Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 21/06/2011

Η σελήνη έχει περάσει στους Ιχθείς, κάνοντας μας πιο ευαίσθητους και συναισθηματικούς. Αυξάνετε η τάση μας για φιλανθρωπία αλλά και πνευματικότητα. Το όνειρο δίνει διέξοδο στα προβλήματα της καθημερινότητας και έτσι δεν είναι απίθανο να πιάσουμε τον εαυτό μας να ονειροπολεί ή και να νοσταλγεί κάποια πράγματα. Το τετράγωνο Ερμή Κρόνου δημιουργεί προβλήματα σε επικοινωνία και μετακινήσεις. Από σήμερα ο Άρης περνά στο ζώδιο των Διδύμων και θα παραμείνει εκεί έως και τις 2 Αυγούστου, επηρεάζοντας κάποιο τομέα της ζωής μας (δείτε στ’ αναλυτικά).

Κριός 21/03-20/04: Κουρασμένοι και άτονοι νιώθετε σήμερα, ενώ ξεκινάει ένα πολύ δραστήριο διάστημα για εσάς. Πολλά και διαφορετικά αυτά που θα έχετε να κάνετε καθημερινά. Συναντήσεις, συζητήσεις, μετακινήσεις, υπογραφές συμφωνιών ή συμβολαίων αλλά και μικρά κοντινά ταξίδια θα γεμίζουν, ασφυκτικά πολλές φορές, το  καθημερινό σας πρόγραμμα. Εκνευρισμοί και εντάσεις δεν θα λείψουν γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν χειρίζεστε μηχανήματα και να μην τρέχετε στο δρόμο.  Δύσκολη η επικοινωνία σήμερα, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Μην προσπαθήσετε να τα βρείτε ή να πείσετε για κάτι το σύντροφο ή συνεργάτες γιατί θα εξαντληθείτε χωρίς κανένα όφελος. Αποφύγετε κλείσιμο συμφωνιών και μην υπογράψετε σοβαρά έγγραφα...
     
Ταύρος 21/04-21/05: Πιο ευαίσθητοι είστε σήμερα στις  ανάγκες των άλλων και ίσως χρειαστεί να βοηθήσετε κάποιο φίλο ή συνεργάτη.  Κοινωνικές επαφές σας βοηθούν  να προωθήσετε τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας. Δυσκολίες και καθυστερήσεις θα υπάρξουν στον εργασιακό χώρο για όσους έχουν γεννηθεί τέλος Απριλίου- αρχές Μαΐου. Η επικοινωνία με συναδέλφους ή συνεργάτες θα γίνετε μετ εμποδίων, ενώ είναι πολύ πιθανό να δεχθείτε αρνητικές κριτικές για τη δουλειά σας. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των διδύμων, σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας περιόδου έντονου καταναλωτισμού ή απρόβλεπτων δαπανών. Αρχικά εσείς των πρώτων ημερών θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας, ενώ μέχρι και τις 2 Αυγούστου που θα ολοκληρωθεί αυτή η διέλευση, σιγά- σιγά θα επηρεαστούν και οι  υπόλοιποι.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Οι στόχοι και τα επαγγελματικά θα βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής σας σήμερα. Πολλοί θα κάνετε ένα μικρό απολογισμό της ζωής σας. Ευνοϊκή μέρα για να ζητήσετε τη βοήθεια ή τη στήριξη κάποιων, τόσο σε οικονομικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο.  Πιο δυναμικοί και αποφασιστικοί γίνεστε με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο σας. Παίρνεται πιο εύκολα πρωτοβουλίες ενώ σας χαρίζει τη δύναμη και την ενέργεια για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο ή να επαναπροσδιορίσετε κάποιο στόχο. Η ενέργεια του Άρη είναι πολύ μεγάλη και θα πρέπει οπωσδήποτε να διοχετευτεί σε κάποια δραστηριότητα. Σε αντίθετη περίπτωση,  θα έχετε πολλά νεύρα, πονοκεφάλους ή ακόμη και κάποιο πυρετό. Μέχρι τις 2 Αυγούστου λοιπόν θα πρέπει να δραστηριοποιηθείτε, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. 
Καρκίνος 22/06-22/07: Με δυσκολία θα καταφέρετε να μείνετε συγκεντρωμένοι στο στόχο σας ενώ η καθημερινότητα σας έχει κουράσει και νιώθετε την ανάγκη να βρείτε τρόπους διαφυγής. Πιο αισιόδοξοι και ανανεωμένοι σήμερα, νιώθετε πίστη για το μέλλον και την υλοποίηση των σχεδίων σας. Θέματα που αφορούν εξωτερικό, ταξίδια, σπουδές και νομικές διαδικασίες, είναι κάποια από τα πράγματα που θα σας απασχολήσουν. Ζητήστε βοήθεια από φίλους ή συνεργάτες. Δυσκολίες θα υπάρξουν στο χώρο του σπιτιού, κυρίως για τους Καρκίνους που έχουν γεννηθεί αρχές Ιουλίου.  Η επικοινωνία με άτομα της οικογενείας παρουσιάζει δυσκολίες και είναι σχεδόν αδύνατον να τους πείσετε για οτιδήποτε. Η ελευθερία κινήσεων περιορίζετε ενώ ένα μήνυμα θα σας απογοητεύσει. Αποφύγετε διαπραγματεύσεις ή συμφωνίες για σπίτια ή ακίνητη περιουσία. Η είσοδος του Άρη στο προηγούμενο από εσάς ζώδιο σηματοδοτεί μια περίοδο έντονου παρασκηνίου.  Από την άλλη η ενεργητικότητα σας σιγά-σιγά πέφτει και πολλοί θα γίνετε πιο εσωστρεφείς. Ανασφάλειες και φοβίες μπορεί να τονιστούν αυτή τη περίοδο.   
