Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 04 & 05/06/2011

Η σελήνη θα παραμείνει στον Καρκίνο όλο σχεδόν το Σαββατοκύριακο, διατηρώντας το κλίμα ευαισθησίας και καλοσύνης. Ο συναισθηματισμός θα είναι έντονος με αποτέλεσμα κάποιες φορές να νιώσουμε ότι μας πληγώνουν και να αντιδράσουμε άσχημα και επιθετικά. Το εξάγωνο Ερμή Ουρανού, μας χαρίζει ισχυρή διαίσθηση, ενώ μπορεί να έχουμε ξαφνικά και από το πουθενά κάποια πρωτότυπη και δημιουργική ιδέα. Συζητήσεις και οργανωμένες δραστηριότητες που αφορούν θέματα προηγμένης τεχνολογίας ευνοούνται.

Κριός 21/03-20/04: Οικογενειακά ή θέματα σπιτιού και ακίνητης περιουσίας θα είναι το προσκήνιο όλο το σαββατοκύριακο. Πολλοί θα κάνετε έξοδα για το σπίτι. Προβληματισμένοι με μια σχέση ή  συνεργασία είστε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Μια απρόβλεπτη συνάντηση ή συζήτηση το Σάββατο, ευνοεί εσάς των πρώτων ημερών. Πολλοί θα συνειδητοποιήσετε κάποια πράγματα ή θα έχετε μια πρωτότυπη ιδέα. Όπως και να έχει σας δίνετε το έναυσμα για να προχωρήσετε σε αλλαγές. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Την Κυριακή είστε χαρούμενοι και αισθάνεστε πολύ καλύτερα, όμως θα πρέπει να είστε προσεκτική γιατί η καλή διάθεση, σας οδηγεί σε υπερβολές και άσκοπα έξοδα...


Ταύρος 21/04-21/05: Το Σαββατοκύριακο παραμένετε δραστήριοι και επικοινωνιακοί. Πολλές συζητήσεις, μετακινήσεις και επαφές θα κουράσουν κυρίως εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, οι οποίοι καλείστε να πάρετε κάποιες αποφάσεις για εργασιακά ή θέματα υγείας. Έντονη διαίσθηση αλλά και ιδέες από το πουθενά θα έχουν οι Ταύροι των πρώτων ημερών. Σκέψεις και συζητήσεις με θέμα τα οικονομικά, θα σας δώσουν την ευκαιρία να βρείτε την απαιτούμενη στήριξη, για να προχωρήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια.  Η διάθεσή σας την Κυριακή  είναι  πολύ καλή και γιατί να μην είναι, αφού από σήμερα περνά ο Δίας στο ζώδιο σας όπου και θα παραμείνει για ένα χρόνο και θα σας χαρίσει τύχη και αισιοδοξία.    
Δίδυμοι 22/05-21/06: Το Σάββατο δεν είναι και τόσο ευχάριστη μέρα, κυρίως για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σας απασχολούν και να σας φορτίζουν συναισθηματικά. Αν σκέφτεστε να κάνετε κάποιες κινήσεις για τη βελτίωση των οικονομικών σας καλό θα ήταν να τις κρατήσετε κρυφές. Σήμερα μπορεί να βρείτε τη στήριξη που χρειάζεστε από φίλους. Μια απρόσμενη συνάντηση ή γνωριμία που θα έχετε το Σάββατο εσείς των πρώτων ημερών, σας βοηθά να προωθήσετε ένα σχέδιο ή ένα ταξίδι. Την Κυριακή η διάθεσή σας ανεβαίνει. Πολύ ενδιαφέρουσα και περιπετειώδη μέρα, ιδιαίτερα για εσάς του τελευταίου δεκαημέρου, που αποφασίζετε να διασκεδάσετε με φίλους. Αποφύγετε όμως υπερβολές και επιπολαιότητες που θα έβαζαν σε κίνδυνο φιλικές σας σχέσεις.
Καρκίνος 22/06-22/07: Μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής, η σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο σας διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον σας για τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Πρωτότυπες και δημιουργικές ιδέες που αφορούν τα επαγγελματικά, θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών.  Κάνοντας έναν απολογισμό και μια εσωτερική αναζήτηση, μπορεί να συνειδητοποιήσατε   πράγματα που σας οδηγούν να κάνετε αλλαγές και να ακολουθήσετε πια κάποιες βαθύτερες επιθυμίες σας. Την Κυριακή είστε πολύ κοινωνικοί και ευχάριστοι. Θα βρεθείτε με φίλους και θα διασκεδάσετε.
