Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Δίας στο Ταύρο

Δίας στον Ταύρο
Ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης  από τις 05 Ιουνίου θα περάσει στον Ταύρο και θα παραμείνει εκεί για ένα χρόνο.  Από τη νέα του θέση θα ευνοήσει περισσότερο Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους δίνοντας τους ευκαιρίες για επέκταση και ευημερία.  Ευνοημένοι επίσης θα είναι Καρκίνοι και Ιχθείς αλλά λιγότερο από τους πρώτους.  Μέχρι τις αρχές του 2012, κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα  έχετε νιώσει την εύνοια του Δία. Αμέσως μετά και μέχρι τα μέσα του 2012 θα δώσει τα δώρα του και στους υπόλοιπους.  

Κριός: Η είσοδος του Δία στον Ταύρο επηρεάζει τα οικονομικά σας. Νέες πηγές εισοδήματος και πιθανές ευκαιρίες για επενδύσεις και αγορές θα μπορούσαν να βελτιώσουν το εισόδημα σας. Την ίδια στιγμή είναι πολύ πιθανό να αναπτύξετε μια  καταναλωτική  μανία  που θα σας οδηγήσει σε υπερβολικά και άσκοπα έξοδα...
  
Ταύρος: Μετά από περίπου 12 χρόνια ο Δίας επιστρέφει στο ζώδιο του Ταύρου, χαρίζοντας σας  αισιοδοξία και  αυθορμητισμό. Νιώθετε δυνατοί και έτοιμοι να διεκδικήσετε τα όνειρα και τις επιθυμίες σας. Βάλτε νέους στόχους και κυνηγήστε τους.  Ότι έγινε στο παρελθόν δεν έχει ιδιαίτερη σημασία πια για εσάς αφού είστε έτοιμοι να προωθήσετε προσωπικές φιλοδοξίες και να κάνετε νέα ξεκινήματα.  Σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται και είναι πολύ πιθανό να πάρετε την  απόφαση να επισημοποιήσετε μια σχέση. Προσέξτε τη διατροφή σας γιατί υπάρχει κίνδυνος να πάρετε κιλά.
Δίδυμοι:   Πρόκειται για ένα κύκλο πνευματικής ανανέωσης, κατά τον οποίο γίνεστε πιο συμπονετικοί και κατανοητικοί στις ανάγκες των άλλων.  Παίρνετε ικανοποίηση από φιλανθρωπία, εθελοντισμό και γενικότερα βοηθώντας όποιον έχει την ανάγκη σας. Σ’ αυτό το διάστημα μπορείτε ν’ απαλλαγείτε από αυτοκαταστροφικές τάσεις, ανησυχίες, φόβους και ενοχές, ενώ τα όνειρά σας κάτι έχουν να σας πουν τώρα.  Παρασκηνιακές δραστηριότητες ευνοούνται. Ο Δίας από τη νέα του θέση λειτουργεί σας φύλακας άγγελος σας και όποτε χρειάζεστε βοήθεια θα είναι εκεί.
Καρκίνος: Η νέα θέση του Δία βοηθά στην υλοποίηση μακροπρόθεσμων  στόχων και επιθυμιών. Νέοι και πιο ενδιαφέροντες στόχοι έρχονται στο προσκήνιο.  Σας δίνονται ευκαιρίες να επεκτείνεται τον κοινωνικό σας κύκλο και να δικτυωθείτε με ανθρώπους που θα σας στηρίξουν.  Η συμμετοχή σε συλλόγους ή ομάδες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σας, είναι πολύ πιθανή ενώ θα υπάρξει και αύξηση εσόδων από κάποιες εξελίξεις στην καριέρα σας. 
Λέων: Με την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου, ο Δίας θα σας δώσει ευκαιρίες  να κερδίσετε την αποδοχή των άλλων και ν’ αναδειχθείτε. Είναι η στιγμή για να διεκδικήσετε επαγγελματική ή κοινωνική αποκατάσταση και καταξίωση. Μια προαγωγή, ένας γάμος ή μια επέκταση των επαγγελματικών σας δραστηριοτήτων είναι πολύ πιθανή. Νέες ευκαιρίες για απασχόληση μπορεί να προκύψουν τώρα, ενώ σημαντικοί άνθρωποι θα θελήσουν να σας βοηθήσουν.   Θα χρειαστεί όμως να κρατήσετε ένα χαμηλό προφίλ και να μελετήσετε προσεκτικά τις κινήσεις σας. Χρειάζεται οργανωμένη δράση γιατί η αισιοδοξία που θα σας χαρίσει ο Δίας μπορεί να σας παρασύρει σε επιπόλαιες κινήσεις. 
Παρθένος:  Μια επεκτατική και αισιόδοξη στάση θα σας χαρακτηρίσει, με την είσοδο του Δία στον Ταύρο. Η προσοχή σας στρέφετε στην απόκτηση γνώσης και στη διεύρυνση του πνεύματος, κυρίως μέσω σπουδών ή ταξιδιών. Τα καθημερινά προβλήματα  δεν σας  ανησυχούν πια αφού η ζωή σας αποκτά καινούργιο νόημα. Πολύ καλό διάστημα για να σχεδιάσετε ξανά τη ζωή σας, πάνω σε νέες βάσεις και αξίες. Ταξίδια ή θέματα που αφορούν εξωτερικό και νομικές διαδικασίες ευνοούνται και θα μπορούσαν να σας αποφέρουν κέρδος. Αν έχετε μια επιχείρηση, η διαφήμιση και οποιαδήποτε προωθητική ενέργεια θα  αποδώσει σ’ αυτό το διάστημα.
