Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 11 & 12/06/2011

Στο ζυγό παραμένει και το Σάββατο η σελήνη, χαρίζοντας μας αρμονία και κοινωνικότητα. Την Κυριακή, έντονα πάθει και ερωτισμό θα φέρει η σελήνη από τη νέα θέση της στο σκορπιό. Τα συναισθήματα μας πολλαπλασιάζονται και είναι πολύ πιθανό να γίνουμε πολύ εύθικτοι αλλά και ζηλιάρηδες. Η σύνοδος Ήλιου- Ερμή μας κάνει πιο επικοινωνιακούς, εύστροφους και ανοικτούς και επηρεάζει κυρίως όσους ανήκουν στο τρίτο δεκαήμερο. 

Κριός 21/03-20/04: Πρόκειται για ένα άκρως επικοινωνιακό Σαββατοκύριακο με πολλές γνωριμίες επαφές και συναντήσεις. Ευνοούνται συζητήσεις με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος και θα μπορούσατε τώρα να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν. Καλό θα ήταν  όχι μόνο να εκθέσετε τις δικές σας απόψεις αλλά να  ακούσετε και τι έχουν να σας πουν οι άλλοι.  Μεταφορές, μετακομίσεις ή κοντινά ταξιδάκια είναι πολύ πιθανά γι αυτό το σαββατοκύριακο. Την Κυριακή το κλίμα γίνεται πιο έντονο αλλά και πιο ερωτικό και παθιασμένο. Οικονομικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο και ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών θα πρέπει να προσέξετε τα έξοδα σας. Πολλοί θα κάνετε υπερβολικές δαπάνες και άσκοπα έξοδα για να ικανοποιήσετε κάποιες επιθυμίες σας...
     
Ταύρος 21/04-21/05: Το Σάββατο σίγουρα δεν θα έχετε την ευκαιρία να ξεκουραστείτε. Οι υποχρεώσεις στη δουλειά είναι πολλές αλλά πολλοί  καταφέρνετε να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.  Η διαχείριση του εισοδήματος σας και τα οικονομικά γενικότερα γίνονται θέμα συζήτησης αυτές τις μέρες. Μπορείτε τώρα να εκφράσετε τις απόψεις σας και να γίνεται πιο κατανοητοί, ώστε να επιλύσετε ή να βελτιώσετε τυχόν οικονομικά προβλήματα. Στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις σας απασχολούν την Κυριακή και ευνοείτε η δημιουργία νέων επαφών ή συνεργασιών που θα σας τονίσουν την αυτοπεποίθηση.
    
