Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Ηερήσιες προβλέψεις 01/06/2011

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού, ξεκινάει με μια έκλειψη ηλίου στο ζώδιο των Διδύμων, η οποία πραγματοποιείτε κοντά στα μεσάνυκτα σήμερα. Όπως κάθε έκλειψη, έτσι και αυτή θα μας αναστατώσει, άλλους λιγότερο και άλλους περισσότερο. Επηρεάζει περισσότερο Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς που έχουν γεννηθεί κοντά στις αρχές Ιουνίου, αρχές Σεπτεμβρίου, αρχές Δεκεμβρίου και αρχές Μαρτίου αντίστοιχα.

Κριός 21/03-20/04: Η έκλειψη δεν είναι δυσαρμονική για εσάς τους Κριούς, αλλά ίσως νιώθετε κάπως ανήσυχοι και νευρικοί. Δίνεται έμφαση σε πνευματικές και επικοινωνιακές ανάγκες και παίρνεται ικανοποίηση μέσα απ’ αυτές. Πολύ δραστήριες  μέρες για εσάς με επαφές , συζητήσεις και πληροφορίες που σας βοηθούν να  κατασταλάξετε και να δημιουργήσετε άποψη σε ότι αφορά  εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες.  Να είστε προσεκτικοί γιατί η νευρικότητα μπορεί να σας οδηγήσει σε ατυχήματα...

