Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 29/06/2011

Η σελήνη και σήμερα παραμένει στον επικοινωνιακό Δίδυμο, χαρίζοντας μας εξωστρέφεια και ανάγκη για επικοινωνία με τον οποιοδήποτε τρόπο. Κοντινά ταξίδια και γενικότερα μετακινήσεις, για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους είναι πολύ πιθανά.  Συνήθως ασχολούμαστε με πολλά  διαφορετικά πράγματα συγχρόνως και αυτό μπορεί να μας δημιουργήσει μπερδέματα αλλά και εκνευρισμό.  

Κριός 21/03-20/04:  Στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, εδώ και καιρό σας προβληματίζουν. Μπορείτε τώρα να δείτε πιο ξεκάθαρα τόσο τα θετικά όσο και τ΄ αρνητικά τους σημεία, ώστε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον τους. Σήμερα είναι κατάλληλη μέρα για συζητήσεις και επαφές, ώστε να προωθήσετε ή να σταθεροποιήσετε κάποια σχέση.  Υποχρεώσεις στο σπίτι ή την οικογένεια συνεχίζουν ν’ απασχολούν πολλούς από εσάς. Ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου βρίσκεστε κοντά σε σημαντικές αλλαγές στο οικογενειακό περιβάλλον ή την ακίνητη περιουσία...
   
Ταύρος 21/04-21/05: Ευνοϊκή μέρα για εργασιακά ή προβλήματα υγείας. Καθυστερήσεις και περιορισμοί υποχωρούν. Τα πράγματα ξεκαθαρίζουν και μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για την προώθηση των σχεδίων σας. Εργασιακά ζητήματα σταθεροποιούνται ιδιαίτερα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και τα οικονομικά βελτιώνονται, ωστόσο τα έξοδα παραμένουν πολλά. Εντάσεις με άτομα του κοντινού  περιβάλλοντος ή της οικογενείας δεν θα λείψουν.
  