Δίδυμοι 22/05-21/06: Ιδανική μέρα για διασκέδαση και χαλάρωση το Σάββατο. θα δείτε αγαπημένα σας πρόσωπα  και επιλέγετε να  κάνετε ότι πραγματικά σας αρέσει και σας ικανοποιεί. Η διάθεσή σας είναι ανεβασμένη και νιώθετε άκρως επικοινωνιακοί, εύστροφοι, ανοικτοί και έτοιμοι για όλα. Συναντήσεις  με φίλους, συζητήσεις αλλά και κοντινές μετακινήσεις βρίσκονται στην ατζέντα σας σήμερα.  Ευνοϊκές μέρες για συζητήσεις με άτομα της οικογενείας.  Την Κυριακή δουλειές έρχονται στο προσκήνιο και η χαλάρωση τελειώνει. Οι εξελίξεις μες τη μέρα σας παθιάζουν και επηρεάζουν τη σχέση με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη. 
Καρκίνος 22/06-22/07: Με την οικογένεια και το σπίτι ασχολείστε το Σάββατο και ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου θέλετε να μείνετε μόνοι, αναπολώντας το παρελθόν και σχεδιάζοντας το μέλλον. Παρασκηνιακές συναντήσεις ή συζητήσεις είναι πολύ πιθανές μες το Σαββατοκύριακο, ενώ κάποιοι από εσάς αναζητάτε μια οικονομική ή ψυχολογική υποστήριξη. Πιο χαλαροί είστε την Κυριακή, η οποία σας υπόσχετε διασκέδαση, παιχνίδι και χαρά. Κοινωνικές επαφές θα υπάρξουν ενώ πολλοί από εσάς θα κάνετε την υπέρβαση, λαμβάνοντας μέρος σε  ομαδικές δραστηριότητες. Σχέσεις ή συνεργασίες ευνοούνται.        
Λέων 23/07-23/08: Ένα πολύ δραστήριο σαββατοκύριακο είναι μπροστά σας, γεμάτο κοινωνικές επαφές με φίλους και γνωστούς αλλά και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες με ανθρώπους που θα μπορούσαν να σας φανούν χρήσιμοι. Πολλοί θέτετε νέους στόχους ή σκέφτεστε τρόπους που θα σας οδηγήσουν σε κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη. Υποθέσεις που αφορούν οικογένεια και σπίτι έρχονται στο προσκήνιο την Κυριακή και είναι πολύ πιθανό να οδηγήσουν εσάς των πρώτων ημερών σε ακραίες ή επιπόλαιες ενέργειες γύρω από επαγγελματικά ή θέματα αποκατάστασης.  Αλλαγές στην καθημερινότητα και το πρόγραμμα σας ευνοούνται.        
Παρθένος 24/08-23/09: Σε ζητήματα που αφορούν οικονομική ή συναισθηματική ασφάλεια, επικεντρώνεστε το Σαββάτο. Συζητήσεις και σχέδια γύρω από επαγγελματικά ευνοούνται. Θα μπορούσατε λοιπόν να προωθήσετε σχετικά θέματα να επιδιώξετε την επίλυση παρεξηγήσεων ή προβλημάτων με ανωτέρους στον επαγγελματικό χώρο. Πιο δραστήριοι είστε την Κυριακή. Οι περισσότεροι από εσάς έχετε να κάνετε πάρα πολλά και ίσως εκνευριστείτε στην προσπάθεια σας να τα προλάβετε όλα.   Ωστόσο πολλοί καταφέρνετε να προωθήσετε ένα σχέδιο και αυτό σας χαροποιεί.    
Ζυγός 24/09-23/10: Το Σάββατο συνεχίζει η σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο σας και εσείς στο επίκεντρο των καταστάσεων. Θέλετε να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και να ανανεωθείτε. Το σαββατοκύριακο αυτό είναι ιδανικό για να σχεδιάσετε πράγματα που θα σας πάρουν μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, θα ανεβάσουν το ηθικό σας αλλά μπορεί να σας αδειάσουν τη τσέπη. Ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα οικονομικά πρέπει να είστε εσείς των πρώτων ημερών. Αλλαγές στο οικογενειακό περιβάλλον ή το σπίτι ευνοούνται.
Σκορπιός 24/10-22/11: Το Σάββατο οι ρυθμοί παραμένουν χαμηλοί αλλά την Κυριακή περνά η σελήνη στο ζώδιο σας και εσείς επικεντρώνεστε σε προσωπικά ζητήματα και επιθυμίες.  Συζητήσεις γύρω από οικονομικά , κληρονομικά ή φορολογικά ζητήματα είναι πολύ πιθανές  αυτές τις μέρες και θα μπορούσατε εύκολα να βρείτε λύσεις για να αντιμετωπίσετε σχετικά προβλήματα. Πολλοί προσπαθείτε να θέσετε τα όρια σας και να τα κάνετε γνωστά κυρίως σε ανωτέρους σας. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είστε την Κυριακή, εσείς των πρώτων ημερών σε ότι έχει να κάνει με στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Υπερβολές και επιπολαιότητες, μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα. 
Τοξότης 23/11-21/12: Το Σάββατο είστε πιο επικοινωνιακοί. Η κοινωνική σας ζωή και επαφές γενικότερα σας βοηθούν να προωθήσετε ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών. Όλο σχεδόν το σαββατοκύριακο επικεντρώνεστε σε συζητήσεις ή σκέψεις που αφορούν τη προοπτική κάποιων προσωπικών ή επαγγελματικών σχέσεων. Η Κυριακή θα είναι μια ήσυχη μέρα και θ’ αποζητάτε την ηρεμία και τη ξεκούραση. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε εσείς των πρώτων ημερών, γιατί μπορεί να εκτεθείτε αμελώντας κάποιες δουλειές που έχετε να κάνετε.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Εργασιακά ή θέματα υγείας έρχονται στο προσκήνιο και θα σας απασχολήσουν για σχεδόν όλο το Σαββατοκύριακο. Θα έχετε πολλές συζητήσεις και επαφές γύρω από θέματα που αφορούν το καθημερινό σας πρόγραμμα και τη δουλειά. Πολλοί, στην προσπάθεια σας να αποκατασταθείτε επαγγελματικά κάνετε κάποια καινούργια σχέδια και θέλετε να δημιουργήσετε νέες εργασιακές προοπτικές.  Η Κυριακή είναι πιο ευχάριστη αλλά και απρόβλεπτη μέρα ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών. Μην πάρετε μεγάλα ρίσκα και μην κάνετε υπερβολές.      
Υδροχόος 21/01-19/02: Το αισιόδοξο και ανανεωτικό κλίμα της Παρασκευής θα παραμείνει και το Σάββατο χαρίζοντας σας μια μέρα γεμάτη διασκέδαση, φλερτ και χαρά. Δημιουργικά σχέδια προωθούνται ενώ θα έχετε την δυνατότητα να περάσετε καλά με τα παιδιά σας, αν είστε γονείς. Η Κυριακή αντίθετα με τις προηγούμενες ημέρες, σας βρίσκει προβληματισμένους με τα επαγγελματικά και σας δίνει τη δυνατότητα να καταστρώσετε νέα σχέδια και  να θέσετε νέους στόχους. Αν ανήκετε στους Υδροχόους των πρώτων ημερών θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να βρείτε ισορροπίες μεταξύ οικογένειας και δουλειάς, χωρίς να  κάνετε υπερβολές για να κερδίσετε την αποδοχή κάποιων.    
Ιχθείς 20/02-20/03: Κληρονομικά ή οικονομικά ζητήματα που έχουν σχέση με τρίτους (π.χ. τράπεζες, ασφάλειες, εφορία κλπ)θα συνεχίσουν να σας απασχολούν και το Σαββάτο, ενώ η σύνοδος ήλιου Ερμή δημιουργεί τις προϋποθέσεις για συζητήσεις με άτομα της οικογένειας ή γύρω από οικογενειακά και θέματα ακίνητης περιουσίας.     Την Κυριακή το κλίμα γίνεται πιο αισιόδοξο και η ανάγκη για ανανέωση φέρνει πολλές νέες ιδέες και προτάσεις. Μην πάρετε άμεσα αποφάσεις εσείς των πρώτων ημερών γιατί  μέσα στο κλίμα υπεραισιοδοξίας που θα βρίσκεστε είναι πολύ πιθανό να κάνετε λάθος επιλογές.         
AstroMeleti