Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 01/07/2011

Ο μήνας ξεκινά με μια δυνατή ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 11:38 ώρα Ελλάδας. Πρόκειται για μερική έκλειψη ηλίου στην 9η μοίρα του Καρκίνου και θα επηρεάσει κυρίως Καρκίνους, Αιγόκερους, ζυγούς και Κριούς που έχουν γεννηθεί τέλος Ιουνίου, Δεκεμβρίου, Σεπτεμβρίου και Μαρτίου αντίστοιχα. Θα προκύψουν αρκετές εντάσεις και αλλαγές, ενώ παλιότερες καταστάσεις τελειώνουν δίνοντας, μες το επόμενο διάστημα τη θέση τους σε καινούργιες και καλύτερες.

Κριός 21/03-20/04:  Πιέσεις και αλλαγές στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας θα σας ταλαιπωρήσουν. Η συναισθηματική φόρτιση είναι μεγάλη και χρειάζεται προσπάθεια για να κρατήσετε ισορροπίες. Θα χρειαστεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας και το χώρο διαβίωσης. Χρησιμοποιήστε τη λογική και μην παρασύρεστε από το συναίσθημα...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Η έκλειψη αυτή αρχικά δεν είναι δυσαρμονική για εσάς και θα μπορούσε να ευνοήσει υποθέσεις σχετικές με εμπόριο, γραπτά, συμφωνίες, ταξίδια, και γενικότερα θέματα επικοινωνίας. Όμως θα παρουσιαστούν δυσκολίες στη διεκπεραίωση αυτών των υποθέσεων και δεν αποκλείονται εντάσεις με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον.  Οι πληροφορίες που φτάνουν στ’ αυτιά σας είναι αντιφατικές και δυσκολεύεστε να πάρετε αποφάσεις για την δουλειά. Ζητήστε τη βοήθεια ειδικών.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Αστάθεια και ανασφάλεια στο τομέα των οικονομικών  θα προκαλέσει η εκλείψει. Μελετήστε προσεκτικά πιθανές οικονομικές κινήσεις γιατί θα επηρεάσουν πολλούς τομείς της ζωής σας. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις και αποφύγετε σοβαρές αγοραπωλησίες.
Καρκίνος 22/06-22/07: Στο ζώδιο σας πραγματοποιείτε η συγκεκριμένη έκλειψη, επηρεάζοντας κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί τέλος Ιουνίου, αρχές Ιουλίου.   Είστε έτοιμοι να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για τη ζωή σας ή να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο και διαφορετικό.  Δεν θα είναι και τόσο εύκολο αφού προβλήματα και δισταγμούς θα σας δημιουργήσουν συνεργάτες ή άτομα της οικογενείας. Κάντε αυτό που επιθυμείτε με προσοχή και παίρνοντας συμβουλές από ειδικούς.  
Λέων 23/07-23/08: Σε ψυχολογικό επίπεδο σας επηρεάζει περισσότερο η έκλειψη αυτή. Είναι μια περίοδος που ή  νιώθετε την ανάγκη, ή πρέπει ν’ αποσυρθείτε και να σκεφτείτε μόνοι σας πως θα πρέπει να λειτουργήσετε από εδώ και πέρα. Η πίεση στην καθημερινότητα όχι μόνο δεν σας το επιτρέπει αλλά αντίθετα σας κουράζει και σας αγχώνει. Χρειάζεται να οργανώσετε με ακρίβεια τον καθημερινό σας πρόγραμμα, για αποφύγετε εντάσεις ιδιαίτερα στο χώρο της δουλειάς. Προσέξτε την υγεία σας.
Παρθένος 24/08-23/09: Προβλήματα στην κοινωνική σας ζωή και εντάσεις με φίλους θα φέρει η έκλειψη αυτή. Κοινωνικές υποχρεώσεις αλλά και ανάγκες κάποιων φίλων, σας αναγκάζουν, από τη μία να κάνετε πράγματα που δεν επιθυμείτε και από την άλλη  να προβείτε σε έξοδα που δεν είχατε προγραμματίσει.  
Ζυγός 24/09-23/10: Είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστούν αλλαγές στο επαγγελματικό σκηνικό με  την έκλειψη. Είτε γιατί έτσι είναι οι συγκυρίες, είτε γιατί εσείς το αποφασίζετε, θα προκύψουν σημαντικές αλλαγές, οι οποίες όπως και να έχει θα σας βγάλουν από τη βολή σας και θα σας κουράσουν. Αντιμετωπίστε τις εξελίξεις με υπευθυνότητα και αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις.   
Σκορπιός 24/10-22/11: Αλλαγές ή ανατροπές μπορεί να προκύψουν σε μακροπρόθεσμα σχέδια. Δεν θα είναι πια τόσο εύκολο να υλοποιήσετε τις αποφάσεις που έχετε πάρει για τη ζωή σας. Προβλήματα αλλά και ένας γενικότερος δισταγμός, σας αποθαρρύνουν και δεν σας επιτρέπουν  να τολμήσετε κάτι καινούργιο. Αποφύγετε μέχρι και τις 10 Ιουλίου, την ενασχόληση με θέματα που αφορούν θέματα εξωτερικού, μακρινά ταξίδια, σπουδές και νομικές διαδικασίες.  
Τοξότης 23/11-21/12: Στόχοι και προσωπική ζωή μπορεί ν’ αναπροσαρμόζονται με την έκλειψη, ενώ και η διαχείριση των οικονομικών πρέπει να διαμορφωθεί στα νέα δεδομένα. Οργανώστε όσο καλύτερα μπορείτε τον προϋπολογισμό σας και προσπαθήστε να είστε αυτή τη περίοδο, όσο πιο συνεπείς γίνεται  με τις οικονομικές σας υποχρεώσεις
Αιγόκερω 22/12-20/01: Στόχοι και προσωπική ζωή μπορεί ν’ αναπροσαρμόζονται με την έκλειψη, ενώ και η διαχείριση των οικονομικών πρέπει να διαμορφωθεί στα νέα δεδομένα. Οργανώστε όσο καλύτερα μπορείτε τον προϋπολογισμό σας και προσπαθήστε να είστε αυτή τη περίοδο, όσο πιο συνεπείς γίνεται  με τις οικονομικές σας υποχρεώσεις
Υδροχόος 21/01-19/02: Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσετε σε εργασιακά και θέματα υγείας. Οι υποχρεώσεις στη δουλειά μπορεί να γίνουν πολλές και να σας δημιουργήσουν συναισθηματική αλλά και σωματική κούραση. Προσέξτε την υγεία σας και αποφύγετε οτιδήποτε θα μπορούσε να τη βάλει σε κίνδυνο. Κινηθείτε σε χαμηλούς τόνους και μη δίνεται αφορμές για σχόλια.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Η έκλειψη αυτή πραγματοποιείτε στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου και επηρεάζει περισσότερο όσους έχετε γεννηθεί τέλος Φεβρουαρίου, αρχές Μαρτίου. Η προσωπική σας ζωή θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα, ενώ δημιουργικά σχέδια και θέματα που αφορούν παιδιά θα σας ταλαιπωρήσουν.  Η συναισθηματική ικανοποίηση μπορεί να έχει μεγάλη σημασία τώρα για εσάς, όμως δεν χρειάζεται να θυσιάσετε άλλα πράγματα στο βωμό της. Κάντε μεθοδικά και προσεκτικά βήματα και μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις.