Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 14/06/2011

Η σελήνη περνά στον Τοξότη σήμερα. Αισιοδοξία και αυθορμητισμός θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της μέρας. Μια αισιοδοξία που μπορεί να οδηγήσει, κυρίως εσάς των πρώτων ημερών σε επιπόλαιες και υπερβολικές επιλογές. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σπαταλήσετε άσκοπα χρόνο και χρήμα σήμερα.   Βέβαια, ενόψει της αυριανής έκλειψης, όλοι  επηρεαζόμαστε από την συγκεκριμένη σελήνη και τα συναισθήματα μας είναι πιο έντονα από άλλες φορές.  

Κριός 21/03-20/04: Πολύ πιο χαλαροί νιώθετε σήμερα και αποφασισμένοι να  ασχοληθείτε όσο λιγότερο γίνεται με τετριμμένα πράγματα της καθημερινότητας σας. Θέλετε να βρεθείτε με φίλους ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος για να διασκεδάσετε μαζί τους αλλά αυτοί μπορεί να μην θέλουν να σας ακολουθήσουν, αν και θα είστε καταπιεστικοί μαζί τους. Ζητήματα που αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες, ευνοούνται για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Οι οικονομικές σας υποχρεώσεις δεν φαίνεται να σας απασχολούν ιδιαίτερα σήμερα. Αντίθετα ένας υπέρμετρος καταναλωτισμός σας ωθεί σε έξοδα για την κάλυψη προσωπικών επιθυμιών ή την αγορά πραγμάτων που θα διευκολύνουν τη δουλειά και την καθημερινότητα σας.  Εργασιακά σχέδια ή νέες προοπτικές στη δουλειά ευνοούνται για τους Ταύρους του δευτέρου δεκαημέρου.

Δίδυμοι 22/05-21/06: Υποθέσεις που αφορούν στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και θα προβληματίσουν ιδιαίτερα εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Ίσως υπάρξουν αρνητικές εξελίξεις σε μια σχέση  ή συνεργασία. Αποφύγετε υπερβολές ή  επιπόλαιες κινήσεις που θα επηρέαζαν τη σχέση σας με τους άλλους π.χ. Παρασκηνιακές σχέσεις. Ιδέες ή προτάσεις σήμερα, γύρω από επαγγελματικά ή θέματα αποκατάσταση, θα πρέπει να μελετηθούν προσεκτικά. Μια απρόσμενη πρόσκληση θα σας χαροποιήσει.
Καρκίνος 22/06-22/07: Εργασιακά ή θέματα υγείας θα σας απασχολήσουν σήμερα. Η επιθυμία σας για απομόνωση και ηρεμία έχει ρίξει αρκετά τους ρυθμούς σας και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με συνεργάτες. Ωστόσο ευχάριστες εξελίξεις μπορεί να προκύψουν ξαφνικά στον επαγγελματικό χώρο. Η κατάσταση στο σπίτι βελτιώνετε για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Έχετε πάρει τις αποφάσεις σας και τα πράγματα σιγά- σιγά ξεκαθαρίζουν. 
Λέων 23/07-23/08: Η σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη, τονίζει τη δημιουργικότητα αλλά και τον ενθουσιασμό σας. Θέλετε να γίνεται το επίκεντρο της προσοχής των άλλων, αδιαφορώντας για το αν αυτό γίνει αιτία προβλημάτων στη σχέση σας με φίλους ή συνεργάτες. Η καθημερινότητα γίνεται πιο εύκολη για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και μπορείτε σήμερα να προωθήσετε συμφωνίες, συμβόλαια και ότι έχει σχέση με γραπτά ή χαρτιά . Υποθέσεις που μέχρι τώρα καθυστερούσαν.
Παρθένος 24/08-23/09: Οικογενειακά ζητήματα ή θέματα σπιτιού έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σας φέρουν αντιμέτωπους με το προϊστάμενο, κάποιον από τους γονείς σας ή ανωτέρους γενικότερα. Οικονομικά ζητήματα μπορούν να προωθηθούν με τον καλύτερο τρόπο σήμερα, για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.  Σχέσεις ή συνεργασίες που θα προκύψουν σήμερα, για τους Παρθένους των πρώτων ημερών, πρέπει να μελετηθούν πολύ σοβαρά και προσεκτικά.
Ζυγός 24/09-23/10: Οι ρυθμοί ανεβαίνουν και οι υποχρεώσεις μες τη μέρα είναι πάρα πολλές, ιδιαίτερα για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Από την άλλη εσείς θέλετε να ξεφύγετε από τη καθημερινή ρουτίνα και έλκεστε από καινούργια πράγματα που θα σας ανανεώσουν. Η αντίθεση αυτή μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερβολές και επιπόλαιες επιλογές. Εντάσεις μπορεί να υπάρξουν με συγγενείς εξ αγχιστείας. Μπερδεμένες και μυστήριες καταστάσεις στη δουλειά ή σε θέματα υγείας, επηρεάζουν εσάς των πρώτων ημερών.      
Σκορπιός 24/10-22/11: Οικονομικής φύσης είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα και ίσως θα έπρεπε να είστε πιο προσεκτικοί με τη διαχείριση του εισοδήματός σας. Παρόλα αυτά και σήμερα θα κάνετε άσκοπα έξοδα που μπορεί να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Πληροφορίες ή συζητήσεις που θα έχετε εσείς του δεύτερου δεκαημέρου,  διώχνουν φοβίες και άγχη που σας ταλαιπωρούσαν. Ευχάριστες αλλαγές στον εργασιακό χώρο προκύπτουν για εσάς τω πρώτων ημερών.            
Τοξότης 23/11-21/12: Η σελήνη στο ζώδιο σας, σας φέρνει στο επίκεντρο των καταστάσεων και στρέφει την προσοχή σε προσωπικές σας επιθυμίες και ανάγκες.  Προβλήματα σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις είναι πολύ πιθανά, μιας και οι ανάγκες των άλλων σήμερα δεν φαίνετε να σας αγγίζουν. Απρόβλεπτες εξελίξεις σε ότι αφορά ερωτικές σχέσεις ή παιδιά, προβλέπονται για εσάς των πρώτων ημερών. 
Αιγόκερω 22/12-20/01: Κουρασμένοι  και κακοδιάθετοι νιώθετε σήμερα εσείς των πρώτων ημερών. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχετε όρεξη για δουλειά  και ίσως έρθετε σε σύγκρουση με κάποιους συνεργάτες. Θέματα κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης προωθούνται για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.
Υδροχόος 21/01-19/02: Η κοινωνική σας ζωή τονίζετε σήμερα και  προσπαθείτε να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα διασκεδάζοντας και φλερτάροντας. Η έντονη κοινωνική ζωή θα σας στοιχίσει οικονομικά, ενώ  απρόβλεπτες γνωριμίες μπορεί να σας φανούν χρήσιμες. Σχέδια για ένα ταξίδι ή κάποιες σπουδές κάνετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. 
Ιχθείς 20/02-20/03: Επαγγελματικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και θα απασχολήσουν κυρίως εσάς των πρώτων ημερών, οι οποίοι θα επιλέγατε να μείνετε σπίτι σήμερα και να περάσετε ευχάριστα με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα.  Κοινωνικές επαφές στο σπίτι είναι πολύ πιθανές, ενώ θετικές εξελίξεις στα οικονομικά θα σας χαροποιήσουν.
AstroMeleti