Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 13/06/2011

Έντονα συναισθήματα χαρακτηρίζουν το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας, αφού η σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό. Παίρνουμε τα πάντα προσωπικά και είμαστε πιο εύθικτοι. Έτσι η αντίδρασή μας σε οποιοδήποτε ερέθισμα είναι πιο έντονη λόγω συναισθηματικής φόρτισης. Πάθει και ζήλιες χρωματίζουν τη μέρα. Θετική επιρροή το εξάγωνο Αφροδίτης Ουρανού, το οποίο επηρεάζει εσάς των πρώτων ημερών. Η μέρα κρύβει εκπλήξεις για εσάς. Όλα μπορούν να συμβούν τώρα.




Κριός 21/03-20/04: Συναντήσεις, κοινωνικές επαφές και πληροφορίες που θα πάρετε σας βοηθούν να προχωρήσετε σε κάποιες αλλαγές. Υποθέσεις που αφορούν στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις αρχίζουν να προχωρούν και πάλι για τους Κριούς του δευτέρου δεκαημέρου. Έχετε πάρει και εσείς τις αποφάσεις σας και με την επαναφορά του Κρόνου σε ορθή θέση, οι υποθέσεις αυτές δρομολογούνται. Οικονομικά ζητήματα απασχολούν εσάς των τελευταίων ημερών. Ο καταναλωτισμός σας μάλλον σας έχει φέρει σε δύσκολη οικονομική θέση...


Ταύρος 21/04-21/05: Απρόσμενες αλλά ευχάριστες εξελίξεις σε οικονομικά και ευκαιρίες για αγοροπωλησίες προκύπτουν για τους Ταύρους των πρώτων ημερών. Εργασιακά ζητήματα που καθυστερούσαν ή σας προβλημάτιζαν μέχρι τώρα, με την επαναφορά του Κρόνου από σήμερα σε ορθή φορά, θα πάρουν το δρόμο τους. Προβλήματα και εντάσεις στις σχέσεις σας, θα έχετε εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Αποφύγετε συζητήσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες.

Δίδυμοι 22/05-21/06: Κοινωνικές επαφές και συναντήσεις με φίλους, θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών. Γίνεστε πιο επαναστατικοί και αναζητάτε αλλαγές και νέους στόχους στη ζωή σας. Το πρόγραμμά σας παραμένει και σήμερα φορτωμένο και οι υποχρεώσεις στη δουλειά είναι πολλές. Αυτό θα δημιουργήσει πρόβλημα ιδιαίτερα σε σας των τελευταίων ημερών που δεν έχετε διάθεση ν’ ασχοληθείτε με τίποτα και αντίθετα νιώθετε έντονα την ανάγκη για απομόνωση και ξεκούραση. Παρασκηνιακές δραστηριότητες στο χώρο της δουλειάς δεν ευνοούνται σήμερα.

Καρκίνος 22/06-22/07: Η εβδομάδα ξεκινά σε ευχάριστο κλίμα και είναι πολύ δύσκολο να μπείτε στους ρυθμούς της καθημερινότητα σας. Εντάσεις με φίλους ή συνεργάτες μπορεί να προκύψουν για εσάς των τελευταίων ημερών. Η επαναφορά του Κρόνου σε ορθή θέση δίνει ανάσα και ξεμπλοκάρει υποθέσεις σχετικές με την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία, κυρίως για τους Καρκίνους του δευτέρου δεκαημέρου. Πιο ευνοημένοι εσείς των πρώτων ημερών, οι οποίοι νιώθετε δυνατοί και έτοιμοι να προχωρήσετε σε σημαντικές αλλαγές σε ότι αφορά καριέρα και ζωή γενικότερα. Φίλοι και οικογένεια βρίσκονται στο πλευρό σας ενώ κάποιοι έχετε ως κίνητρο μια παρασκηνιακή σχέση.

Λέων 23/07-23/08: Εντάσεις στον οικογενειακό χώρο προκύπτουν για τους περισσότερους από εσάς. Τίθενται θέματα εξουσίας, ενώ εσείς των τελευταίων ημερών μάλλον έχετε επικεντρωθεί στα επαγγελματικά, αφήνοντας πιο πίσω την οικογένεια. Γραφειοκρατικά ζητήματα που δημιουργούσαν καθυστερήσεις σε σας του δευτέρου δεκαημέρου, από σήμερα υποχωρούν και καταφέρνετε να βρείτε λύσεις και να κάνετε πιο εύκολη τη καθημερινότητα σας. Αν ανήκετε στους λέοντες των πρώτων ημερών, κοινωνικές επαφές ή φίλοι σας δίνουν το έναυσμα για καινούργια σχέδια και νέες προοπτικές. Ένα ξαφνικό ταξίδι είναι πολύ πιθανό να προκύψει για εσάς, ενώ απρόσμενες εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα εξωτερικού, σπουδών ή σε νομικές διαδικασίες.