Ζυγός: Ευκαιρίες για να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες ή ανάγκες, θα σας χαρίσει ο Δίας από τη νέα του θέση. Κέρδη από επενδύσεις ή κληρονομιές έρχονται στο προσκήνιο ενώ μια συνεργασία μπορεί ν’ αρχίσει ν’ αποδίδει τώρα. Γενικότερα ευνοούνται οικονομικά που μοιράζεστε με άλλους και  υποθέσεις που αφορούν δάνεια, φόρους, ασφάλειες κλπ. Αύξηση μπορεί να υπάρξει στο εισόδημα του ή της συζύγου σας. Καλή εποχή για οικονομικό σχεδιασμό και στρατηγική.  Από την άλλη και η σεξουαλικότητα σας αυξάνετε και θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για φλερτ και έρωτα.    
Σκορπιός: Ο τομέας τόσο των επαγγελματικών, όσο και των προσωπικών σχέσεων ευνοείτε ιδιαίτερα από τη νέα θέση του Δία. Θα μπορούσατε τώρα να βρείτε το άλλο σας μισό ή να ανανεώσετε μια ήδη υπάρχουσα σχέση.  Ένας γάμος ή μια επιχειρηματική συνεργασία θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί πιο εύκολα και να σας ωφελήσει. Κοινωνικοποιηθείτε, βγείτε και γνωρίστε νέους ανθρώπους που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν, μιας και η τύχη σας έρχεται μέσα από άλλους. Αν υπάρχουν προβλήματα σε σχέσεις ή συνεργασίες, αυτή τη περίοδο μπορούν  να διευθετηθούν με τον όποιο τρόπο. Ακόμα και η διακοπή μιας συνεργασίας  μπορεί να είναι  ευεργετική για εσάς τώρα και να σας ανακουφίσει.
Τοξότης: Οι τομείς της ζωής σας που θα ευνοήσει ο Δίας το επόμενο διάστημα είναι της εργασίας και της υγείας. Μια καινούργια δουλειά ίσως προκύψει  τώρα ή μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία ν’ ασχοληθείτε με ένα νέο εργασιακό αντικείμενο. Βελτίωση στο εργασιακό περιβάλλον είναι πιθανή ενώ μπορεί να  ανανεώσετε το  τεχνικό εξοπλισμό στον εργασιακό χώρο, κάνοντας πιο εύκολη και ευχάριστη τη δουλειά και αυξάνοντας το εισόδημά σας. Προσοχή θα χρειαστεί στο διαιτολόγιο και τον ύπνο σας. Είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείτε από τις μικρές απολαύσεις της ζωής και να κάνετε υπερβολές.
Αιγόκερος: Στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου περνά ο Δίας, δίνοντας σας χαρά και τη δυνατότητα ανανέωσης. Η αυτοπεποίθησή σας που μπορεί να είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά τα προηγούμενα χρόνια τώρα ανεβαίνει ξανά αφού σας δίνονται ευκαιρίες για αναγνώριση αλλά και ανταμοιβή των προσπαθειών σας.  Η τύχη είναι με το μέρος σας. Ο έρωτας και η αγάπη μπαίνουν στη ζωή σας ή ανανεώνετε την ήδη υπάρχουσα ερωτική σας σχέση.  Ένα δημιουργικό ή καλλιτεχνικό σχέδιο θα μπορούσε να προωθηθεί με επιτυχία, ενώ και η απόκτηση ενός απογόνου είναι πολύ πιθανή μέσα σ’ αυτό το διάστημα.      
Υδροχόος: Ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης , με την είσοδό του στο Ταύρο θα ευνοήσει τομείς όπως οικογένεια, σπίτι και ακίνητη περιουσία. Μακροχρόνια οικογενειακά προβλήματα μπορεί να εξομαλυνθούν, ενώ και οι σχέσεις με τα άτομα της οικογενείας βελτιώνονται. Πολλοί θα δεχθείτε οικονομική ή ψυχολογική στήριξη από την οικογένεια. Πρόκειται για ένα πολύ καλό διάστημα για αγοραπωλησίες ή ενοικίασεις ακινήτων. Οι συνθήκες στο σπίτι βελτιώνονται,  ενώ πολλοί θα μετακομίσετε σ’ ένα καλύτερο ή μεγαλύτερο σπίτι. Πολύ πιθανό είναι επίσης σ’ αυτό το διάστημα να δημιουργήσετε  το δικό σας σπίτι και τη δική σας οικογένεια.      
Ιχθείς: Ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν τώρα μέσα από την κάθε μορφής επικοινωνία,  καινούργιες γνωριμίες και κοντινά ταξίδια. Σημαντικές επαφές θα βοηθήσουν την εξέλιξη της καριέρας σας και θα βελτιώσουν τη ζωή σας. Αυτό το διάστημα σας δίνεται η δυνατότητα και να έχετε ένα πιο παραγωγικό μυαλό με νέες και έξυπνες ιδέες αλλά και να μπορείτε να μεταφέρετε τις ιδέες αυτές και τις απόψεις σας με ενθουσιασμό και σαφήνεια, ώστε να γίνουν αποδεκτές και να κερδίσετε τη στήριξη που χρειάζεστε για την επαγγελματική σας εξέλιξη.  Η αγορά ενός μεταφορικού μέσου είναι πολύ πιθανή.
AstroMeleti