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η ενέργεια και ο δυναμισμός σας μέρα με τη μέρα αυξάνονται και σας κάνουν πιο δραστήριους αλλά και πιο νευρικούς. Αποφύγετε εντάσεις και τσακωμούς, διοχετεύοντας όλη αυτή την ενέργεια σε κάτι δημιουργικό. Βιασύνη και νεύρα μπορεί να γίνουν αιτία για ατυχήματα. Ίσως χρειαστεί να διευθετήσετε κάποια θέματα που έχουν σχέση με  οικονομικά ή  υλικά κεκτημένα. Υποχρεώσεις από παιδιά ή την επισημοποίηση μιας σχέση, αναλαμβάνετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου.     
Καρκίνος 22/06-22/07: Αν και ο ήλιος με την είσοδο του στο ζώδιο σας, έχει δώσει την ενέργεια και το φώς τους σε κάποιους, πολλοί από εσάς παραμένετε αγχωμένοι και κουρασμένοι. Ένα έντονο παρασκήνιο έχει στηθεί γύρω σας, ενώ κρυφές ερωτικές σχέσεις βρίσκονται στο πλάνο σας. Να είστε προσεκτικοί και μη δίνεται αφορμή για σχόλια. Τα προβλήματα στο οικογενειακό περιβάλλον ή σε υποθέσεις που αφορούν ακίνητα σήμερα υποχωρούν και θα μπορούσατε να βελτιώσετε ή να σταθεροποιήσετε καταστάσεις σ’ αυτούς τους τομείς. Με την έκλειψη  να βρίσκετε μια ανάσα μακριά εσάς, σχέσεις και συνεργασίες βρίσκονται στη κόψη του ξυραφιού. 
Λέων 23/07-23/08: Η κοινωνική σας ζωή τονίζετε και αυτό σας ευνοεί. Η επιθυμία να προχωρήσετε σε αλλαγές εντείνετε και φίλοι θα σας βοηθήσουν. Γραφειοκρατικά προβλήματα υποχωρούν και σας δίνεται η δυνατότητα να προωθήσετε κάποιες ιδέες ή να σταθεροποιήσετε υποθέσεις που αφορούν τη δουλειά. Εντάσεις με φίλους ή συνεργάτες προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μη γίνεστε εριστικοί.
Παρθένος 24/08-23/09: Δίνεται έναν αγώνα στα επαγγελματικά και η Αφροδίτη στο τομέα αυτό σας ευνοεί, κάνοντας την εικόνα σας πιο θετική στους γύρω και κυρίως σε ανωτέρους. Ωστόσο δεν θα λείψει ένταση και ανταγωνισμός σε κάποιες  σχέσεις. Τα προβλήματα στα οικονομικά, για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, ξεπερνιούνται σιγά-σιγά και το εισόδημά σας φαίνετε να  σταθεροποιείτε.            
Ζυγός 24/09-23/10: Οι δυσκολίες σ’  ότι αφορά την  υλοποίηση των στόχων σας μπορεί να είναι πολλές, όμως η αισιοδοξία σας σήμερα βοηθά να τις ξεπεράσετε. Αν ανήκετε σους ζυγούς που έχουν γεννηθεί στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, επιτέλους σας δίνεται η δυνατότητα μα βάλετε τη ζωή σας σε μια τάξη. Επαγγελματικά και θέματα αποκατάστασης συνεχίζουν να αποτελούν άμεση προτεραιότητα αυτή τη περίοδο και καλείστε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας. 
Σκορπιός 24/10-22/11: Η ψυχολογία σας φτιάχνει ενώ φοβίες, άγχος και πανικός, δείχνουν να υποχωρούν. Τα σχέδια σας προωθούνται όμως θα πρέπει να δείξετε υπευθυνότητα στη διαχείριση οικονομικών, φορολογικών ή κληρονομικών υποθέσεων. Τακτοποιήστε τυχόν εκκρεμότητες. Υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείτε από βαθύτερες επιθυμίες σας και να κάνετε επιπόλαιες επιλογές.        
Τοξότης 23/11-21/12: Τα κακώς ή τα καλώς κείμενα των σχέσεων σας έρχονται στο προσκήνιο. Συζητήσεις με το σύντροφο ή  κάποιους συνεργάτες ίσως να μην έχουν τα’ αποτελέσματα που θα θέλατε. Σήμερα επικεντρώνεστε περισσότερο στις ανάγκες των άλλων.  Προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί μαζί τους και αποφύγετε εκνευρισμούς και εντάσεις. 
Αιγόκερω 22/12-20/01: Συζητήσεις και επαφές στον εργασιακό χώρο ευνοούν τις επαγγελματικές σχέσεις και μπορεί να σταθεροποιήσουν τους στόχους και την επαγγελματική σας ζωή.  Ο φόρτος εργασίας μπορεί να είναι μεγάλος, όμως τα καταφέρνετε δίνοντας τον καλύτερο σας εαυτό. Οι προσπάθειές σας αναγνωρίζονται και η εικόνα σας σε προϊστάμενους ή ανώτερους γενικότερα είναι πολύ θετική.  Προσέξτε την υγεία σας γιατί κουράζεστε πολύ.
Υδροχόος 21/01-19/02: Το πρόγραμμα σας συνεχίζει να είναι φορτωμένο και θέματα που αφορούν οικογένεια ή ακίνητη περιουσία ίσως χρειαστούν την προσοχή σας. Εσείς όμως σήμερα, δεν θέλετε ν’ ασχοληθείτε με τίποτα απ’ αυτά. Βλέπετε τα πράγματα πιο χαλαρά και προτιμάτε να κάνετε πράγματα που σας ικανοποιούν συναισθηματικά και σας κάνουν να χαίρεστε. Σχέδια που αφορούν, εξωτερικό, ταξίδια ή σπουδές σταθεροποιούνται σήμερα.        
Ιχθείς 20/02-20/03:  Συναντήσεις στο σπίτι ή συζητήσεις με άτομα της οικογενείας είναι πολύ πιθανά σήμερα, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών. Οι ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου θα καταφέρετε να ταχτοποιήσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν. Πολλοί μπορεί να έχετε τη στήριξη και τη βοήθεια της οικογενείας. Όπως και να έχει το κλίμα είναι θετικό και εσείς αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις.  
AstroMeleti