Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 24/06/2011

Η σελήνη παραμένει και σήμερα στον Κριό κάνοντας μας πιο παρορμητικούς και αποφασιστικούς. Αν και το εξάγωνο της σελήνης με την Αφροδίτη υπόσχετε μια μέρα ευχάριστη και ευνοϊκή σε ότι αφορά έρωτες και κοινωνικές επαφές, με το τετράγωνο του Ερμή, θα υπάρξουν δυσκολίες σε επικοινωνία και μετακινήσεις. Δυσλειτουργίες σε υπολογιστές και μηχανήματα είναι πολύ πιθανές. Τέλος δυσκολίες, καθυστερήσεις  και περιορισμούς δημιουργεί η αντίθεση σελήνης Κρόνου.  Προσοχή στις σχέσεις με ανωτέρους ή ηλικιωμένους.   

Κριός 21/03-20/04: Η τόλμη και ο αυθορμητισμός σας σήμερα, δημιουργούν δυσκολίες στην επικοινωνία και εκνευρισμό με τα άτομα της οικογένειας και συνεργάτες. Τα λόγια σας διαστρεβλώνονται ενώ νιώθετε ότι δεν παίρνετε την αναγνώριση που θέλετε. Προβλήματα μπορεί να υπάρξουν με οικιακά μηχανήματα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην πάρετε αποφάσεις που ν’ αφορούν οικογένεια, ακίνητα ή συνεργασίες. Φίλοι και άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον,  βρίσκονται κοντά σας και θα μπορούσατε να ζητήσετε βοήθεια, αν χρειαστεί...
     
Ταύρος 21/04-21/05: Η ζωτικότητα σας είναι πεσμένη και πολλοί μπορεί να αισθάνεστε άρρωστοι. Οι απαιτήσεις της καθημερινότητας συνεχίζουν να είναι πολλές και δύσκολα θ’ ανταπεξέλθετε. Η επικοινωνία και οι μετακινήσεις γίνονται μετ’ εμποδίων, ενώ γραφειοκρατικά προβλήματα θα μεγαλώσουν τον εκνευρισμό, κυρίως όσων ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο. Τα σχέδια σας δεν προχωρούν όπως θα θέλατε ενώ καθυστερήσεις και προβλήματα στον εργασιακό χώρο, θα σας ταλαιπωρήσουν. Παρόλα αυτά, είναι ευνοϊκή μέρα για ερωτικά ή οικονομικά θέματα και δεν είναι απίθανο να εμπλακείτε σ’ ένα ερωτικό ή οικονομικό παρασκήνιο.  Αποφύγετε να κοινοποιήσετε θέματα που αφορούν την ερωτική σας ζωή ή τα οικονομικά σας.      

