Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 06/06/2011

Μετά από ένα συναισθηματικό Σαββατοκύριακο, σήμερα οι ευαισθησίες μας υποχωρούν και με το πέρασμα της σελήνης στο Λέοντα, γίνεται πιο έντονη η ανάγκη μας να βγούμε στο προσκήνιο και να διεκδικήσουμε την αναγνώριση που μας αξίζει. Ωστόσο η προσπάθεια κάποιων να κερδίσουν την  προσοχή και να γίνουν το επίκεντρο οδηγεί σε εγωιστικές συμπεριφορές που συνήθως δημιουργούν προβλήματα και στον ίδιο και στους άλλους.  Το πέρασμα του Δία στον Ταύρο σηματοδοτεί μια νέα περίοδο με ευκαιρίες σε διαφορετικό τομέα για τον καθένα. Υπάρχει σχετική ανάρτηση.

Κριός 21/03-20/04: Η εβδομάδα ξεκινά με ενθουσιασμό και ευχάριστη διάθεση.  Η καθημερινότητα δεν σας αφορά και νιώθετε την ανάγκη να κάνετε πράγματα που σας ικανοποιούν και σας δίνουν χαρά. Επαφές και συζητήσεις σ’ ότι αφορά κυρίως εργασιακά ή το καθημερινό σας πρόγραμμα, ευνοούνται. Υποθέσεις που αφορούν προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, έρχονται στο προσκήνιο και αν ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο, σας δίνετε η ευκαιρία να πάρετε αποφάσεις και να βάλετε μια τάξη...


