Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 10/06/2011

Στο ζυγό θα περάσει σήμερα η σελήνη, κάνοντας μας πιο κοινωνικούς και στρέφοντας την προσοχή μας σε θέματα που αφορούν προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Η Αφροδίτη περνά  στο ζώδιο των Διδύμων, όπου και θα παραμείνει για ένα περίπου μήνα. Από τη νέα θέση της θα μας κάνει πιο εξωστρεφείς αλλά και πιο επιπόλαιους ίσως τόσο σε θέματα σχέσεων όσο και σε θέματα οικονομικής διαχείρισης. 

Κριός 21/03-20/04: Η είσοδος της Αφροδίτης στο Ζώδιο των διδύμων, σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας περιόδου που η καθημερινή σας ζωή θα είναι πιο ευχάριστη και πιο κοινωνική. Οι σχέσεις με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος βελτιώνονται, ενώ δεν θα λείψουν κάποια ταξίδια αναψυχής.  Ωστόσο σήμερα, υποθέσεις που αφορούν στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις θα σας προβληματίσουν και θα αναστατώσουν ιδιαίτερα εσάς των πρώτων ημερών. Συγγενείς ή φίλοι δεν θα σας δώσουν μια βοήθεια που χρειάζεστε και αυτό σας απογοητεύει...
 
Ταύρος 21/04-21/05: Το πρόγραμμά σας είναι αρκετά φορτωμένο σήμερα και θα σας κουράσει. Συναισθηματική αστάθεια σας δημιουργούν εξελίξεις στον επαγγελματικό χώρο. Πολλοί μπορεί να νιώσετε αδιαθεσία ή να αντιμετωπίσετε ένα μικρό πρόβλημα υγείας.  Ωστόσο με την είσοδο του κυβερνήτη σας, της Αφροδίτης στους Διδύμους. τα οικονομικά σας βελτιώνονται ενώ εσείς γίνεστε πιο εξωστρεφείς και κοινωνικοί. Φίλοι ή συνεργάτες μπορεί να σας απογοητεύσουν σήμερα.          