Λέων 23/07-23/08: Πρόκειται για ένα χαλαρό και ήρεμο σαββατοκύριακο μιας και οι περισσότεροι από εσάς έχετε την ανάγκη ξεκούρασης και απομόνωσης. Τα επαγγελματικά συνεχίζουν να είναι στόχος για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου όμως συνεχή προβλήματα και καθυστερήσεις σε συζητήσεις ή συμφωνίες δυσκολεύουν την προώθησή τους. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται ξαφνικά για τα λιοντάρια των πρώτων ημερών. Μια απρόσμενη συνάντηση ή μια ιδέα από το πουθενά, φαίνετε να σας ανοίγει νέους δρόμους και προοπτικές. Κοινωνικές επαφές για επαγγελματικούς λόγους θα έχετε την Κυριακή. Ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα μπορούσατε σήμερα να γοητεύσετε ανωτέρους ή άτομα κύρους.  Να είστε σαφείς και λιγόλογοι καθώς τους αναλύετε τις απόψεις και τα σχέδια σας γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να γίνεται φλύαροι και να κουράσετε τους συνομιλητές σας.      
Παρθένος 24/08-23/09: Η κοινωνική σας ζωή και η ανάγκη για νέες γνωριμίες και δικτύωση θα σας απασχολήσει μέσα στο σαββατοκύριακο. Ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου αναζητάτε τρόπους για την προώθηση ενός σχεδίου. Δεν υπάρχουν όμως ακόμη οι οικονομικές προϋποθέσεις για να προχωρήσετε. Πρωτότυπες και δημιουργικές ιδέες  θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών, γύρω από θέματα που αφορούν επαγγελματικά και οικονομικά. Μια νέα εισοδηματική πηγή μπορεί να προκύψει τώρα. Η Κυριακή είναι πιο ευχάριστη μέρα και νιώθετε την ανάγκη να κάνετε καινούργια πράγματα που θα σας κρατήσουν μακριά από τη ρουτίνα. Πολλοί μπορεί να οργανώσετε ένα ταξίδι. Αποφύγετε υπερβολές και επιπόλαιες κινήσεις που θα έβαζαν σε κίνδυνο το προϋπολογισμό σας.       
Ζυγός 24/09-23/10: Ξαφνικές αλλαγές μπορεί να προκύψουν το Σάββατο σε σχέσεις ή συνεργασίες, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις χωρίς να εξετάσετε όλα τα δεδομένα. Κάποιοι είναι πολύ πιθανό να δεχθούν ή να κάνουν μια πρόταση γάμου. Με κληρονομικά ή προβλήματα οικονομικής διαχείρισης σε σχέσεις ασχολείστε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου ενώ και στα οικογενειακά υπάρχουν δυσκολίες. Την Κυριακή οικονομικά ζητήματα βελτιώνονται ή εσείς δεν τους δίνεται πια τόσο μεγάλη σημασία. Να είστε προσεκτικοί σε συζητήσεις που θα κάνετε με το σύντροφο ή συνεργάτες. Ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου είναι πολύ πιθανό, λόγω επιπολαιότητας να πείτε κάτι που δεν πρέπει  
Σκορπιός 24/10-22/11: Σε ευχάριστο κλίμα και αισιόδοξη διάθεση θα περάσετε αυτό το σαββατοκύριακο. Απρόσμενες συναντήσεις ή ξαφνικές ιδέες και συνειδητοποιήσεις, που μπορεί να  έχετε σήμερα, διευκολύνουν επικείμενες αλλαγές στην καθημερινότητα ή το εργασιακό σας περιβάλλον. Θέματα προσωπικών ή επαγγελματικών σχέσεων ταλαιπωρούν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου που έχετε επικεντρωθεί εκεί και δίνεται έναν αγώνα. Την Κυριακή βελτιώνονται θέματα σχέσεων και μπορείτε, αν θέλετε, να περάσετε μια πολύ ευχάριστη μέρα με κοντινούς σας ανθρώπους. Αποφύγετε εσείς του τρίτου δεκαημέρου να κάνετε επιπόλαιες κινήσεις που θα είχαν αντίκτυπο στη δουλειά ή την υγεία σας.         