Παρθένος 24/08-23/09: Σε γρήγορους ρυθμούς ξεκινά η εβδομάδα και βρίσκει έντονα δραστηριοποιημένους τους περισσότερους από εσάς. Εκνευρισμοί δεν θα λείψουν και ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών είστε πιο επιρρεπείς σήμερα σε εντάσεις και εκνευρισμούς. Υποθέσεις που αφορούν τα οικονομικά ή το εισόδημα, κυρίως όσων ανήκουν στο δεύτερο δεκαήμερο, μπορεί να είχαν μείνει πίσω το τελευταίο διάστημα, αλλά με την επιστροφή του Κρόνου σε ορθή φορά θα προωθηθούν. Περισσότερο ευνοημένοι σε ότι αφορά οικονομικά και επαγγελματικά είστε εσείς των πρώτων ημερών, που σήμερα απρόσμενες εξελίξεις στους τομείς αυτούς θα σας χαροποιήσουν.

Ζυγός 24/09-23/10: Οικονομικά ζητήματα σας απασχολούν στο ξεκίνημα της εβδομάδας, προβληματίζοντας περισσότερο εσάς των τελευταίων ημερών, οι οποίοι προσπαθείτε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που υπάρχουν. Η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή φορά, επηρεάζει κυρίως εσάς του δευτέρου δεκαημέρου που καλείστε να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις ή να αναλάβετε υποχρεώσεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Ευχάριστες εξελίξεις μπορεί να προκύψουν ξαφνικά σε θέματα που αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες, επηρεάζοντας κυρίως εσάς των πρώτων ημερών. Ανοίξτε τους ορίζοντες σας και εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα υπάρξουν.

Σκορπιός 24/10-22/11: Η σελήνη παραμένει στο ζώδιο σας, φέρνοντας στο προσκήνιο προσωπικά ζητήματα και ανάγκες. Επικεντρώνεστε στον εαυτό σας και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις κυρίως όσων ανήκουν στο τρίτο δεκαήμερο. Πίεση και άγχος υποχωρούν σιγά-σιγά, με την επιστροφή από σήμερα του Κρόνου σε ορθή φορά. Κυρίως εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, τα βρίσκετε με τον εαυτό σας και κατασταλάζετε, αποβαλόντας από πάνω σας άσχημα και πιεστικά συναισθήματα. Η καθημερινότητα σας μπορεί ν’ αλλάξει προς το καλύτερο από τη μια στιγμή στην άλλη ενώ ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά προκύπτουν ξαφνικά και χαροποιούν κυρίως εσάς των πρώτων ημερών.

Τοξότης 23/11-21/12: Η εβδομάδα ξεκινά σε χαμηλούς ρυθμούς. Έντονη ατονία και κούραση δεν σας αφήνει να δραστηριοποιηθείτε όπως θα έπρεπε και δεν είναι απίθανο, εσείς των τελευταίων ημερών να αμελήσετε κάποιες δουλειές και να εκτεθείτε. Ο περιορισμός και τα προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στην κοινωνική ζωή όσων ανήκουν στο δεύτερο δεκαήμερο υποχωρούν σιγά - σιγά και θα καταφέρετε τώρα να ξεκαθαρίσετε υποθέσεις με φίλους ή συνεργάτες. Πιο ευνοημένοι εσείς των πρώτων ημερών, σας δίνονται ευκαιρίες για ανανέωση και δημιουργία.

Αιγόκερω 22/12-20/01: Η κοινωνική σας ζωή τονίζετε στις αρχές της εβδομάδας. Φίλοι ή συνεργάτες θα σας απασχολήσουν και ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών μπορεί να έρθετε σε ρήξη μαζί τους όταν θα βρεθείτε στο δίλλημα, εσείς ή αυτοί. Θέματα καριέρας και αποκατάστασης προωθούνται και πάλι για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, μετά από ένα διάστημα προβλημάτων ή επανεξέτασης από τη πλευρά σας. Απρόσμενες εξελίξεις σε εργασιακά ή θέματα υγείας δίνουν λύσεις και χαροποιούν εσάς των πρώτων ημερών.

Υδροχόος 21/01-19/02: Θέματα καριέρας ή αποκατάστασης θα σας απορροφήσουν στις αρχές της εβδομάδας. Ισορροπία θα χρειαστεί να βρείτε εσείς των τελευταίων ημερών μεταξύ επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων, αν δεν θέλετε να έρθετε σε ρήξη με άτομα της οικογενείας. Επαγγελματικά σχέδια και προοπτικές που νομίζατε, εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, ότι δεν είχαν μέλλον και δεν θα προχωρούσαν, τώρα τα επαναπροσδιορίζετε και τα προωθείτε ξανά. Μια ξαφνική και απρόσμενη συνάντηση ή γνωριμία τονίζει τον ενθουσιασμό και τη δημιουργικότητα των υδροχόων των πρώτων ημερών. Ένας ξαφνικός έρωτας μπορεί να προκύψει τώρα.

Ιχθείς 20/02-20/03: Ανανεωμένοι και αισιόδοξοι φαίνεστε στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Η ανάγκη για απομάκρυνση από τη ρουτίνα και αναζήτηση καινούργιων εμπειριών θα δημιουργήσει προβλήματα ή εκνευρισμό σε σας των τελευταίων ημερών, οι οποίοι δεν θέλετε αλλά έχετε να τακτοποιήσετε πολλά πράγματα της καθημερινότητας σας. Οικονομικά ζητήματα που επανεξετάζατε ή καθυστερούσαν για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, από σήμερα προωθούνται και πάλι. Απρόσμενες και ευχάριστες εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών. Μια οικονομική βοήθεια έρχεται ξαφνικά από την οικογένεια ή κάποιο ακίνητο.


AstroMeleti