Ταύρος 21/04-21/05:  Σε οικονομικά ζητήματα επικεντρώνετε το ενδιαφέρον σας αυτή την περίοδο με  την έκλειψη. Ίσως επαναπροσδιορίζετε τον προϋπολογισμό σας με στόχο την αίσθηση οικονομικής και ψυχολογικής ασφάλειας. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε με τις δαπάνες σας γιατί πολλοί θα κάνετε άσκοπα έξοδα. Μια  οικονομική ευκαιρία μπορεί να προκύψει στο χώρο της δουλειάς και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε, ξεπερνώντας τις ανασφάλειές σας. Οικονομικά και εργασιακά σχέδια σταθεροποιούνται.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Στο ζώδιο σας πραγματοποιείτε η έκλειψη αυτή επηρεάζοντας την προσωπική σας ζωή και τις σχέσεις. Πολλοί θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις που αφορούν μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση. Ένας νέος έρωτας μπορεί να προκύψει και να σας συναρπάσει. Η διαχείριση της προσωπικής σας ζωής χρειάζεται προσεκτικά βήματα τώρα, βασισμένα στη λογική και όχι στο συναίσθημα. 
Καρκίνος 22/06-22/07: Σε ψυχολογικό επίπεδο σας επηρεάζει περισσότερο η έκλειψη αυτή. Είναι μια περίοδος που ή  νιώθετε την ανάγκη, ή πρέπει ν’ αποσυρθείτε και να σκεφτείτε μόνοι σας για το πως θα πρέπει να κινηθείτε από εδώ και πέρα. Παρασκηνιακές κινήσεις ευνοούνται, ενώ ένα οικογενειακό ή άλλο σημαντικό ζήτημα τακτοποιείται  και αυτό σας χαροποιεί ιδιαίτερα. Δεν είναι ανάγκη να ανακοινώσετε σε άλλους τι έχει συμβεί.
Λέων 23/07-23/08: Δεν είναι δυσαρμονική η έκλειψη αυτή για εσάς, αντίθετα η κοινωνικότητα σας τονίζετε και θα περάσετε ευχάριστα διασκεδάζοντας  και κάνοντας ομαδικές  δραστηριότητες με φίλους. Κάποιοι μπορεί να αναλάβετε ένα σημαντικό ρόλο ή μία θέση και θα χρειαστεί να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό για να φανείτε αντάξιοι της θέσης αυτής.
Παρθένος 24/08-23/09: Εξελίξεις σε θέματα κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης αναμένονται με την έκλειψη στους Διδύμους. Εξελίξεις που θα επηρεάσουν παράλληλα και τα  οικονομικά σας.  Αλλαγές σε επαγγελματικά ή θέματα καριέρας προκύπτουν, κυρίως σε όσους έχουν γεννηθεί κοντά στις αρχές Σεπτεμβρίου. Λανθασμένες επιλογές που μπορεί ν α είχατε κάνει στα επαγγελματικά, έρχονται στην επιφάνεια τώρα και θα έχετε τη δυνατότητα να τα διορθώσετε.   
Ζυγός 24/09-23/10: Αλλαγές σε μακροπρόθεσμα σχέδια μπορεί να φέρει η έκλειψη στους Διδύμους.  Αν και μπορεί αρχικά να σας δημιουργήσουν αναστάτωση και δυσκολίες οι αλλαγές αυτές είναι ευνοϊκές για εσάς. Ένα σχέδιο ίσως τελειώσει εδώ για να δώσει τη θέση του σε κάτι καινούργιο. Νέοι ορίζοντες μπορεί ν’ ανοίγονται μπροστά σας  αυτή τη περίοδο. Ωστόσο, θέματα που έχουν σχέση με εξωτερικό, σπουδές ή νομικές διαδικασίες αυτό το διάστημα θα πρέπει να τα οργανώσετε πολύ προσεκτικά . 
Σκορπιός 24/10-22/11: Η έκλειψη αυτή είναι πολύ πιθανό να φέρει μια αποσταθεροποίηση στα οικονομικά σας, όμως αν και δυσκολεύεστε, θα βρείτε την στήριξη ή τη λύση που χρειάζεστε. Θέματα που αφορούν δάνεια, ασφάλειες και γενικότερα οικονομικά που έχουν σχέση με τρίτους επηρεάζονται ενώ και οι εισοδηματικές πηγές σας μπορεί ν’ αλλάξουν. Από την άλλη και η σεξουαλική σας ζωή δεν θα μείνει αμέτοχη και έτσι είναι πολύ πιθανό να νιώσετε έντονο πάθος για το σύντροφό σας ή να γνωρίσετε έναν νέο ερωτικό σύντροφο που θα σας συναρπάσει.
Τοξότης 23/11-21/12:  Απέναντί σας πραγματοποιείτε η σημερινή έκλειψη, δημιουργώντας εξελίξεις σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Προβλήματα με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη είναι πολύ πιθανό να έρθουν στο προσκήνιο. Μια προσωπική η επαγγελματική σχέση μπορεί να φτάνει στο τέλος της ενώ μια άλλη ξεκινά και  απ’ ότι φαίνεται έχει να σας δώσει πολλά. 
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Εξελίξεις στον εργασιακό χώρο υπόσχετε η έκλειψη αυτή. Αν ψάχνετε για δουλειά το επόμενο διάστημα θα μπορούσατε να βρείτε κάτι καλό, ενώ πολλοί θα αναλάβετε περισσότερες ευθύνες στον εργασιακό χώρο ή ίσως πάρετε μια προαγωγή. Θα χρειαστεί να δουλέψετε πολύ αλλά θ’ αναγνωριστεί η αξία σας και θα σας εκτιμήσουν. Θέματα καριέρας δείχνουν να σταθεροποιούνται.
Υδροχόος 21/01-19/02:  Δεν σας επηρεάζει αρνητικά η έκλειψη αυτή. Η προσωπική σας ζωή θα σας απορροφήσει ιδιαίτερα και θα χρειαστεί να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Κάποιοι  δεσμεύεστε και  αναλαμβάνετε υποχρεώσεις μιας σχέσης ή ενός παιδιού. Γενικότερα θα υπάρξουν εξελίξεις σε ερωτικά, θέματα παιδιών αλλά και σε επιχειρηματικά, δημιουργικά σχέδια. Σιγά-σιγά τα σχέδια σας φαίνετε να σταθεροποιούνται.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Είστε από τα ζώδια που επηρεάζονται από τη σημερινή έκλειψη ή οποία μπορεί να  δημιουργήσει αλλαγές και ανακατατάξεις στο χώρο του σπιτιού ή της οικογένειας. Μια μετακόμιση είναι πολύ πιθανή, όπως και αλλαγές στη σύνθεση της οικογενείας. Κάποιος μπορεί να φεύγει από το σπίτι ή κάποιος έρχεται. Κάποιοι μπορεί να ξεκινάτε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα στο χώρο του σπιτιού.  Οι εξελίξεις της περιόδου αυτής, όποιες και να είναι,  θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα.  
AstroMeleti