Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 03/06/2011

Πιο συναισθηματικοί είμαστε σήμερα με την σελήνη στον τρυφερό και ευαίσθητο Καρκίνο. Είναι εύκολο να κατανοήσουμε τους άλλους και να τους αγκαλιάσουμε, ασχέτως της η δικής τους συμπεριφοράς. Οικογενειακά και θέματα σπιτιού τονίζονται, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι να γίνουν υπερευαίσθητοί, φτάνοντας τα όρια της ευθιξίας. Το τετράγωνο Ερμή Ποσειδώνα δεν μας επιτρέπει να σκεφτούμε καθαρά, ενώ είναι πολύ εύκολο να γίνουμε ονειροπόλοι ή υπερβολικοί. 

Κριός 21/03-20/04: Οι ρυθμοί σας πέφτουν και είναι πολύ πιθανό να κλειστείτε στον εαυτό σας σήμερα. Πολλοί επικεντρώνεστε σε οικογενειακά ή θέματα σπιτιού, θέλοντας να δώσετε με Αποφύγετε σήμερα συναντήσεις ή συζητήσεις, γιατί υπάρχει κίνδυνος να σας δώσουν ή να δώσετε ψεύτικες υποσχέσεις. Μπλεξίματα μπορεί να υπάρξουν σε εργασιακά ή θέματα υγείας. Μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις...

