Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Ημερήσια πρόβλεψη 15/06/2011

Έκλειψη Σελήνης
Πρόκειται για μια ολική έκλειψη σελήνης που θα είναι ορατή και στην Ελλάδα. Θ’ αρχίσει στις 21:22 και θα τελειώσει στις 23:03 ώρα Ελλάδος. Θα πραγματοποιηθεί στην 24η μοίρα και 23 λεπτά του Τοξότη, επηρεάζοντας κυρίως Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς του τρίτου δεκαημέρου. Οι εκλείψεις τις σελήνης δεν δίνουν άμεσα γεγονότα. Περισσότερο μας φορτίζουν συναισθηματικά. Ωστόσο το συναίσθημα, αναζητώντας τρόπους έκφρασης,  μπορεί να μας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές ή ακραίες συμπεριφορές.

Κριός 21/03-20/04: Τονίζεται η ανάγκη να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα που σας έχει κουράσει, αναζητώντας νέες εμπειρίες και τρόπους ανανέωσης που όπως φαίνετε θα σας στοιχήσουν και οικονομικά. Ταξίδια, θέματα που αφορούν εξωτερικό ή  σπουδές έρχονται στο προσκήνιο...  
Ταύρος 21/04-21/05: Οικονομικές εκκρεμότητες σας δημιουργούν ανασφάλειες και τονίζουν την ανάγκη να βρείτε τρόπους καλύτερης διαχείρισης ή αύξησης του εισοδήματός σας. Η συναισθηματική φόρτιση γίνεται αιτία δραστηριοποίησης αλλά και εκνευρισμού.  Ωστόσο κάπου μέσα σας νιώθετε αισιοδοξία και πίστη στο καλύτερο.  Προσπαθήστε  να είστε συνεπείς στις οικονομικές σας υποχρεώσεις.

Δίδυμοι 22/05-21/06: Απέναντι σας θα πραγματοποιηθεί η έκλειψη αυτή δημιουργώντας διλήμματα και συναισθηματικούς προβληματισμούς στο τομέα των στενών προσωπικών ή επαγγελματικών σχέσεων. Τριγμοί μπορεί να υπάρξουν στο γάμο, μια σοβαρή σχέση ή συνεργασία. Μην πάρετε άμεσα αποφάσεις. 
Καρκίνος 22/06-22/07: Εργασιακά ή θέματα υγείας θα σας φορτίσουν συναισθηματικά και ίσως βγάλουν από μέσα σας απωθημένα του παρελθόντος. Η ανάγκη σας για απομόνωση και ηρεμία δεν βρίσκει ανταπόκριση και οι υποχρεώσεις στον εργασιακό χώρο και τη καθημερινότητα, σας δημιουργούν συναισθηματικές εντάσεις και εκρήξεις. Φίλοι μπορούν να σας βοηθήσουν. Παρασκηνιακές δραστηριότητες δεν ευνοούνται.
Λέων 23/07-23/08: Δεν είναι δυσαρμονική η έκλειψη αυτή για εσάς. Αντίθετα τονίζει τη δημιουργική σας διάθεση και την επιθυμία  για αναγνώριση από τους άλλους. Η προσπάθεια σας να γίνεται το επίκεντρο της προσοχής θα δημιουργήσει εκνευρισμό και εντάσεις με φίλους ή συνεργάτες που  σας  χρειάζονται.
Παρθένος 24/08-23/09: Αν και αυτό που θέλετε αυτή τη περίοδο είναι να ξεφύγετε από όλους και όλα, η έκλειψη σελήνης σας βρίσκει παγιδευμένους μεταξύ καριέρας και οικογένειας. Χρειάζεται να βρείτε ισορροπίες ανάμεσα στις επαγγελματικές και τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις ώστε να αποφύγετε διαπληκτισμούς και εντάσεις με άτομα της οικογενείας ή ανωτέρους σας.   
Ζυγός 24/09-23/10: Δύσκολη φαίνετε η καθημερινότητα σας σήμερα. Πολλά και διαφορετικά πράγματα πρέπει να τακτοποιηθούν και η οποιαδήποτε δυσκολία σας δημιουργεί συναισθηματική ένταση και έντονο εκνευρισμό. Δυσκολίες θα αντιμετωπίσετε σε σχέδια που αφορούν ταξίδια, υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικές διαδικασίες. Αποφύγετε διαπληκτισμούς και προσέξτε το χειρισμό του λόγου σας.  Μη βιάζεστε όταν οδηγείτε ή χειρίζεστε μηχανήματα και επικίνδυνα αντικείμενα. 
Σκορπιός 24/10-22/11: Ζητήματα οικονομικής ή συναισθηματικής ασφάλειας, έρχονται στο προσκήνιο και γίνεται άμεση η ανάγκη ισορροπίας μεταξύ εσόδων και εξόδων. Αποφύγετε αγοραπωλησίες και σημαντικές οικονομικές συζητήσεις ή συναλλαγές. Οι ανασφάλειες σας τονίζονται επηρεάζοντας αρνητικά τη κρίση και την αντικειμενικότητα σας.  Μην πάρετε αποφάσεις γύρω από οικονομικά αυτό το διάστημα.            
Τοξότης 23/11-21/12: Στο ζώδιο σας πραγματοποιείτε η έκλειψη σελήνης, κάνοντας σας πιο συναισθηματικούς αλλά και εύθικτους. Νιώθετε πως προτεραιότητα έχετε εσείς και οι ανάγκες σας, όμως αυτό είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες. Το πρόγραμμά σας είναι φορτωμένο και οι άλλοι δεν κατανοούν τις ανάγκες σας. Μην πάρετε τώρα αποφάσεις για σχέσεις ή συνεργασίες.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Έντονα συναισθηματική είναι για εσάς η έκλειψη αυτή και σας δημιουργεί την ανάγκη να μείνετε λίγο μόνοι για να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να ηρεμήσετε. Η συμπεριφορά αυτή θα δημιουργήσει εκνευρισμό και εντάσεις με τους συνεργάτες που δεν κατανοούν την ανάγκη αυτή. Μνήμες από το παρελθόν ή κάποια μυστικά έρχονται στην επιφάνεια και σας προβληματίζουν. Προσέξτε την υγεία σας.
Υδροχόος 21/01-19/02: Την κοινωνική σας ζωή αλλά και τις φιλικές σας σχέσεις επηρεάζει η έκλειψη σελήνης στον Τοξότη.  Είστε πιο ευαισθητοποιημένοι σε κοινωνικά θέματα ή στις ανάγκες των άλλων και αυτό σας φέρνει σε σύγκρουση με τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Κάποιος φίλος μπορεί να χρειαστεί τη βοήθεια σας και θα πρέπει να ανατρέψετε τα σχέδια σας για να τον στηρίξετε. 
Ιχθείς 20/02-20/03: Η έκλειψη αυτή σας επηρεάζει και δημιουργεί έντονη συναισθηματική φόρτιση,  γύρω από θέματα καριέρας ή αποκατάστασης. Η οικογένεια φαντάζει ως εμπόδιο στην εξέλιξή σας, ενώ στην πραγματικότητα χρειάζεται απλά να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ των υποχρεώσεων σας σε οικογένεια και καριέρα. Αποφύγετε αυτό το διάστημα σοβαρές συζητήσεις με άτομα της οικογενείας γιατί θα  υπάρξει συναισθηματική ένταση και θα πείτε πράγματα για τα οποία θα μετανιώσετε.     
AstroMeleti