Τοξότης 23/11-21/12:  Θέματα εξουσίας και οικονομικών θα βρίσκονται στο προσκήνιο αυτό το Σαββατοκύριακο και είναι πολύ πιθανό να σας δημιουργούν ανασφάλειες. Κουραστική μέρα το Σάββατο  για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Ευνοϊκά αποτελέσματα προκύπτουν σε εργασιακά ή θέματα υγείας και ευεξίας. Απρόσμενες συναντήσεις ή ιδέες βοηθούν εσάς των πρώτων ημερών να προχωρήσετε στις αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Μια ξαφνική ερωτική σχέση ή η απόκτηση ενός παιδιού, μπορεί να αποτελέσει το θέμα σας τώρα. Η Κυριακή είναι μια πολύ ευχάριστη μέρα, κυρίως για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, αλλά πολλοί μπορεί να κάνετε υπερβολές και επιπολαιότητες με στόχο τη συναισθηματική σας ικανοποίηση.           
Αιγόκερω 22/12-20/01: Προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις παραμένουν στο επίκεντρο σχεδόν όλο το Σαββατοκύριακο. Θέματα κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης συνεχίζουν ν’ απασχολούν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Μπορεί τώρα να υπάρχουν καθυστερήσεις και προβλήματα, όμως από τα μέσα του μήνα τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους. Η ισχυρή διαίσθησή σας σήμερα ή κάποια ιδέα που σας έρχεται ξαφνικά, επηρεάζει κυρίως εσάς των πρώτων ημερών και  μπορεί ν’ αποτελέσουν την αφορμή για αλλαγές στο σπίτι και ίσως το ξεκίνημα μιας νέας επαγγελματικής δραστηριότητας από το χώρο του σπιτιού. Την Κυριακή θα περάσετε όμορφα με τα παιδιά ή αγαπημένα σας πρόσωπα και μόνο εσείς του τελευταίου δεκαημέρου θα πρέπει να προσέξετε τις υπερβολές στο σπίτι ή την οικογένεια.  Αποφύγετε οτιδήποτε έχει σχέση με παρασκήνιο
Υδροχόος 21/01-19/02:  Φορτωμένο θα παραμείνει το πρόγραμμά σας όλο σχεδόν το Σαββατοκύριακο, κουράζοντας περισσότερο εσάς του δευτέρου δεκαημέρου που έχετε επικεντρωθεί σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας. Ένα σχέδιο δε προχωρά και αυτό σας προβληματίζει. Μην πιέζετε τώρα καταστάσεις, από τα μέσα του μήνα και μετά τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους. Μια απρόσμενη συνάντηση γίνετε αφορμή να σκεφτείτε να προχωρήσετε σε κάποιες σημαντικές αλλαγές. Την Κυριακή θα περάσετε ευχάριστα κοντά σε άτομα της οικογενείας. Οι υδροχόοι των τελευταίων ημερών, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας ή σε χειρονακτικές εργασίες γιατί μπορεί να έχετε κάποιο ατύχημα από δική σας επιπολαιότητα.    
Ιχθείς 20/02-20/03: Ένα ευχάριστο και δημιουργικό σαββατοκύριακο βρίσκετε μπροστά σας. Θα βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα, θα διασκεδάσετε και θα χαρείτε. Προβληματισμοί γύρω από οικονομικά προκύπτουν για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Δυστυχώς αυτή τη περίοδο υπάρχουν καθυστερήσεις και προβλήματα και καλό θα ήταν να μην πιέζετε καταστάσεις. Από τα μέσα του μήνα θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε οικονομικές υποθέσεις. Μια ιδιαίτερα ισχυρή διαίσθηση που έχετε σήμερα, εσείς των πρώτων ημερών ή κάποιες πρωτότυπες και δημιουργικές ιδέες που σας έρχονται ξαφνικά, σας βοηθούν να βελτιώσετε το εισόδημά ή γενικότερα τα οικονομικά σας. Πολύ δραστήριοι και κοινωνικοί θα είστε την Κυριακή ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τα οικονομικά γιατί θα είναι πολύ εύκολο να κάνετε άσκοπα ή πολλά έξοδα. 
AstroMeleti