Δίδυμοι 22/05-21/06: Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σας σήμερα κάνοντάς σας πιο όμορφους και ελκυστικούς. Τραβάτε τα βλέμματα επάνω σας και δεν αποκλείεται πολλοί να γνωρίσετε το άλλο σας μισό αυτή τη περίοδο.  Η ερωτική σας διάθεση γενικότερα ανεβαίνει. Ιδιαίτερα ερωτική και δημιουργική μέρα και η σημερινή. Νιώθετε την ανάγκη να κάνετε πράγματα που πραγματικά σας ικανοποιούν και είστε ικανοί να έρθετε σ’ αντιπαράθεση με όποιον προσπαθήσει να σας εμποδίσει. Υποχρεώσεις αναλαμβάνουν πολλοί από  εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, από την επισημοποίηση μιας  σχέσης ή την απόκτηση ενός παιδιού.                                                                                                                  
Καρκίνος 22/06-22/07: Το σπίτι και η οικογένεια θα σας κερδίσουν σήμερα. Πολλοί αποφασίζετε να μείνετε στο σπίτι και ν’ ασχοληθείτε μ’ αυτό, ενώ άλλοι προβληματίζεστε με οικογενειακά ή θέματα ακίνητων. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών θα πρέπει να κρατήσετε τις ισορροπίες μεταξύ οικογενειακών και επαγγελματικών γιατί θα υπάρξουν προβλήματα και αντιπαραθέσεις στη δουλειά.   Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους  από τη μια σας χαρίζει μια εσωτερική ηρεμία και ομορφιά ενώ από την άλλη μπορεί να σας δημιουργήσει έλξη για οτιδήποτε μυστικό  ή παρασκηνιακό. Μια μυστική σχέση θα μπορούσε να εξελιχθεί τώρα.       
Λέων 23/07-23/08: Δράση, ένταση αλλά και εκνευρισμό, κρύβει η μέρα σήμερα για τους περισσότερους από εσάς. Πολλές επαφές συζητήσεις αλλά και μετακινήσεις. Ένα επαγγελματικό ταξίδι είναι γεγονός για κάποιους από εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, οι οποίοι θα αντιμετωπίσετε προβλήματα και καθυστερήσεις στις μετακινήσεις σας σήμερα.  Αν ανήκετε στους Λέοντες των πρώτων ημερών μπορεί να δείτε ένα σχέδιο σας ν’ ανατρέπετε ή ν’ αλλάζει. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους βελτιώνει την κοινωνική σας ζωή και σας κάνει πολύ ελκυστικούς στον κοινωνικό σας κύκλο. Συλλογική δουλειά και ομαδικές δραστηριότητες σας χαρίζουν ευχάριστες στιγμές και ίσως σας παρασύρουν σε νέες ερωτικές περιπέτειες.      
Παρθένος 24/08-23/09: Οικονομικά ζητήματα έρχονται σήμερα στο προσκήνιο και σας προβληματίζουν. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών θα πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τον προϋπολογισμό σας γιατί χρειάζεται να ισορροπήσετε με κάποιο τρόπο τα έσοδα, με τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχετε δημιουργήσει και σήμερα σας πιέζουν.  Η προοπτική μιας συνεργασίας  δεν φαίνετε να προχωρά και αυτό σας απογοητεύει. Ωστόσο η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των διδύμων βελτιώνει ζητήματα καριέρας και αποκατάστασης. Η εικόνα που δημιουργούν τώρα για εσάς οι ανώτεροι σας ή άλλα άτομα κύρους είναι η καλύτερη και αυτό μπορεί να σας βοηθήσει  να προωθήσετε κάποιο στόχο.   
Ζυγός 24/09-23/10: Η σελήνη στο ζώδιο σας, σας κάνει να επικεντρώνεστε στον εαυτό σας. Τόσο τις ανάγκες όσο και τις υποχρεώσεις σας. Ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα είστε φορτισμένοι συναισθηματικά σήμερα ενώ συγκρούσεις με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη προβλέπονται για εσάς των πρώτων ημερών. Με την είσοδο του κυβερνήτη σας, της  Αφροδίτης, στο ζώδιο των διδύμων αισθάνεστε ότι η ρουτίνα σας έχει κουράσει και έλκεστε από καινούργια πράγματα και εμπειρίες που θα σας ανανεώσουν και θα σας ανοίξουν τους ορίζοντες π.χ. ένα ταξίδι στο εξωτερικό είναι πολύ πιθανό. Γενικότερα σχέδια που αφορούν σπουδές, θέματα εξωτερικού ή νομικές διαδικασίες προωθούνται με  ευκολία αυτό το διάστημα.
Σκορπιός 24/10-22/11: Η ενέργεια σας πέφτει σήμερα και νιώθετε άτονοι και κουρασμένοι. Συναισθηματικά φορτισμένοι εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, προσπαθείτε να ξεκαθαρίσετε με ψυχολογικά προβλήματα του παρελθόντος ή κάποιες παρασκηνιακές σας δραστηριότητες. Εκνευρισμοί και συγκρούσεις στη δουλειά έχετε εσείς των πρώτων ημερών, ενώ πρακτικά προβλήματα μπορεί να προκύψουν από την κόπωση ή  την αδυναμία σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους θα ευνοήσει οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα. Σας δίνονται ευκαιρίες να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες ενώ πολλοί επωφελείστε από επιστροφή χρημάτων, δώρα, προσφορές ή από τα χρήματα του συντρόφου σας.
Τοξότης 23/11-21/12: Η κοινωνική σας ζωή τονίζετε και οι περισσότεροι θα περάσετε ευχάριστα διασκεδάζοντας με φίλους ή γνωστούς. Εντάσεις  και εκνευρισμός θα επηρεάσει τις προσωπικές σας σχέσεις ή αν είστε γονείς, τη σχέση σας με τα παιδιά.  Αν ανήκετε στους Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου, αποφύγετε να εμπλέξετε οικονομικά και φίλους. Ευκαιρίες στον τομέα των σοβαρών σχέσεων ή συνεργασιών θα φέρει η Αφροδίτη από τη νέα της θέση στο ζώδιο των Διδύμων. Προβλήματα σε υπάρχουσες σχέσεις βελτιώνονται, ενώ η επισημοποίηση μιας σχέσης είναι πολύ πιθανή. Αν έχετε γεννηθεί πριν τις 25 Νοεμβρίου, είναι πολύ πιθανό να παραπλανηθείτε σε θέματα σχετικά με οικογένεια και ακίνητη περιουσία.        
Αιγόκερω 22/12-20/01: Επαγγελματικά είναι τα θέματα στα οποία επικεντρώνεστε σήμερα, ενώ προβλήματα σε θέματα καριέρας ή αποκατάστασης προκύπτουν για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Εντάσεις με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος, προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών. Κάποιοι να δείτε ν’ ανατρέπονται ή ν’ αλλάζουν σχέδια που αφορούν  σπίτι ή οικογένεια.  Στον εργασιακό χώρο τα πράγματα βελτιώνονται και για πολλούς μπορεί να εμφανιστούν ευκαιρίες για δουλειά. Μόνο αν έχετε γεννηθεί πριν τις 24 Δεκεμβρίου να είστε προσεκτικοί σε προτάσεις και μην ακούτε μεγάλα λόγια γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.  Θέματα υγείας ευνοούνται το επόμενο διάστημα.
Υδροχόος 21/01-19/02: Το κλίμα γίνεται πιο αισιόδοξο και εσείς πιο ανοιχτοί σε καινούργια πράγματα που θα σας ανανεώσουν. Καθυστερήσεις η προβλήματα σε υποθέσεις που αφορούν ταξίδια, εξωτερικό, σπουδές ή νομικά θα αντιμετωπίσετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Οι υποχρεώσεις πολλές και ίσως δεν έχετε τη στήριξη που χρειάζεστε.  Με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος μπορεί να  διαπληκτιστείτε εσείς των πρώτων ημερών. Να είστε προσεκτικοί γιατί λόγω εκνευρισμού και απροσεξίας μπορεί να έχετε κάποιο ατύχημα. Μην τρέχετε με το αυτοκίνητο. Παρόλα αυτά η Αφροδίτη με το πέρασμα της στους Διδύμους ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σας και σηματοδοτεί το ξεκίνημα  μιας περιόδου γεμάτης έρωτα, διασκέδαση και φλερτ. 
Ιχθείς 20/02-20/03: Με θέματα που αφορούν οικονομικά ή κληρονομικά θ’ ασχοληθείτε σήμερα και ίσως αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα ή καθυστερήσεις εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Ξαφνικές αλλαγές στο εισόδημα μπορεί να προκύψουν για εσάς των πρώτων ημερών.  Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους ευνοεί ότι έχει σχέση με οικογένεια και ακίνητη περιουσία. Αγοραπωλησίες ευνοούνται ενώ πολλοί κάνετε αλλαγές στο σπίτι για αισθητικούς λόγους. Κοινωνικές επαφές και συγκεντρώσεις στο σπίτι είναι πολύ πιθανές το επόμενο διάστημα.    
AstroMeleti