Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 02/07/2011

Η σελήνη θα παραμείνει μέχρι και αργά σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου, χαρίζοντας μας ευαισθησία και έντονο συναισθηματισμό που κάποιες φορές μας κάνει ιδιαίτερα εύθικτους . Εκφράζουμε χωρίς δισταγμούς τα συναισθήματά μας και δίνουμε φροντίδα και αγάπη σε όσους μας το ζητήσουν.  Το βράδυ η ατμόσφαιρα αλλάζει και η συμπεριφορά μας μπορεί να γίνει πιο εγωιστική ή εξουσιαστική. Ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Λέοντα και θα παραμείνει εκεί έως και τις 8 Σεπτεμβρίου, κινούμενος πότε σε ορθή φορά και πότε σε ανάδρομη. 

Κριός 21/03-20/04:  Ενώ οικογενειακά και θέματα σπιτιού  συνεχίζουν να σας απασχολούν, η είσοδος του Ερμή στο Λέοντα σας ανεβάζει. Το επόμενο διάστημα θα είστε πιο εξωστρεφείς, ενθουσιώδεις και αισιόδοξοι. Παρά τις δυσκολίες, ξυπνά το παιδί που κρύβετε μέσα σας και το φλερτ, το παιχνίδι και ο έρωτας γίνονται  τρόπος έκφρασης για εσάς. Καινούργια δημιουργικά σχέδια έρχονται στο μυαλό σας, ενώ ευνοούνται συζητήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα ή τα παιδιά...
   