Λέων 23/07-23/08: Υποθέσεις που αφορούν οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα θα απασχολήσουν τους περισσότερους από εσάς. Ίσως χρειάζεται να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες με τράπεζες, ασφάλειες, εφορία κλπ.  Μια οικονομική βοήθεια έρχεται για να βελτιώσετε τις συνθήκες στη δουλειά και να εξελιχθείτε επαγγελματικά αν θέλετε.   Η μέρα κυλά με προβλήματα και καθυστερήσεις αν ανήκετε στους Λέοντες που έχουν γεννηθεί κοντά στις αρχές Αυγούστου. Οι μετακινήσεις μπορεί να γίνονται μετ’ εμποδίων ενώ υπάρχει πρόβλημα σε οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας. Παρασκηνιακή δράση δεν ευνοείτε σήμερα. Η κοινωνική σας ζωή τονίζετε και η δυνατότητες για κοινωνικές επαφές θα είναι περισσότερες για το διάστημα που ο Άρης θα βρίσκετε στους Διδύμους. Κάνετε νέες γνωριμίες και δικτυώνεστε δημιουργώντας προοπτικές εξέλιξης.
Παρθένος 24/08-23/09: Ένα  αγώνας γύρω από θέματα κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης θα ξεκινήσει από σήμερα και μέχρι και τις 2 Αυγούστου θα έχει επηρεάσει όλους τους παρθένους. Θα χρειαστεί να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό στο χώρο της δουλειάς, για ν’ αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις που θα υπάρχουν. Κάποιοι ίσως θα κυνηγήσετε με όλη σας τη δύναμη ένα σημαντικό στόχο. Ο Σύντροφος ή κάποιος στενός συνεργάτης θα χρειαστεί τη βοήθεια ή τη στήριξη σας σήμερα.  Οικονομικά προβλήματα δημιουργούν δυσκολίες στους Παρθένους που έχουν γεννηθεί κοντά στις αρχές Αυγούστου. Κακή διαχείριση των οικονομικών σας  στο παρελθόν, δεν σας επιτρέπει να κινηθείτε όπως θα θέλατε, αφού δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την υλοποίηση των επαγγελματικών σας στόχων.            
Ζυγός 24/09-23/10: Το πρόγραμμα σας μπορεί να είναι φορτωμένο σήμερα και εργασιακά ή θέματα υγείας ίσως σας ταλαιπωρούν, όμως ένα πιο χαλαρό, ευχάριστο αλλά και δημιουργικό διάστημα ξεκινάει τώρα για τους ζυγούς. Η ρουτίνα σας έχει κουράσει και ψάχνετε τρόπους απόδρασης απ’ αυτήν. Αναζητάτε καινούργιες εμπειρίες και περιπέτειες που θα σας ανανεώσουν. Πολλοί π.χ. ξεκινάτε την οργάνωση ενός ταξιδιού στο εξωτερικό. Μέσα από συνεργασίες ή στενές προσωπικές σχέσεις, σας ανοίγονται νέοι δρόμοι και ορίζοντες. Κουρασμένοι και κακόκεφοι θα είστε όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στις αρχές Οκτωβρίου. Αποφύγετε συζητήσεις με ανωτέρους ή άτομα κύρους. Ίσως κάποιοι δεχτείτε επικριτικά σχόλια από ανωτέρους σας.        
Σκορπιός 24/10-22/11: Η σελήνη στο φιλικό για εσάς ζώδιο των ιχθύων, σας χαρίζει τον απαραίτητο ενθουσιασμό και αυθορμητισμό για να χειριστείτε με επιτυχία υποθέσεις στενών προσωπικών ή επαγγελματικών σχέσεων. Ανασφάλειες, φοβίες και πανικός σε σχέση με το μέλλον, είναι κάποια από τα συναισθήματα που θα κατακλύσουν σήμερα, τους σκορπιούς που έχουν γεννηθεί κοντά στις αρχές Νοεμβρίου. Προβλήματα του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και θα πρέπει να τ’ αντιμετωπίσετε μια και καλή, αν θέλετε να πάτε παρακάτω. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των διδύμων και η παραμονή του εκεί έως και τις 2 Αυγούστου, χαρακτηρίζει ένα διάστημα που θα πρέπει να τρέξετε για να τακτοποιήσετε κληρονομικά ή οικονομικά ζητήματα. Οικονομικές υποχρεώσεις προς τράπεζες, εφορία, ασφαλιστικά ταμεία και γενικότερα τρίτους θα χρειαστούν τη προσοχή και το χρόνο σας. 
