Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 23/06/2011

Δυναμικοί και τολμηροί είμαστε σήμερα με τη σελήνη στο Κριό. ιδιότητες απαραίτητες για ν’ αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας μας. Το εξάγωνο με τον Άρη μας κάνει αρκετά μαχητικούς αλλά δεν πρέπει να το παρακάνουμε γιατί  και οι άλλοι γύρω μας θα αισθάνονται το ίδιο και υπάρχει ο κίνδυνος συγκρούσεων. Έντονη συναισθηματική φόρτιση, πάθει και ζήλιες θα δημιουργήσει το τετράγωνο με τον  Πλούτωνα.

Κριός 21/03-20/04: Η σελήνη βρίσκετε στο ζώδιο σας σήμερα, τονίζοντας τα συναισθήματα σας και στρέφοντας το ενδιαφέρον σε προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες.  Προτεραιότητα έχετε εσείς και οι στόχοι σας. Ελέγξτε τον παρορμητισμό και τη βιασύνη σας και αποφύγετε τον έντονο ανταγωνισμό στον επαγγελματικό χώρο.  Ζήλιες και πάθει δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά. Προβλήματα με άτομα της οικογενείας ή τα παιδιά δεν θα λείψουν, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών...

Ταύρος 21/04-21/05: Μπορεί οι ρυθμοί στην καθημερινότητα να ανεβαίνουν μέρα με τη μέρα, κυρίως για τους Ταύρους των πρώτων ημερών. Σήμερα όμως πρέπει να χαλαρώσετε και να κινηθείτε σε χαμηλούς ρυθμούς. Θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας ευχαριστούν. Ωστόσο υπάρχει συναισθηματική αστάθεια και πολλοί θα νιώσετε καλύτερα κάνοντας shopping therapy. Το μέλλον σας φαίνετε αβέβαιο και αυτό σας αγχώνει και σας δημιουργεί μια εσωτερική πίεση. 