Ταύρος 21/04-21/05: Δύσκολη και κουραστική η μέρα σήμερα.  Η οικογένεια σας έχει φορτώσει με πολλές δουλειές και πρέπει να οργανωθείτε καλά, για να τα καταφέρετε. Θέματα οικονομικής ή συναισθηματικής ασφάλειας και η ανάγκη για αναγνώριση των προσπαθειών που έχετε κάνει, μπορεί να σας φέρει σ’ αντιπαράθεση με την οικογένεια. Είστε έτοιμοι για ανατροπές και καλό θα ήταν να αποφύγετε εριστικές ή προκλητικές συμπεριφορές. Το σπίτι μπορεί να γίνει τόπος συναντήσεων ή συζητήσεων το επόμενο διάστημα δίνοντας σας την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις με άτομα της οικογενείας ή να διεκδικήσετε πράγματα απ’ αυτήν. 
Δίδυμοι 22/05-21/06: Με την είσοδο του κυβερνήτη σας Ερμή στο Λέοντα, γίνεστε πιο εξωστρεφείς και ενθουσιώδεις. Εκφράζεστε ανοικτά ενώ παράλληλα γίνεστε και πιο δραστήριοι. Πολύ καλή περίοδος για να έρθετε σ’ επαφή με άτομα, να κάνετε ευχάριστες συζητήσεις, ν’ ανταλλάξετε απόψεις, να κάνετε δημόσιες σχέσεις αλλά και να πάτε κοντινά ταξιδάκια για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους. Μια μετακόμιση είναι πολύ πιθανή. Ελέγξτε μόνο τη βιασύνη και τη νευρικότητα σας γιατί μπορεί να  δημιουργήσουν προβλήματα.  Κάποια έξοδα, κυρίως  για το σπίτι θα έχουν οι Δίδυμοι των τελευταίων ημερών. 
Καρκίνος 22/06-22/07: Η ένταση που μπορεί να σας δημιούργησε η χθεσινή έκλειψη, δεν καταλάγιασε ακόμη, ενώ συνεχίζετε να είστε επικεντρωμένοι στις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Από αργά σήμερα,  θέματα που αφορούν τα οικονομικά έρχονται στο προσκήνιο ενώ και η  είσοδος του Ερμή στο λέοντα εντείνει τις συζητήσεις γύρω από τα οικονομικά, ωθώντας σας σε διαπραγματεύσεις. Μπορεί ν’ ακούσετε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, όμως καλό θα ήταν να κρατήσετε μικρό καλάθι.  Πολλοί θα μπείτε στη διαδικασία να σκεφτείτε τρόπους για τη βελτίωση των οικονομικών, ενώ το κλείσιμο κάποιων συμφωνιών είναι πολύ πιθανό.    
Λέων 23/07-23/08: Σημαντικές επαφές και συζητήσεις θα έχετε με την είσοδο του Ερμή στο  ζώδιο σας. Γίνεστε πιο επικοινωνιακοί και δραστήριοι. Θα γνωρίσετε καινούργιους φίλους, θα ανταλλάξετε απόψεις και θα συλλέξετε πληροφορίες που θα φανούν χρήσιμες στις επιδιώξεις σας. Προώθηση πραγμάτων που έχουν σχέση με γραπτά, υπογραφές συμβολαίων και κλείσιμο συμφωνιών είναι πολύ διευκολύνονται αυτό το διάστημα. Αρχικά θα το καταλάβετε εσείς των πρώτων ημερών.  Η καθημερινότητα σας μπορεί να είναι πιο φορτωμένη και θα χρειαστείτε ένα σωστό προγραμματισμό για να μην παραμελήσετε κάτι και εκτεθείτε.   Σήμερα πάντως παραμένετε κουρασμένοι και άτονοι.   
Παρθένος 24/08-23/09: Ο κυβερνήτης σας Ερμής, κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Λέοντα, όπου και θα παραμείνει για ενάμιση μήνα περίπου. Σύγχυση και μπερδέματα μπορεί να προκύψουν στην επικοινωνία, ενώ δεν θα λείψουν, μυστικές επαφές και συζητήσεις. Για κάποιους αυτή, μπορεί να είναι μια περίοδος εσωστρέφειας και μυστικοπάθειας, ενώ δεν αποκλείονται τάσεις φυγής (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο) από την καθημερινότητα και το άγχος που σας δημιουργεί. Αποφύγετε τις ίντριγκες και μην κάνετε σχόλια που μπορεί να σας εκθέσουν.     
Ζυγός 24/09-23/10: Επικοινωνία και κοινωνικότητα τονίζονται, με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα. Σχεδόν σε καθημερινή συχνότητα θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις με φίλους ή γνωστούς, ενώ καινούργιες γνωριμίες διευρύνουν τον κοινωνικό σας κύκλο. Κάποιοι μπορεί τώρα να επανεξετάσετε τους στόχους σας και ίσως αναθεωρήσετε παλιότερες  σκέψεις και απόψεις. Όπως και να έχει θα πρέπει να αποφασίσετε πως θα κινηθείτε.   Ο απόηχος της χθεσινή έκλειψης μπορεί να  κρατά ακόμη και σήμερα κάποιους επικεντρωμένους σε θέματα καριέρας και αποκατάστασης.
Σκορπιός 24/10-22/11: Οι επαγγελματικοί σας στόχοι έρχονται στο προσκήνιο, προβληματίζοντας αρχικά εσάς των πρώτων ημερών και σταδιακά, μέσα στο επόμενο διάστημα και όλους τους άλλους. Έχετε τη δυνατότητα τώρα να έρθετε σε επαφή με ανωτέρους ή ηλικιωμένα άτομα που θα μπορούσαν να σας συμβουλέψουν, ενώ μπορείτε να προβληθείτε στον επαγγελματικό χώρο  και να διεκδικήσετε πράγματα. Πολλοί θα κοινοποιήσετε σχέδια ή βαθύτερες επιθυμίες και ίσως δείτε νέες προοπτικές ν’ ανοίγονται μπροστά σας. Μην είστε  προκλητική στις επαφές  με γονείς ή προϊσταμένους. 
Τοξότης 23/11-21/12: Ενώ ακόμη προσπαθείτε να βρείτε ισορροπίες μ’ εκείνα τα οικονομικά σας, ξεκινά από σήμερα μια περίοδος αισιόδοξης και θετικής σκέψης και έκφρασης. Φιλόδοξα σχέδια έρχονται στο προσκήνιο και θα συζητήσετε γι’ αυτά. Η είσοδος του Ερμή στο λέοντα, σας δίνει την ευκαιρία να διευρύνετε τους ορίζοντες σας, μέσα από ταξίδια, σπουδές, διαλέξεις, σεμινάρια κλπ.  Συζητήσεις γύρω από θέματα εξωτερικού διευκολύνονται ενώ είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια σημαντική γνωριμία με άτομο από το εξωτερικό.   
Αιγόκερω 22/12-20/01: Σχέσεις και συνεργασίες μπορεί να έχουν υποστεί τριγμούς, ιδιαίτερα για εσάς που έχετε γεννηθεί τέλος Δεκεμβρίου, αρχές Ιανουαρίου, οι οποίοι έχετε μπει σε μια διαδικασία «εκκαθάρισης» κάποιων σχέσεων. Ωστόσο από σήμερα με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του λέοντα, σκέψεις και συζητήσεις επικεντρώνονται σε οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα. Υποθέσεις που έχουν σχέση με τράπεζες, ασφάλειες, δημόσια ταμεία, τα χρήματα του συντρόφου σας ή διατροφές θα σας απασχολήσουν. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην παρασύρεστε από εγωιστικές ή υπερβολικές απαιτήσεις.
 Υδροχόος 21/01-19/02: Το πρόγραμμα  μπορεί να είναι φορτωμένο σήμερα, ιδιαίτερα για εσάς των τελευταίων ημερών, οι οποίοι θα πρέπει να βοηθήσετε άτομα της οικογενείας σας ή θα  οργανώσετε πράγματα στο σπίτι. Μια περίοδος αλλεπάλληλων συζητήσεων με το σύντροφο ή κάποιους συνεργάτες, ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο Λέοντα. Είναι πολύ πιθανό, η ανάγκη  για αναγνώριση από τους άλλους, να σας οδηγήσει σε προκλητική ή υπερβολική συμπεριφορά και πιθανότατα  θα έχει τ’ αντίθετα αποτελέσματα απ’ αυτά που περιμένετε.  Λύστε πιθανές διαφορές, συζητώντας ήρεμα και πολιτισμένα.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Με την είσοδο του Ερμή στο Λέοντα η σκέψη σας στρέφετε σε θέματα εργασίας ή υγείας. Καθυστερήσεις μπορεί να προκύψουν σε σχετικά ζητήματα, καθώς γίνεστε πιο αναλυτικοί και δίνετε τώρα περισσότερη σημασία στις λεπτομέρειες. Τα συμπεράσματα που θα βγάλετε, μάλλον δεν είναι ασφαλή,  αφού φαίνετε να μην αποφασίζετε και να μην εξετάζετε τις λεπτομέρειες αντικειμενικά αλλά έχοντας πιθανότατα ως κριτήριο την προσωπική σας ικανοποίηση και ευχαρίστηση. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας μπορεί τώρα να έρθει στην επιφάνεια. Ωστόσο σήμερα είναι μια μέρα ευχάριστη και διασκεδαστική, κυρίως για εσάς των τελευταίων ημερών.     
AstroMeleti