Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 28/06/2011

Πολύ επικοινωνιακοί αλλά και νευρικοί θα είμαστε σήμερα, με τη σελήνη να περνά στους Διδύμους.  Συναντήσεις, επαφές, συμφωνίες αλλά και πολλές μετακινήσεις θα γεμίσουν τη μέρα μας. Έντονη συναισθηματική φόρτιση, ανταγωνισμούς, πάθει και ζήλιες δημιουργεί η  αντίθεση Ήλιου Πλούτωνα, επηρεάζοντας κυρίως Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί στα τέλει του πρώτου δεκαημέρου.

Κριός 21/03-20/04:  Οι ρυθμοί στην καθημερινότητα συνεχίζουν να είναι έντονοι, πράγμα που συχνά μπορεί να σας δημιουργεί εκνευρισμό και να σας οδηγεί σ’ εκρήξεις. Προσοχή στ’ ατυχήματα. Ωστόσο, βλέποντας τη θετική πλευρά, θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε νέες γνωριμίες αλλά και να μάθετε πράγματα που μπορούν να σας αλλάξουν τη ζωή προς το καλύτερο.  Διχασμένοι ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια, είστε εσείς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 27 Μαρτίου...

Ταύρος 21/04-21/05: Η καταναλωτική  μανία των τελευταίων ημερών τονίζετε και τα έξοδα πολλαπλασιάζονται σήμερα. Καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί  με τα χρήματα σας. Προβλήματα σε σχέσεις και δουλειά θα σας ταλαιπωρήσουν ενώ η πίεση της καθημερινότητας και οι υποχρεώσεις σε σπίτι και οικογένεια δεν σας επιτρέπουν να κινηθείτε ελεύθερα και να κάνετε πράγματα που θα σας χαλαρώσουν και θα σας ανανεώσουν.
  
