Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 22/06/2011

Η σελήνη θα παραμείνει και σήμερα στους Ιχθείς. Ο ήλιος περνά στο ζώδιο του Καρκίνου φέρνοντας στην επιφάνεια τα καλώς και τα κακώς κείμενα στο σπίτι αλλά και μέσα μας γενικότερα. Το τρίγωνο που πραγματοποιεί με τον Ποσειδώνα, τονίζει τη διαίσθηση μας, με τη βοήθεια της οποίας θα μπορούσαμε να ξεπεράσουμε κάποιες δυσκολίες. Τέλος το τετράγωνο Άρη Ποσειδώνα μπορεί να μας οδηγήσει σε   παρακινδυνευμένες ενέργειες που μόνο κακό μπορούν να μας κάνουν.  

Κριός 21/03-20/04: Από σήμερα και για ένα μήνα, οικογενειακά ζητήματα ή θέματα ακινήτων, θ’ απασχολήσουν σταδιακά τους Κριούς από κάθε δεκαήμερο (αρχίζοντας βέβαια από εσάς του πρώτου δεκαημέρου). Σχετικά θέματα που σας είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν, έρχονται πάλι στην επιφάνεια. Δεν είναι καλή μέρα για κοινωνικές επαφές, σχέσεις ή οικονομικές συναλλαγές (κυρίως για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου). Δεν  ξέρετε και οι ίδιοι τι θέλετε και εύκολα θα μπορούσαν να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Εξάντληση μπορεί να νιώθετε εσείς των πρώτων ημερών και θα χρειαστεί να προσέξετε την υγεία σας. Αποφύγετε αλκοόλ, χημικά ή φάρμακα. Πονηρές σκέψεις ίσως οδηγήσουν κάποιους σε παρακινδυνευμένες ενέργειες και λάθει...
      
Ταύρος 21/04-21/05: Η καθημερινότητα σας γίνεται πιο έντονη, με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο. Τόσο οι καθημερινές σας υποχρεώσεις, όσο και τ’ άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον, θα διεκδικήσουν την ενέργεια και το χρόνο σας. Φίλοι μπορεί να σας παρασύρουν σε οικονομικά λάθει και περιπέτειες. Περιττά έξοδα είναι πολύ πιθανά για εσάς των πρώτων ημερών. Ωστόσο η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή για νέες γνωριμίες. Η διαίσθησή σας, θα σας οδηγήσει στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή.  Παρεξηγήσεις σε οικονομικές συναλλαγές είναι πολύ πιθανές για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.    