Ταύρος 21/04-21/05: Πολύ δραστήριοι θα είστε σήμερα. Επαφές. Συζητήσεις αλλά και πολλές μετακινήσεις, θα γεμίσουν τη μέρα σας. Αναλαμβάνετε πολλά και διαφορετικά πράγματα (δικά σας αλλά και για να βοηθήσετε άλλους) οπότε θα χρειαστεί ένας προγραμματισμός για να τα καταφέρετε χωρίς εκνευρισμούς και εντάσεις. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, θα πρέπει ν’ αποφύγετε συζητήσεις γύρω από οικονομικά. Το μυαλό σας δεν είναι καθαρό σήμερα και εύκολα θα μπορούσε να σας παραπλανήσει ή να σας εκμεταλλευτεί κάποιος.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Οικονομικά είναι τα ζητήματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Κάποιοι σκέφτεστε να κάνετε κάποια έξοδα για το σπίτι και την οικογένεια ή σας προβληματίζουν αντίστοιχα έξοδα. Το τετράγωνο του Ποσειδώνα με τον Ερμή, θολώνει την κρίση σας σήμερα και καλό θα ήταν, να μην πάρετε τώρα αποφάσεις ούτε να κάνετε συζητήσεις, γύρω από επαγγελματικά ή θέματα αποκατάστασης, γιατί υπάρχει κίνδυνος να εξαπατηθείτε ή να αυταπατηθείτε.   
Καρκίνος 22/06-22/07: Η σελήνη βρίσκετε στο ζώδιο σας σήμερα, τονίζοντας προσωπικές επιθυμίες και ανάγκες.  Νιώθετε πως πρέπει να δώσετε προτεραιότητα σε σας και  ότι σας ευχαριστεί πραγματικά. Μέρα ονειροπόλησης για πολλούς από εσάς που θα κάνετε μάλλον μεγάλα και άπιαστα όνειρα σήμερα. Συζητήσεις ή ιδέες γύρω από τα σχέδια σας για το μέλλον, θέματα εξωτερικού, σπουδές ή νομικά, κρύβουν παγίδες και καλό θα ήταν να τις αποφύγετε.    
Λέων 23/07-23/08: Είναι πολύ φυσιολογικό να νιώθετε μια κούραση ή μια ατονία σήμερα. Αν μπορείτε να τα καταφέρετε, μείνετε μόνοι και ηρεμήστε. Αποφύγετε σήμερα ν’ ασχοληθείτε με οικονομικά ζητήματα που έχουν σχέση με  δάνεια, εφορία, ασφάλειες, όπως επίσης και  κληρονομικά. Ασαφείς και μπερδεμένες πληροφορίες μπορεί να σας παραπλανήσουν και να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές.  
Παρθένος 24/08-23/09: Πιο κοινωνικοί δείχνετε σήμερα και είναι πολύ πιθανό, να βρεθείτε με φίλους στο σπίτι ή κάπου έξω. Καθυστερήσεις και μπερδέματα σε  σχέσεις ή συνεργασίες θα φέρει η ανάδρομη κίνηση του Ποσειδώνα, ενώ το τετράγωνο με τον Ερμή καθιστά απαγορευτική την  οποιαδήποτε συζήτηση ή ιδέα γύρω από επαγγελματικές ή προσωπικές σχέσεις. Μην πάρετε τώρα αποφάσεις για το μέλλον μιας σχέσης.         
Ζυγός 24/09-23/10: Επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα και μπορεί να νιώσετε ότι δεν είστε ικανοποιημένοι από τη ζωή σας. Πολλοί σκέφτεστε να κάνετε καινούργια πράγματα, που θα σας ανανεώσουν και θα σας ανεβάσουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση.  Καθυστερήσεις και προβλήματα σε εργασιακά προκύπτουν κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών. Αποφύγετε σήμερα συζητήσεις ή συμφωνίες που αφορούν τη δουλειά ή ένα ζήτημα υγείας.   
Σκορπιός 24/10-22/11: Η σελήνη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του καρκίνου σας κάνει πιο αισιόδοξους και θετικούς. Δεν θέλετε να ακολουθήσετε τη καθημερινή  ρουτίνα που σας έχει κουράσει αλλά να κάνετε καινούργια πράγματα που θα σας ανανεώσουν. Συζητήσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο θα σας μπερδέψουν και μπορεί να σας παραπλανήσουν σήμερα. Μην πιστεύετε στα μεγάλα λόγια που σκοπό έχουν να  σας ικανοποιήσουν συναισθηματικά.  Προσωπικές σας υποθέσεις ίσως καθυστερήσουν ή χρειάζονται μια επανεξέταση από εσάς.   
Τοξότης 23/11-21/12:  Οικονομικά ζητήματα και εισοδηματικές πηγές είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Θα πρέπει να φροντίσετε να τακτοποιηθούν κάποιες οικονομικές σας εκκρεμότητες ενώ κάποιοι θα πάρετε μια οικονομική βοήθεια. Πολύ προσεκτικοί και προσγειωμένοι θα πρέπει να είστε, κυρίως εσείς των πρώτων ημερών γιατί είναι πολύ πιθανό να παραπλανηθείτε ή να πάρετε ψευδείς πληροφορίες γύρω από οικογενειακά και θέματα σχέσεων. Αποφύγετε να συζητήσετε ή να υπογράψετε τώρα συμβόλαια ή συμφωνίες.       
Αιγόκερω 22/12-20/01: Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο και πολλοί από εσάς θα πρέπει να βοηθήσετε το σύντροφο ή κάποιο στενό σας συνεργάτη. Αποφύγετε συζητήσεις γύρω από εργασιακά ή ζητήματα υγείας γιατί είναι πολύ πιθανό να φτάσουν στ’ αυτιά σας λανθασμένες πληροφορίες που θα σας παραπλανήσουν και θα σας οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Ακόμη και με τις δικές σας ιδέες θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί, ενώ προβλήματα και μπέρδεμα θα υπάρξουν στις μετακινήσεις  και στην επικοινωνία σας με τους άλλους.
Υδροχόος 21/01-19/02:  Κούραση και δουλειά σήμερα για εσάς τους Υδροχόους. Το πρόγραμμά σας επιβαρυμένο, ενώ πολλοί θα χρειαστεί να βάλετε σε τάξη και το σπίτι σας. Μια αδιαθεσία είναι πολύ πιθανή. Αποφύγετε σήμερα, κυρίως εσείς των πρώτων ημερών, οποιαδήποτε συζήτηση ή συναλλαγή γύρω από οικονομικά. Το μυαλό σας δεν είναι σε θέση σήμερα να διαχειριστεί τέτοιες συζητήσεις και είναι πολύ πιθανό να σας εκμεταλλευτούν.
Ιχθείς 20/02-20/03: Η σελήνη στον καρκίνο θα ανεβάσει σήμερα τη διάθεσή σας και θα σας βοηθήσει να περάσετε μια ευχάριστη μέρα, αφού θα  επιλέξετε  να κάνετε ότι πραγματικά σας αρέσει και σας ικανοποιεί. Η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας,  σας βάζει σε διαδικασία επανεξέτασης στόχων αλλά και σχέσεων.  Συζητήσεις με άτομα της οικογενείας θα μπορούσαν να σας παραπλανήσουν σήμερα. Είναι μια μέρα που δύσκολα θα διακρίνετε τη φαντασία από την πραγματικότητα, γι’ αυτό καλύτερα να μην ασχοληθείτε με σοβαρά ζητήματα και να μην πάρετε αποφάσεις.     
AstroMeleti