Ταύρος 21/04-21/05: Υποχρεώσεις για το σπίτι και την οικογένεια θα σας απασχολήσουν στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Τα οικονομικά ευνοούνται. Είναι πολύ πιθανό να πάρετε κάποιες πληροφορίες ή να κάνετε συζητήσεις γύρω από τα οικονομικά,  που θα σας χαροποιήσουν. Πολλοί θα έχετε μια ιδέα ή ένα σχέδιο που θα μπορούσαν να βελτιώσουν το εισόδημά σας. Οι Ταύροι του δευτέρου δεκαημέρου παραμένετε προβληματισμένοι σε σχέση με τα εργασιακά και καλείστε να πάρετε αποφάσεις για την εξέλιξή τους.        
Δίδυμοι 22/05-21/06: Πολλές οι υποχρεώσεις σήμερα και θα πρέπει να οργανωθείτε για να τα προλάβετε όλα. Ο Ήλιος και ο Ερμής στο ζώδιο σας βοηθούν να έχετε την απαραίτητη ενέργεια και τον προγραμματισμό για ν’ αντεπεξέλθετε. Αποφάσεις γύρω από ερωτικά, θέματα παιδιών, ή ένα δημιουργικό σας σχέδιο, καλείστε να πάρετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου ώστε να προωθηθούν σχετικές υποθέσεις.    
Καρκίνος 22/06-22/07: Προβληματισμοί γύρω από τα οικονομικά και το εισόδημά σας, θα  σας απασχολήσουν στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Πολλοί θα κάνετε έξοδα διασκεδάζοντας ή κάνοντας πράγματα που σας αρέσουν. Μια οικονομική στήριξη μπορεί να προκύψει από το πουθενά ή από παρασκηνιακές διεργασίες. Κρατήστε μυστικές συζητήσεις ή συμφωνίες που κάνετε. Υποχρεώσεις για το σπίτι και την οικογένεια  συνεχίζουν να κουράζουν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου αλλά σήμερα θα καταφέρετε να προωθήσετε σχετικές υποθέσεις.  
Λέων 23/07-23/08: Η εβδομάδα ξεκινά με εσάς να βρίσκεστε στο προσκήνιο αφού η σελήνη είναι στο ζώδιο σας, βάζοντας σε προτεραιότητα την προσωπική σας ευχαρίστηση και ικανοποίηση.  Η κοινωνική σας ζωή είναι έντονη. Θα βρεθείτε με φίλους και θα διασκεδάσετε. Νέοι στόχοι και επιδιώξεις έρχονται στο προσκήνιο για πολλούς από εσάς που θέλετε να δείτε τα οικονομικά σας να βελτιώνονται και να συνεχίζετε να ελπίζετε. Μια εργασιακή συμφωνία σταθεροποιείται τώρα, για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.       
Παρθένος 24/08-23/09: Οι ρυθμοί σας πέφτουν σήμερα και αν και βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της εβδομάδας, πολλοί νιώθετε ήδη κουρασμένοι. Ωστόσο η μέρα είναι πολύ καλή σε ότι αφορά επαγγελματικά και θέματα καριέρας και πολλοί από εσάς βρίσκετε διεξόδους για την εξέλιξη τους. Τα οικονομικά βελτιώνονται για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και ίσως τώρα βρεθούν οι οικονομικές προϋποθέσεις για την προώθηση των σχεδίων σας.
Ζυγός 24/09-23/10: Κοινωνικές επαφές και συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε σχέδια που αφορούν ταξίδια, θέματα εξωτερικού, σπουδές και νομικές διαδικασίες.  Το κλίμα είναι αισιόδοξο και ανανεωτικό ενώ ανοίγονται νέοι δρόμοι και προοπτικές για πολλούς από εσάς. Σοβαρά ζητήματα της ζωής σας επαναπροσδιορίζετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Εξελίξεις θα υπάρξουν από τα μέσα του μήνα και μετά. 
Σκορπιός 24/10-22/11: Υποθέσεις επαγγελματικής ή κοινωνικής αποκατάστασης έρχονται στο προσκήνιο με το ξεκίνημα της εβδομάδας.  Κύριος στόχος τα οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα τα οποία ευνοούνται σήμερα. Επιδιώξτε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή συμφωνίες που θα οριοθετήσουν και θα βάλουν σε τάξη τα οικονομικά σας. Ξεκαθαρίστε τι είναι δικό σας και τι όχι και τακτοποιήστε τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες.   Προβλήματα από το παρελθόν τακτοποιούνται για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.         
Τοξότης 23/11-21/12:  Στο φιλικό για εσάς ζώδιο του λέοντα η σελήνη σήμερα, σας χαρίζει αισιοδοξία και χαρά. Η ανάγκη για ανανέωση στρέφει τη προσοχή σας σε καινούργια και πιο ενδιαφέροντα πράγματα. Προσέξτε γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να αμελήσετε κάποιες υποχρεώσεις και να εκτεθείτε. Θετικές εξελίξεις υπάρχουν σε θέματα προσωπικών ή επαγγελματικών σχέσεων. Κάποιοι ίσως πάρετε αποφάσεις για την πορεία των σχέσεων αυτών και αυτό θα σας ξεαγχώσει. Οι στόχοι σας προωθούνται αν ανήκετε στους τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου, αν και τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν οριστικά από τα μέσα του μήνα και μετά.              
Αιγόκερω 22/12-20/01: Με οικονομικά ή κληρονομικά ασχολείστε στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Εργασιακά ή θέματα υγείας ευνοούνται. Πολλοί κάνετε επαφές και συζητήσεις γύρω από εργασιακά και επενδύσεις. Συμβουλευτείτε ανθρώπους που γνωρίζουν καλύτερα από εσάς τέτοια θέματα και μην πάρετε μεγάλα ρίσκα. Ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά, προκύπτουν κυρίως για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.
Υδροχόος 21/01-19/02: Υποθέσεις που αφορούν στενές προσωπικές ή επαγγελματικές  σχέσεις θα σας απασχολήσουν σήμερα.  Ευχάριστες εξελίξεις σε συναισθηματικό επίπεδο θα υπάρξουν για τους περισσότερους από εσάς ενώ μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με τα παιδιά σας ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Αν ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο θα μπορούσατε σήμερα να πάρετε αποφάσεις και να  οργανώσετε ένα σχέδιο το οποίο θα δρομολογηθεί από τα μέσα του μήνα και μετά.
Ιχθείς 20/02-20/03: Αρκετά φορτωμένο φαίνετε το πρόγραμμά σας στις αρχές της εβδομάδος. Κάποιοι από εσάς προσπαθείτε να τακτοποιήσετε το σπίτι ή ένα προσωπικό σας χώρο ενώ άλλοι σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια δουλειά στο χώρο του σπιτιού.  Η θεμελίωση μιας συνεργασίας μπορεί να προκύψει αυτή τη περίοδο. Οικονομικές εκκρεμότητες τακτοποιείτε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. 
AstroMeleti