Δίδυμοι 22/05-21/06: Σε οικονομικά ζητήματα επικεντρώνεστε από σήμερα, εσείς των πρώτων ημερών αρχικά και σταδιακά και οι υπόλοιποι στις επόμενες μέρες. Ιδέες αλλά και διαπραγματεύσεις γύρω από οικονομικά θα σας ωφελήσουν. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις σ’ ότι αφορά θέματα καριέρας και αποκατάστασης.  Μπορείτε όμως να εξετάσετε με προσοχή τυχόν επαγγελματικά σχέδια ή προτάσεις για να βεβαιωθείτε ότι στηρίζονται σε ρεαλιστικές βάσεις.
Καρκίνος 22/06-22/07: Ο ήλιος από σήμερα μπαίνει στο ζώδιο σας δίνοντας την εκκίνηση για μια νέα γενεθλιακή χρονιά. Η γοητεία και η αυτοπεποίθηση σας τονίζονται και έρχεστε στο επίκεντρο των γεγονότων. Ωστόσο δεν θα λείψουν κάποιες δυσκολίες ή ανατροπές. Πολλές φιλοδοξίες και όνειρα έχετε εσείς των πρώτων ημερών.  Θέλετε να ξεφύγετε από την καθημερινή ρουτίνα, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα  ή κάποιες  αλλαγές στη ζωή σας. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας κυρίως για  υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή κάποιο μακρινό ταξίδι. Αποφύγετε όμως υπερβολές ή βιαστικές κινήσεις σήμερα.      
Λέων 23/07-23/08: Με τον κυβερνήτη σας να περνά στον Καρκίνο, η ζωτικότητα και η ενέργεια σας πέφτουν. Ανασφάλειες και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια , ενώ πολλοί αποφασίζετε να κάνετε ένα μικρό απολογισμό της χρονιάς και της ζωής σας γενικότερα. Παρεξηγήσεις με φίλους θα έχετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Ίσως τους πιέζετε να σας  ακολουθήσουν σε κάτι που δεν θέλουν. Με παράδοξους και ίσως σκοτεινούς τρόπους προσπαθείτε να προωθήσετε, εσείς των πρώτων ημερών,  στόχους που μάλλον δεν στηρίζονται σε ρεαλιστικές βάσεις. Εμπιστευθείτε τη διαίσθηση για να πάρετε αποφάσεις.     
Παρθένος 24/08-23/09: Στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο. Ο έντονος προβληματισμός γύρω από τα επαγγελματικά και ο αγώνας για την υλοποίηση ενός στόχου μπορεί σήμερα να σας οδηγήσει σε λάθει. Η πιθανότητα κάποιας συνεργασίας θα πρέπει να μελετηθεί προσεκτικά γιατί υπάρχει κίνδυνος αυταπάτης. Ακολουθείστε το ένστικτο και τη διαίσθησή σας. Η κοινωνική σας ζωή τονίζετε από σήμερα, ενώ συλλογική δουλειά ή ομαδικές δραστηριότητες θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας. Αν ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο, αποφύγετε επιπολαιότητες ή υπερβολές  στον επαγγελματικό χώρο γιατί υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε.
Ζυγός 24/09-23/10: Η επαγγελματική σας ζωή αρχίζει να σας απασχολεί περισσότερο καθώς ο ήλιος περνά στο τομέα καριέρας και αποκατάστασης. Αρχικά επηρεάζεστε εσείς των πρώτων ημερών, όμως σταδιακά θα επηρεαστούν και οι υπόλοιποι. Η διαίσθηση και η φαντασία σας βοηθά να ξεπεράσετε  δυσκολίες σε θέματα δουλειάς ή υγείας. Όμως θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας παρασύρουν σε λάθει. Η υπεραισιοδοξία ή η υπερβολική πίστη στον εαυτό σας, μπορεί να οδηγήσει εσάς του δευτέρου δεκαημέρου σε λάθει και υπερβολές.  
Σκορπιός 24/10-22/11: Η αισιοδοξία και η πίστη σας για ένα καλύτερο μέλλον, τονίζονται με το πέρασμα του ήλιου στο Καρκίνο. Οι επιθυμίες και τα μελλοντικά σας σχέδια έρχονται στο προσκήνιο και ζητούν άμεση προώθηση. Το κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας, όπως και η ανάγκη σας να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, από τη μία σας κάνει πολύ δημιουργικούς ενώ από την  άλλη μπορεί να σας μπλέξει σε οικονομικές ή ερωτικές περιπέτειες. Στηριχτείτε στο ισχυρό ένστικτο σας.
Τοξότης 23/11-21/12: Βαθύτερες επιθυμίες σας έρχονται στο προσκήνιο και σας ωθούν για αλλαγές και νέα ξεκινήματα. Οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με άλλους (τράπεζες, ασφάλειες, εφορία ή χρήματα συντρόφου κλπ)έρχονται στην επιφάνεια. Κάποιοι μπορεί να σκέφτεστε το δανεισμό για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και μην ακούσετε τις συμβουλές άλλων. Εκνευρισμός και εντάσεις σας δημιουργούν τάσεις φυγής από την οικογένεια και το σπίτι.  Μην πάρετε βιαστικά αποφάσεις, πριν μελετήσετε προσεκτικά τα δεδομένα.       
Αιγόκερω 22/12-20/01: Ο ήλιος περνά στον Καρκίνο τονίζοντας θέματα στενών προσωπικών ή επαγγελματικών σχέσεων. Έρχονται τώρα στην επιφάνεια τα θετικά και τ’ αρνητικά σε ότι αφορά τις σχέσεις και θα πρέπει να τα’ αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.  Μπερδέματα και δυσκολίες στην καθημερινότητα αντιμετωπίζετε εσείς των πρώτων ημερών. Προσέξτε την υγεία σας και ηρεμήστε λίγο. Ο μεγάλος φόρτος εργασίας σήμερα μπορεί να σας οδηγήσει σε λεκτικά ή φυσικά ατυχήματα. Παρεξηγήσεις με συνεργάτες ή συναδέλφους, είναι πολύ πιθανές για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, οι οποίοι φαίνετε να είστε πολύ χαλαροί σήμερα στη δουλειά.   
Υδροχόος 21/01-19/02: Εργασιακά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο από σήμερα, απασχολώντας αρχικά εσάς των πρώτων ημερών και αργότερα σταδιακά και τους υπόλοιπους υδροχόους.  Ο μεγάλος φόρτος εργασίας τις επόμενες μέρες θα σας κουράσει ενώ και η καθημερινότητα σε μια σχέση μπορεί να γίνει φορτική. Σ’ ένα θέμα υγείας, (δικό σας ή του συντρόφου) θα επικεντρωθούν  κάποιοι από εσάς. Η ανάγκη για αναγνώριση και συναισθηματική ικανοποίηση μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες οικονομικές κινήσεις. Αποφύγετε παρακινδυνευμένες ή πονηρές ενέργειες και μην εμπιστεύεστε οτιδήποτε σας υπόσχετε εύκολο κέρδος.       
Ιχθείς 20/02-20/03: Η είσοδος του ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου, σηματοδοτεί για εσάς το ξεκίνημα μίας ευχάριστης και δημιουργικής περιόδου. Η ερωτική σας διάθεση αυξάνετε και το φλερτ μπαίνει δυναμικά στη ζωή σας. Την υγεία σας θα πρέπει να προσέξετε σήμερα εσείς των πρώτων ημερών ενώ καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε, αλκοόλ, φάρμακα και οτιδήποτε χημικό. Εκτονώστε την έντασή σας μέσα από έντονη κίνηση ή γυμναστική. Το κλίμα στο σπίτι δεν είναι ευχάριστο για τους Ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις με άτομα της οικογενείας.   
AstroMeleti