Δίδυμοι 22/05-21/06: Βγαίνετε σήμερα από τη χειμερία νάρκη των προηγούμενων ημερών και νιώθετε την ανάγκη να επικεντρωθείτε σε προσωπικά σας θέματα. Η ενέργεια και ο δυναμισμός σας τονίζονται και θα πρέπει να τα διοχετεύσετε δημιουργικά για ν’ αποφύγετε εσωτερικές εντάσεις και τσακωμούς με τους ανθρώπους γύρω σας. Αδιαθεσίες, πονοκέφαλοι, ακόμη και πυρετός είναι πιθανά σήμερα.  Ιδέες και σχέδια γύρω από επαγγελματικά, θα πρέπει να μελετηθούν προσεκτικά γιατί είστε υποκειμενικοί και μπορεί να κάνετε λάθος επιλογές. Οικονομικά ζητήματα φορτίζουν συναισθηματικά κυρίως τους διδύμους που έχουν γεννηθεί κοντά στις 27 Μαΐου. Ίσως αισθάνεστε εγκλωβισμένοι από παλιότερες επιλογές.
Καρκίνος 22/06-22/07: Ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών.  Παρασκηνιακές δραστηριότητες ευνοούνται και καλό θα ήταν να κρατήσετε κρυφά τα σχέδια και τους στόχους σας. Στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις θα σας φορτίσουν και θα βγάλουν από μέσα σας αρνητικά συναισθήματα κι απωθημένα.  Ίσως αισθανθείτε απειλή και γίνεται πιο ανταγωνιστικοί από άλλες φορές. Ωστόσο είναι πολύ πιθανό τα πράγματα να μην είναι έτσι όπως νομίζετε, γι αυτό αποφύγετε τις εντάσεις. 
Λέων 23/07-23/08: Φιλικές σχέσεις και κοινωνική ζωή τονίζονται, ευνοώντας παράλληλα τα σχέδια σας και δημιουργώντας νέες προοπτικές για πολλούς από εσάς. Ο φόρτος εργασίας στη δουλειά είναι μεγάλος και πιέζει ιδιαίτερα  εσάς  που έχετε γεννηθεί γύρω στις 27 Ιουλίου. Γίνεστε ανταγωνιστικοί με τους συνεργάτες ενώ έρχονται στην επιφάνεια ζήλειες και άσχημα συναισθήματα που μπορεί να είχατε μέσα σας. Δυστυχώς ή ανάγκες στη δουλειά δεν σας επιτρέπου να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε, όπως θα θέλατε.          
Παρθένος 24/08-23/09: Όλο και πιο δραστήριοι γίνεστε σε θέματα που αφορούν καριέρα και αποκατάσταση γενικότερα. Συζητήσεις και επαφές γύρω από επαγγελματικά σας βοηθούν να ανακαλύψετε νέες εισοδηματικές πηγές. Ιδέες και προτάσεις γύρω από σχέσεις και συνεργασίες θα πρέπει να μελετηθούν προσεκτικά, ιδιαίτερα από τους Παρθένους που έχουν γεννηθεί 24 και 25 Αυγούστου. Φίλοι μπορεί να χρειαστούν τη βοήθεια  σας και σας βάζουν σε διλλήματα.  Κοινωνικές υποχρεώσεις έρχονται σ’ αντίθεση με την προσωπική σας ζωή και ευχαρίστηση, και αυτό σας ταράζει.          
Ζυγός 24/09-23/10: Καινούργιες σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο και δημιουργούν νέες προοπτικές στη ζωή σας. Στον εργασιακό χώρο το πρόγραμμα είναι πολύ φορτωμένο και θα πρέπει να χειριστείτε τα πράγματα με ηρεμία και καλό προγραμματισμό. Η διαχείριση των οικονομικών και οι ανάγκες της οικογένειας σας προβληματίζουν και σας φέρνουν αντιμέτωπους με τις επαγγελματικές σας επιλογές. Διλλήματα μεταξύ καριέρας και οικογένειας θα ταλαιπωρήσουν τους ζυγούς που έχουν γεννηθεί κοντά στις 28 Σεπτεμβρίου.     
Σκορπιός 24/10-22/11: Έντονα πάθει και εξελίξεις σε οικονομικά και κληρονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν ενώ παράλληλα θα προωθήσουν αλλαγές σε δουλειά και καθημερινό πρόγραμμα.  Ένα ερωτικό ειδύλλιο θα ζήσετε εσείς των δύο πρώτων ημερών. Διαφορές με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος τονίζονται σήμερα και βγάζουν από μέσα σας απωθημένα του παρελθόντος. Επηρεάζονται κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί κοντά στις 28 Οκτωβρίου.     
Τοξότης 23/11-21/12: Εξελίξεις σε σχέσεις ή επαγγελματικές συνεργασίες θα σας ευχαριστήσουν. Απρόσμενες αλλαγές σε συναισθηματικό επίπεδο  επηρεάζουν εσάς των πρώτων ημερών. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε με τα οικονομικά σας σήμερα. Αποφύγετε σοβαρές αγορές ή επενδύσεις.      
Αιγόκερω 22/12-20/01: Ζητήματα που αφορούν εργασιακά ή ένα πρόβλημα υγείας θα σας απασχολήσουν σήμερα. Ο φόρτος εργασίας θα είναι μεγάλος και δεν θ’ αποφύγετε εντάσεις. Ανταγωνισμοί θα προκύψουν σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Ανταγωνισμοί και ζήλιες που μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο το γάμος , μια σοβαρή σχέση ή μια συνεργασία σας.          
Υδροχόος 21/01-19/02: Ενδιαφέρουσα φαίνετε η συναισθηματική σας ζωή σήμερα, ενώ νέες γνωριμίες σας φτιάχνουν τη διάθεση. Παλιότερα σχέδια ανατρέπονται δίνοντας τη θέση τους σε νέες και προχωρημένες ιδέες. Η καθημερινότητα μέσα σε μια σχέση ή η υγεία του συντρόφου, σας δημιουργεί διλλήματα και έντονη συναισθηματική φόρτιση. Φοβίες και λάθει του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και θα πρέπει ν’ αντιμετωπιστούν.     
Ιχθείς 20/02-20/03:  Η δραστηριότητες στο χώρο του σπιτιού εντείνονται, όπως και οι διαφορές με άτομα της οικογενείας. Συναντήσεις στο σπίτι ευνοούνται ενώ απρόβλεπτες εξελίξεις στα οικονομικά θα σας ευχαριστήσουν. Ανταγωνιστική διάθεση θα υπάρξει με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, κυρίως για τους Ιχθείς που έχουν γεννηθεί γύρω στις 27 Φεβρουαρίου. Η προσωπική σας ευχαρίστηση  έρχεται σ’ αντίθεση με τα σχέδια φίλων ή αγαπημένων και αυτό σας δημιουργεί ένταση και ανταγωνισμό. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις μαζί τους σήμερα.  
AstroMeleti