Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 08/06/2011

Η σελήνη περνά στην Παρθένο στρέφοντας τη προσοχή μας γενικότερα σε θέματα εργασίας ή υγείας. Γινόμαστε πιο οργανωτικοί και λεπτομερείς προσπαθώντας να βάλουμε τάξη τόσο στον εαυτό μας όσο και στα πράγματα έξω από εμάς. Φτιάχνουμε προγράμματα τα οποία θέλουμε να τηρήσουμε και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προστριβές με τους άλλους γύρω μας.  Επίσης μια αυξημένη διάθεση γκρίνιας μπορεί να παρατηρηθεί σήμερα.

Κριός 21/03-20/04: Χαλαρώσατε τις προηγούμενες μέρες και τώρα θα πρέπει να δουλέψετε αρκετά για να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Καταχρήσεις και υπερβολές που μπορεί να κάνατε επηρέασαν τη ζωτικότητα και την υγεία σας. Οι εξελίξεις στον επαγγελματικό χώρο είναι θετικές η μέρα όμως κρύβει δυσκολίες στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις, μην πάρετε αποφάσεις και να είστε γενικότερα προσεκτικοί σε ότι λέτε και κάνετε, αποφεύγοντας νεύρα και εντάσεις...

Ταύρος 21/04-21/05: Μετά από δυο μέρες εσωστρέφειας και προβληματισμού, το κλίμα αλλάζει και η μέρα προβλέπετε ευχάριστη και δημιουργική. Προωθείτε τα σχέδια σας ενώ σημαντικές αλλαγές γίνονται αυτή τη περίοδο για τους Ταύρους που έχουν γεννηθεί γύρω στις 28 Απριλίου.  Το μελανό σημείο της ημέρας είναι τα οικονομικά που χρειάζονται προσοχή σας γιατί υπάρχει τάση επιπόλαιης διαχείρισης. Αποφύγετε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή συμφωνίες που αφορούν τα οικονομικά σας.    

