας, θα σας οδηγήσουν σε οικονομική ανάπτυξη. Εμπιστευθείτε το ένστικτο σας.      
Ιχθείς 20/02-20/03: Ο Ερμής σήμερα πραγματοποιεί την είσοδο του στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου, βελτιώνοντας την επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα αλλά και τα παιδιά. Σκέψεις και συζητήσεις επικεντρώνονται σε θέματα που σας δίνουν χαρά και σας ικανοποιούν πραγματικά. Δημιουργικά ή καλλιτεχνικά σχέδια, φλερτ, έρωτας και διασκέδαση μπορεί τώρα να κατέχουν πρωταρχική θέση στο μυαλό σας.      
AstroMeleti