Δίδυμοι 22/05-21/06: Η μέρα κρύβει παγίδες στα οικονομικά και καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε συζητήσεις ή συμφωνίες που αφορούν το εισόδημα και τα υλικά αγαθά σας. Μην κάνετε σοβαρές αγορές και μην πάρετε καμία απόφαση για οικονομικά ζητήματα. Και αύριο μέρα είναι. Σήμερα καλύτερα ασχοληθείτε με εσάς. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και χαλαρώστε.  
Καρκίνος 22/06-22/07: Επαγγελματικά και θέματα αποκατάστασης, σας κάνουν νευρικούς και εύθικτους. Η σκέψη σας είναι υποκειμενική και η επικοινωνία με τους άλλους δύσκολη. Στο χώρο της οικογένειας υπάρχουν δυσκολίες, κυρίως για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Εντάσεις με το σύντροφο και ηλικιωμένα άτομα της οικογενείας δεν θα λείψουν. Θα νιώσετε πολύ καλύτερα αν μείνετε μόνοι και τα βρείτε με τον εαυτό σας.                             
Λέων 23/07-23/08: Η κοινωνική σας ζωή είναι ευχάριστη και θα περάσετε πολύ καλά με φίλους ή γνωστούς. Η εμπλοκή σας σε μια συλλογική δουλειά ή ομαδική δραστηριότητα θα σας ευχαριστήσει. Παρασκηνιακές συναντήσεις ή συμφωνίες, δεν ευνοούνται, ενώ προβλήματα μπορεί να υπάρξουν σε καθημερινές δραστηριότητες ή σε μετακινήσεις. Καλύτερα να ξεκουραστείτε σήμερα.      
Παρθένος 24/08-23/09: Μην βιάζεστε και μην λειτουργείτε απερίσκεπτα σε θέματα που αφορούν οικονομικά. Μια βιαστική απόφαση σήμερα μπορεί ν’ ανατρέψει τον προϋπολογισμό σας στο μέλλον.  Η μέρα μπορεί να έχει οικονομικές δυσκολίες όμως θέματα που αφορούν επαγγελματικά ευνοούνται, αρκεί να είστε περιεκτικοί και σαφείς στο λόγο σας.  
Ζυγός 24/09-23/10: Η μέρα κρύβει δυσκολίες και κούραση, κυρίως για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είστε στον επαγγελματικό χώρο γιατί θα υπάρχουν δυσκολίες στην επικοινωνία και  διαστρεβλώσεις. Αποφύγετε συζητήσεις με ανωτέρους. Δυσλειτουργίες μπορεί να υπάρξουν σε μηχανήματα και υπολογιστές.  
Σκορπιός 24/10-22/11: Προετοιμάζονται αλλαγές σε επαγγελματικό αλλά και οικογενειακό επίπεδο. Δυσκολίες μπορεί να υπάρξουν σε σχέδια που αφορούν ταξίδια και σπουδές, ενώ εντάσεις προκύπτουν με συγγενείς εξ αγχιστείας. Ευνοϊκή μέρα για διαπραγματεύσεις σε ότι αφορά οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα. Υποθέσεις που αφορούν τράπεζες, ασφάλειες, εφορία κ.λπ., θα μπορούσαν να προωθηθούν με ευκολία σήμερα.  
Τοξότης 23/11-21/12: Οικονομικά ζητήματα που εκκρεμούν θα δημιουργήσουν πρόβλημα, κυρίως σ΄ εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, οι οποίοι σήμερα θέλετε ν’  ασχοληθείτε μόνο με πράγματα που σας ευχαριστούν παραμελώντας τα υπόλοιπα. Στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις ευνοούνται και θα μπορούσατε να περάσετε πολύ ευχάριστες και ερωτικές στιγμές , με το σύντροφο σας.          
Αιγόκερω 22/12-20/01: Ισορροπίες θα χρειαστεί σήμερα να βρείτε μεταξύ των υποχρεώσεων σε δουλειά και οικογένεια. Κυρίως εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, βρίσκεστε παγιδευμένοι κάπου στη μέση και γέρνετε πότε από τη μια και πότε από την άλλη. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις με ανωτέρους ή ηλικιωμένα πρόσωπα.  Πολύ καλή μέρα για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής ή άσκησης.      
Υδροχόος 21/01-19/02: Ασυνεννοησία και εκνευρισμοί σήμερα στον  εργασιακό χώρο. Πολλές οι υποχρεώσεις και ίσως χρειαστεί να ανατραπούν ή ν’ αλλάξουν κάποια σχέδια. Επιλέξτε να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν σήμερα, να χαρείτε και να διασκεδάσετε. Πολύ καλή  μέρα για έρωτα, φλερτ και δημιουργία.    
Ιχθείς 20/02-20/03: Βιαστικές και απερίσκεπτες οικονομικές κινήσεις μπορεί να σας φέρουν αντιμέτωπους με δυσκολίες σ’ ότι αφορά τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Βρείτε μια ισορροπία μεταξύ εσόδων και εξόδων. Αποφύγετε να πάρετε ρίσκα. Το κλίμα είναι ευχάριστο στο σπίτι. Πολύ μπορεί ν’ ασχοληθείτε με την αισθητική του σπιτιού, ενώ είναι πολύ πιθανό να έχετε επισκέψεις και να περάσετε ευχάριστα στο σπίτι.       
AstroMeleti

1 σχόλια:

Hitori Tana είπε...

Nice blog. Θα ενημερώνομαι.