Δίδυμοι 22/05-21/06: Σε έντονους ρυθμούς κινείστε σήμερα, κυρίως εσείς των πρώτων ημερών. Παίρνετε πρωτοβουλίες και είστε έτοιμοι για νέα ξεκινήματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Κάνετε κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες. Η εμπλοκή σας σε μια συλλογική δουλειά ή ομαδική δραστηριότητα είναι πολύ πιθανή.  Ωστόσο πρόβλημα θα υπάρξει στα οικονομικά. Προσέξτε της δαπάνες σας και προσπαθήστε να είστε τυπικοί με τις οφειλές σας. 
Καρκίνος 22/06-22/07: Οι εξελίξεις στον επαγγελματικό χώρο θα σας απορροφήσουν σήμερα, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τα προσωπικά σας. Δεν νιώθετε ικανοποιημένοι και αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε μια εσωτερική αναζήτηση. Παρασκηνιακές δραστηριότητες σήμερα ευνοούνται. Αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 28 Ιουνίου γίνεστε πολύ ανταγωνιστικοί με το σύντροφο ή κάποιο στενό σας συνεργάτη. Η συναισθηματική φόρτιση μπορεί να σας παρασύρει σε ακραίες συμπεριφορές. Δείτε τα πράγματα με αντικειμενικότητα και σοβαρότητα (χωρίς ζήλιες και πείσματα).                               
Λέων 23/07-23/08: Η σελήνη από το Κριό, σας χαρίζει αισιοδοξία για τα μελλοντικά σας σχέδια ενώ αναζητάτε τρόπους διαφυγής από την καθημερινότητα. Ωστόσο μπορεί να μην έχετε τ’ ανάλογα αποτελέσματα γιατί ,το  πνεύμα είναι πρόθυμο για ανανεωτικές ενέργειες αλλά η σάρκα δεν φαίνετε να  ακολουθεί. Απρόσμενες  εξελίξεις σε υποθέσεις που αφορούν, ταξίδια, σπουδές και νομικά, θα σας ξαφνιάσουν. Κρατήστε χαμηλούς τόνους στον εργασιακό χώρο γιατί η ανταγωνιστικότητα και ο δυναμισμός σας θα προκαλέσουν διαμάχες με συναδέλφους.    
Παρθένος 24/08-23/09: Οικονομικά και θέματα εξουσίας έρχονται σήμερα στο προσκήνιο. Διαχειριστείτε ή διαπραγματευτείτε με προσοχή τα οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα που προκύπτουν. Τα επαγγελματικά βελτιώνονται ενώ πολλοί μπορεί να ξεκινάτε κάτι καινούργιο. Δύσκολη μέρα για κοινωνικές ή φιλικές σχέσεις. Δεν βρίσκετε την ανταπόκριση ή τη στήριξη που θα θέλατε. Καλό είναι να μην μπλέξετε οικονομικά και φίλους σήμερα.
Ζυγός 24/09-23/10: Δυσκολίες προκύπτουν σήμερα τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην οικογενειακή σας ζωή. Απρόσμενες εξελίξεις σε στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις μπορεί ν’ ανατρέψουν καταστάσεις. Παρόλα αυτά εσείς είστε αποφασισμένοι να κάνετε αλλαγές και να προχωρήσετε τα σχέδια σας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.  
   Σκορπιός 24/10-22/11: Η μέρα είναι κουραστική και θα υπάρξουν δυσκολίες στην προώθηση των σχεδίων σας π.χ. γραφειοκρατικές καθυστερήσεις. Θέματα υγείας μπορεί να προκύψουν, τόσο δε σας όσο και σε άτομα της οικογενείας σας. Μια ξαφνική αδιαθεσία μπορεί να σας ταλαιπωρήσει. Μόνο ότι έχει σχέση με οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα μπορεί να προωθηθεί με ευκολία τώρα. Δεν έχετε παρά να τακτοποιήσετε σχετικά ζητήματα.
Τοξότης 23/11-21/12: Η σελήνη στο κριό στρέφει τη προσοχή σας στη διασκέδαση και το φλερτ. Απρόσμενες εξελίξεις σε συναισθηματικό επίπεδο σας χαροποιούν. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας μπορεί να είναι προ των πυλών. Ένας έρωτας πολύ δυνατός, που δεν υπόσχετε όμως μονιμότητα. Αντίθετα τα οικονομικά θα σας προβληματίσουν και θα σας φορτίσουν συναισθηματικά, βγάζοντας στην επιφάνεια απωθημένα του παρελθόντος.          
Αιγόκερω 22/12-20/01: Στο σπίτι τα πράγματα μπορεί ν’ αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών θα αντιμετωπίσετε ξαφνικές αλλαγές σε ότι αφορά την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία. Αλλαγές που θα σας φορτίσουν συναισθηματικά και θα βγάλουν από μέσα σας παλιά απωθημένα. Θα χρειαστεί να βάλετε όρια στις σχέσεις σας με τους άλλους. Στον εργασιακό χώρο τα πράγματα πάνε καλά και οι πρωτοβουλίες που παίρνετε βοηθούν στην εξέλιξη σας.      
Υδροχόος 21/01-19/02:  Έντονη δραστηριότητα υπόσχετε  η μέρα. Πολλές επαφές συζητήσεις, και μετακινήσεις, μπορεί να γίνουν αφορμή για ευχάριστες συναισθηματικές εξελίξεις.  Οι προκλήσεις θα είναι πολλές  και  καλείστε να τις  αντιμετωπίσετε. Δεν θα λείψουν εκνευρισμοί, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί για ατυχήματα. Να προσέχετε όταν οδηγείτε και μην είστε βιαστικοί γενικότερα.
Ιχθείς 20/02-20/03: Οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα, ενώ απρόσμενες εξελίξεις περιμένουν εσάς των πρώτων ημερών. Θα πρέπει να προσέξετε τον προϋπολογισμό σας και να μην κάνετε περιττά έξοδα, προκειμένου ν’ αποφύγετε τα προβλήματα. Το κλίμα στην οικογένεια είναι θετικό και θα μπορούσατε να ζητήσετε τη βοήθεια τους αν υπάρξει ανάγκη.  Διαφορές με φίλους θα έχετε εσείς του πρώτου δεκαημέρου.   
AstroMeleti