Δίδυμοι 22/05-21/06: Αρκετά γυρίσατε τις προηγούμενες μέρες. Καιρός να σας δει και το σπίτι, το οποίο χρειάζεται τη φροντίδα σας. Στο σπίτι και την οικογένεια λοιπόν επικεντρώνεστε σήμερα και αυτός είναι ο χώρος που θα πρέπει να βάλετε σε τάξη. Θα υπάρξει εκνευρισμός και προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας. Αποφύγετε συζητήσεις, ιδιαίτερα με κοντινούς σας ανθρώπους και  μην πάρετε αποφάσεις για σοβαρά ζητήματα. Κάποιοι μπορεί να έχουν ένα μικρό ατύχημα στο σπίτι.    
Καρκίνος 22/06-22/07: Δραστηριοποιήστε έντονα σήμερα και οι περισσότεροι θα έχετε πολλά και διαφορετικά πράγματα να κάνετε. Συναντήσεις, επαφές συζητήσεις, ακόμα και κοντινά ταξιδάκια μπορεί να υπάρχουν στο σημερινό σας πρόγραμμα. Αποφύγετε παρασκηνιακές ή μυστικές επαφές. Οτιδήποτε κρυφό σήμερα δεν ευνοείτε και μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα. Κάποιοι αναπολείτε το παρελθόν και αυτό σήμερα μόνο εκνευρισμό και προβλήματα θα σας δημιουργήσει. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών.     
Λέων 23/07-23/08: Οικονομικά είναι τα ζητήματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα και πολλοί θα χρειαστεί να ξαναδείτε και να βάλετε σε τάξη τον προϋπολογισμό σας.  Οικονομικοί λόγοι φαίνετε να περιορίζουν ή δημιουργούν προβλήματα στην κοινωνική σας ζωή και αυτό σας εκνευρίζει. Αποφύγετε σήμερα συζητήσεις με φίλους ή συνεργάτες γιατί είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν εντάσεις. Ωστόσο τα εργασιακά ευνοούνται, κυρίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου.
Παρθένος 24/08-23/09: Προσωπικά θέματα έρχονται σήμερα στο προσκήνιο και με το πέρασμα της σελήνης στο ζώδιο σας, προτεραιότητα τώρα έχετε εσείς. Θα ασχοληθείτε με πράγματα που σας αρέσουν και σας γεμίζουν συναισθηματικά. Κάποιοι θα  προωθήσετε ένα δημιουργικό ή καλλιτεχνικό σας σχέδιο, παίρνοντας ικανοποίηση μέσα απ’ αυτό. Δυσκολίες θα υπάρξουν μόνο στην επικοινωνία και καλό θα ήταν σήμερα να μην πραγματοποιήσετε καμία σοβαρή επαφή, συζήτηση ή συμφωνία που να αφορά επαγγελματικά και ή θέματα αποκατάστασης γενικότερα. Αποφύγετε συναντήσεις με ανωτέρους ή άτομα κύρους.  
Ζυγός 24/09-23/10: Οι ρυθμοί σήμερα πέφτουν και νιώθετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι για να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Μπορεί να νιώθετε μελαγχολία και απογοήτευση γι αυτό καλό είναι να μην δείτε τα σχέδια σας  και να μην πάρετε    αποφάσεις σήμερα.  Δεν ευνοούνται υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικά και καλό θα ήταν να μην ασχοληθείτε σήμερα μαζί τους. Αντίθετα οικογενειακά και ζητήματα ακίνητης περιουσίας θα μπορούσαν να προωθηθούν όπως τα θέλετε.
Σκορπιός 24/10-22/11: Μια συλλογική δουλειά ή ομαδική δραστηριότητα θα σας απορροφήσει σήμερα. Κοινωνικές επαφές και φίλοι θα βρεθούν στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να έρθετε σε ρήξη με κάποιους από αυτούς. Τίθενται θέματα εξουσίας και νιώθετε ότι πρέπει να κάνετε ευδιάκριτα τα όρια σας, ώστε να μπουν σε τάξη κάποιες σχέσεις. Αποφύγετε συζητήσεις ή συμφωνίες για οικονομικά και κληρονομικά ζητήματα. Ριζικές αλλαγές στο κοντινό  περιβάλλον όσων έχετε γεννηθεί κοντά στις 27 Οκτωβρίου προωθούνται με ευκολία τώρα. Πολλοί μπορεί να μετακομίζετε.               
Τοξότης 23/11-21/12:  Θέματα καριέρας και αποκατάστασης έρχονται στο προσκήνιο και καλείστε να βρείτε ισορροπίες μεταξύ καριέρας και προσωπικής ζωής. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις με το σύντροφο σας, συνεργάτες και γενικότερα κοντινούς σας ανθρώπους γιατί θα υπάρξουν εντάσεις και διαπληκτισμοί. Τα οικονομικά βελτιώνονται και σημαντικό ρόλο σ’ αυτό παίζει η συνέπεια σας στον επαγγελματικό τομέα.                
Αιγόκερω 22/12-20/01: Με πιο αισιόδοξη διάθεση βλέπετε τη ζωή σήμερα και νιώθετε την ανάγκη να οργανώσετε πράγματα που θα σας κάνουν να ξεφύγετε για λίγο από τη ρουτίνα. Η οργάνωση π.χ. ενός μακρινού ταξιδιού είναι πολύ πιθανή. Πάντως η στάση σας αυτή θα δημιουργήσει προβλήματα στον εργασιακό χώρο και ίσως εντάσεις και διαφορές με συνεργάτες.  Αποφύγετε γενικότερα σήμερα συζητήσεις για εργασιακά ή θέματα υγείας.  Πιο ευνοημένοι οι Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί κοντά στις 28 Δεκεμβρίου θα μπορέσετε σήμερα να προωθήσετε υποθέσεις που αφορούν σημαντικές αλλαγές στη ζωή και τις σχέσεις σας.
Υδροχόος 21/01-19/02: Ψυχολογικά και οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Πολλοί μπορεί να κλειστείτε στον εαυτό σας προσπαθώντας να βρείτε την ψυχική σας ηρεμία. Κάποιοι ίσως ξεπεράσετε τα όρια και γίνεται προκλητικοί με στόχο να ικανοποιήσετε βαθύτερες επιθυμίες σας. Αποφύγετε συζητήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα γιατί θα υπάρξει ασυνεννοησία και εκνευρισμός. Οργανώστε τα οικονομικά σας και μην κάνετε πράγματα πάνω από τις δυνάμεις σας. Αποφύγετε τα ρίσκα.  Σε καλύτερη μοίρα σήμερα, όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στις 27 Ιανουαρίου θα μπορούσατε να βρείτε στήριξη για να προωθήσετε τους στόχους σας. Ζητήστε βοήθεια από γονείς, ανωτέρους ή άτομα κύρους.
Ιχθείς 20/02-20/03: Στο επίκεντρο έρχονται σήμερα υποθέσεις στενών σχέσεων και συνεργασιών και ίσως χρειαστεί να βοηθήσετε το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις που αφορούν οικογενειακά ή θέματα ακίνητης περιουσίας γιατί μπορεί να έρθετε σε ρήξη με άτομα τις οικογενείας σας. Συμβόλαια και συμφωνίες για αγοραπωλησίες ή ενοικιάσεις δεν ευνοούνται και καλό θα ήταν να μην ασχοληθείτε μ’ αυτά σήμερα. Ευνοϊκή μέρα για όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 27 Φεβρουαρίου, οι οποίοι μπορεί να κάνετε μια γνωριμία με κάποιον που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην προώθηση των σχεδίων σας.  Φίλοι βρίσκονται στο πλευρό σας και μπορείτε να ζητήσετε τη βοήθεια τους.
AstroMeleti