Τοξότης 23/11-21/12: Κυρίως σε υποθέσεις που αφορούν το σπίτι ή την οικογένεια θα επικεντρωθείτε σήμερα. Θέματα υγείας ή εργασίας εννοούνται ενώ και τα οικονομικά δείχνουν να βελτιώνονται κυρίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Η είσοδος του Άρη απέναντί σας, στους Διδύμους, σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας περιόδου εντάσεων με το σύντροφο ή στενούς συνεργάτες. Η ανταγωνιστικότητα σας αυξάνετε και οι διαφωνίες θα είναι συχνές. Κρατήστε χαμηλούς τόνους.  Κάποιες δυσκολίες στην υλοποίηση των στόχων σας καλείστε να ξεπεράσετε εσείς που έχετε γεννηθεί κοντά στις αρχές Δεκεμβρίου. Κάποιες συζητήσεις για οικονομική στήριξη ή δανεισμό θα είναι άκαρπες σήμερα. Μην πιέσετε καταστάσεις γιατί δεν θα σας ωφελήσει τελικά.    
Αιγόκερω 22/12-20/01: Πολυάσχολοι και δραστήριοι θα είστε σήμερα. Άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος θα σας χρειαστούν. Μια συνάντηση ή μια νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να εξελιχθεί σε παρασκηνιακή ερωτική σχέση. Πολύ απαιτητικό θα είναι το επόμενο διάστημα για εσάς με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων. Το καθημερινό σας πρόγραμμα θα είναι φορτωμένο ενώ θα πρέπει να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό στο χώρο της δουλειάς. Προβληματάκια υγείας μπορεί να παρουσιαστούν, γι αυτό μην κουράζεστε πολύ και προσέξτε την υγεία σας. Δυσκολίες ή καθυστερήσεις σε επαγγελματικά ζητήματα προβληματίζουν τους Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί κοντά στις αρχές Ιανουαρίου. Συζητήσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες, δεν ευδοκιμούν και καλό θα ήταν να τις αφήσετε για μια άλλη μέρα. Όσο και αν προσπαθήσετε σήμερα δεν πρόκειται να έρθετε σε συμφωνία.        
Υδροχόος 21/01-19/02: Θα σας δοθούν ευκαιρίες για να προωθήσετε πράγματα τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ευνοϊκή μέρα για να ασχοληθείτε με οικογενειακά ή θέματα ακίνητης περιουσίας. Πολλοί από εσάς των πρώτων ημερών είστε κοντά στο γάμο ή την  επισημοποίηση μιας σχέσης. Ένα ευχάριστο, ερωτικό αλλά και δημιουργικό παράλληλα διάστημα, ξεκινά από σήμερα με την είσοδο του Άρη στους Διδύμους. Νέοι έρωτες μπορεί να προκύψουν τώρα, ενώ μπορείτε ν’ αναζωπυρώσετε το πάθος  σε μια ήδη υπάρχουσα ερωτική σχέση. Ευχάριστες εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα που αφορούν παιδιά, κυρίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, οι οποίοι θα έχετε επίσης τη δυνατότητα, αν είστε γονείς να περάσετε πολύ ευχάριστα  με τα παιδιά σας. Αν έχετε γεννηθεί κοντά στις αρχές Φεβρουαρίου, σχέδια και νέες προοπτικές για το μέλλον, δεν έχουν καμία πιθανότητα να προχωρήσουν σήμερα και είναι σχεδόν αδύνατο να πείσετε τους άλλους ν’ αποδεχθούν τις ιδέες σας. Μην πιέσετε  τα πράγματα ή αποφύγετε ν’ ασχοληθείτε με υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικά ζητήματα. 
Ιχθείς 20/02-20/03:  Η σελήνη βρίσκετε στο ζώδιο σας, δίνοντας προτεραιότητα σε προσωπικές επιθυμίες και ανάγκες. Ευνοϊκή μέρα για συζητήσεις ή συμφωνίες γύρω από θέματα καριέρας και αποκατάστασης. Κακή διαχείριση των χρημάτων σας τα προηγούμενα χρόνια και οικονομικές εκκρεμότητες προς τρίτους, προβληματίζουν ιδιαίτερα όσους έχουν γεννηθεί κοντά στις αρχές Μαρτίου. Δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να υλοποιήσετε κάποιο σχέδιο, ενώ πολλοί μπορεί να αισθάνεστε άσχημα απέναντι στην οικογένεια ή το σύντροφο σας. Η οικογένεια και το σπίτι θ’ απορροφήσει το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας σας το επόμενο διάστημα. Θα χρειαστεί να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό για ν’ αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις που θα προκύψουν. Από την άλλη μπορεί να υπάρξουν εντάσεις με άτομα της οικογένειας, ενώ θα πρέπει να είστε προσεκτικοί αυτό το διάστημα για ατυχήματα στο σπίτι.        
AstroMeleti